- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ctvagyok
őstag
válasz
zombinyul #8357 üzenetére
Nem volt ütődés. Én is 3 pixelét emlékeztem.
Mégis van előnye a QHD kijelzőknek, legalább kicsi a pixel. Mindegy akkor meg kell szokni. Hátha tönkre megy meg pár. Maximum saját pénzen cseréltetem.Sajnos nincs rá törés elleni gari, mert akkor most lehet leesne az asztalról véletlenül.
Azért lehet rákérdezek az LG-nél.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #8313 üzenetére
Újpest és Dunakeszi között kerékpározva azon a bizonyos úton néha elég vicces szövegekkel próbálják eladni magukat a hölgyek. Volt már aki odaszólt, hogy "az én csengőmet is megnyomhatod".
Meg olyan is előfordult, hogy az egyik megkérdezte nem adom-e kölcsön a "cicanadrágom".
De hozzád hasonlóan, nálam sem létezik elég hosszú bot, amivel egy hivatásost megpiszkálnék.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #8303 üzenetére
Még csak nézegettem a telókat a G4 elött, fogtam párat. Az S6 tesókra voltam kíváncsi nagyon. Fogása borzalom, és eléggé játéktelefon érzését keltette bennem, az Amoled színvilága meg kiégette a szemem.
Huawei P8 pl ami kicsit hasonlít formailag a Samukra/Ifosra, na az sokkal jobb és minőségibb érzetet keltett. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #8271 üzenetére
+1
Én is vagyok pár csoportban, de nem sűrűn pityeg. A viber, na az szószerint félpercenként csicsereg, pláne, hogy pár ismerőssel egy csoportot alkotunk, és ha rájuk jön a dili, akkor nyomják rendesen. 24/18 órát simán aktív a viber.
(ma 10ó22p üzemidő, 3h5p kijelzőidővel)
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #8265 üzenetére
Azt ki lehet kapcsolni ha jól tudom. De csak egy pukkanásos hang van, annyir anem idegesítő.
Amúgy nekem éjjelre némítva van a telefon, a Sony egyik kiváló alkalmazása segítségével
Beállítom hogy x-y idő közt néma legyen, így zavartalan az éjszaka. -
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #8227 üzenetére
Csodálom, hogy még nem láttad, pedig ismert hiba.
Nálam akkor jön elő, ha az értesítéseket a zárképernyőn húzom ki oldalra. Hiába lövöm ki az összeset a LED továbbra is jelez. Feloldom a képernyőt, lehúzom az értesítési sávot, megnézem a semmit és akkor jó lesz.
Ez rászoktatott arra, hogy ha ki akarok lőni értesítéseket, akkor feloldom a képernyőt rendesen és úgy teszem. Akkor nem akad be a LED.
Remélem javítják a 6.0-ban.
-
F_Gergely
őstag
válasz
zombinyul #8218 üzenetére
Szia, ha jominosegu a hangfal akkor le van szigetelve/arnyekolva igy a telonak se lesz baja. Ha nincs akkor elvileg "nem egeszseges" de nincs bizonyitott/igazolt hibajelenseg. Elvileg onnan is tudod hogy le van e szigetelve hogy berezonal a hangfal ha ott a telefon. Interferencia keletkezik.
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #8117 üzenetére
A fényérzékelőnek semmi baja, csak buta a mögé megírt algoritmus.
Normál nappali viszonyok között be tudod állítani az automata fényerőt is 0 - 100% között. Ha 40%-ra állítod, akkor az automata mindig kicsit sötétebbre hangol, mint 70% esetén.
Na most sötétben mindegy, hogy az automata fényerőnek 0% és 100% között mit állítasz be, egyformán a legminimumabb minimum fényerőre állít.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #7952 üzenetére
Sztem nem szedték ki, csak szerintem mindegyik zárolásnak megvan a saját funkciója
Nekem nincs csak ez a húzogatás, amúgy a flip tok magától feloldja a kijelzőt így nem kell húzogatni. Lecsukásnál meg lezárja a kijelzőt.(75 éves nagyanyámnak milyen alap okostelót szerezzek be, mert ami most van az egy fos.. Allwiew P5 life.. 1 napot se bír az akkuja, skype akad rajta. Csak Skype-ra kellene
)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zombinyul #7895 üzenetére
Engem ez a G4 a korábbi SGH-G800 -ra (Samsung) emlékeztet ! (azt de szerettem) 5 megapixeles kamera volt benne és jobb volt a hasonló társainál a minősége a képeknek, videóknak.... ha váltok, akkor mindenképp a G4 lesz a kiszemelt, pontosan ez (innen) [link] (129k - 24 hó teljes körű gyártói + forg. garanciával) elvileg ez teljesen gyári független, minden kiegészítőt tartalmazó változat. Elvileg van hozzá nem bőr hátlap is, vagy tévedek?L
-
BigBlackDog
veterán
válasz
zombinyul #7897 üzenetére
A kamera "túlélesítés" szerintem mindenkinél megvan, mivel gondolom, hogy nem hardveres folyamat eredménye lesz (és gondolom mindenkinél a legfrissebb szoftver van). Csak annyi lehet a különbség, hogy ki mennyire érzékeny erre, ki mit szokott meg, kinek mi tetszik. Aztán lehet, hogy tévedek.
Nálam arany színű gombok vannak. Alapból nem zörög, csak akkor, ha pl. rezeg a telefon és akkor is relatív moderáltan.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #7873 üzenetére
"Egy jatekot se sikerult kifognom ami kicsit is akasztana, pedig van rajta par nagyon durva FPS cucc is."
Nekem sikerült meg-meg akadásra kényszeríteni a World of Tanks: Blitz-et. Fel kell tolni maximumra a grafikát és akkor már képes néha ledobni az fps-t. Illetve amit kipróbálhatsz, hogy az akkumulátor energiatakarékossági beállításoknál kikapcsolod a "Játékoptimalizációt". Ha be van pipálva, akkor Full HD felbontáson futásra kényszeríti a játékokat, kikapcsolva viszont felmehetnek QHD-ra is (lényegi különbség nincs, csak jobban izzad a vas, jobb bekapcsolva hagyni).
-
-
kkdesign
senior tag
válasz
zombinyul #7827 üzenetére
Köszönöm a választ!
Pozitív akkor az összkép amit olvasok többetektől!
Én a kamerát végképp sokat nyúznám, mert imádok fotózni de úgy olvastam hogy abban nagyon jó a G4Lumia 820-at nyúzok 2 év 4 hónapja, mostmár azért néha megröccen de csak picit, de még mindig sokkal reccenésmentesebb mint a droidok 90%a amit láttam. Ezért is félek G4re váltani
minden esetre azért addigra kijön a 950 is, és vagy 950 vagy G4 lesz a befutó. Blackberry is képben volt, de OS10 gurul a lejtőn -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #7639 üzenetére
+1
Nekem is telenoros, egyedul a Mytelenor app figyelt csak rajta + az LG nehany appja volt meg rajta amit el is tuntettem
Szerintem nekem az lett a kopas elozmenye, hogy 1 honapig tok nelkul hordtam, majd a szilikontok le es feltetelekor sertette a sarkakat + a Nillkin tok is ugyanugy. Tuti elso generacios bor hatlap. -
akooos
veterán
válasz
zombinyul #7497 üzenetére
Azért megnézném élőben a Z5 kameráját. Itteni Z5C teszt alapján NEM jobb a G4-nél.
Az S6 Edge ugyan az, mint a sima S6, tehát nem mondanám, hogy jobb ez sem. A Nexus 6P-re kíváncsi leszek, nagyon érdekel az a telefon.
Remélem lesz valami kamerára kihegyezett igazi összehasonlítás Z5, G4, 6P között. Egyébként a DxOMark egy egész nívós oldal kamera téren. Ők nem CSAK a fotóképességeket nézik, hanem az egész mindenséget.Videózási képességeket, stabilizátort, a szenzort minden téren körbe járják.
De nem gondolom, hogy a G4 "csak" a 4.
-
Vikooo
addikt
válasz
zombinyul #7362 üzenetére
1/2.6" osztva 16Mpixellel a keplet ha jolgondolom
Minel nagyobb az erzekelo alapterulete es minel kevesebb a pixelszam, annal nagyob pixelmeretet kapunk, nagy pixel sok feny a keperzekelon, persze ha a rekesz is eleg fenyt enged be.
A HTC probalkozott a 4Mpixeles Low Light bajnokkal, keves sikerrel, szerintem 8-10Mpixel az aranykozep ut.
A Sony pedig a masik fele, 1/2.3" -os szenzor ami egy kompakt fenykepezo keperzekelo merete, de erre rapakolt 20Mpixelt, ugyan akkora pixelmeretet eredmenyezve mint az S4, i5 stb. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #7237 üzenetére
Merrefele?
Nyuzom rendesen, Xperia sp ezt nem birta.Vikooo:
Nalam a viber 24/20 orat siman megy, joforman mindenkivel azon kommunikalok (barati csoport).
Facebook + messenger, skype amik meg energiazabalok. Foleg csaladdal, skypon nagymamammal beszelek tobbet.
Bongeszes allandoan.
Probaltam automata fenyeron is, leheletnyivel jobb a helyzet vele. -
ctvagyok
őstag
válasz
zombinyul #7191 üzenetére
Biztos, hogy nem csak nálam kék a fehér, minden tesztben 9000k körül mérnek. Vagy tényleg sok a selejt.
Annyira nem zavaró már megszoktam.A fekete szerintem is csak vak sötétben látszik igazán. Eben veri az iPhone simán.
A kisegítő lehetőségek között a gyengénlátós résznél lehet állítani a kontrasztot.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6926 üzenetére
Elkepzelheto, csak nem tudom hogy sikerult. Sebaj, itthon tablet tolteshez jo lesz, a tablet kabele meg jo ennek, igaz feleakkora
Lg G5 20mpx kamera es snapi 820-al? -
embe
nagyúr
válasz
zombinyul #6893 üzenetére
Ööö szerintem meg ilyen egyszerű. Sok hagyományos fóliát feltettem, de totál tökéletesen egyet sem sikerült.
Ezt meg igen, többet is. A jelenlegi S5-re harmadjára sikerült csak. Az a középső fizikai HOME gomb bezavart.
Van egy tapadókorong, aminek közepén egy karika van. Ezt rátapasztottam a közepére. A szélét óvatosan megemeled pl. tapétavágókéssel, majd leemeled a fóliát, és újra próbálod. Most frankó.
Negatív példa 2: van egy Tescos-tabom. Így persze nincs rá semmi az Ebay-en. Rendeltem rá egy Ipad mini tempered glass-t. Na ezt sem sikerült feltenni rá elsőre, sőt másodjára sem. nem rávaló volt, valahol fél mm.-t mindig lelógott. A szokásos módszerrel próbáltam leszedni. Kicsit megtörtem, és szerte szét repedt.
De ez elkerülhető lett volna ugye, ha rávaló a fólia.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #6864 üzenetére
A fekete csúszósabb a barnánál. Bár szerintem a szépségük nagyon egálban van, nekem mindkettő egyformán bejön. Én a bőr cuccokban inkább a barna felé hajlok (táska, kabát, cipő, stb). De mint emlékeztek itt cirkuszoltam 2 napja éjjel, hogy melyik legyen, nem tudok dönteni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #6839 üzenetére
Az én párom már nagyobb power user mint én.
Ő folyton a közösségi oldalakon lóg, híreket olvas, megállás nélkül beszélget barátokkal WhatsAppon vagy Messengeren, fotózgat mindent (többet, mint én, pedig hivatásos fotós vagyok), Instagramozik. Még játszani is többet játszik, mint én.
Jó meg persze a céges dolgokat is műveli (marketinges), de ahhoz meg jár a céges iPhone.
"Egyebkent udv. a klubban!"
Köszi! Igyekszem majd jó klubtag lenni és annyi hasznos infót megosztani, amennyit lehet.
(#6840) leslien: Egy Logout tesztet képzeltem el. A telefont már ismeritek, így csak a kamerára koncentrálnék. Kíváncsi vagyok mit lehet kihozni a RAW-ból, de az biztos, hogy én inkább Jpeg-ben fotózok mobilon, nekem ez inkább az egyszerűségről szól. Szóval hangsúlyosabb lesz a Jpeg vonal. Próbálom megfingatni a kamerát, rájönni, hogy hol húzódik a végső határa dinamikában, zajban, stb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #6824 üzenetére
"Parom orulne ha egy piheneses kikapcsolodasos hetvegen nem nyomkodnam a telefont (pedig nem is nyomkodom sokat
)."
Nálunk fordítva van, ő nyomkodja többet, mert én Telekomos vagyok (nulla térerő azon a helyen), ő meg Vodafone (max térerő), szóval netet is ő szokott osztani nekem, de én sokszor nem is kérem, örülök a teljesen nomád életnek, elérhetetlenségnek, internetmentességnek amíg egy hétig a weekend házban vagyunk.
---
Más: Nem bírtam ki és ebédszünetben kiugrottam a közeli T-pontba (oda kértem a szállítást), mert a GLS már 10:05-kor írt, hogy leadta a csomagot.
Most már hivatalos: Beléptem a klubba!
Mondjuk jól felkúrt, hogy ahogyan rácsatlakoztam a munkahelyi Wi-Fi-re, rögtön lerántott kérdés nélkül vagy 15 darab Telekomos appot. Ez mondjuk szemétláda dolog.
BTW észrevettem, hogy a kamera appban a manuális módnál nem tudom lockolni Auto módra az összes funkciót. Frissítenem kéne a gyári kamera appot vagy a rendszert?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #6790 üzenetére
5 giga mobilnet nem elég? Nekem van olyan, hogy a hónap végén a számláló 150 Mb-ot mutat.
Otthon Wi-Fi, irodában Wi-Fi, kettő között meg van egy bő 8 perces út kerékpárral. Ha külső helyszínen van munka, akkor meg céges hordozható hotspot ad 30 Gb LTE netet, de ha elfogy akkor is rá lehet dobni még amennyit akarsz.
Mondjuk az előfizetésemben 1 Gb adatkeret van, csak akkor használom ki, ha elutazunk a párommal pihenni, de olyankor visszafogom magam, inkább a pihenésre koncentrálok és annyira offline vagyok, amennyire csak lehet.
Mondjuk a weekend háznál amúgy is nulla a térerő (még segélyhívásra sem elég). Ki kell menni 2 km-t a tóhoz ha térerőt akarsz.
-
sid87
senior tag
válasz
zombinyul #6784 üzenetére
Uhh, azt hittem azokból amiket írtál, hogy jóval öregebb vagy nálam, gyerek, lakás, stb, durván meglepődtem hogy én vagyok bőven idősebb.
Nekem az a legnagyobb gondom, hogy felkészüljek nyelvvizsgára, meg mikor lesz suliban vizsgám.
Én azt se tudom milyen csomagban vagyok Telenornál.
Valamilyen praktikumban azt fix, már lassan 16 éve.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6792 üzenetére
Jah, akkor rosszul emlekeztem
Facebook a kepek kivetelevel betoltott, meg minden mas, csak a kepek es videok lejatszasa volt nehez (videokat alapbol nem nezek mobilneten sporlas miatt). Viber + messenger is alig kuldte at a kepeket.
Asszem az enyem is HD vagy FHD, de IPS LCD 1280x800 felbontassal az tuti, filmeket elmeny rajta nezni. Akkuja 4000es. Sajna KK van rajta, de a rendszer szuz, es hibatlan. Viszont a gyarto elbacta, mert az uj fw virusos, igy szedi a keretlen xarokat. Azota mar rootolva van, es a problemas fajl torolve..
Kamera hatul 5mpx + vaku, elol 2mpx, mindketto fosbar nappal elfogadhato.
A te tabodat megneztem, hat igen megiscsak LG, teljesen mas terulet, hardveresen hiaba az enyem jobb, tied jobb tamogatassal bir + nincsen gyermekbetegsege..
2x jart szervizben: elsonek az uj fw frissites kezdetenel rosszul kezdtem, teglat csinaltam belole, utana meg azert vittem be mert kijelzo porosodott, fenyszivargas es a fo hiba hogy az akku egyik pillanatrol a masikra tonkrement 2 honapos letere..
Nem csinaltak vele semmit, de az akkut megjavitottak. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6790 üzenetére
Szerkeszgettem még az irományomat
Múlt hónapban a kevesebb net elfogyása után csak "lassították" azt, amit furcsálltam is, mert úgy tudtam ha elfogy a keret, nuku net..
A mostani meg kitart még, de a MyTelenor app megbolondult, így nem látom mennyi van még hátra.Te mikor vetted? Emlékeim szerint jóval előttem (én júl. 16.-án)
Tabom spec-je:
CPU: MediaTek MT8392, nyolc magos ARM Cortex A7 SOC (8x1.66 Ghz)
RAM. 2GB DDR3
GPU: Négymagos ARM Mali-450 MP4 GPU, magonként 700 MHz órajellel
Kijelző 8col, és rendelkezik 3G tulajdonsággal + wifi + NFC.
50K volt az ára, asszem 10 hónapig 5K a törlesztése, jó vétel volt. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6788 üzenetére
Smarttarifa XS csomagom van. Ez alapjáraton 3190Ft. Elvileg ez tartalmaz 80p beszélgetést és 200Mb netet.
Ehhez kértem a +1Gb adatkeret csomagot vagy mi a bánat, az +1500Ft. És ennyi.
+ ugye a telótörlesztés.Mikor kihoztam a G4-et, valami egyéni csomaggal kaptam, ami 4400Ft volt, 80p + 40p beszéd és az alap 200mb +500mb adatkeret, ami nem volt elég, mert pillanatok alatt bezabáltam (kb 2.5 hét alatt).
A mostani még mindig kitart, míg múlt hónapban ilyenkor már lassítottan képtartalom megjelenítése nélkül tudtam netezni, holott elméletileg a keret elfogyása után nuku net. Hát nekem volt, csak csigalassanTablet most már játékra van inkább, persze mikor van rá időm. Laptopot nem szeretem, mert bármi baja lenne, nem kevés pénz a javítás, és házilag én nem tudnám megjavítani, ellenben az asztalit pont emiatt szeretem, mert bármi baj van, meg tudom csinálni, és be is tudom szerezni a cuccost hozzá. Így javítom az enyémet és páromét (amikkel nincs gond, ja és én raktam össze őket) + anyám gépét + apámét is (elváltak). Mindegyiket én raktam össze, igaz azok más őskori xarok
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6786 üzenetére
Bezony, 7800Ft 2 éven keresztül a telótorlesztés, + ~4700 az előfizetés.. Nem úgy mint az SP ami már 10 hó alatt kifutott és utána csak a 3200-at fizettem smarttarifa 2-re
Tabletet (Alcor Acces O819M) pl fölösleges volt megvenni, többnyire csak porosodik, igaz a 30-as kártyám benne van, de azt is minek tartom
Pedig az se gyenge cucc, csak van gyermekbetegsége sajna, 2x volt szervízbe, és most se stimmel vmi vele..
Melóban beszélek néha ha esetleg olyan van, máskülönben nekem nem is kellene a 80p beszélgetés sem. Bőven elég lenne a 60 perc vagy 30 perc is. Nekem a net a lényeg, a telefon lényegében multimédiás eszköz, vagy ahogy én szoktam mondani, zsebszámítógép, mivel ugyanazt csinálom rajta, mint a gépen ( jobb a tudása a jelenlegi gépemnél, pedig az se 20 éves veterán, csak 2 éves lesz.. 2 mag, 4Gb ram stb sima LCD monitor mellett stb..). -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6784 üzenetére
CBA-ba én is nyomtam, 3 hónap után kiraktak mint a macskát xarni.. Mondták a munkával nincs baj, leépítés van..
Dohányboltos vagyok most, havi 107K+8K erzsike se sokra elég, arról nem beszélve mekkora kockázata van ennek a melónak. 2 éve vagyok itt (kopp.kopp.kopp) 21 évesen kezdtem az igazi nagybetűs életet, most vagyok 28. és 7,5 éves párkapcsolat... Nem egyszerűMost látom szerkesztetted. Na igen, 23 évesen közel 1 éves gyerekkel te se vagy semmi
Én anyáméknak megmondtam akkoriban, 30 éves koromig gyereket "ne lássak", míg nincs meg a megfelelő életkörülmény. Hát ez a 30 év közeleg, de szerintem még tolódik egy kicsit, a 2 kutya egyelőre kárpótól.
Sajnos most azon az elven vagyok - bocs a kifejezésért - hogy manapság megfelelő háttér nélkül egy gyerek luxus nekem.
Nem is tudnék most egyet vállalni, bár lehet én csinálok valamit rosszulNa jó elég az offból, mert kipenderítenek innen minket
Én módosítottam a MyTariff csomagot, beszélgetést levitettem 80 percre, a netet meg felnyomtam +1GB-val, így most elvileg 1.2GB.
Akkor egyénileg volt 120p beszéd, +500Mb nettel (összesen 700Mb) az került 4400Ft-ba, a mostani meg 4700Ft.. Nem mindegy azért. A telótörlesztés meg 7800Ft ugye 2 évig. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6781 üzenetére
Ó már nagy babátok van akkor, lassan beszél és jár (hacsak nem szuperbaba, és már mindkettő megy neki, mint az unokatesóm, aki már magyarázott és rohangált.. Most lassan 14 éves és most született
)
Nálunk nagyok a kiadások, 58K albi, rezsi átlag 30K, mellette személyi kölcsön, otp lakástakarék, 2 provi (csitt), a két telefon előfizetése összvisz kb 23K, a tablet áruhitelben, igaz az havi 5K, és akkor a megélhetés sehol. 1-1 munkahely, de sajna nem elég 10-10-ig a lé. De megvagyunk és élünk
Ja és mellette 2 kutyaSid, de jó neked, én is örülnék egy ilyen havi átlagárnak + adatkeretnek
-
sid87
senior tag
válasz
zombinyul #6781 üzenetére
Hát nekem ez az egész előfizetés nélkül volt 120 ezer, lassan másfél hónapja, annyit megért.
Persze okosba, apám céges számlájára van véve, úgy hogy ő most már az S3mat használja. Mindemellé van havi 3 GB adatkeretem, azt csókolom. Tehát havi 2500 forintba kerül nekem a telefon, hanghívásra nem használom, max engem hívnak.
Mondjuk nekem jövedelmem sincs.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6779 üzenetére
Nekem az Sp utodanak volt par jeloltje G4 elott: Xperia Z3, de ez kilove az uveg hatlap miatt.
Huawei Mate 7, de o a kora miatt volt ketseges.
G3, orola meg azert mondtam le, mert aprilis-juniusban meg azt mondtak telenornal hogy oktoberben (akkor valthattam volna) nem sok esely lesz ra hogy meg lesz keszleten, mar akkornalig volt elmondasuk szerint.
Paromnak G3 van, addig simogattam az ovet(van kulonbseg a 2 telo kozt, nem kicsit, az ove mar lassul be, igaz nagyon reg nem latott az ujrainditast)
Aztan jott ez, es a telenor megcsinalta a szulinapi ajandekomat (juli 15) a keszulekcseres akcioval, igy masnap mar simogattam a G4et
Igaz havi 13k-t fizetek erte, atlagemberkent sok ez nekem, de nem bantam meg... -
debcamp
aktív tag
válasz
zombinyul #6763 üzenetére
Örülök a szerencsédnek, maradjon is így!
Nem akartam bántó lenni az előzővel, csak már nem tudom módosítani.
Egyszer-kétszer már levettem róla én is, hát gyönyörű vékony és kecses a telefon.. imádtam!
De egy áttörölgetés illetve üvegfólia felhelyezést követően tettem is vissza, mert ahogy szokott lenni, az ördög nem alszik. Amíg rajta van nincs baj, de mihelyst 10 mp-ig nincs, tuti akkor lesz vmi esés vagy bármi baja -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #6608 üzenetére
Átlátszó szilikon a csupasz bőrön:
Soha nem vennék átlátszó tokot a telefonra.
Kollégám iPhone 6-ra vett egy brutál vékony, de erős anyagú szilikon tokot, szinte nem is érezni egyáltalán vastagabbnak a készüléket, ráadásul tök jó színek közül választhatott. Mondjuk az nem is az 1-2 ezer forintos kategória, megkérték az árát. De én a G4 esetében nem fukarkodnék egy ilyenért pénzt adni, csak eddig nem találtam sehol, pedig túrom rendesen az Ebayt és Aliexpresst.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #6598 üzenetére
Szerintem nem kártyásan, hanem valami alap Telekomos előfizetéssel. Én is ezt az akciót néztem most. A nyarat még kibekkeltem új telefon nélkül, de most 115k pénzért hozhatnám el a G4-et, szóval esélyes, hogy holnap belépek a klubba és nem várom már meg az új Nexus telefonokat (nyitóár ott sem lenne ennél sokkal jobb).
--
Kérdés: Találkozott már valaki valamilyen szupervékony szilikon tokkal G4-re? Szigorúan csak nem átlátszó érdekel. A hétköznapokban csakis a csupasz bőr hátlap lenne fent, de mondjuk futásnál már félek, hogy kicsúszik a kezemből. Azért a traktorgumi vastagságú tokokat kerülném, undorítóak. Eddig csak iPhone-ra láttam nagyon-nagyon vékony tokokat, amiktől nem lett sokkal vastagabb a készülék.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6433 üzenetére
+1
(#6417) bandi0000
Nálam ugyan kevesebb üzemidővel bír, bár én nyúzom rendesen. Még az elején sikerült 2x kiakasztani, saját hibából, ugyanis nem csináltam a vásárlás után gyári resetet, így egy alkalommal a kamerát fagyasztottam ki, és egy másik alkalommal is kifagyasztottam, azt hiszem zene + böngészés/viber hármasnál, amihez közrejátszott a 40 fok kánikula és 70 fokos kijelzőre vetülő napsütés. Gyári reset után hibátlanul működik
Tökéletesen kielégíti az igényeimet, Xperia Sp után (tudom, nem viszonyítható egymáshoz a kettő) ami kategóriájában elvileg jó teló (lenne), az nem bírta a gyűrödést, pedig papírforma szerint röhögve bírnia kellett volna, csak ugye szoftveresen qrták el, na ez a teló ugyanazt a felhasználói kört röccenés-mentesen bírja.
Sűrűn váltogatok az appok közt (viber-böngésző/ezen belül 2-4 lap nyitva/-facebook-messenger és ezek mellett háttérben zene megy) sose gondolkodott el hogy most mit kellene csinálnia, azonnal nyitotta. Újratöltésnek nyoma sincs, vagy nem vettem észre, vagy már fel se tűnik az SP utánDe 100% hogy nincs újratöltés, ha meg mégis előfordul a 10. app után, annyira gyors a visszatöltés hogy ihaj.
Ami a méretet illeti. Elsőre para, pár perces/órás nyomkodás után, sőt, mire a beállításokat, frissítéseket letudod, már hozzá is fogsz szokni. Én 4.6"-rűl tértem 5.5"-re. Van különbség. (Sőt volt egy kis idő míg az SP szervízben volt, G4 még sehol, egy 8"-os tablettel jártam melóba, és telefonáltam vele... Jól néztem ki vele
)
Én többnyire melegítőgatyába járok, a telónak csak a sarka kukkant ki, de eddig egyszer sem akart kiesni (agybajt is kapnék), valamint rövidgatyáimból van egy aminek kicsi a zsebe, a teló kb negyede kilóg belőle, abból se akart még kipottyanniNa kissé hosszas irományra sikeredett sok fölösleggel, na de sebaj. Dicsérem én 2 éven keresztül a telót akár minden nap minden idetérő, bizonytalan embernek. Mert megérdemli (Garnier)
-
lela
aktív tag
válasz
zombinyul #6393 üzenetére
Számomra ez a quick memo sem teljesen világos hogy mire jó, egyszerű jegyzetelő vagy több annál?
Ha a funkció kapcsolóknál bekapcsolom akkor felül bejön egy barna sáv és ott lehet vele szerkeszteni vagy jegyzetet írni, baloldalt meg ki lehet választani hogy quick memo vagy galéria, de hogy az mi azt nem tudom. -
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #6364 üzenetére
+1
Nálam is van mikor csak sima böngészés közben olyan forró hogy félek felrobbanSzerencsére baja nem lesz, max a fényerőt kezdi visszafogni, én meg mindig tolom vissza. Jó erős túlzás, de valóban, aktív hűtés nélkül csodára ne várjunk velük. (max a hátuljára teszünk egy prociventit védőráccsal valamilyen speckó átalakítóval h menjen is azért
)
Anyám P6-osa is alapjáraton forrósodik, sőt az hamarabb mint a G4.
Párom G3-ja is hajlamos forrósodásra.
Régi Xperia Sp-m az egy kazánház volt, és az egész teló, nem csak egy része -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest