- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
louigi69
csendes tag
Üdvözlet,
a telefonnak a megvásárlása óta eltelt fél év alatt folyamatosan sok apró hibáját, hiányosságát tapasztalom, ami bosszant ugyan, de attól még szeretem.
A legújabb ma jött elő. A 8 gigás belső memóriát használom mp3-ak, filmek tárolására. Miután megnéztem egy pár rész sorozatot, jobban mondva mielőtt a végére értem volna a részeknek, ergo a stáblista alatt nyomtam mindegyiknél egy törlést a kuka ikonnal, így törlés után ugrott a következő részre. Most viszont rádugtam a gépemre, hogy újabb fájlokat rakjak rá és látom, hogy a mappa tele van mindenféle kriksz-kraksz fájlnevekkel, meg valami horribilis 47 gigás össz. méretűek, ami ugyebár alapból lehetetlen. A fájlok törlése total commanderben lehetetlen, így a telefonon nyomtam egy visszaállítást. Na ott megkérdezte, hogy törli a licenszeket? A nem opciót választottam, utána megkérdezi, hogy folytatom-e a törlést. Folytattam, újabb gépre rádugást követően látom, hogy a kamu fájlok végre eltűntek, viszont a mappa amiben addig voltak továbbra sem törölhető.
A licenszek dolog egyébként mi lenne? Mi van, ha törlöd azokat is?
Másik kérdésem: próbálkozzak-e total commanderben a meghajtó formázásával, vagy csak a telón érdemes?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest