Új hozzászólás Aktív témák

• louigi69

csendes tag

Üdvözlet,

a telefonnak a megvásárlása óta eltelt fél év alatt folyamatosan sok apró hibáját, hiányosságát tapasztalom, ami bosszant ugyan, de attól még szeretem.

A legújabb ma jött elő. A 8 gigás belső memóriát használom mp3-ak, filmek tárolására. Miután megnéztem egy pár rész sorozatot, jobban mondva mielőtt a végére értem volna a részeknek, ergo a stáblista alatt nyomtam mindegyiknél egy törlést a kuka ikonnal, így törlés után ugrott a következő részre. Most viszont rádugtam a gépemre, hogy újabb fájlokat rakjak rá és látom, hogy a mappa tele van mindenféle kriksz-kraksz fájlnevekkel, meg valami horribilis 47 gigás össz. méretűek, ami ugyebár alapból lehetetlen. A fájlok törlése total commanderben lehetetlen, így a telefonon nyomtam egy visszaállítást. Na ott megkérdezte, hogy törli a licenszeket? A nem opciót választottam, utána megkérdezi, hogy folytatom-e a törlést. Folytattam, újabb gépre rádugást követően látom, hogy a kamu fájlok végre eltűntek, viszont a mappa amiben addig voltak továbbra sem törölhető.

A licenszek dolog egyébként mi lenne? Mi van, ha törlöd azokat is?
    Másik kérdésem: próbálkozzak-e total commanderben a meghajtó formázásával, vagy csak a telón érdemes?

Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák