- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
válasz
fiktív1 #19238 üzenetére
Szép kis lejáratás indult az arena ellen. Én 2 hete voltam fürdőben a telefonnal és végig a kocsiban maradt a kütyü, ahol szemben érte a szélvédőtől a nap. Amikor végeztünk és elindultunk haza, meg akartam fogni de nem tudtam.. Vártam kb 5 percet míg lehült és azonnal ment minden. Lehet, hogy van belőle szériahibás, de ezek a rendszeres fagyások, kikapcsolások szerintem egy rossz telefonra utalnak. Mondom én ezt úgy, hogy elfogyott a garanciám..
djman, szerintem add be a szervízbe, vagy kérj egy újat!
-
olbaidhun
őstag
Helló Kiski, sziasztok többiek. Visszatértem a régi kedvenc topicomba, már kezd hiányozni! Vettem azóta egy ps3-at, végigvittem pár címet, és jól berágtak rám a ps3topicban, de most még nincs kedvem faq-t gyártani nekik..
Itt mizu? Változott valami a VADM szoft óta? Én még mindig a V10p-t használom.. sikerült már megoldani a wifi, vagy a gps kérdéseit? Van bárkinek-bármi, amit feldobhatok még az arena faq-ba mint információ?
üdv és remélem érzitek figyelő tekintetem.. El van mentve könyvjelzőben a lap, és meg is marad, akkor is ha már rég HTC-m lesz!
De addig is, előre ARENA!
-
olbaidhun
őstag
Tudom nagyon off, de megjelent a második cikkem "hivatalosan" a gamepodon, szívesen fogadom az építő kritikákat, hogy tovább fejleszthessem magam! Egyébként egy gagyi konzolos játékról van szó..
Az első cikkem sohasem fogom túlszárnyalni, legalábbis ami az információ mennyiségét érinti!
-
olbaidhun
őstag
válasz
Peti_KM900 #16862 üzenetére
A töltös trükköt még nem is próbáltam o0
-
olbaidhun
őstag
válasz
Peti_KM900 #16862 üzenetére
szedd le a faq-ból a jó öreg opera 4.2 minit és láss csodát, ez már közelebb áll a pchez, teljesen korrektül el lehet vele futkározni a neten. De fontos a router is!
-
olbaidhun
őstag
Itt vagyok én azért időnként, figyelem a történéseket, de ha pü-ben külditek amit még be kell szúrnom a faq-ba akkor azt megköszönöm! Beleértve a távirányítós programot is!
Amúgy hosszú használat után is csupa pozitív dolgot lehet elmondani erről a kis telefonról! Ez a fémház egy igazi világbajnok, csoda, h mit kibír/t..
-
olbaidhun
őstag
Hi mindenki! Kevés ismerőst látok most az elmúlt napokban. Végigolvasgattam a hsz-eket és csak 2 dolgot szeretnék megjegyezni:
- minek veszekedni, ha verekedni is lehet?
- van valamilyen tapasztalat amit érdemes lenne betennem a FAQ-ba?Amúgy minden kitartó Arena tulajnak
Ez a telefon egy mese! Amióta fent van a v10p csak 1x fagyott ki ( hónapok teltek el és nem szoktam kikapcsolni sem )
-
olbaidhun
őstag
válasz
zsoleer #15872 üzenetére
Nekem is ilyen szoftom volt gyárilag a telómon és mit is mondjak.. gáz. Ha jól emlékszem, akkor ez egy német szoftver, ami gyári szoftverfrissítéssel v10p-re frissül. Amire emlkszem a régi szoft kapcsán: ritkán kb 2hetente fagyott, kijelzőben voltak beégések, fm transmitter nem küldött át mélyhangokat, internet volt, de youtube a francnak sem indult el.. meg ilyesmik! V10P, v10p_00 vagy VADM, esetleg valamelyik frissebb modolt szoft ezek közzül sokkal ajánlottabb, és így megoldódnak a gyatra sebességü menü léptetések is.
-
olbaidhun
őstag
válasz
tecra s1 #15663 üzenetére
Ha jól emlékszem a fórum elején voltak ilyen streaminges videó lelő helyek, de csak szimplán IP címmel.. talán érdemes lenne keresgetned!
Sokaknak válaszolnám egyszerre, h mielőtt bevásárolnak, vagy beleszaladnak egy egy kérdésbe, kérésbe, nézzék meg a barátunkat: Goggle-t.. Vagy majd én rákeresek TESSÉK!
-
olbaidhun
őstag
Ha jól emlékszem valami a belső memóriával volt. Mentsd le a dolgaid és nyomj egy memória rekesz ürítést..
-
olbaidhun
őstag
Azért a régi szoftokban is észrevenni apró különbségeket.. bejönnek ezek az animációk, lesz még mit feltörni később is
maradt tartalék a telefonban!
-
olbaidhun
őstag
HTC keylock-ra ezt dobta ki nekem először a youtube.. ha jól látom ez is LG! De aztán nyomoztam tovább!
A youtubos srác adatlapján megtaláltam a forrást, ami éppen egy, ő általa készülgető firmware (v10p) mod fórumra mutat.. [link]. Szép munkát végez, de néhány háttérszín és ikon nem tetszik. Remélem lesz még néhány lelkes "őrült" a magyarok között, aki körülnéz ikon ügyben: pl ittis.
A kocka korrekt, a widgetes vekker szerintem szuper, de pl a bluetooth és firefox ikon gagyi, a tárcsázó billentyűben a fekete színű rész bejön, de az a sárga középen
.. lassan meg kellene tanulnom ilyesmit készíteni.
Ráengedtem az eredeti lapra egy google fordítót.. érdekes eredményt szült.
-
olbaidhun
őstag
válasz
risnos #15308 üzenetére
Nem szeretnék ellened beszélni, de sztem a faq-ban minden felmerült kérdés kapott egy korrekt választ, szval step-by-step. Sokaknak javasoltuk áram kimaradásra a laptopot, mint egyszerű megoldást.. de akinek mindenképpen kell valami (ízlésről én sem nyitnék vitát), az úgyis körbe járja az adott témát. Ha jól láttam tucatszor figyelmeztettünk mindenkit a veszélyekre, én is meg tudtam állni eddig a v10p-nél..
-
olbaidhun
őstag
válasz
viewdetails #15267 üzenetére
Megérteném a dolgot, ha nem találna sehol részletezést a frissítési műveletről, de így.. Milyen az új Omnia Viewdetails? Meg vagy elégedve a win oprendszerrel? Kiváncsi vagyok erre a telefonra (is)..
-
olbaidhun
őstag
Namármost sztem az 5800 kicsit más kategória és más kaliber.. Ingyen navi: jogos, de sok másban alulmatadt és én föleg az anyagminöségben csalódtam a nokiával kapcsolatban!
-
olbaidhun
őstag
válasz
erdosi #14369 üzenetére
hehe! A telefon wifi gondjára találtam egy alternatív választ, ami egyébként nem meríti le 2nap alatt a telefont, de sok esetben 10perc után megszakadt.. Mielőtt félreértenél
Egyébként tényleg igaz az is, h lassan nem elég 10perc néhány infó kihámozására itt a fórumban, ezért született a faq.. Aki már ezt is elkezdi a mérete vagy bármi miatt magyarázni és képtelen beírni a keresőbe amit szeretne, az szerintem gáz.. ha az van beleírva, h mostanában nincs egy olyan szoftver amelyik a legjobb akkor az azt jelenti, h "frankón" >tényleg nincs< amiben >minden< tökéletes. Magasak az elvárásaink? Lehet, de ha a jelenleg legjobbnak tartott (ez is csak megitélés kérdése, van aki v10f-ről nem vált, én pl v10p vel nyomom 1000éve és stabil) VADM (átmodolt, JAVA-t felgyorsított) verziótól kapunk egy újabbat, szerintem sokan választják inkább azt.. sőt! Ez az Arena egyik vonzereje, h a gyártó még hónapokkal később is foglalkozik a user-rel.. Voltam abban a helyzetben ahol Te vagy, lelkes újoncként zabáltam a lapokat, de néhány "állat" folyton lekapott a lábamról ezért-azért. Valamiért magamba néztem és rájöttem, h pl a 01:38:25 beírás bármennyire is lekezelő sok infót rejthet a számomra is, és elkezdtem kigyüjteni ami engem érdekel és ahogy észrevettem, nem piszkálnak annyit
Namost legyél Te is pozitív! Megéri. Elég a keresőre ráfókuszálni kicsit és minden az öledbe pottyan!
-
olbaidhun
őstag
Újoncok! Első HSZ! Kőkemény vásárlási szándékkal megáldott jövendőbeli user-ek és persze mindenki más is:
LG KM900 ARENA >FAQ<.
Naa szóval Fiktiv1 és egyéb 10percig netező kollégák! Megoldódni látszik a wifi helyzet! Kezdtem is egy külön lapot erre a témára, mert sokan megkerestek vele eddig. Beírni a véglegesbe az ötletem csak akkor fogom, ha kapok vissza pozitív visszajelzést.
Tehát a napközben feltett fénysugaram a következő, mely megválthat néhány arena tulajt:
köztudott, h a telefon szereti a linksys és egyéb márkákat. Nekem az otthoni gépem melett SMC router van és sokáig nem sikerült rajta se youtube, se 10percnél tovább wifi elérést produkálni. Lecseréltem a gyári v10o szoftot automatikus (német eredetű a telóm) frissítéssel v10p-re. Azóta ezek a funkciók működnek, időlimit nélkül, tehát számomra egyértelmű a szoftveres probléma (ezt csak a sok fanyalgónak írom akik mindenképp a hardverhibát eröltetik). Ezt a részt lezártnak tekintettem már egy ideje: de
sikerült a melóhelyre egy ultragagyi TP-linket beszerezni a főnöknek és mondanom sem kell, h senki sem állított be rajta semmit. Szval max 10 perc wifi, youtube nincs és game over.. Azonban ma rájöttem, h eddigi próbálkozások során soha nem állt meg a böngészés weblap betöltésekor. Gondoltam egyet, az új opera betán kívül nem is használok sok más böngészőt és nyitottam benne egy új lapot a meglévő ph-s mellett
Legyen ez pl a ph-arena-faqés hopp el is kezdte tölteni a lapot a 2. fülön én pedig az elsőn bőszen olvastam. Amikor a készülék felső helyzetjelző ikonjai közzül eltünt a forgó "földgömb" ikon újra léptettem egy oldalt a második fülön és láss csodát, amig aktív letöltés van a háttérben, tuti nem szakadt meg a net. Eltelt 10perc-20-3óra és én még mindig nyomtam. Hozzátartozik, h vendéglátok közben, szóval néha rátapiztam a piros telefonlerakó gombra, ha vendéghez kellett mennem, de akkor is az volt a lényeg, h mikozben a weblap betöltésének mondjuk még csak a felénél tart a telefon, akkor kell rányomni és meg is kérdezi: biztos kilépsz a programból igen,nem.. de nem nyomtam semmit, a kijelző szépen kikapcsolt és ha pl 1 óra múlva visszaléptem a ph-ra és nyomtam egy frissítést, minden szépen ment tovább.. földgömb forog, gondolom közben is a wifi aktív, szóval lehet nyomni a frissítés gombot, vagy könyvjelzőből a kedvnceket, minden megy folyamatosan és nincs többé "rossz" router.
v10p szoftot használok és a gyári böngészőt mindig elkerültem, de az összes mekiben stb minden jelet befog a teló, szóval szeretném ha visszajeleznétek, h nálatok mit lép erre a trükkre a telefon.
és egy hatalmas UPP a faq fejlsztőinek, mindenkit megemlítek a köszönetnyílvánításkor és szeretném, ha tudnátok: köszönöm!
Uhh, most gondolkoztam, h egyszerre több opera is futhat, pl egy a háttérben "félig zárva" maradhatna, míg a másikban még csak plussz fülek sem kellenek. Így teljesen korrektül maradna on-line a kapcsolat! Nna hnap ki is próbálom!
Bocs, ha nem átlátható, kicsit már kimerültem, és nem akartam most megírni de várom a reakciót! -
olbaidhun
őstag
upsz sorry 2x ment. Lényeg: nem szabad engedni, h a földgömb megálljon az operában!
-
olbaidhun
őstag
gyerekek úgy fest, h megoldódni látszik a wifis probléma, legalábbis nekem van egy özletem a tp linkes 10percekkel szemben! Hamarosan felteszem a faqba is, csak kapjak már 1szabadnapot végreee..
-
olbaidhun
őstag
heheh, láttátok az 5800 gyík-et?
-
olbaidhun
őstag
sry [link]
Ahogy így belegondolok, lehet nem is volt szó a gyíkben a tag-it ről, én meg szépen elküldtem a "nagy öreg" érdeklődőt a FAQ-ba.. ne háborúzzunk inkább, nincs abból semmi, ez a fórum a lakóktól vált ekkora támasztékká!
-
olbaidhun
őstag
válasz
Peti_KM900 #13846 üzenetére
Pl asszony alszik én meg beugrok fürödni, vagy megetetni a klotyómanót.. vagy ott van pl a melóhelyem, ahol csak 1gép van és nekem nem igazán van rá lehetőségem, h megálljak és átnézzek néhány topicot.. na ott egy könyvjelző vagy egy ebuddy msn gyorsan, az valami nagyon kényelmes és praktikus dolog. Estére mindig lebeszélem a srácokkal a lan partyt. Tényleg valaki egy kis codmw1-et vagy warcraft3at battleneten? Szóba jöhet még Rainbow six Vegas1-2, c&c és bionic commandó is
-
olbaidhun
őstag
válasz
05Steve #13840 üzenetére
Igen a routerekkel tényleg voltak gondok, nem szereti az összes gagyit, de pl az én smc-met is akkor kedvelte meg miután kikerült a v10p szoftver, igaz azóta a router is kapott eg új fw-t és így már minden megy szépen pl youtube is és nem szakad a net mint korábban 10perc után. A telefonnal netezni nagyon kényelmes, ha filmet akarsz nézni kivállóan alkalmas rá a kijelző (én majdnem az összes battlestar galacticát ezen néztem->igaz a HD felvételeket konvertáltam a telefon méretére, de h264-ben maradt a szabvány!)
ja és még valami, ha kérdésed lenne, készítettem a fórumozó társakkal egy GYíK lapot is, ami mindig bővül és én már csak a korrekt topic és a barátságos fórumlakók miatt is bátrabban vettem meg a készüléket!
-
olbaidhun
őstag
Felkerült 2 ember a Köszönet listámba és csináltam egy "Kedvelt .jar fájlok gyűjteménye" lapot. Kezd kellemetlenül sok lenni az információ
Zack Papa, mintha érted rajongnának mindenhol.. ha jól láttam, a Motorola topicon is hódítottál
-
olbaidhun
őstag
válasz
zenész88 #12952 üzenetére
ÁÁá neem lehet! Látom alakul az új esztendő! Idén is lesz néhány ezer hsz.. és pár értetlen emberke aki egyetlen lapot, sőt 1-2 hsz-t sem hajlandó visszaolvasni..
Kollégák, ha felmerül valamilyen "újdonság" amiben segíthetek, kérlek a logout-os faq-ra írjatok, az figyelmeztet emailben is!
Te Fiktív1, mintha elírtál volna valamit
Nekem megoldódott a wifi problémám itthon, smc modemmel és első szériás v10p-vel
-
olbaidhun
őstag
Boldog Új Évet
-
olbaidhun
őstag
Érdekes ez az LG eXpo, főleg így, h tudjuk 1ghz-es proci mellett is be-be lassul az S-class szoftver.. és külön van projector is: "179 dollár ellenében lesz kapható a Texas Instruments által gyártott pico projektort, amely akár 2.5 méterre is képes kivetíteni a képet"
hehe, ezt meg csak úgy a szifonról..
-
olbaidhun
őstag
válasz
fornettisuti #12555 üzenetére
"first projector phone" mondják a youtube videó elején..
De ezen az lg-n windows oprendszer van és ez érezhető is a sebességben. Csak tessék megnézni! Amúgy Ceruza speciális kell, a kijelző miatt, mert az kapacitiv. Részletek: faq -
olbaidhun
őstag
válasz
madmike #12347 üzenetére
Majd beszámolhatnál, h milyen ez a tok amit rendeltél, mert én sikeresen egy "belecsúsztatósat" vettem, de az elég para, mert hiába a "húzoka" néha kifelé is csúszós.. magától. Szóval nekem is nagyon kellene egy stabilabb tok.
Amúgy én is elhagytam az L betűt. Gondoltam így lett egyedi.. de nem
dtigersas légyszíves, ha nem életbevágó, ne használd a kiemelt nagybetűs szövegelést. Azt hittem, valami fontos infó.. ilyesmi itt nem volt korábban, hol van Zack
-
olbaidhun
őstag
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Ez a kedvenc fórumom!
-
olbaidhun
őstag
"odass skacok"! Az érdemi munkánk meghozta a gyümölcsét!
Első cikkem, és akkor innentől ezt fogom majd frissíteni is, mint hivatalos FAQ-t!
Tessék kommentelni!
-
olbaidhun
őstag
válasz
viewdetails #11932 üzenetére
Hamarosan belefogok modolni, de most rengeteg dolgot kell még intéznem!
-
olbaidhun
őstag
Átnéztem az utolsó néhány hsz-t és örömmel fogadom az építő jellegű kritikákat és ötleteket a LG Arena FAQ beta1-be! Ha azonban holnap délig nem jelzitek pü-ben,mit kellene még "tennem" akkor csak később tudom betenni a LOGOUT - telefónia - tudástár címlapra..
Nagy köszönet mindenkinek, eddig és ezután is!
LG Arena tulajok, fan-ok adjatok munkát!
-
olbaidhun
őstag
válasz
PierNight #11229 üzenetére
Tettem fel egy beta2-es operát. Faq-ba is bekerült, de itt a link is nektek! opera mini 5.0.16823 400x240
-
olbaidhun
őstag
Lesz összefoglaló leírás a navigációkról is és szeretném copy-paste-zni a logautra, de még nem érzem késznek. Amíg bővül, addig így itt is szépen elfér.. a png-ket meg csak úgy bedobáltam, de tartottam tőle, h pl Zack apó megmondja, mennyire csiricsáré lett a komoly hangvételű lap.. de tévedtem. Köszönöm mindenkinek a biztatást, továbbra is jegyzetelem a hasznos hozzászólásaitokat!
Menyasszonyom infó-könyvtáros. Ő még mindenképpen át fogja nézni helyesírási szempontból is a "publikálás" előtt.
-
olbaidhun
őstag
Közvéleménykutatás! Kinek, hogy tetszik az új FAQ design
Sokat nem bíbelődtem vele, de javítani mindig van mit..
-
olbaidhun
őstag
javítva. Csak miattatok! Kimásztam a forróvizes kádból, telót kilőttem és asztalit bekapcs., h elmondjam:
OlbaidhunFAQ álltal elismert tesztelt és elfogadott progi elérkezett a nagyközönség elé. A
MemoryUp Personal nagyon jó kis program. Érezhető. És ugyanez vonatkozik az új opera mini betára is. Találtok teljesképernyős verziót belőle a FAQ-ban! Nagyon letisztult, gyors, úgy vettem észre h frissíti magát így mind ritkábban fagy. Lassan leváltja a 4.2-t! Úgy vélem a fent említett programok és egy chesmaster mindenképpen ajánlott szoftver az arénára. -
olbaidhun
őstag
Na srácok, amivel tudtam bövítettrm a faq-t, azt megtettem, ha valami kimaradt volna, priv-ben elértek! Mostanában csak melóhelyen wifizek a telóvsl, de az új opera nagyon szuper a "másol-beilleszt" funkcióval.. Tiszára iphonos..
Kew! Kalappal a vásárhoz, és szerimtem is nyomkodd kicsit, szép ajándák lesz, legyen ütös még hetek múlba is a "kisgazdának"! -
olbaidhun
őstag
oks, szóval bővíteném az infót. Ha van valakinek valamilyen ötlete, amit már kb megéri betenni a FAQ-ba, szívesen beírom egy -kérdés, -válasz formában. Sajna azonban mostanában elég sokat kell dolgoznom, így inkább a privi fog működni. Amire tudok válaszolok a telefonnal kapcsolatban, de sajna ahogy wiev is írta, van még meglepetés a telefonban.
Valaki valamilyen részletesebb leírást a memoryup-ról?
-
olbaidhun
őstag
Csak küldjétek nyugodtan priviben és azonnal beírom a faq-ba!
-
olbaidhun
őstag
Erre mondom én, h nehéz ügy.. nőnek illatot választani.. vagy telefont.. uhh
-
olbaidhun
őstag
Voltam már hasonló helyzetben, de én netbookot vettem a páromnak. Végül egy rózsaszín amilo mini 3520 lett és azóta "cuki" a megszólítása a készüléknek. Eredetileg pirosat akart a Kislány, de amikor ezt meglátta.. imádják a nők.. ezért kell a picsás szín!
-
olbaidhun
őstag
hi, az mit jelent h: táccsos? Amúgy jó kis teló, de egy frissítést megéri "rábütykölni" mert azzal jön ki igazán a sebesség és a stabilitás. Meg ugye az ébresztő is rögtön műxik.. nézz körül, h hasonló árban mit kapsz, és gondolkozz el.
-
olbaidhun
őstag
Körülnéztem az appstore kínálatában, és rémísztő micsoda lehúzás megy..
szerintem jobban jártok, ha beregeltek 4shared-re és a keresőbe beírjátok a kért .jar fájlt..
-
olbaidhun
őstag
válasz
CoRt3z #10272 üzenetére
hi!
Ez most minden kedves újoncnak szól! Fogjátok fel úgy, h a FAQ egy olyan alagút, amelyen minden arena tulajnak át kell hajtani!
Ha már most így adod elő, h "sokak bánatára" kicsit süppedj el magadban. Ember! A Faq elolvasása előtt ne égesd magad! Mi is elkezdtük valahol, de sok idő telt el igazi letolásokkal, mert senki sem akart visszaolvasni! Gondolod azért készült a részletes leírásom, (amit nagy részben ugyan View kapargatott össze, de mégis az ilyen noob emberek kedvéért töltöttünk vele órákat, mint te..)h fogd magad és a többszöri belinkelt FAQ gomb után még megválaszolt kérdéseket kérdezz
Rádküldöm a fegyelmi bizottságot!
Vigyük már kicsit feljebb a színvonalat. Legyen valami ebből az arena-ból! Ahogy láttam, elindult egy kezdeményezés az offline gps beállításáról, szivesebben bővíteném azzal a készülék kivesézését és ha megengeditek fel is töltök majd valahová egy -work editiont-, h másnak ne kelljen vele küszködni.
-
olbaidhun
őstag
hol van info az arena store-ról?
-
olbaidhun
őstag
Hi Hatesz, üdv a klubban, grat a szép telóhoz!
Ne csak tesztelj,hanem pl tegyél fel egy-két filmet, egy új opera minit és élvezd, h milyen szuper telefonod van! Ha valami gond van, úgyis kijön használat közben. Én most pl az új opera minit (5béta) kasztráltam és így már teljes képernyőn (virtuális billentyű nélkül itt egy leírás hogyan lehetséges) élvezhető a stabil net. Van álló és fekvő verzió is.
Ha még lenne kérdésed, továbbra is ajánlom a km900 FAQ-t!
Zack papi, mit tettél? Mit szólt az arena lelkivilága a cseréhez?
-
olbaidhun
őstag
Amióta megvan az aréna én operával böngészek. 4.2 stabil, de az új beta is szuper gyors és már elmúlt belőle a gagyi beépített billentyűzet eröltetése.. Szépen lassan eljut oda a java platform, ami eddig csak symbianos telók ment szépen. pl jó netezés
-
olbaidhun
őstag
Sokan nagy ügyet csinélnak az emailből. Szerintem bőven jó ott egy opera mini is egy könyvjelzővel. Ha az emberke már rászánja azt az 5percet, h elolvassa a friss leveleket, mindegy, h csak online tudja megtenni? Vagy nem? Ennyire fontos, h a régi emailek mindig kéznél legyenek? Nincs erre is valami kis opera-hack?
-
olbaidhun
őstag
Srácok moddoljatok! Legközelebb vasárnap tudok benézni-írni, vagy max a telóval "gyorsba" a melóhelyről. De a letöltéssel kapcsolatban még volna egy jó ötletem, legyen minden arena tulaj:
Ezt se hagyjátok ki, valakinek oda kellene szerkeszteni az arena-t is melléjük.
A kő olcsóbb mint az iphone, és csak egy kicsivel tud kevesebbet
-
olbaidhun
őstag
válasz
tmilan1989 #8981 üzenetére
Na most szeretnék gyakrabban bejárni a fórumra! Grat View!
Egy "szimpla" kis leírás a modolásról, angolul, valaki lefordíthatná! How to Crack LG S-Class OS!
-
olbaidhun
őstag
Javítva. Nem voltam elég körültekintő, rengetegen moddolgatnak! Ajánlom mindenkinek a 4shared tárhelyet megosztásra. Igaz egyszerre max 200mb-ot enged feltölteni, de van rajta multiupload és 10giga kapacitást ad ingyen, valamint gyors és mp3, vagy videók esetén beépített lejátszó is helyet kapott. Nekünk Arénásoknak ideális lenne! View, elkérhetem a Te szoftvered is? Persze csak "kőccsön" gondoltam
-
olbaidhun
őstag
Én is beállnék a sorba érdekel ez a modolt szoft, és ha kérhetnék egy linket is a működő verzióról, ami ha jól emlékszem egy v10p_00 akkor kitenném a faq-ba is.
-
olbaidhun
őstag
Armin van Buuren 2001 óta hallható rádióműsora A State Of Trance (melyet több, mint 40 rádió sugároz hétről-hétre a világ minden pontján) az évtized vége felé közeledve az elektronikus tánczene egyes számú figurájává tették őt. Ugyan a trance tette őt naggyá, mégsem érzi, hogy a műfaj fogságában vergődne. "Az emelte ki a trance-t a többi műfaj közül, hogy képes magába olvasztani electrót, minimalt, bármit… Egy rakás meghatározás létezik a trance-re, de számomra ez továbbra is csak dallamos elektronikus zene marad, ami lehet bármi a progresszívtól a technóig. A lényeg, hogy ne légy a saját stílusod rabja, ne korlátozd a kreativitásod!" Gondoltam megosztok egy helyes gondolatot. Igaz nem kezdetektől követem, de már több száz órát hallottam tőle és hm.. tud valamit
-
olbaidhun
őstag
válasz
viewdetails #8560 üzenetére
Rendben, megpróbáltam korrektül megfogalmazni, ha valaki építő kritikával szemlélődne, azt megköszönném!
-
olbaidhun
őstag
Zack Apó, jó kezdeményezés ez a feltöltősdi, de nem lenne esetleg egy használhatóbb hely, ahová feltöltenéd a filme(t)ket (kb fél órája szedem a discopatkányokat, de alig jön 100kb/m), vagy esetleg torrentgyűjteményt is készíthetnénk, nem? És akkor minden kedves "alaptagnak" be kellene állnia a seedbe!
Tényleg megérné és lehet több helyre is felkerülnének a "LGArena720x480H264Hun" packok!
View, nem hiszem, h gyakori kérdés, vagy probléma lenne, hogy zenehallgatás közben nem lehet fotózni, akinek akkora gondot jelent tényleg vehet oprendszeres telót.. Igaz én nem sok zenét hallgatok, de gyakran bekapcsolom az FM transmittert, ami egyébként nagy ritkasák telók között. És olyankor mehet random az összes zene.. 2órás armin és rammstein pussy egymás után
Ispán
copyand75
markingoo
Mishra1987
zs0tika
hans... gyerekek, ha még nem tettétek meg, nézzetek be hozzám is, a FAQ-ba. Biztos találtok hasznos infó morrzsákat! -
olbaidhun
őstag
Hibák javítva, opera belinkelve, dlinked beírtam a listába, és valakitől kérnék egy KP500 frissítős prog. működő linket.
Köszönöm az építő kritikát, írjatok, még ha van valami!Atom Maki,Dunnes
nektek milyen szoftotok van? Nekem a kikapcs gomb eddig még mindig elég volt ha resetelni akartam és mostanában az akksim is rekordokat döntöget.Zack én ma is gondolok rád.. itt egy gif, csak neked
-
olbaidhun
őstag
Egyetértek, jobb minőségnél kell a nagyobb bitráta, de egy egyszernézős sorozatnál, (pl én most a battlestar-t kezdtem nézni) szerintem nem éri meg a drága "processzoridőt".
Lehet, h megérné feltölteni a telóra optimalizált kis sorozatainkat valahová, vagy csinálhatnánk egy torrent packot? Én pl nagyon szeretnék válogatni a berippelt mini HD filmjeidből Zack Papa! Vagy adj ki egy DVD-t, vagy találj ki valamit! -
olbaidhun
őstag
Gondolom sokaknak nem feltünő, de van egy LG Arena FAQ! Aki nem biztos a választásban, vagy szeretne kicsit informálódni a telóval kapcsolatban, nézzen be IDE
Elkezdtem "erősen" tesztelni a telefon videó funkcióit. Bámulatos mire képes a cucc. Aki csak látott, mindenkinek tátva maradt a szája, ugyanis rendszeresen berippelem a kedvenc sorozataimat a telóra és melóhelyen, ha van pl egy szabad 20percem, lazán előkapom és indul a film. A kép parádés, a már korábban eméített h264 tömörítésnek hála, a hang megint csak mese, szerintem az összes piacon lévő telefont a földbe tapossa! De azért ragadtam billentyűt, mert rájöttem, felesleges időigényes HD rippelésbe fogni, amikor relatív kisebb minőséggben is tökéletesen élvezhető marad (az én példám miatt maradok a sorozatoknál) a film. Tehát a beállításaim, amit a napokban teszteltem és szerintem még bőven az elfogadható kategóriába tartozik:
Nagyon nem kell ragaszkodni az mpeg4 codechez sem, de ezzel gorsabban elkészül a végtermék. Ha xvidet használunk tömörítéskor kb 280, ha mpeg4-et akkor kb 320mb lesz egy átlagosnak mondható eredetileg 450mbos epizód. Ez kb 45-50 perc jó minőségű filmet takar, amivel én és kollégáim nagyon meg vagyunk elégedve, néhány napja
J
a és az "akksi kímélő" (lásd FAQ!) üzemmód bekapcsolásával kb 8-10! rész nézhető meg, persze nem egyszerre, de egy töltéssel!
olbaidhun
őstag
válasz
viewdetails #8247 üzenetére
nekem bejönne ez az elhúzókás dolog, de szerintem nem hasonlít az eredeti szifonosra.
-
olbaidhun
őstag
Megmondom őszintén eleinte az őrületbe kergetett, h mindig leakadt, de aztán rájöttem, h ez a 10 perc nem mindig pontos. Ha várok még 5-8percet egy-egy akadás után, újra stabil marad sokáig, így mivel nincs rá soha fél órám egyben, h nyomogassam, mindig csak annyit nézek meg, amit enged, ha akad, kap egy mentést a könyvjelzőben. Pl a fórumot sem érek rá egész nap olvasni, de pl két óránként betöltöm a friss lapot, és közben ha akad, ha nem, végig tudom olvasni mit "alkottatok". Sajna anyagilag elég szűkös lett a keret, mert lakásproblémával küzdünk párommal, így a teló is csak nagy erőfeszítések árán(k800 elad) és a család ajándékaként működhet a kezemben. Lehet azért élvezem még mindig a wifi netet, mert sohasem "eshetek" neki? Otthon viszont nincs 10 perces limit..
Nekem is van egy nagyon jó progim:
tube downloader gyakorlatilag minden videó megosztó portárról mindent le tud menteni és azonnal a kért formátumra kódolja, nincs vacakolás. -
olbaidhun
őstag
Asszem kezdesz sokat offolni megint, de ha már így belefogtunk, én vendéglátós vagyok. Sok múlik a kis Arena wifis kedvén, néha nincs más pihi lehetőség, kollégáimmal ellentétben én nem dohányzom, nem iszom. Most pl készülök a komplett ST Voyagert is átkonvertálni a hideg téli estékre.
És Te mivel foglalkozol?
-
olbaidhun
őstag
Kezdesz kicsit vicces lenni
Mindenkinek köszönöm, h segített meglendíteni a munkát, és remélem kitaláljuk miért vannak még gondok ezzel az egy-két funkcióval!
Ez is csak egy funkció a listából. A wifi-ben és ezekben a parányi szerkezetekben még nagy lehetőségek vannak!
Én pl melóhelyen nem igazán érek rá, h leüljek 5-10 percre, de a kollégákkal mindig megy a netes téma.. namost én telóról töltök le és fel is, sok mindent, szóval szerintem meglepődnél, ha látnád,h még csak az esti letöltéseimet is telón jelölöm be, sőt, asszonynak átküldöm 4sharedre a fotóimat/ videókat és email mellett még kihasználnám a teljes youtube elérést és az opera szinkronizálást is! Azonban sajnos van ami nem történik meg folyamatosan, mert egy TP-LINK router közbeszól! -
olbaidhun
őstag
válasz
ForRedGlory #7959 üzenetére
Vannak jó TP-LINK routerek, de most nem erről van szó!
Felhívás!
Szeretném kinyomozni, h tényleg routertől függően változik-e az LG arena Wi-Fi kapcsolódási tulajdonsága! Ha megtudnám, h kinek milyen eszköze van és milyen netet (próbál) produkálni ezzel, megosztanám a FAQ olvasóival és így előre fel lehetne készülni telefonvásárlás előtt.
Ez egy sarkalatos pont az arénám életében (az enyémen még nem indult el youtube), de a fiktiv is cserélt már egy párszor telefont emiatt, szóval aki megtudja nézni a pontos típusszámot, írjon privit, vagy faq-ra!
Köszönöm!
Az LG Arénának egyáltalán nincs lelke csak szoftvere, de szerintem csak annyit lehet belőle kihozni, ammennyire egy felhasználó ért hozzá. Pusztuljanak a CYLON-ok!!
-
olbaidhun
őstag
válasz
hattila07 #7915 üzenetére
Szerintetek volna értelme összegyűjteni, h melyik routerrel megy a youtube, illetve melyikkel szakad meg "gyakrabban" a net?
Nekem pl itthon
- smc WBR14G2 wifi stabil, jútyúb nem megy
- melóhely (kb 3féle TP-LINK) legtöbbször a net is szakad 5-10 percen belül, youtube nincs.gyandras10!
Gondolom, ha a készülék lelke megérzi, h bántják, biztos védekezni kezd!
Ha nem akarod kihúzni a gyufát szerintem felejtsd el a BUG kifejezést, add meg inkább, légyszi a routered tipusszámát! -
olbaidhun
őstag
válasz
Old FatBoy #7937 üzenetére
Hi!
Amihez nem akarsz, nem kell hozzászolni.. ennyi. Annyira nem kell komolyan venni ezt a topicot. Ha meggondolod magad a frissítéssel kapcsolatban, nézz be a blogomba, ott sok mindent leírtam minderről és nincs felesleges személyeskedés, csak a tények.
Üdv és maradj lelkes újonc (amíg csak teheted) a tagságra szerintem szellemileg is meg kell érni!
Én a kingstont ajánlom, nagyon jól bevált már több készülékemben is!
-
olbaidhun
őstag
válasz
mothugs #7898 üzenetére
Szerencsére nekem még nem volt youtube közben reset, azonban elindulás után csak pufferel kb 3-5 percig, majd "időtúllépés".
Land: A GPS sajnos még nem tökéletes. Legalábbis nem az a megszokott "gyors-hangosnavi" amit egy 5800 simán meg tud neked adni. Ez a kütyü viszont fémházas és multimédiában verhetetlen, hihetetlen gyors az új szoftverrel és összeségében az egész konkurenciát arcon csapja.. + van egy qvajó fóruma!
A FAQ-ról már nem is beszélek
-
olbaidhun
őstag
"Az E2 nem kérdez, hanem feltolja a 10 fájlt, és viszlát, gyakorlatilag olyan, mintha most jönne a gyárból, és ugyanezt csinálja a GSMulti is." Akkor ezt merjem beírni a FAQ-ba is? Mert szerintem egyértelműen ez a jobbik frissítési módszer.. Sajnos az enyém is szürke import, lehet ennek tudtahtó be a jutyúbe probléma is?
-
olbaidhun
őstag
válasz
viewdetails #7808 üzenetére
Okés, rendben, kicsit még dolgozok rajta minden nap és majd meglátjuk mi lesz! Addig is bekapcsoltam "odabent", h üzenetre visszajelezzen. Amennyiben a modosítások sürgősek, oda is lehet írni.
-
olbaidhun
őstag
nna igen, így negyed 3 felé én erről beszélek, amit látok.. a morál. de lehet, h túllihegem.. biztos a sok rammstein pussy
Viewdetails, erre gondolsz? LG Arena FAQ? Ma elkezdem, ha lesz erőm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest