-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fishme
tag
Üdv!
baleset érte a G4-et (betört kijelző) tulajdonképp a komplett kijelző oda lett, bekapcsol de csak az lcd világít nincs képem és adatokat szeretném le menteni (fotók) a telefonon az usb mód töltésen maradt így hiába csatlakoztatom pc-hez valakinek valami ötlet? -
fishme
tag
Üdv !
6.0-val hogy állunk?
Nekem még nem dobott fel semmit t-mobile-os vagyok. -
fishme
tag
válasz zsocasogi #9794 üzenetére
Igen most kerestem yotube-on videót ott sem csinálta azt amit nekem, gondolom ez a hátránya a kínai toknak. Sajnos így szinte használhatatlan főleg nekem mert balkezes vagyok így ha kinyitom nem fér oda a hüvelykujjam ha teljesen kinyitom akkor pedig csak a kis órát mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
fishme
tag
válasz Tutu7030 #9789 üzenetére
Ha hátra hajtod teljesen a leffentyűt akkor nem kapcsolja be a kis órát ? Olyanod van amibe bele kell pattintani a telefont a saját hátlapja nélkül ? Az enyém ilyen http://www.ebay.com/itm/231619344258?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=530851352637&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
fishme
tag
Üdv!
Ebay-ről rendeltem quick circle tokot kinyitom becsukom tökéletesen működik amikor hátra hajtom az előlapot úgy hogy az hozzá ér a telefon hátlaphoz akkor úgy érzékel a telefon hogy be van csukva a tok ezért csak a kis ablakos óra jelenik meg. Tehát ha hátra van hajtva a leffentyű akkor nem lehet használni a telefont. A kérdésem az lenne hogy akinek van eredeti quick circle tokja annak is így működik ? -
fishme
tag
Üdv !
UHD videó készítek és PC-n szeretném megnézni mondjuk VLC-vel (próbáltam mást is) de nem megy a videó csak a hang a kép az marad az első képkocka, ti milyen programmal nézitek vissza az UHD-t ? -
fishme
tag
Üdv !
több mint 3 óra kijelző 1 óra gps használat folyamatos net pár fotó 15 perc beszélgetés valamennyi netezés és még mindig 25 % és eddig kétszer töltöttem tehát még új én is teljesen meg vagyok elégedve vele.
A kérdésem az lenne hogy amikor csatlakoztatom a fülest akkor fel kellene ébrednie a kijelzőnek vagy nem ? a tartozék beállításnál a zenelejátszó indítása van beállítva azt el is indítja de a kijelző az tök sötét ez mindenkinél így van ?[ Szerkesztve ]
-
fishme
tag
Üdv
G2-ről váltottam G4-re a kérdésem az lenne a G2-ben volt olyan hogy vezeték nélküli átvitel ilyenkor a PC-n csak be kellett írni az IP címet és a jelszót és már ment is a fájlátvitel a G4-nél nincs ilyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 GB SÉRÜLT
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest