- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #14445 üzenetére
Megyek én is oda dolgozni
-
total90
veterán
válasz Stauffenberg #14450 üzenetére
Esetleg privátba, vagy ide, tudnál pár screenshotot bedomni különféle betűmérettel? Tudnák faternak valamit mutatni viszonyítás gyanánt.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
leslien
nagyúr
azt bírom amikor kijön a moziból sutyerák és mondja h most már meg kéne nézni a többi részét... az ilyen miért megy premierre?!
már most mennék megnézni még 1x...
az a durva h pont a Corvinban néztem a Csillagok Háborúja nem is tudom 1980... és ugyan úgy álltam sorba is... déja vu[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Szeretnék én is olyan munkahelyet, ahol a főnök elküld mozizni, és még fizeti is azt
Amúgy ez folytatás a korábbi részeknek?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Viper26
nagyúr
válasz Stauffenberg #14351 üzenetére
LWP-hez ez akkor sem jó szerintem.
Közben látom értitek egymást.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #14351 üzenetére
Jáj...
Olvasd el mit kérdezett. Live wallpaper.....azt nem engedi kirakni,minden mást igen.Más
Index oldalán cikk,milyen telót vegyünk karira. Érdemes elolvasni,írtam is hozzá egy szösszenetet.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zack
nagyúr
válasz Stauffenberg #14341 üzenetére
Még nem tépném ki. Nem volt időm "belakni". Ez csak az egyik fő indok volt, ezek mellett a játékok alatti forrósodás legalább akkora probléma, mint a root hiánya.
Next Launcher 5.1 alatt is összeomlik, isten tudja miért. Miután összeomlott, többet nem indul el. Lehet a 4.7.3 verzió hibás. Ti Backup progival visszaraktam a 4.6-ot, de az is összeomlott. Nem tudom mi történhetett.
Most megint Nova Prime-ot használok ideiglenesen.
Szóval ha jönne is a root, nem térnék vissza 6.0-ra egyelőre.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Stauffenberg #14319 üzenetére
Természetesen.
Utána másik (normal) módszerrel is, úgy is ua. a helyzet.Ami érdekes, az az, hogy a program akárhányszor teszem rá a telefont, 10f-es romot ír jelenlegi telefonon lévőnek, pedig a 20A-t tettem fel rá vagy 4x már...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zack
nagyúr
válasz Stauffenberg #14321 üzenetére
Feltéve ha...
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #14173 üzenetére
áááá, eszemben sincs letesztelni
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Mike81
senior tag
válasz Stauffenberg #14166 üzenetére
Köszi neked is a választ. Már nagyon várom a vasárnapot ;-)
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #14090 üzenetére
Mert en mar nem akarok vele vacakolni. Holnap akkor a csaladdal elugrunk a Nyugatiba Mekizni egyet, azt ledobom a telefont. Valamiert a laptopom nem szereti ezt a telefont, barmit csinalok, vagy nem jon ossze, vagy vacakol. Pedig mindig mindent leiras szerint csinalok. Nem szorakozok vele, az a legegyszerubb.
Nalam teljes halozat eldobas egyszer volt. Szinten 6.0 ota. Elotte az 5 honap alatt sose.
A belvaros korul mozgolodsz pedig, nem?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
falijja
őstag
válasz Stauffenberg #13965 üzenetére
Nekem elég lenne az is ha olyan lenne előre kalibrált..de akkor ezek szerint nincs még most sem.
Pedig már kb minden gyártó használja ( pl lenovo) nem véletlen..de azért megnézem majd élőbe is hátha nem olyan fakó már az én szememnek sem, g3 ban már volt aszem valami kicsi lehetőség...
köszi a válaszokat.. -
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #13965 üzenetére
Oké,ilyen mélységekben nem lehet, lcd tv-ben van ilyen. Az asus tabom viszont ennél kicsit többet enged, mármint samuhoz képest, de az sem igazi kalibrálás akkor.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz Stauffenberg #13943 üzenetére
Én nem ezt tapasztaltam (én is régóta vagyok az), főleg a G2 -G4 nél. De ezen nem veszünk össze. Pl. egyik éjjel merül 1% másikon meg 10 et.., azt ugyanaz minden.. De nem akarom példákkal szaporítani, a szót, mert akkor ua lesz mind eddig Végeláthatatlan kinek az akksija nagyobb
-
MartOOn
addikt
válasz Stauffenberg #13943 üzenetére
itt a pont.
szoval ne magyarazza meg nekem senki hogy ha ugyanugy hasznalom a telomat, ugyanazok az alkalmazasok vannak fent es 5.1 alatt 4ora korul volt a kijelzoidom 6.0 alatt meg epphogy 2ora fole megyek az nem frissites miatt van... ahha meselj meg...
kozben nem koltoztem el nem lett mashelyen a munkahelyem, nem lett 11 facebook fiokom es 6 gmail cimem. ugyanazok a szinkronok mennek mint eddig.
2 user kozott mar vannak elteresek. nincs ket egyforma felhasznalo. tehat lehet nalam merul a 20B masnal meg nem.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
racerx
őstag
válasz Stauffenberg #13930 üzenetére
+1
meg az állandó picsogás az akksiidőről... SAjnos ez android, rohadtul nem lehet konzekvens akksiidőket várni tőle!! Nem ugyanaz (még ha úgy is tűnik) a felhasználási környezet, térerő, millyen hálózaton van, milyen gyakran kell keresnie a legjobbat, google a háttérben ki tudja miket frissítm, mi akad be , mi nem. Akksizabáló alkalmazások, alkalmazás egy frissítés után szar lesz, stb stb stb. Húszmillió féle különbőz dolog lehet. Olyanokból kiindulni, hogy most épp az uj rendszer felhuzása után ennyi meg annyi volt a SOT tök fölösleges. Aztán utánna meg napokig azon rugozni, hogy most meg ennyi meg annyi.. VAn egy kb érték egyik nap 2 óra, másik nap meg 4 .. ennyi (G2 nál meg volt mondjuk egy 3 tól 6 ig érték). Akinek nem jön be a MM az tegye vissza at 5.1 et, aztán nézze meg hogy ott se lesz lényegesen másabb. -
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #13915 üzenetére
Volt itt olyan, aki felrakta a lengyel v20A-t lgup-al és a bridge felajánlotta neki a v20B-t,fel is rakta. Érdemes ránézni...
Egy kis akkustat:
Oké sokat nem ment a kijelző,de akkor sem rossz[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz Stauffenberg #13910 üzenetére
Ez igaz, azonban nem tapasztalok kiemelkedő akku zabálást ezek mellett sem.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Zsmester89
őstag
válasz Stauffenberg #13861 üzenetére
Tégy úgy azóta már néztem, ebay-en egész jó áron lehet kapni minden színben a gyári bőr hátlapot is.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz Stauffenberg #13850 üzenetére
Add el az új hátlapot dobj fel egy árat
Mr. Janó:
[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
törölt tag
-
Peter.70
addikt
Legalább ha az egyik elkopik, lesz másik
-
Bossi
őstag
Na a végére eléggé felgyorsultak az események a kezdeti nehézségek a szervizzel végül jól zárultak.
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #13819 üzenetére
Én SEA-s G2-re raktam EU romot, magyartot is, németet is. Nem volt gond vele, G4-nél sajnos nemtudom, mert már szolgáltatós lettem én is.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tennis
tag
válasz Stauffenberg #13819 üzenetére
Bementem a Váci úti LG szervízbe ahol azt mondták hogy ők szervizelnék a számla és a garancialevél alapján.
Csak az bosszant hogy a rendelésnél külön kértem hogy EU régiós legyen! -
tennis
tag
válasz Stauffenberg #13817 üzenetére
Köszönöm!Akkor szerinted maradjon vagy álljak el a vásárlástól?
-
tennis
tag
válasz Stauffenberg #13813 üzenetére
Szia!
H 815 a dobozán szerepel az LTE 800/850/900.... -
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #13797 üzenetére
Kivancsi vagyok milyen gyorsan jonnek a fixek az LG tol
-
válasz Stauffenberg #13776 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #13766 üzenetére
Köszönöm, sikerült
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #13762 üzenetére
Azzal mindössze az a bajom, hogy nem érzékeli, hogy csatlakoztatva van a telefon a számítógéphez. Az usb drivert telepitettem, vagy win 10-en nem megy?
De azért köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #13738 üzenetére
Nincs itt toroknak ugrás, csak az elmondásuk szöges ellentétben van több év tapasztalatával és a hírekben sem nagyon lehet ezt olvasni, aztán persze az is lehet, hogy rossz oldalakat/újságokat olvasok
Itt se magas fesz se magas hőmérséklet nincs, legalábbis egy gyári töltőről történő töltés alkalmával, ha meg pl. usb-re van dugva, főleg nem. Gondolom nem kendácsolt töltőről nyomatja egész nap, és az elektronikában + az akkuban van hőmérő, túlhevülésvédelem.
Mélymerítésről sem volt szó, de valóban nem tesz jót egy aksinak sem.Véleményem szerint az éjszakai töltés kb. ugyanolyan, mint a melóbeli töltőn ülés, max. a melóban 4x ránézel 2 percre facebookra. Ennyit kibír.
A jelenleg kapható usb-s töltők illetve telefon töltők 90%-ban kompatibilisek egymással. A kimenő fesz mindnél ugyanakkora kellene hogy legyen, max. az áram magasabb/alacsonyabb. Hogy ez mennyire gyilkos, nemtudom. Van aki azt mondja, hogy ez a gyorstöltés gyilkos lehet, ebben van is valami, de ritka is, mert külön kell venni a telóhoz ha jóltudom.
Én maradnék annál, hogy amit leírtál, az tökjó, és igaz, de annál is, hogy nyugodtan hagyja 8 órát töltőn, nem lesz tőle rövid időn belül baja a telefonnak (féléven belül se, ha igen, az az akksi alapból rossz volt!).
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
mivan80
aktív tag
válasz Stauffenberg #13738 üzenetére
Amit én linkeltem, az is a Battery University-s cikkekből lett fordítva:
"A Battery University nevű oldal mögött az egyik aksigyártó cég áll, az ő tanácsaikat tehát érdemes megfogadni"
Amúgy teljesen egyetértek veled.
-
Csarli85
aktív tag
válasz Stauffenberg #13585 üzenetére
Es mi van a rajta tárolt adatokkal? Ilyenre nem vallalnak garanciát?
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
mivan80
aktív tag
válasz Stauffenberg #13670 üzenetére
Örülök neki, hogy végre megoldódik az ügyed! Remélem, ezután már minden oké lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Gratula, akkor meg lesz az öröm
-
Quqesz
nagyúr
Na ez jó hír! Megértem, hogy maradsz ennél....
-
Aryon87
félisten
Szuper hirek mar csak par nap es ujra kezedbe lehet a telo.
-
leslien
nagyúr
összes tartozék" címén a dobozt a töltővel, szóval a headset meg a barna bőr hátlap nálam maradt.
minimum... na végre..
-
Troy.
addikt
Tehát a huzavona ellenére is egy ilyen telefonra tartasz igényt? :-)
.
-
törölt tag
"elbírálással foglalkozó osztályon lepecsételik"
A XXI. században, amikor már digitális aláírás és érintésmentes fizetés van. Lepecsételik!?
... ez az ország már sosem változik!?
[ Szerkesztve ]
-
mivan80
aktív tag
A végén még talán egy kicsit nyersz is a dolgon, mert gondolom a levásárolható összeg lesz az utalványon, így a vásárlás után, a kedvező ár miatt még némi lóvéd is maradhat.
+1 (#13586) Technoman ötletére, én is így csinálnám.
(#13584) Quqesz:
Hogy érted azt, hogy Bridge alatt a v20a ugyanaz mint LG Uppal a V20b?
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
T-mobile -nál hol látod te akciósan?
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Peter.70
addikt
vagy egy Iphone 6-ra
-
SharpSA
veterán
Teremtsd magadnak pozitívan, azzal jobban jársz.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Technoman
őstag
Csak egy ötlet (segítségképpen) Mi lenne, ha neten megrendelnéd személyes átvétellel (hisz' -ahogy mondod- újból meg kell vásárolnod)? Elméletileg 72 óráig félre kell nekik tenni. Aztán a "megvételnél" jó az orruk alá tennéd a cserepapírt.
-
Lxa
csendes tag
válasz Stauffenberg #13555 üzenetére
Köszi és bocs az ismétlésért
-
Troy.
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #13481 üzenetére
Ahogy várható volt, a tegnapi(?) betelefonálásod felgyorsította őket. Figyeld meg, 1-2 nap és kész is lesz..
Nekem ugyan más ügyben, de hasonló volt. 10 napon belüli intézést ígértek, 8. napnál tartottam, felhívtam őket, és érdekes módon rá 1 órára végbe is ment az ügyXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #13485 üzenetére
az rendben van h általában rendesek, de bakker neked lassan több mint egy hónapja nincs telod... mond h van tiz perced addig találjanak vmi megoldást vagy új telo vagy a régi új alaplappal...
-
monroe8609
aktív tag
Kivancsi vagyok az ügyed kimenetelere..en ugy gondolom hogy ott bent valaki valamit nagyon benezett..
-
leslien
nagyúr
ma mész be?
Zombinyul : itt is nézted?
[ Szerkesztve ]
-
Trol
tag
válasz Stauffenberg #13428 üzenetére
Azt elmondták, hogy a telefonod miért olyan különleges, hogy más alkatrész kell hozzá? Nem h815?
-
Pőze
aktív tag
Nekem is már a hajam hullik lassan a szervizeléstől. Ma érkezett meg a telefonom az egyetlen dániai hivatalos szervizbe ahova elkellet küldenem, ahonnan egyből tovább pattintották Svédországba. Igazi skandináv körutat tesz mert Norvégiából jött. A gáz csak annyi, hogy hétfőn utazok haza, közben meg már a többi telefonomat eladtam. Komolyan mondom ez a telefon ha egyszer jó lesz soha nem válok meg tőle. Kár, hogy nálam csak egy fél napot volt eddig de már 2 hete megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Csak határozottan asztal borogatásra gyúrjál, fél téglát vigyél
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #13408 üzenetére
Mi újság az alaplap cseréddel?
Ha még nem látta volna valaki : [link]
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #13348 üzenetére
egy vmi jó is van benne mire nálad lesz addigra android 6.0.1
fogod telepíteni és nem kell sz@rakodni a 6.0 al...
vicc tényleg....Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
REXIS
tag
válasz Stauffenberg #13338 üzenetére
Én szívesen segítek, átnézem a lapot és írok privátot. Már engem is kezd érdekelni, mi az oka annak, hogy ennyi ideig a szervizben tartják...
Tapasztalatok a mályvacukros szoftverrel kapcsolatban:
Nem változott túl sok dolog, de ami igen, az csak pozitív irányba Az alkalmazásváltónál ha bezárok egy appot, mostantól egy pillanat alatt kimegy oldalra, nem kell annyit várni mint 5.1 alatt. A háttere is sokkal szebb lett, a korábbi szürkeség helyett már az eredeti kezdőképernyő háttér van ott is. A kamera app kb ugyanaz, csak a "Kézi" (ebben nem vagyok biztos) mód át lett nevezve "Manuális"-ra. Akksiban nem tapasztaltam túl nagy változást, talán később többet tudok mondani róla. Az appok is gyorsabban indulnak, mint a korábbi rendszerrel, az animációk szebbek, folyamatosabbak, több van belőlük. Aki eddig hezitált, nyugodtan rakja fel, LGUP programmal hihetetlen gyorsan és egyszerűen megy, nem lehet semmit elrontani.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Stauffenberg #13348 üzenetére
6 perc és 18:00, gyanítom ma már nem hívnak vissza.
Szerintem sem
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
leslien
nagyúr
Mert ez kabaré. Mondjuk simán lehet, hogy valamelyik szervizes benézett valamit és nem H815-höz rendelt alaplapot, hanem valamilyen dél-amerikai verzióhoz, azért nem lát a rendszerben egész Európában a cikkszám alapján alaplapot G4-hez.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Esküszöm, hogy valaki véletlenül félreírta a cikkszámot, azért nem találnak egész EU-ban!
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
hol vetted?
-
Vikooo
addikt
Vagy dual SIM verzioju alaplapot kert bele
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #13332 üzenetére
A tiéd már magától fog telefonálni, olyan különleges alaplap lessz benne
-
w333
félisten
válasz Stauffenberg #13332 üzenetére
hogy éppen kicentizve beleférnek-e még a törvény által előírt 30 napba vagy feladják és adnak egy újat
Ha jól tudom akkor már nincs ilyen törvény ... szóval 30 nap után nem kötelesek új telefont adni, valahol olvastam de már nem tudom hogy hol
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #13163 üzenetére
Annyi baj legyen, jó hogy közzé tették nekünk
-
szabosasito
aktív tag
válasz Stauffenberg #13151 üzenetére
Nem volt factory reset
De megcsinálom LGUP-al.
Köszönöm neked.
-
Csarli85
aktív tag
válasz Stauffenberg #13144 üzenetére
Tényleg nem az volt. Köszönöm a segítseget. Egyenlőre nem majd este telepítem.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #13120 üzenetére
Koszi a helyesbitest!
Muanyag vs uveg lencsetagok is okozhatjak ezt a kulonbseget vagy mar nem hasznalnak muanyagot ilyen celra? -
tknof1871
őstag
válasz Stauffenberg #12357 üzenetére
Minden verziót ugyanúgy lehet rootolni, beállításokat módosítani? Gyári ROM-ot főzött ROM-ra cserélni?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #13120 üzenetére
Nekem is úgy tűnt,hogy tapizva volt a lencse...ha jól emlékszem ráadásul ezt a lencserendszert az lg rakta össze,a sony csak a cmos-t adta. Hát igen, a zeiss jobb lencséket csinál(meg volt régebben még a schneider-kreuznach), nem is értem miért nem veszik nevesebb gyártótól...
-
save
tag
válasz Stauffenberg #13025 üzenetére
+1
És kiemelném:
(persze ha a kereső nem segített)
Beírások legalább harmada write-only; tisztára mint egy óvodában.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Így így! Hiba mentesen megy a bridge frissítéssel.(a szerkesztett képes dolog meg sztem vmi jogosultsági dolog lesz)
-
zombinyul
addikt
No, kiprobalom hogy a gyari bongeszo cuccait torlom. Ha bevalik, jovok egy sorrel. Ugye baromi sok a bajom vele, a hasznalhatatlansag hatarat surolja, de ez eszembe se jutott (mas appal semmi bajom, csak az alap bongeszo szaraxik). Ugyhogy most bizakodok, es koszi a tippet (latszik hogy bizonyos teren nem tudok elszakadni WP-tol meg iOS-tol ).
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
qMAGICq
tag
válasz Stauffenberg #12978 üzenetére
Ok.
Elmenti. Megy a kis karika.
Aztan sehol sincs. Esetleg felhobe menti vagy a google pluszba vagy hova. Vagy csakna sima galeria nem latja.
Ezert is kerdezem hova ment. Nezzetek mar meg. Koszi.GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #12957 üzenetére
Korrekt!
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Köszönöm
-
ChrisDzsi95
aktív tag
-
zack
nagyúr
válasz Stauffenberg #12852 üzenetére
Szerintem ez teljesen egyértelmű, ha megnézed mire válaszoltam.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
turit
tag
válasz Stauffenberg #12832 üzenetére
Akkor ezek az akkumulátorok nem olyanok mint régen hogy az első használat előtt 10-12 órát kellett tölteni?
-
Angel78
aktív tag
válasz Stauffenberg #12816 üzenetére
köszönöm„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #12754 üzenetére
Sajnos onnan is elvihetik a vesztőhelyre ha sok a meló
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #12754 üzenetére
Szerintem inkább az van, hogy tényleg nincs alkatrész még, mármint telekomos
Bár ha azt vesszük már nem olyan új ez a készülék, már fél éves
[ Szerkesztve ]
-
andreas49
senior tag
válasz Stauffenberg #12733 üzenetére
Ugyanígy jártam a G3-mal. 4 hét után kivertem a balhét és visszatérítették az árát, így lett G4-em. Mindezt a Telemax-nál. Ezért érdemes személyesen vinni az LG-hez.
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
ßrainiac
addikt
válasz Stauffenberg #12708 üzenetére
Bullshitelnek magas szinten, jol latod.
Egy masik foszernek aki bent volt elottem azt mondtak hogy az uj kijelzo miatt lehet hogy ujabb tipusu alkatresz es emiatt lehetseges hogy firmware-t is kell update-elni a telon, ezert gyalultak le minden adatat.
Ilyen okorseget el sem tudok kepzelni.
Nagyon kokler banda.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Hát most nem akarlak elkeseríteni,de valószínű a telefonod nem az lg szervízben dekkol,hanem a telemaxban. Volt ilyen g2 esetében is és akkor volt ilyen hosszú a szerelés ha ott volt. Mivel ők is hivatalos márkaszervíz ha sok meló van a váci úton,akkor megy oda vagy még amire tudok tippelni,hogy mivel szolgáltatós vagy és elvileg az összes szolgáltató a tmaxba küldi ezért a tiéd is ott landolt...ezt azért ne vedd készpénznek,de van egy gyanum....
discrate
Én is bridge-vel toltam fel és jó a rádió,sőt mintha a jack kimeneten hangosabb lenne a lejátszott hang(zene,rádió). Indítsd újra,de előtte vedd ki az aksit pár secre. Factory reset volt? Ha az sem segít a Brigde szoftverfrissítési oldalán jobb alul van egy olyan,hogy "frissítési hibajavítás", ezt indítsd el és elvileg ez újrahúzza a romot.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem tudom mit játszanak. Nekem másfél hét alatt meg jött, pedig én is szolgáltatónál adtam le. Telekom.
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Stauffenberg #12695 üzenetére
Nem a szervízt védem de lehet benne valami h t-mobilos
Mert akkor hálózat kódoltat kell kérniük.
Az enyémnek vot egy pixel és hátlap baja is.
Gondolom én nem érte meg kicserélgetni igy adtak újat. -
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #12601 üzenetére
Na majd ez az engedély adásos dolgon fogod elfosni az agyad...mikor bedugom gépre a telót mindég rákérdez,hogy engedélyezem-e? És nincsen "többet ne jelenjen meg" gomb! Minden egyes dolog megnyitásakor rákérdez,hogy adsz-e engedélyt neki! Pl gmailban kép küldés.....szerencsére legtöbb dolgot talán elég egyszer beállítani....persze hasznos dolog,de sokaknak felesleges(átlag júzer nagyjából mindent leokéz,nem nézi miaz).
Vikooo
Tudod mi hiányzik nekem? Azok a kis ficsőrök,ami pl a g2 kk alatt voltak meg! Pl a képernyőzáron az animált aktuális időjárás(nem helypozi függő volt!),tekintetfigyelés,stb....az ilyen ui kegészítő hasznos/jópafa dolgok,amit a g2 esetében az 5.0-val kiírtottak,itt meg még hallani sem lehet róla! A 6.0 ilyen szempontból nem előrelépés....[ Szerkesztve ]
-
Trol
tag
válasz Stauffenberg #12539 üzenetére
Hol áll ennyi ideje a telefon? Én a Váci útra vittem szerdán, pénteken már új főpanel volt benne és mehettem érte.
-
leslien
nagyúr
LGUP nevű PC szoftverrel, alábbiak szerint:
1. Fenti LG driver fent a gépen.
2. Letöltöd magát a progit, értelemszerűen kicsomagolod : G4 rar
3. A csomagban két összetevő van.
Először klikk : LGUP_8994_DLL_Ver_0_0_3_23 , majd a LGUP_Install_Ver_1_14_3 installer-re. Nyilván mindent elfogadsz, telepítesz és leokézol, nem azért álltál neki mert nem akarsz frissíteni. Ha megvan, az asztalon lesz egy LGUP nevű parancsikon, PC-t újraindít, progit még nem indítod.4. Telefont csatlakoztatod bekapcsolt állapotban. Nem kell download mód, se semmilyen gombkombinácós bűvészmutatvány, csak rádugod. Majd a progi elintézi amit kell. Ami esetleg ajánlott, az USB hibakeresés bekapcsolása a Fejlesztői lehetőségekben.
5. Ha mentettél mindent ami kell, progi start, kapod ezt:
Természetesen az ablak lesz ilyen, a Version-nál a te készülékeden lévő rom verzió lesz jelölve.
6. Alapból a Process sorban a REFURBISH van jelölve. Ezt átállítod előbb UPGRADE-re, mint ahogy a képen látható. Ez azért szükséges, mert így fogja a progi megtalálni a PC-den a letöltött .kdz kiterjesztésű fájlt, különben csak .tot -ot találsz.
7. Még mindig a fenti képen vagyunk. A File Path sorra kattintasz egyet, és jobb oldalon megjelenik a három kis pötty. Ez lesz a Tallózás opció, klikk, majd betallózod a kdz-t:
Szemmel láthatóan minden a helyén. Telefonod verziója, COM port, azaz az USB csatlakozás megvan, kdz a helyén.
8. Itt is két lehetőség van.
a.) Simán ráküldöd. Rém egyszerű a kérdés, jelenlegi ablakban : Start
b.) Teljes gyalulás. Ha rootolva vagy, netán custom romon, vagy széttúrtad a romodat, tele vagy moddinggal, akkor egyértelműen ez a javasolt.
(Egy frissítés során a data (adat) patrició adatai és a flash-elt új system adatai nem mindig jönnek ki egymással. Ilyenkor szokott jönni az ún. bootlop, azaz a folyamatos újraindulás. Ebből általában egy HardReset (teljes adattörlés) kiveszi, de xda-n írtak róla páran, hogy volt biza akinek nem.
Mivel a bootlop a fenti helyzetekben sanszosabb, az én javaslatom, ha már rootolva vagy, ne sajnáld az időt, szépen gyaluljál mindent, csinálj normális teleptést. )
Ezt megteszed úgy, hogy a fenti ablakot előbb az Exit-el bezárod, majd újra megnyitod az LGUP progit. Ezt kell kapjad:A korábban betallózott kdz ott lesz ahova tetted, és valószínűleg a REFURBISH lesz a Processnél beállítva. Ha nem a REFURBISH van, akkor beállítod azt.
9. Mentéseid megvannak, minden flott, nagy levegő, Start. :
Ha van a gépeden LG Bridge, esélyes egy ilyen hibaüzi valamikor a folyamat közepén:
Nem kell megijedni, félrehúzod a fejlécnél fogva. NEM bezárod, félrehúzod!
Felül a Progress sorban látod éppen mit flash-el a progi. Ez kb 80%-nál fog tartani, mikor a telefonod újraindul, indulnak az alkalmazásoptimalizációk, a PC progi így néz ki ekkor:
10. Mikor ezt látod, végzett mindennel, telefonod valószínűleg már be is bootolt az új rendszerrel:
Downgrade:
A folyamat teljes egészében megegyezik a fentivel, egy kivétellel. A 8. pontnál nincs mérlegelés, csak és kizárólag teljes gyalulással, azaz a REFURBISH opcióval lehet visszamenni!!!!
(Fontos megjegyezni, felfelé több windows-al és H815-el igen, de a downrade-et még nem próbáltuk, így nem tudjuk sikeres e!!!)Hatalmas nagy köszönet attika79
[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
Az enyém is alaplapos akkor készüljek
1 hete van ott! -
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #12425 üzenetére
igen,kell tesztelni és legvégső esetben kell csak szervízbe vinni.
más
Most jövök a veletechről,volt nyomkodni való bőven, de csak nem hozta ki az lg a v10-et...b+...állítólag nem érkezett meg a kiállításra.Bog mesélt egyett a mobilarena történetéről,Legendd meg fotózta a G4-el6.0
nekem is olyvást tűnik,hogy jobb lesz az aksi,de még korai ítéletet mondani....RCKZSTFU
Hát vagy nem kapcsolod be(cikkszám nyomkodása) vagy felül van egy kapcsoló a fejlesztői menüben amivel ki tudod kapcsolni...több nem jut eszembe,de mi a bajod vele?az LG Bridge amúgy nekem lassan hozta lefele a rom-ot,mikor bepipultam és újra kezdtem,csak egy másik wifi(2 nethálózat van itthon) hálózaton,ami gyorsabb és kb 20 perc alatt lejött(vs 3,5 óra ). Szóval a szerver bírja,csak gyors net kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #12322 üzenetére
Oksa,akkor ezek szerint az emag is változtatott. Régebben el kellett küldeni nekik és romániában intézték a szervizelést(ezért tartott kb 2 hétig a javítás)
CyborGabe
Na megint egy jó pont az lg szervíznek![ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #12322 üzenetére
Kösz a választ, ezeket eddig is tudtam, lévén -ha írásomból nem derült volna ki- több évtizede kereskedelemben dolgozom. Természetesen mások, esetleg nem tudhatja ezeket, ezért jó hogy ezeket leírtad.
A maszek szót természetesen szlengként értelmeztem (van egyáltalán állami kereskedelmi egység még?)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #12307 üzenetére
Biztos vagy benne? Az emag oldala szerint ez nem egyértelmű....pl a szervíz listában nincs benne sem az LG Magyarország,sem a telemax..régebben az emagnak kellet visszaküldeni és ők intézték a garit romániában az lg szervízben(mert ugyi ők onnan vannak)
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #12076 üzenetére
Értem, köszi szépen
(#12075) zombinyul: Biztos befogta satuba
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #12072 üzenetére
Oké, legközelebb figyelek
Egy hozzászóláson belül hogy lehet több személynek válaszolni? A neveket nekem kell beírni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Stauffenberg #12037 üzenetére
NA, akkor meg is oldottad a rejtélyt! Te vagy a hónap topikgazdája! Legalábbis nálam Majd szólok a Ph-ás tulajoknak az érdekedben
(#12042) Peter.70:: OKÉ, privibe jöhet a cím
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest