- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
sirály69 #23057 üzenetére
Szia, az alap probléma lent, de van új fejlemény : (annyi valtozott hogy random módon másként cseng. Ez azt jelenti hogy pl. a lányomnak nincs egyedi csengőhang beállítva és másként csörög mint az alap beállíott hang, akinek meg be va állítva egyedi az pedig alap beállított hangon csörög!) Ez mi???
alap probléma lent:
Sziasztok,
Még mindig nem találtam megoldást az alábbi problémára:
Gondom van az egyedi csengőhang beállítással. Csináltam egy gyári visszaállítást és most nem tudok egyéni csengőhangokat beállítani! Pontosabban beállítani tudok, el is menti, az is jelenik meg a névjegynél, de nem úgy jelez, ahogy beállítottam, csak az alap beállított hangon cseng!
Már mindent megpróbáltam:
- beállításoknál - névjegy csengőhang kivéve (kikapcsoltam)
- átmásoltam e télfőnszámokat (google névjegyből), telefonra és ott állítottam be a csengőhangot
- csoportba tettem (csoportnak egyedi csengőhangot állítottam),
- csoportból kivetem
- kedvencnek állítottam, kedvencből kivettem...
Általam ismert megoldásokat mind kipróbáltam, de csak az alapnak beállított csengőhangon jelez!
Ötlet? Tudtok erre valaki, vmi megoldást? -
Stevenstyle
senior tag
válasz
sirály69 #6354 üzenetére
Hali!
Vezetékest fülest szoktam használni (azon nincs hasonló probléma! Tesztelve!), de most kipróbáltam egy SONY SBH20 headsettel és elég rabszódikus az értesítés. Idő híján messenger értesítéssel próbáltam, miközben egy flac fájlt hallgattam. Pár tíz próba után úgy tűnik, hogy az első értesítő hang hallatszik, utána eléggé rabszódikus. Olyan mintha lenne egy kisebb idő limit ameddig beérkezhet több is, nem zavar bele újból a zenébe. Ha az lejár újból jelez bejövő esetén. Biztosra nem merem ennyi alapján állítani, de így elsőre erre tudok következtetni.
Lezárt képernyő esetén viszont egyszer sem jelzett. Ami fura, de ennek vasárnap,ha lesz rá időm neki fogok esni még egyszer.
A kamera dolog viszont érdekes, főleg egy G4 esetében! Abszolút britál képeket kellene lőnie. Esetleg, ha töltenél fel valahova 1-2 képet, hogy lássuk miről is van szó pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest