Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
esetleg valaki tud egy leírást adni egy tök amatőrnek arról h kell modot feltenni?
(FAQ-t elolvastam, azon kívül)
-
törölt tag
Eladó az LG Secretem.nem érdekel valakit?Itt hányódik a polcon mert megvettem az Arénát.
-
ádika86
aktív tag
nah úgy néz ki holnap megveszem az Arénát
Valaki tud mondani egy olyan modot ami stabil király és nincs kamerahang?
-
Dusee
őstag
már csak jövőre foglalkoznak a telómmal...
de akkor már remélem megcsinálják... -
madmike
őstag
#12742 erre nem tudja valaki a választ?
semmit se tudok az email kliensben állitani,rámentem hogy uj fiók,beirtam az email cimet,jelszot és kész. a többi beállitási lehetöséget hogy lehet előcsalogatni?
-
ádika86
aktív tag
válasz
sagesz93 #12779 üzenetére
igen azt tudom h van egy rakat bugyuta program iphone-ra aminek semmi értelme, max annyi h "dejó"...ezek engem egyáltalán nem érdekelnek meg a játékok sem
az autófókuszos kamera sokkal többet ér. A gyorsaság és a pár fokkal jobb touchscreen miatt nem hiszem h megérné azt a +15-20ezer forintot
-
ádika86
aktív tag
sziasztok ismét! gondolkoztam még iphone 3G 8gb-on is..... de ilyeneket olvastam róla h nem tud mms-t? mp3-akat nem lehet rá feltenni csak itunes-szal?
specifikációt tekintve sokkal jobbnak tűnik az Arena. Tehát jól sejtem h azért preferálják az iphone-t jobban mert agyon reklámozva + talán a touchscreenje jobb esetleg egy kicsit gyorsabb?
-
Langsam
aktív tag
Olvassuk, hogy az LG nem lesz ott a nagy mobilkiállításon. Kár.
Nagyon kár.
Véleményetek és információtok szerint milyen LG nagyágyú (felső kategória, komoly multimédia, min 8 mega kamera, HD videó, divx, stb.) telefonok várhatóak 2010-ben, amik nagyjából biztos hogy jönni fognak (nem a Louvre szintű ezoterikus bizonyossággal
)
Üdv.
-
sagesz93
addikt
válasz
netdevil666 #12773 üzenetére
Hát azt jelentené hogy fut valami a háttérben. Lehet bug is. Megoldás hogy ki-be kapcsolod a telefont.
Vagy a két híváskezelő közötti gombot hosszan lenyomva a feladatkezelő jön be, ott elvileg mutatnia kéne hogy mi fut még. -
netdevil666
csendes tag
Hello!
Az állapotsávban megjelent nekem egy olyan ikon, ami a többfeladatos üzemmódot jelöli. Meg tudná valaki nekem mondani, hogy az konkrétan mit takar és hogyan tudom onnan eltüntetni?
-
zglo
csendes tag
Sziasztok!
Valkai mostanában nem akar interneten tokot rendelni? ilyemit mert én nem vagyok nagy számitogépmogul meg a paypal-es számlám sncs, sőt nem is szeretnék. tehát ha valaki pont ilyenre szánná magát akkor szivesen beszállnék.
-
breezer88
tag
válasz
sztomi89 #12766 üzenetére
Ezt az oldalt én is megtaláltam, de ide semmi értelmes nincs írva, sőt hülyeség az egész, az adatok amik ott vannak nem is expora vonatkoznak, meg még valami várható ár sincs írva ami leglényegesebb, na meg ami még engem érdekelne, és eltérő adatokat találtam róla a neten, hogy milyen technológiával készül a képernyője...
más: ez az LG aréna hogy áll a PPT-khez DOC-okhoz ileltve PDF-ekhez ? mert az látom ,hogy oprendszer sajna nincs rajta, de lehet hogy tudja kezelni őket...
-
risnos
tag
Vovi! Üdv az 5,5x-en túliak klubjában!
A fogékonyságot mutatja, hogy bőven Arénázunk- kisebb-nagyobb szinten, intenzitással. Az enyém a kisebb, mert nem tudok elmélyedni a progizás lelkiviágába, picit a hardveroldalon ragadtam és nem eléggé hírközlésileg.
A dec 20-i fw csak kiforrja magát és frissíteni lehet majd vele a KM900-at.Ugye a Winmo elketyegne már ezen, ha nem is villámsebesen. -
geosz
tag
Éppen erről beszélek.
Közelebb vagyok én is az ötvenhez, és nem érzem miért baj, ha valaki ragaszkodik bizonyos esetekben a konzervatív értékekhez. Hátamon futkos a hideg, amikor korombeliek fiatalabbnak akarnak látszani a tizenéves gyerekeiknél.
A mai oktatás szinvonalán meg sajnos elég mély nyomot hagyott a liberális eszme.
Erről a témáról ennyi FINISH. -
breezer88
tag
Sziasztok!
Erről a telefonról tudtok valamit: LG GW820 eXpo ? kb mikor lesz kapható itthon , mennyiért , ilyenek... ja meg hogy a kijelzője milyen technológiával készül?
-
Vovi1
aktív tag
Azt tudom, hogy van több modosított fw, de itt a módosítás rutinszerűsége és ötletessége az érdekes. dátuma dec.20. Nem foglalkozom vele, de szerintem bármelyik fw módosítható, legalábbis a képi megjelenés szintjén. Amíg ide a fórum és vele a világ összes fóruma eljutott, kellett 5-6 hónap. Tehát nem kis dologról van szó. Itt nincsenek saját témák stb, ezért jó az egyedivé tétel lehetősége, és az hogy ezt páran felfedezték.
-
PierNight
aktív tag
segítsetek. sikerült túl lépnem a 7es ponton... nem engedi feltenni a flash usb drivert azt irja hozzáférés megtagadva...de nincs fenn a gépen:S elsőre mennyire egyszerüen ment...de most
-
duvi
nagyúr
válasz
PierNight #12750 üzenetére
Szerintem tuti nem lehet. Más a hardvere. 528 MHz-es Qualcomm processzor van ebben és még így is drasztikusan visszavették a felbontását 240x400-ra.
Ezek ellenére is sokkal lassabb mint az Arena 800x480-on a 312MHz-es procijával.
80.000 Ft-os indulóára teheti csak vonzóvá szerintem a piacon.
(pár hónap után gondolom beáll 50-60 K-ra) -
geosz
tag
válasz
viewdetails #12741 üzenetére
"Egyébiránt ha nem akarom, ne legyen hangja, mert csak, nem hiszem hogy ízlésen kellene vitatkozni."
Nem is. Látjuk hova vezetett a fene nagy liberalizmus.
-
Rabidsnail
senior tag
-
duvi
nagyúr
Meg is csinálták a WinMo változatot az Arenaból.
LG GM750 néven jön/jött ki. Részletek és video
Omnia utánérzés és nem egy sebesség bajnok... -
Hege-007
csendes tag
A leírás alapján sikerült összehozni egy MOD-ot.
Íme néhány kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/091230/Hege2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091230/Hege3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091230/Hege5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091230/Hege6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091230/Hege7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091230/Hege8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091230/Hege9_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEgyedül azokat az ikonokat nem találom, amiket szabadon tudsz változtatni a kocka parancsikon oldalára bökve.
Aki tud kérem segítsen!! THX
-
madmike
őstag
válasz
viewdetails #12741 üzenetére
na ez az,ketyegne,de hogy nem pörögne az tuti
-
Vovi1
aktív tag
Hombre!
Találtam egy leírást, hogyan lehet fw-t egyedivé tenni. Középfokú programozóival szerintem bárki megcsinálhatja. Ez az orosz módszer, bármelyik fordítóprogrammal használható a leírás.
Nem teszem fel a linket, ez talán még túl veszélyes, óvok mindenkit. Ha védelem nélkül bárki letöltheti a leírást szerintem jogvédelem nem jön szóba. -
madmike
őstag
hogy lehet az email klienst ugy beállitani hogy wifi-n töltse le a leveleimet?
ha sikerül és fent vagyok wifin akkor képes meghatározott idönként letölteni az uj leveleimet és jelezni ha jött? -
Vovi1
aktív tag
válasz
sagesz93 #12735 üzenetére
Éppen most olvastam a neten, hogy Japánban törvény van arra, hogy csak egyedi, beazonosítható zárhanggal lehet fényképezni. AZ USÁ-ban egy szenátor most terjeszt be törvényjavaslatot ugyanerre, de Ő a pedofiliára is hivatkozik??? (hülye?).
Többen terveztek Android programot írni Arénéra, egy már feladta (oroszok), egy másik még él. A legújabb, hogy petíciót írtak az LG-nek, hogy Windows alapú programot készítsen az összes Lg-re, de különösen az Arénára. (A hardver alkalmasabb rá mint az Androidra, nyitott op.rendszer stb, nekem csak a kicsi futtató programmemória a gond)
Akit érdekel: [link]
A szerkesztési időn belül, szerintem borzasztó
-
geosz
tag
válasz
sagesz93 #12731 üzenetére
Miért is jó?
Mert az, hogy titokban fényképezgess a csajok szoknyája alá vagy, hogy órán ökörködjenek a hülyegyerekek a debil haverjaikkal, hát ahhoz tényleg kell a néma mód, de ez inkább szánalom, mint szükséglet. Nem véletlen, hogy a gyártók nem forszírozzák a néma módot. -
risnos
tag
Vovi, ez jó fogás volt! A szervizkönyv is meg az új fw-ről szóló hír is. Na azért ebben a verzióban sok újdonság látszik és ne csak külcsinileg. Reméljük elérhető lesz előbb-utóbb. A frissítés jó dolog persze, no de nem mindíg biztosíthatók elvégzéséhez a körülmények. Még jó, hogy karácsonykor nem kezdtem hozzá. 5 áramszünet volt egymás után, teljesen normál körülmények között, aztán elszállt a netem három napra, a központban keletkezett porthiba:Szerencsére, nem a modemem ment el. Szóval ezért is van rizikója a frissítésnek. Pedig ez egy normál kisvárosnak tűnik, mi van -ahol megbizhatatlanabb az áramellátás?
De ennek ellenére, ha lesz egy sok újdonságot hozó fw, azt csak kipróbálom majd. -
geosz
tag
válasz
madmike #12678 üzenetére
Na ha ezektől a "gyönyörű" színektől vagytok elájulva, lelketek rajta, de nekem jobban bejön a TM-es színvilág.
Biztos az is számít. hogy az idő múlásával nem lehet mindenkit csak a csicsával megetetni (mert az. hogy most ilyen képernyővédő, meg olyan animáció amikor ezt meg azt nézem, az csak csicsa).
Langsam és a többi elégedetlenkedő részére:
Nálam a funkciók működése a lényeg, és abban nekem tökéletesen, hiba nélkül megfelel a Tés V10v fw. Mindig ébreszt, minden jól működik rajta.
Még egy kérdés azokhoz, akiknek a világon az a legfontosabb, hogy ne legyen hang fényképezéskor: Mi az indok, miért ne???
-
sagesz93
addikt
Nem kell megijedni attól hogy 3 részben került feltöltésre, mivel csak úgy tudtam feltenni hogy feldarabolom 100megás darabokra.
A part1.-et kell (érdemes megnyitni, ott a 4 fájlt kihúzni egy adott mappába és onnantól már érthető remélhetőleg, ez már a cab fájl, nem kell a kdz-vel baxakodni)
-
PierNight
aktív tag
elakadtam frissítés közben a 7-es menüpontban...
lefottatom a dolgokat és a végén kiirja:
Merged file Open Fail!! Where is your image file to download into phone?
gyanum szerint az Inf_WebDnld.dll-el van a baj mert amikor multkor frissítettem most is azt a dll filt használtam mert nem engedi leszedni megauploadról mert állítólag meghaladtam a limitet...szóval ha ez a probléma valaki pls szedje le nekem(gyanum szerint ami nekem van az már modosult..) vagy ha nem ez a baj akkor mi?
-
Vovi1
aktív tag
Bogarásztam a neten és találtam, egy érdekes anyagot. Orosz fórumról, Gugli fordítóprogrammal, de érthető, bemásolom:
Bemutatjuk az új firmware LG KM900 Arena - V10P CIS WinterEdition, hivatalosan akkor szabadítják csak december 20-án és forumcanam már kapható!
Firmware-t gyűjtött Serj s-erij.narod2.ru
Módosított felület a téli stílust teremtett a rendszergazdai site ALLGe.RU.01. A tematikus animáció bekapcsoláskor.
02. Megváltozott tervezése FM Rádió.
03. Változások a színe a fő képernyőn.
04. Hozzáadni a körvonalát a kép a fő képernyőn.
05. Megváltozott arc és a háttér a "kockát".
06. Changed képernyő zár.
07. Minden gomb a "C" (törli) rajzolni piros.
08. Megváltoztatta a panel FM transmitter.
09. Megváltozott a háttér a főmenüben.
10. A kamera exponáló hang 4-es számú átalakult csend.
11. Változtassuk meg a hang a "feltüntetése 2 óra.
12. Changed widget óra.
13. Eltávolítani a legtöbb szabványos csengőhangokat és képeket.
14. A teljes körű hozzáférést a Java alkalmazások (fájlrendszer hozzáférés, internet, stb, kivéve az SMS és a hívások).
15. Megváltoztatta az akkumulátor ikonPS mindig ellenőrizze december 20-án, tervezési híreket elé kerül az eszembe
-
kokyt
senior tag
válasz
Langsam #12707 üzenetére
Szó sincs róla, hogy felháborított
Csak nálunk is felmerült pro és kontra a két rendszerrel kapcsolatban, és még mindig az S a győztes a nyilvánvaló hibái ellenére is. A TW-t nem használtam sokszor és sokáig, de sikítófrász kerülgetett tőle egy A class után (sebesség és működési logika).
-
PierNight
aktív tag
melyik a legújabb szoft? találtam egy oldalt ahol ez:
Hungary KM900 AHUN V10f 00_4 2009-11-30
és van 1 nagyon friss de az vietnámi szoft. (magyar nyelv abban is van?)
Viet Nam KM900 AVNM V10h 00_3 2009-12-21 -
Vovi1
aktív tag
válasz
risnos #12706 üzenetére
A szervízkönyvet 2009 január 22-én zárták, le, februári kiadású, rá van írva, hogy csak belső használatra. Májusban bukkantam rá valahol. Még novemberben is a gugli 31 találatot adott, most csak 9-et! Ebből 2 az Arénás hozzászólásom, 2-3 szakmai oldal - Vietnámi is ! - 2 nem található, törölt. (ne versenyezzünk, hogy más többet talál, ugyanazzal a módszerrel kerestem!)
Szerintem meg nem baj, ha a szoftver folyamatosan frissül. Annyira felgyorsult a telefonok megjelenési üteme, hogy nem lehett a fejlesztést elhúzni. Ez minden telefonra igaz, lásd Android op.rendszerrel kapcsolatos gondok, mire megjelenik elavult lesz. Amint működő példány van, ki kell adni, majd időközben javítgatnak. Nem véletlen a minden nagy gyártó által biztosított ingyenes, internetes frissítés, ezt a célt szolgálja.
PierNight
Szerintem a 10p vagy 10f hivatalos fw-t tedd fel, talán ezek a legstabilabbak. A 10p nálam másfél hónap alatt 1x fagyott, korábban 2-3 naponta.
-
PierNight
aktív tag
új szoft hibát észleltem
kb 4 napja nem jelenítí meg a telefonkönyvemet. rámegyek kiadja a listát üres blokkokkal és képekkel....ha keresek benne (pl ádám) akkor azt kidobja...de az egész lista üres ha csak rámegyek. ezt még senkinél nem olvastam, gondoltam leirom. nem volt időm másik szoftot feltenni. egyébként v10p moddolt szoftról van szó. 1 hete van fent kb. de vissza fogom tenni a 10i-t mert az sokkal jobb volt...vagy mit ajánlatok? tetszett ez a kék moddolt szoft. -
ádika86
aktív tag
még 1 gyors kérdés az előzőekhez
a fényképező hangját ki lehet kapcsolni igaz?
(olvastam h elvileg hivatalosan nem, de valami trükközéssel?) -
Viper26
nagyúr
Hmm, kicsit csalódás hogy a videoformátum 3gp
A másik dolog amit észrevettem, hogy a kedvencekhez felvett zenék lejátszásánál nincs dolby.Ha ugyanazt a számot választom ki a zenelejátszón keresztül,akkor meg van...mi lehet az oka ennek?? -
fornettisuti
veterán
ácsi-ácsi tudtam én hogy sántít amit irtál és rákeresve be is igazolódott, íme tessék-lássék:
LG BL40:...4 hüvelykes képátlójú, viszont 800x345 pixeles felbontású, azaz oldalaránya 21:9-es – ez pedig a mozikból ismerős ultra-szélesvásznú képarányt jelent....
ami azt jelenti, hogy a ez egy szélesebb szélesvásznú arány , így a "normál" 16:9 es filmek két oldalt kapnak szép fekete sávot a bl40 kijelzőjén, aminek so-so sok értelme nincs (lásd 16:9-en 4:3-at nézni, ééértem?
[forrás] -
risnos
tag
Köszi az infót Kokyt. Akkor várnunk kell a csodát,hogy hátha felkerül " véletlenül" a firmware forráskódja. A szervizkönyv tényleg hogy került fel a netre? mert hozzáértőnek az nagy kincs, ami a hardwer -részt illeti.
Langsamnak meg abban van igaza, hogy zárt oprendszerhez képest elég instabil olykor az Aréna szoftja. Mindegyik fw-nek van jó oldala is, az újabbak nyilván jobbak ebben- abban. Mondjuk én sem vagyok az a napi fw próbálgató, de ha már van kockázata a dolognak, ne a háttércsere legyen az , meg a picit gyorsabb java. A két év gari még erősebben motivál ennél.
Régen, mikor bejött a Motorola fm rádiót is tartalmazó telefonja, ( V2288)- kijött egy új szoft-rá és gari alatt frissíttettem a T-nél. Igen ám, de Németországban csinálták és negyedszerre sikerült nekik, közben meg alaplapot is cseréltek. Engem a bosszúságon, meg a négy hónap cserekészülék-használaton kívül nem ért kár. A telefon jobb lett és garija megnyúlt kicsivel.
Szóval egy stabil szoftverrel megáldott teló átlagban azért nem igazán kívánja a frissítést, ha az nem hoz egetverő tudásbeli különbséget. De tanulni , kísérletezni meg érdemes persze. A lecke fel van adva Aréna-szinten is... -
Nordic
Közösségépítő
Én ezt a firmware-t használom: Crystal Blue v10f.
Innen tölthető: link.
Képet nem tudok csinálni de itt van kép is meg videó is(olyan kis bemutató működés közben). Itt letölthető a v10p és a v10f alapú moddolt crystal blue fw. nekem nagyon bevált csak ajánlani tudom.Szerintem az ikonok is faszák, egyedüli amibe nem nyúltak az a térbeli kocka, azthiszem az olyan mint az alapba(legalábbis külsőre).persze a visszajelző ikonok is mások(gondolok itt az aksijelzőre, vagy pl a mem-kártya visszajelzőre)
-
törölt tag
Na sikerült felraknom a moddolt V10F-et!Eddig nagyon tetszik.
Köszi mindenkinek a segitséget. -
kokyt
senior tag
válasz
hurkabela #12700 üzenetére
Ha jól tudom különböző fejlesztési ágat képviselnek, úgyhogy mitomén
A p-t nem próbáltam, de ami biztos, hogy az f-ben gyorsabb a java (fórum tapasztalat). A többiben szerintem azonos szinten mozoghatnak.Langsam:
"A Samsung D500, D600, D900 atomstabil volt, de ilyenek voltak a kezdeti S40-es Nokiák is. Én ide sorolom az LG A Class-át is, mert fagyás, vagy instabilitás nyomokban sem volt tapasztalható, legalábbis a Renoir-on nem, a Vievty nagy ritkán néha kikapcsolt és újraindult, de tényleg csak elvétve, nem jellemzően."
Egy érintős telefonhoz ne hasonlíts hagyományos telefonokat. Nincs sok értelme. Az a-class-ról meg annyit, hogy öcsém viewty-jában csinált az cifrább dolgokat is, mint ami miatt sokan sírnak itt a fórumon. Újraindulás, hívások és üzenetek önkéntes elutasítása, persze közben minden egyéb funkció élt, és használható volt (gondolom elfoglalt volt a lelkem), fagyások, stb. Szóval azért hátrább az agarakkal
Amúgy az állandó panaszkodásod miatt kijárna neked egy kiadós bünti: 1 hónapnyi touchwiz használat majd kicsit objektívebbé tenne -
Langsam
aktív tag
válasz
risnos #12687 üzenetére
Egyetértek veled.
(egyébként elég bátor hozzászólás volt
)
De komolyra fordítva én mindig úgy gondoltam, hogy a zárt operációs rendszerek pozitív sajátossága az atomstabil működés. Egy szabadon változtatható és 1000 programmal elbaltázható symbiannál, WM-nél elfogadható az instabilitás és az időnkénti belassulás. De egy zárt rendszernél (mert a java azt hiszem, bár nem értek hozzá, semmilyen módon nem nyúl az operációs rendszerhez) ha jól van megírva a rendszer, akkor nem lehet gond, csak max mechanikusan a telefonnal. Ehhez képest lassan és félve nyomogatjuk a telefon menüjét, nehogy összeakadjon valami. Értem én hogy lelke van, de hát elég gáz sajna.
A Samsung D500, D600, D900 atomstabil volt, de ilyenek voltak a kezdeti S40-es Nokiák is. Én ide sorolom az LG A Class-át is, mert fagyás, vagy instabilitás nyomokban sem volt tapasztalható, legalábbis a Renoir-on nem, a Vievty nagy ritkán néha kikapcsolt és újraindult, de tényleg csak elvétve, nem jellemzően.Szóval valami nem oké. Ezért kérdeztem korábban a 40-est, hogy mennyire stabil már az S Class és általában a telefon egésze.
Üdv.
-
ádika86
aktív tag
válasz
sagesz93 #12697 üzenetére
suliban wifizgetnék sztem. fogalmam sincs milyen router van
Egyébként az emailek nézegetésére, dokumentumokra jobb a nagyobb kijelző nem? És Arénának jóval nagyobb mint a diamondnak ha jól tudom
de ami a lényeg még mindig HTC Diamond 2-2 LG Arena
Valaki döntse el a meccset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest