Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Hátha valakit érdekel: itt a Nokia féle HERE Maps bétája. Elvileg működik minden, offline térkép miegymás.
Én nem próbáltam, szóval nem tudom, milyen.
-
Wucky
senior tag
Valakinek nincs véletlen eladó üvegfóliája?
Keresek tokot is.
Pm-be ha lehet.
Köszi! -
akooos
veterán
Google keresés alapján ez tűnik eddig úgy, hogy gyári gar+áfa: Firstphone
Vagy Speedshop, de ők aranyárban mérik..
-
Tbs82
tag
A tegnapi frissítés /telekomos/ óta tapasztalt valaki változást?
A fenti kommenten kívül. -
csatakacsa
tag
Par napja frissítettem telekomos 20d re. A kamera javult a legszembetűnőbb modon, vegre elenkek rajta a színek. Az uzemido is jobb lett fel-egy ora plusz kijelzoidot ad. Maga a telefon viszont mintha.egy picit lassabb lenne, főleg gorgetesnel venni eszre akadast. Még a chromeban.is.egy picit ahol a 20 c n semmi rocc nem volt. Gyari visszaallitas volt.elotte utana is. Szerintem megerte frissíteni, azt a kis akadast elnezem neki.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Ahogy nézem beállhatok a sorba a vásárlási szándékommal. Sehol nem lehet kapni normális G2-t. Bele bele futottam 0-áfás darabokba de az nálam nem játszik. Nem lesz könnyű menet úgy érzem. A legtöbb bolt nem is tud mondani időt beszerzésre. Mobilbirodalomnál ez lesz a 2. hét pihenő pálya. Múlt héten mondták hogy most kedd ma már jövőhét kedd de az sem biztos. 32gb lenne optimális de már egy 16gb-al is kiegyeznék. Ötletek?
-
neo_xperia
senior tag
Na, hátlap recsegést megszüntettem.
A régi módszer: hátlap le, aksi és hátlap közé egy aksi méretű kettéhajtott papírlap
Szörnyű mi gagyi hajlékony műanyagból van a hátlap...
De legalább mostmár nem recseg -
iceQ!
addikt
Ez a "ha kell ram akkor a telo csinál magának" dolog igaz?
-
Rain Blade
tag
Bocs Geri látom már beajánlották előttem őket is.
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Múltkor valaki ajánlott egy programot amivel meglehet nézni melyik alkalmazàs akadt be, ami szívja az aksit.
Valaki megadnà megint a nevét az alkalmazàsnak?
Köszi -
neo_xperia
senior tag
válasz
SztiviVander #45272 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Nfsman20 #45269 üzenetére
Kb én is 3 hete használom a G2-t és a gps az fenomenális a tapasztalataim szerint. Tegnap próbából nyomtam egyet hazafelé. Nagykőrösi út, Budapestről Szeged irányába mentem, úticélként az otthonom ütöttem be. Kb 3-4 s alatt megtalálta a jelet, bepozícionált. Aztán hazáig szépen elnavigált.
Szerintem rootold a telefonod és tedd fel az Sd maid nevű appot. Rendszert és programot is tudsz tisztítani vele. Nagyon hatásos! Lehet, hogy a gps is azért ilyen jó nálam, mert rendszeresen kitakarítom a telefont és a sok bentmaradt piszok nem kavar be!
Meg ezzel a progival kinyerbetők az apk. filék is. -
Wucky
senior tag
Már egy hete megvan nekem is. Imádom. Letöltöttem egy játékot rá(Dungeon Hunter 4),és még ez alatt sem fogy el a ram. De az akksit símán leszívja. Nekem 900-670 MB között mászkál a ram mennyiség. Szokásom takarítani,plusz be is van állítva az óránkénti takarítás.
-
1. Gyári rendszerrel is tökéletese használható a teló és a memóriával is nagyon dinamikusan bánik, egyáltalán nem kell vele foglalkozni, hogy mennyit eszik. Lassulni nem lassul, ha csak pár 100 mega szabad van.
Ha kell neki, felszabadít magának.
De egyébként abszolút Rom barát a teló és kellemes Rom-okat lehet hozzá szerezni.
Aktuális sláger a ClodyG3 2.0 és a MIUI V5, de ezekről bővebben a Mélyvíz topikban.2. Tok téren, ami szempontokat írtál én elsősorban a Spigen Armor és a Nekeda féléket ajánlom.
Előbbi kemény és masszív, érzed hogy biztonságban van a telód benne, viszont a Nekeda-hoz képest nagyobb egy kicsit, míg az utóbbi elegánsabb, de szintén hasonlóan véd és prémium minőség.
Ha flip tok kell, azokban nem vagyok olyan jártas, de volt már róluk szó korábban sokszor. Azt tudom, hogy a hivatalos LG féle és a Nillkin volt említve sokszor.
Fólia téren meg kapható akár minőségi Nillkin 9H üvegfólia, ami egy fent említett Spigen-nel vagy Nekeda-val kombinálva igen erős védelmet adhat.3. Az tuti, hogy megbízható bolttal nem nyúlhatsz nagyon mellé.
Amúgy annyira kell csak figyelni, mint általában minden telónál. Esetleg megnyomkodhatod a hátlapot, mert előfordulhat, hogy recsegőst fogsz ki (bár ha úgyis tokban lesz, akkor mindegy, hogy recseg-e vagy nem), de egy ilyennek a hangkeltésen kívül más hátránya nincs..4. A sárgásodás úgy tűnik random.
Én decemberben vettem a telót és szabadidőm nagy részében játszani szoktam rajta keményebb játékokkal és még eddig nem látok sárgásodást, míg másnak már az egyszer ez okból cserélt új kijelzője is sárgásodik... -
::Geri::
tag
válasz
SztiviVander #45273 üzenetére
Köszönöm! Ők az egyetlenek akiket nem tudtam ma elérni, foglalt volt, és a weboldalas üzenetre még nem reagáltak, holnap hívom őket!
-
SztiviVander
addikt
válasz
kocsij #45265 üzenetére
már megint azt se tudod miről beszélsz. hidd el se a meséiddel, se a butaságaiddal nem leszel itt sztár. bolti garancia = kapsz egy adásvételit, vagy egy a4-es fecnit garanciajegy felirattal. azzal aztán mehetsz az lg-hez, jó esetben csak kiröhögnek. ha meg van LG-s garipapír az nem bolti garancia. de ezt szerintem ::Geri:: is tudja, a kérdés sem az volt hogy kinek milyen garancia jó. tudod a felnőttek el tudják dönteni
-
Nfsman20
tag
válasz
Quqesz #45268 üzenetére
Értem, köszi... akkor marad a lapozás
illetve talán a köv. frissítéssel kapunk valami más megoldást.
Amúgy kb 3. hete nyúzom a drágaszáágot
hát nem bántam meg a váltást! Bár a GPS tényleg kicsit döcögve-prüszkölve talál jelet, ebből a szempontból a sony sokkal fürgébb volt. Nem mintha meg akarnám bontani a ketyerét, de volt aki a youtube-os videó alapján megcsinálta a GPS fixet? Ha jól értelmeztem annyi, hogy papírdarabokat rakott az érintkezők alá (ez nem tudom egyáltalán min javíthat...). Szóval, ha van, aki megcsinálta, annak segített valamit?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Nfsman20 #45267 üzenetére
Sajnos az lg ui ilyen,nincsen rá lehetőség a gyáriban....
kocsij
Azt megnézem,hogy szürke importost gariban javítanak a márkaszervízben.....max ha az expansysban vetted,de más gsm boltosat csak pénzért javítanak...ha nincsen lg garipapirod v szolgáltatói jótállási jegyed,akkor fizetsz... -
Nfsman20
tag
Üdv mindenkinek!
Egy rövid kérdés... az megoldható-e valahogy, hogy amikor a tárcsázót megnyitom, akkor ne az jöjjön be, hanem a híváslista? Illetve van-e olyan "parancsikon", hogy a híváslista jön be? Arra rájöttem, hogy a fülek sorrendje variálható, kedvencek stb. ki-be kapcsolható, de akárhogy variálom, a tárcsázóra bökve az jön be, majd oldalra lapozva átugrik ugye a híváslistára. Nem törik le a kezem tőle, de kényelmesebb lenne, ha eleve az jönne be, ha egy hívott számot akarok újra tárcsázni
Köszi a válaszokat előre is!
-
kocsij
tag
válasz
::Geri:: #45263 üzenetére
Miért baj az neked hogy nem gyári hanem bolti garanciát kapsz? Ugyanúgy beviheted te is az LG szervízbe ha gondod van vele, foglalkozni fognak vele. Nekem is bolti garanciás és az LG-nél azt mondták a garancia papíral be lehet a szervízükbe vinni és javítják ha gondom van vele.
-
kocsij
tag
válasz
Krissz1983 #45244 üzenetére
G2 is megkapja az Android L-t, pont ma beszéltem az LG-vel, viszont azt nem tudták megmondani hogy mikor lesz meg. PC Suite-l kell időnként rá nézni, nekem ezt mondták.
-
lacanyl
csendes tag
válasz
Krissz1983 #45258 üzenetére
Thx!
-
iceQ!
addikt
-
mouzrr
őstag
Várható frissites a telefonra? Megkapjuk a g3 ui-t?
-
::Geri::
tag
Sziasztok! Vásárlási segítséget szeretnék kérni, egyszerűen nem találok G2-t!
Amit keresek: új, fekete LG G2, hivatalos gyári garanciával és rendes 27%-os ÁFAtartalommal bíró számlával.
Megkerestem kb. 20 boltot, mindenhol csak bolti garancia van - hozd vissza majd mi intézkedünk ha jónak látjuk - sehol sincs gyári. (Természetesen 135e-160e között találtam gyári garisat, de ez alatt szeretnék)
Tudnátok olyan boltot ajánlani ahol lehet rendes garanciával ellátott LG G2-t venni normális áron?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
lacanyl
csendes tag
Hali!
Aki CM11-et használ attól kérdezném h a knock code működik, vagy helyettesíteni kell valamilyen appal??
-
Nordik
őstag
A reggel 6 órai rezgőről hangos üzemmódra magától átváltás a 20D-nél is meg maradt... Hihetetlen, hogy egy ilyen kis bugot nem tudnak kijavítani...
-
xSide
őstag
válasz
Krissz1983 #45245 üzenetére
Root no problem
Én vettem komolyan egy cm kérdést.
Ám őszintén, eddig plusz lehetőségek miatt korábbi telókat szétromoltam (sajáttal is).
Azért lett G2-m mert egy meguntam, kettő látva a próbálkozásokat sok a sallang.
Root+Tweaksbox-al még G3 kinézetem is lett úgy, hogy minden müködik.
Mi a baromság mit írtam, hagyjuk...
Irva lett már korábban miegymás valóban és most még a kamera is hibás? -
Danny365
őstag
válasz
Krissz1983 #45245 üzenetére
Meg lehet kérdezni itt is, egyébként meg baromságot irt...
Amúgy meg nincs gond a CM-mel, csak tényleg elég retek a kamera az összes AOSP/CM alapú ROM-ban, és ezt 3rd party kamera alkalmazással se lehet nagyon javitani.
-
nkAAA
aktív tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy G2-t - mivel láttam, hogy olyan 90 ezer körül mozog az ára és azért jobban is teljesít, mint egy Nexus 5 - és lenne pár kérdésem:
1.) Érdemes a gyári OS-t custom ROM-ra lecserélni? Leginkább a fluiditás tekintetében kérdem ezt, mivel azt olvastam, hogy 2 gigából vígan megzabál 1.4-et a LG oprendszere, amit picit sokallok és tartok tőle, hogy gyorsan seggére nézek a maradék 600 megának.
2.) Tokok és fóliák közül mik tartoznak abba a kategóriába, amik a lehető legjobb eséllyel védik meg a készüléket és nem úgy néz ki tőle a telefon, mintha a búcsúban lőttem volna? Ezzel úgy vagyok, hogy inkább kifizetek az átlagárnál többet, csak biztonságban tudhassam, de azért megtartsa az impozáns kinézetét.
3.) Vásárlásnál érdemes valamire figyelni vagy csak keressek egy megbízható boltot és akkor nem nyúlhatok mellé?
4.) A sárgásodás random mód jön elő vagy valami előidézi?A válaszokat előre is köszi
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
geryboro #45242 üzenetére
Szia.
Havernak nexusa volt aztán kiprobálta a g2 és váltott.
Ami a legfontosabb az akku.Sokkal jobban bánik az aksival a g2 a nexus épp hogy kibírta estig míg nálam legalább két napig megy a g2.
Plusz ott a kamera amiben sokkal jobb g2.
De ott van a kontra. A nexus és a pure Android annak minden előnyével. Ja és a nexusra 100% az android l míg a g2-re....Hát majd meglátjuk -
xSide
őstag
válasz
Krissz1983 #45234 üzenetére
Mélyvíz.
Aki itt használja vagy nem látogatja a mobilarena fórumát vagy elégedett a gyári rommal.
Root+Gyári ettől nem kell több, ha igen lehet szenvedni tele hibákkal a mélyvízben és hallgatni az okoskodókraSzerk.: szerencsére kettévált a topik...
-
geryboro
senior tag
Nexus 5-re megérné váltani?
pro-kontráka kérek.
köszönöm. -
Krissz1983
aktív tag
Nagyon szépen köszi a válaszokat.
Igen azt én is észre vettem hogy a kamera nem valami bajnok ezzel a rommal. Cserébe annyira pattogós és gyors lett a telefon amilyet még nem nagyon tapasztaltamNa mindegy egyenlőre marad ez aztán majd talán később kipróbálok valami mást is.
Még egyszer köszi a válaszokat. -
válasz
A CM 11 sem rossz, csak 1-2 feature hiányzik belőle...
-
geryboro
senior tag
válasz
ennyivel jobb.
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy ilyen fantasztikus telefonom ki lett rootolva de nem én csináltam mert nem értek hozzá
Na a haverom egy cm 11-es romot tett fel rá, nagyon fasza meg minden de olvasgatva itt a fórumot azt vettem észre hogy szinte senki nem használ cm romot. Szinte mindenki g3 rommal tolja.
Van ennek valami oka vagy ennyivel jobb a G3 romja? -
dongasre
tag
Sziasztok
eldöntöttem végre hogy G2-öt veszek és egy olyan kérdésem van hogy a 16gb belső memóriából mennyit foglal maga a rendszer ?
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan NFC alkalmazás, ami lezárt telefon mellett is működik? -
bazsika89
tag
válasz
Fail3D! #45201 üzenetére
Szia!
Nekem is volt hasonló problémám, egy nagyító és egy vékonyka drót vagy bármi vékony erős segíthet rajta. Szabad szemmel nem láttam semmit, viszont mikor egy picit óvatosan kotorásztam az aljzatban, akkor levált egy rész. Végül, egy nagy összelapított szösz gumó jött ki belőle. Valószínű a folyamatosan zsebben tartás közben az alatt a 8 hónap alatt már akkora zsebkosz réteg jött létre, hogy nem engedte teljesen benyomni a jack csatlakozót. Azóta tökéletesen működik ez a része a telónak.
-
Tekmen
aktív tag
Ma jott egy frissites, azota nem tudom megnyitni a menut, mert kiirja, hogy a Kezdolap leallt. Valaki tud valamit errol?
-
Jippy
tag
Új LG UI várható? Ha igen kb. mikorra?
-
Magnat
veterán
Ma reggeli jelenség: dupla tapra egyáltalán nem akart feléledni a telefon, a nyomógombra kb egy fél mp-re feléledt, majd 1ből megint sötét. Ha elég gyors voltam és berajzoltam a mintát ennyi idő alatt akkor feloldódott és tökéletesen működött, újra elaltatva megint ugyanaz ... végül csak a restart segített.
-
szabyka95
őstag
válasz
pappkarcsi #45210 üzenetére
Alapbol nincs benne
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
fery02 #45206 üzenetére
A mai napig minden Sony-ban és Samsungban is van erre lehetőség, ezért furcsálom, hogy egy ez így most nincs. Célom lett volna elkerülni a plusz egy alkalmazást
Airdroid nekem 3-400MB után kifagyott, így megvettem ezt egy sör áráért és működik csodálatosan.. csak olyan jó volt ez a funkció is a g2-es romban. Csak a g2-re portoltakból hiányzik vagy magából, a sima g3-ban sincs benne?
-
válasz
tothgergo90 #45181 üzenetére
Felpakolod a CloudyG3-at és szerintem nem akarsz egy darabig más Rom-ot a telóra.
Virtualista (#45189):
Szerintem emelkedő ébresztési hangot nem igen fogsz gyári programokkal elérni.
Play-ről berántod a Timely-t és igaz, plusz egy alkalmazás, de valószínűleg nem esik össze miatta a telefonod.G3 Rom-okból meg valamiért valóban hiányzik a G2 vezetéknélküli tárolás opciója.
De szerencsére erre is van megoldás: AirdroidAndris_2 (#45193):
Igen, nekem is szokott ilyet csinálni Rom-tól függetlenül. Nekem is olyan időközönként és úgy, mint nálad.Én nem akadok fenn rajta, különösen hogy ilyenkor egy fizikai gombos képernyő zárás-feloldás után működik normálisan tovább.
-
davide83
csendes tag
válasz
neo_xperia #45176 üzenetére
Szeva! Szerintem nem kábít, vagy ha igen, akkor én is. Nekem is megtörtént már, hogy este 21.30 körül levettem a töltőről, és reggel 06.20-kor 99%-on állt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Warzone
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest