Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
louigi69
csendes tag
Szevasztok! Mentségemre legyen mondva, hogy tájékozódtam nem keveset, mielőtt erre vetemedtem volna, hogy megkérdezzem a következőt, de nem találtam választ... na szóval:
Tegnap másodszor frissítettem szoftvert az Arénámon. Tavaly november körül volt az első, semmi gond nem volt, minden működött, SMS-ek megmaradtak (backup-olva lettek a PC Sync-kel), telefonszámok úgyszintén. Aztán tegnap ugyanígy megcsináltam a biztonsági mentéseket, a telefonkönyvem megvan hiánytalanul, az SMS-ek viszont csak azok maradtak meg, amelyek a SIM kártyán voltak :S Pedig jól megnéztem, és a PC Sync-ben csak egy helyen tudtam bármiféle SMS-mentési/exportálási dolgot csinálni, viszont .csv formátumban mentette le, amit gépen ugyan meg tudok nyitni, de van vmi mód arra, hogy visszakerüljön a telóra? Köszi!
-
louigi69
csendes tag
Ja még csak annyi, hogy az azóta legutoljára felrakott videófájlt nem látni a videók között, illetve egy eleddig simán lejátszható videó pedig mintha nem is lenne rajta, pedig ha a gépre dugom, látszik hogy ott van.
Ezelőtt egyszer vettem eddig észre, hogy eltűnt róla egy videóklipem, de elintéztem annyival, hogy biztosan csak nem emlékszem, hogy töröltem. Viszont ez már durva, ha önkényesen törölget...
Előfordult olyan is, hogy egyszercsak minden előzmény nélkül kiírta egy fájl esetén, hogy nem támogatott formátum, holott addig gond nélkül lejátszotta, sőt többszöri próbálkozás után ismét sikerült neki. Komolyan mondom, néha nem értem ezt a szerkezetet -
louigi69
csendes tag
Üdvözlet,
a telefonnak a megvásárlása óta eltelt fél év alatt folyamatosan sok apró hibáját, hiányosságát tapasztalom, ami bosszant ugyan, de attól még szeretem.
A legújabb ma jött elő. A 8 gigás belső memóriát használom mp3-ak, filmek tárolására. Miután megnéztem egy pár rész sorozatot, jobban mondva mielőtt a végére értem volna a részeknek, ergo a stáblista alatt nyomtam mindegyiknél egy törlést a kuka ikonnal, így törlés után ugrott a következő részre. Most viszont rádugtam a gépemre, hogy újabb fájlokat rakjak rá és látom, hogy a mappa tele van mindenféle kriksz-kraksz fájlnevekkel, meg valami horribilis 47 gigás össz. méretűek, ami ugyebár alapból lehetetlen. A fájlok törlése total commanderben lehetetlen, így a telefonon nyomtam egy visszaállítást. Na ott megkérdezte, hogy törli a licenszeket? A nem opciót választottam, utána megkérdezi, hogy folytatom-e a törlést. Folytattam, újabb gépre rádugást követően látom, hogy a kamu fájlok végre eltűntek, viszont a mappa amiben addig voltak továbbra sem törölhető.
A licenszek dolog egyébként mi lenne? Mi van, ha törlöd azokat is?
Másik kérdésem: próbálkozzak-e total commanderben a meghajtó formázásával, vagy csak a telón érdemes?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest