- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem lehet, hogy a hiba a Next Launcherben keresendő és nem a 6.0-val van baj?
Ilyenkor két lehetőséged van:
a.) Félreteszed az appot, amíg jön hozzá fix.
b.) Visszaállsz korábbi rendszerverzióra, amíg az apphoz jön fix.Tényleg idegesítő, hogy a topik hetek óta másról sem szól, csak a nyafogásról, hogy milyen szar a 6.0 Marshmallow. Közben meg lehet pont annyi értelme van, mint új Windows verzió esetén a nem működő nyomtató miatt a Microsoftot ekézni, miközben a nyomtató gyártója cseszik kiadni a kompatibilis drivert.
Ha én most vennék telefont és bejönnék ide visszaolvasni 5-10 oldalt a tapasztalatokról, akkor sírva menekülnék, mert lassan már az a kép alakul ki, hogy a G4 egy használhatatlan trágyakupac, miközben a felhasználók egy részénél ugyanezen a vason simán fut.
(#13927) ak76: Csak egy kis kiigazítás: G4-re nincs 5.1.1, csak 5.1. Egyébként én sem állok még át, várok egy kicsit. Nexuson sem mindig azonnal telepítettem, pedig nálam hamarabb senki más nem kapta meg. Az 5.0-nál például nem bírtam ki, rögtön feltoltam, aztán nagy csalódás volt, de ott tényleg a rendszerrel voltak gondok, ezt a nagy többség visszaigazolta. Itt meg 50-50%-ban vannak azok akik szerint semmi gond vele, meg akik szerint nem jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest