- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #15438 üzenetére
Az viszont erős elismerésem az LG felé, hogy a 6.0-val az elődöt is gatyába rázta, mert így 2-3 óra eltelte után simán az az érzésem hogy a G4 smoothságát megüti. Ezzel a G szériával szépen össze fogják szedni magukat (+ a V10 és utódai).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #15436 üzenetére
Nekem nem hiányzik őszintén megvallva. 30mp-es ébrenléten van a kijelző, az az apró pöccintés az már semmiség
Amúgy valamiért nem működött G3-on ez a funkció, hiába volt bekapcsolva. A szemecske ikon befigyelt, de a kijelző ugyanúgy elaludt utánna..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #15264 üzenetére
A dobozban nekem is volt egy jótállási jegy, de nem vagyok benne biztos hogy az lenne.. Holnap megnézem.
tennis: újra kell kalibrálni a szenzorokat, mert a fólia miatt megbolondulnak. Utána már hibátlan. Nekem nem takarja le.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Szellem.
nagyúr
válasz zombinyul #14958 üzenetére
Nem vagyok amoled fan. Egy normális telefonra vágyom, ami jó szoftveresen, hardveresen, kamerában és nem merül le a nap végére. Nem vagyok poweruser, ergo nem baszogatom egész nap a telefonom. De ha az S6-ot el kezdem használni, pillanatok alatt lecsúszik 10-15% percek alatt. Reggel leveszem a töltöről 100%. Elmegyek budira, megnézem a leveleim, megnézam az indexen a híreket és 20 perc alatt leugrott 10% vagy több. Pedig semmit sem csináltam.
Most 10%-on van az akksim és 4 óra kijelzőt bírt ki. -
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz zombinyul #14855 üzenetére
Most hirtelen gondolkodnom kellett, hogy melyik a power gomb. A QC tok miatt a dupla koppos feloldásra is csak ritkán van szükségem.
Nekem az volt az első, hogy ezeket a feloldó/lezáró/érintési hangokat/rezgéseket lekapcsoltam.
Boldog karácsonyt mindenkinek![ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
-
Tybike81
őstag
válasz zombinyul #14523 üzenetére
Igen nekem is jobb lett a rendszer és az aksi is. Azt nem értem mikor feltettem a 6.0-át minek melegedett annyira eleinte a telefon, volt hogy szabály szerűen forró volt. 2 max 3 töltés után most már nem veszem észre, hogy annyira melegedne mint eleinte.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
mivan80
aktív tag
válasz zombinyul #14144 üzenetére
DE azért egy Case-Mate Tough Case eléggé jól véd!
Tesztelte anno a kisfiam az S2-mmel szintén 1,5 éves korában, repült keresztben a nappalin, kb 4 métert, és túlélte.
Vettem erre is egyet, de azt már tényleg csak Karácsonykor avatom fel, utána postolok róla képet.Persze egy halálos fegyvere továbbra is van a Piciknek, a fogzás, és az ezzel járó nyáladzás és rágáskényszer... Nejem telóját (olcsó Sony-E) megkaparintotta, addig nyálazta, és rágta hogy behalt a hangszóró, és a mikrofon is a nagy nyáltenger alatt...
(#14145) Peter.70: Tesztelve, sajnos nem működő elmélet, ideig-óráig oké, de aztán meglátja, hogy te mást nyomkodsz, és különben is ha Apának az kell, akkor tutira az a szebb, jobb, szóval meg kell szerezni...
Kicsi lányom most lesz 7 hónapos, de már annyira de annyira meg akarja szerezni a telefont (nem engedem neki), verni a laptopot (engedem néha a gépelést, csuda jó dolgok születnek, bár egyszer olyan billentyűkombót használt win 10 alatt, hogy előjött valami rejtett menü, csak lestem, és amit azóta sem láttam, tudok előhívni), meg nyomkodni a tabletet, hogy csuda.
-
Snoop27
őstag
válasz zombinyul #14149 üzenetére
Kuldd kerlek a linket, vagy ird meg a nevet, lassam honnan erdemes rendelni. Koszi!
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
-
Snoop27
őstag
válasz zombinyul #14144 üzenetére
A G2-t nyugodt szeivvel adtam a kezebe, Nekeda tok es uvegfolia volt rajta, nem tudott kart tenni benne, de a G4-et ovni fogom tole, mivel csak egy uvegfolia fogja vedeni (s talan a bumper ha bevalik).
Mas. Te kabellel vagy kabel nelkul toltod a telot? Nem tudom vegyek-e hozza qi toltot vagy sem, draganak tunnek a jok.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #14130 üzenetére
A hideg miatt lehet kevesebbet bír az akku,de ahoz sztem kint kellene hagynod. Hogy zsebben erre milyen hatással van,hát melyik zsebben? Farmer hátsó v kabát belső? A második esetben nem hiszem...de most nekem is 50h után ment töltőre 2:28 h kijelzővel(bár tegnap nyaggattam a cirkuszban a kamerát)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zombinyul #14091 üzenetére
Sokat járok a belvárosban, de ott nem dobta el soha. Az irodánk Váci út szintén, mint az LG márkaszerviz, csak Újpesten. Itt vannak nagyobb épületek, amik árnyékolhatnak és ezért lehet rosszabb a térerő, de egyik korábbi készülékem sem dobta el a hálózatot. Ott valami hardveres gond volt.
Kopp-kopp, eddig ez a telefon nem dobta. Igaz az előzővel is volt olyan, hogy hetekig nem csinálta, aztán rákezdett megint.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zombinyul #14088 üzenetére
De minek ehhez szerviz? Ugyanúgy LGUP-al vissza tudod tenni az 5.1-et, ahogyan a 6.0-át feltetted. Csak mindenképpen gyalulással kell visszamenni.
Egyébként igen, nálam nem csak a mobilnetet dobta el, hanem mindent, megszűntem létezni a hálózaton. Azt nézem, hogy térerőben most sem vagyok sokkal beljebb az új telefonnal (-105 dBm LTE mellett), de eldobás eddig nem volt, igaz péntek este óta nem sok idő telt el.
-
zack
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ak76
senior tag
válasz zombinyul #13499 üzenetére
Se Chrome,se FF,semmi nagy gyártó energiaigényes,és terebélyes szarja.
CM browser,mióta megtaláltam ezt teszem mindegyik vasra,ez előtt OPO volt,előtte SGS5,ezt tettem azokra is.
Kicsi,gyors,alig fogyaszt,van benne éjszakai mód,sohe egyetlen egyszer sem fc-zett/omlott össze.
Nálam ez a tuti böngető. -
SharpSA
veterán
válasz zombinyul #13880 üzenetére
Nem tudom miért van ez, nálam minden rendben a 20B-vel. 4-5 óra kijelző idő is össze tud jönni. Mintha egyesek teljesen más készülékről írnának. Vagy talán nem volt HR, vagy valami olyan program fut, ami zabál? Vagy miért van ekkora különbség?
Sőt, nálam a 20A is jól működött. Nem melegedett azzal sem a készülék. Igaz nem játszok telefonon egyáltalán, zenét sem hallgatok, de amúgy sok mindent használok rajta.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #13872 üzenetére
A szoftver verziónál(ezt raktam be képben) a cikkszámot addig nyomogatod,amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy. Így van,akinek független telója van annak van dridge-n B verziója,frissíts.
Aryon87
Mivel ugyan az a romunk van én sem vagyok tele hibákkal(eddig egyet találtam).[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #13865 üzenetére
Nekem is a bridge v20A van fent,sanszos olyan app használata nálad,ami húzza jobban az aksit. Nekem nincsen fenn sem viber,face,skype,meg ilyesmi(red csomag,inkább visszahívok bárkit). Viszont fut 3 mail,3 gmail,2 időjárás szinkron(legsűrűbb gyakorisággal) és fényerő 50%+autó(bár ez a 6.0-ban lényegtelen). Böngészőben inkább a gyárit használom,a chrome tapasztalat alapján többet zabál aksiból. VISZONT én a frissítés után egyből nyomtam egy gyári visszaállítást iziben. Ja és azóta nem volt újraindítva a teló(300 óra körül járok indítás óta)....
Stauff
Ismét üdv a klubban főnök!Zack
Elolvastam a lumia 950XL tesztet és én nem cserélnék az tuti! Majd később lehet jó alternatíva,de most......pedig piszkálja a fantáziámat.[ Szerkesztve ]
-
mivan80
aktív tag
válasz zombinyul #13548 üzenetére
zombinyul:
Nem tudom valami antivírus szoftvert futtatsz-e a telefonodon?
Mert ez a rengeteg eltűnés, meg fura produkció akár még egy aktív vírus, vagy megkergült vírusirtó eredménye is lehet...
Ha van rajta biztonsági szoftver (antivírus, lopásgátló), legközelebb frissítés előtt iktasd ki, töröld le.
De most egy scannelést végeznék a helyedben legalább 2 különböző appal (külön külön futtatva, és persze telepítve, hogy nehogy összeakadjanak)...A másik lehetőség, hogy a memkarid krepált be, és ez minden nyavaja forrása, azt is scannelném hibák után kutatva, esetleg adatok mentése után újraformáznám...
Pár napja nálam is frissült Bridge-n keresztül a rendszer v20a-ra.
Többen írjátok, hogy a v20b jobb, kiforrottabb.Kerestem hozzá letöltési linket itt a fórumban, de nem találtam (lehet elbénáztam), viszont találtam ebben az XDA-s topicban:
[STOCK][Latest!] H815 20B Images + KDZ + Flashables (system+boot+modem+bootloader)Azon belül is itt:
Also, KDZ + all stock images for 20B are available here.
CODEFIRE DIRECTORYSzóval Ő lenne az: H81520B_00.kdz
Köszi a segítséget, nem szeretném téglásítani a telót...
[ Szerkesztve ]
-
Peti N95
aktív tag
Szia. Ez a telefon el van átkozva, ne szívj vele tovább, átveszem egy huszasért!
Viccet félre téve nekem is volt olyan, mikor rendesen eltávolítva a kártyát, eltüntek róla adatok. Lehet (a Z2-ből nehéz kivenni a kis résen) visszanyomtam egy pillanatra, és máris eltábolítás nélkül vettem ki!
Azóta kikapcsolom, biztos ami biztos!Más. Néma módot hogyan lehet a G4-re csinálni? Tehát hogy ne is rezegjen, és nem úgy, hogy a rezgő csúszkáját lehúzom...
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Vikooo
addikt
Hat magatol adatot nem lattam eltunni vagy ha megis az brutal szektorhiba vagy az egesz kartya kuka.
Megbizonyosodtal rola, hogy tenyleg atkerult a memoria kartyara az adat?
En az elso FR soran formaztam a kartyat, elfelejtettem kivenni.
Tedd be a kartyat egy sd olvasoba es PC -n allitsd vissza az eltunt adatokat. -
mivan80
aktív tag
válasz zombinyul #13533 üzenetére
Mentésre ajánlom neked a Super Backup : SMS & Contacts nevű appot, nálam nagyon bevállt.
Ment mindent (választható : névjegyzék, sms, naptár, stb) felhőbe, SD kártyára, emailben elküld, stb. Mentést be lehet állítani rendszeres időközökre, azt is mennyi mentést tartson meg...
Szóval ajánlott app.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz zombinyul #13533 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a te telefonoddal van gond.
Senkinek sincsenek hasonló problémái. Neked meg folyamatosan mindig van valami.
Én a helyedben összeírnám a hibákat, és beadnám szervizbe.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz zombinyul #13529 üzenetére
Mert ez nem program függő, hanem rendszer. A program azért tartalmazza, mert ha root-ot tolsz, és felraksz Play-ről "SD card write fix"-et, akkor oda fogja menteni. A program hibája, miért írja, hogy minden ok, és miért nem dob hiba üzenetet.
Egyébként én sem ülök gép előtt egész nap, de látom az új hsz-ek számát, és az olvasatlanokat olvasom. Ez nem túl megterhelő. 60-70 hsz-t, 10-15 perc alatt át lehet nézni, volt e valami hasznos.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz zombinyul #13520 üzenetére
Memória kártyán csak a read megy, write nem. Pont tegnap írtam róla.
Root kell hozzá, hogy írni tudj a memóriakártyára.
Még jó hogy figyelmesen olvasod a topikot. Megkímélted volna magad ettől a szitutól.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SharpSA
veterán
válasz zombinyul #13520 üzenetére
Stílus? Mit értettél félre?
Így már végképp nem értem, hogy nincsenek meg a névjegyek, ha az LG Backuppal is csináltál mentést. Illetve a bluetooth-os költözés miatt van egy tippem: a névjegyek a készülék memóriájában voltak, tehát nem a google tárhelyen (ezért nincs ott most semmi) és talán azokat nem menti az LG Backup...?
Nekem xProTecTor üvegfólia van rajta és ez sem ér függőlegesen a készülék széléig. Alul és felül van kb. 2-3 mm. Engem nem zavar.[ Szerkesztve ]
-
-
SharpSA
veterán
válasz zombinyul #13471 üzenetére
Szerinted mire való az LG Backup app? Pontosan erre, hogy MINDENT ment (akár ki is választhatod, hogy miket mentsen). Lefuttattad mielőtt nekiálltál frissíteni? Ezek szerint nem, így magadra vess... És ezek után biztos, hogy nem a google fiókodban voltak a névjegyek, mert onnan nem tűnnek el csak úgy. Nekem a nem is tudom már hány év alatt a már nem is tudom mennyi készülék elfogyasztása (készülékenként több rom cseréje) után is ugyanúgy ott van minden a helyén.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #13497 üzenetére
Mikor átjöttél G4-re hogyan másoltad át a névjegyeket? Ha gépen belépsz és nincsenek meg a névjegyeid,akkor oda sose mentetted le(gmail) és magától a rendszer nem szinkronizálja be(ha pl simen voltak v telefonon). Azt nézted,hogy névjegyek beáll/névjegy beáll/névjegyek megjelenítése és itt mi van beállítva? És ezt beáll/névjegyek kezelése/importálás/honnan és itt jelöld be a simet. Ha megleszne v újat veszel fel mindenképp állítsd át a mentési helyet telefonról,mert alapból ide rakja(és ha ide raktad akkor bezony delete), egyszer átrakod a gmail címedre és oda fogja menteni/szinkronizálni! Esetleg a 735-ön nincsenek meg???? Mert akkor sim be-->másolás-->g4-ben importálás
Más
Látom a névjegyek kezelésében már lehet átküldeni gmail címra a névjegyeket,nem kell egyenként átállítani.Aryon87
Sanszos.........de a nokiáról vhogy át kellett hoznia. Sak nem egyenként pötyögte be.....[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz zombinyul #13469 üzenetére
Akkor ott te qúrtál el valamit. Nem adtad meg a névjegyek mentésénél a google-t. Ennyi. Más nem lehet.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vikooo
addikt
válasz zombinyul #13459 üzenetére
Nincs ez tulbonyolitva, be van kapcsolva a szinkronizalas akkor az mukodik. Egyszeru mint a faek, iOS is ugyan igy csinalja csak iCloudnak hivjak ott a szolgaltatast...
Fontos, hogy ne csak a SIM vagy telefonmemoriaba legyenek mentve a nevek, ezt a desktopos gmail -en tudod a legegyszerubben ellenorizni. En ott szoktam szerkeszteni a nevjegyeimet, ott a legegyszerubb. Termeszetesen a szinkronizalasnak koszonhetoen a telefonon megjelennek a valtoztatasok.
Sose volt vele baj.[ Szerkesztve ]
-
Skyhigh
aktív tag
válasz zombinyul #13471 üzenetére
A google fiókoddal ha össze folt szinkronizálva és mint megírtad össze volt akkor a névjegyeknél még ha üres is 30 napig minden törölt névjegyet vissza tudsz állítani.
Továbbiak menüpont majd névjegyek visszaállítása.
Amennyiben ez nem sikeres akkor alapvetően rossza koncepció, miszerint össze szinkronizáltad a telefonoddal...
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
MaxxDamage
félisten
válasz zombinyul #13435 üzenetére
A-s verzióhoz képest (battery time) jobb az 5.1.1 is!
Csak Stauff. h.sz.-ét tudom javasolni !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
leslien
nagyúr
válasz zombinyul #13469 üzenetére
ha Google névjegyként voltak mentve és nem a sim vagy telefon memoriába akkor ott kell lenni... semmi köze a LGUP frissítésnek Google névjegyzékhez ,de még ha gyalulod is ... nem a Google accoutot törölted !
hmmm..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
DonMaster
addikt
válasz zombinyul #13459 üzenetére
kezdjük avval, hogy miért nem lehet megvárni az ota-s frissitést miért kell otthon barkácsolni vele? mégha gari nem vezsik el miért nem leeht emgvárni? gondolom iphone nál sem otthon barkácsolod fel az ios-t hanem emgváron még kijön és telon ota-n vagy gépel az i--valamivel frissited, nem epdig barkács modszerel,
ugyan ez van WP-n is ott sem fogod a mostani lumia 620-adat és tolod fel rá a win10-et. pedig kijöt
szoval lényeg a lényeg, ne a rendszert szid mivel nem ajánlotta fel a frissitsét ha ota-n vagy gyári progin bridge-en kerezstül feldobja az update-et akkor a telefonkönyv és minden kutya füle emg marad,
amég házilag barkácsolni probálsz nem ugyan az az eredmény, ne az android-ot szid emiatt, mert nincsen TÜRELMED megvárni az ota/bridge frissitést.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
leslien
nagyúr
-
gatto_
senior tag
válasz zombinyul #13455 üzenetére
Ha rendesen fel van szinkronizálva a gmail címtárba a névjegyzék, akkor az vissza is jön. Nekem még sosem volt vele gondom. Fényképestől, mindenestül visszatölt mindig mindent. Nézd meg egy asztali böngészőben a gmailben, hogy a címtárban ott vannak e a partnerek.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zombinyul #13446 üzenetére
A telefonkönyved alighanem ott van a Google címtárban. Szinkronizáld vissza.
Az LGUP-nak meg legyen elég tárhely a számítógépeden, ha elmondásod alapján alig van szabad hely, az gáz, mert valahova cachelnie is kell a folyamat közben, ezért is járhat sikertelenül a flash (bár manapság már eléggé kakaóbiztos megoldások vannak, ezek is csak feldobják a fájlokat a készülékre és a készülék maga végzi el a flashelést, direkt az ilyen hibákból eredő téglásítás elkerülése miatt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zombinyul #13435 üzenetére
Amennyi energiát eddig abba fektettél, hogy mennyire nincs hely a számítógépeden, ennyi erővel csinálhattál volna. A Google adott neked ajándékba 100 GB Drive tárhelyet.
Aztán ne a V20a újrarakásával szórakozz, hanem told fel teljes gyalulással a V20b-t és kész.
Nem vagy te kicsi gyerek, hogy fogni kelljen a kezed. Csináld!
-
MaxxDamage
félisten
válasz zombinyul #13406 üzenetére
Természetesen jobb!
A verzió 1.56GB
B verzió 1.55GB(#13409) Vikooo
PC-n Updateltem gyári szoftverrel (jelezte a telefon, hogy ismét update elérhető, kb. egy hete volt ez)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
racerx
őstag
válasz zombinyul #13317 üzenetére
A króm az mindíg sokat evett, de nem izgat, ez szinkronizál mindent az asztalival, úgyhogy más alternatíva után nem nagyon néztem.
Egyébként ez a fogyasztás dolog kurva érdekes (és unalmas is már..) téma. Van amikor nálam éjszaka semmit se merül, olyan a akksi csík mint az alföld, de pl tegnap esett vagy 20%-ot ugyanúgy, éjszaka..
Ennyi, ez ilyen, android sajátosság. Tök fölösleges azzal foglalkozni, hogy tegnap volt 3,5 SOT, ma meg csak 3.. Nem teljesen ua. a körülmények, fényerő, szinkron, google háttérben vmi mókol - ki tudja.. stb stb.. -
zombinyul
addikt
válasz zombinyul #13316 üzenetére
Szerk.:
Az akksihoz meg annyit, hogy a gyari bongeszo helyett attertem a Chromera. A telefon szerint tobbet fogyasztott a Chrome, mint a kijelzo (!!!), ami azert eleg durva. Letezik hogy az szivja ennyire az akksit, es nem is a 6.0-val van a baj? Az alap bongeszo sose volt ennyire "elokelo helyen" a fogyasztasi statisztikakban.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest