Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni...
root-oltam a gyári 4.4.2 ROM-ot, feltettem a hozzávaló TWRP-t, csináltam biztonsági mentést, majd másoltam a custom ROM ZIP fájlookat (SlimKat és Gapps)
Aztán a a TWRP-ben wipe-oltam mindent....köztük a data mappát is...Így most telepítenék, de nincsen mi, mivel minden adatot is töröltem én barom
Nincs valami egyszerű mód, hogy átmásoljam a zip fájlokat a telefonra?Mit tudok most tenni?
-
iceQ!
addikt
válasz
dorika87 #45897 üzenetére
Ne hogy azt hidd, hogy jobb ha van LTE!
Vicc! Hol van hol nincs térerő. Ha nincs akkor automatikusan nem vált át 3G vagy 2G-re(legalább is nekem).
Tök mindegy hogy főzött vagy stock rom van rajta. Tré hibája vagy a telójé nem tudom, de az biztos hogy van mikor vonaton ülök és 2G-n sincs térerőm... Hihetetlen komolyan mondom. -
gusthy
veterán
válasz
kromatika #45894 üzenetére
1, szerintem semmi különbség nem lesz, ha a régiós romot teszed fel, max annyi, hogy lehet, hogy a taiwani romban van egy pár taiwani app, ami viszont nem oszt, nem szoroz, tehát emiatt én nem kínlódnék vele.
2, nem hiszem, hogy ettől garit veszítenél, de legegyszerűbb, ha felhívod őket. Viszont bármikor vissza tudod rakni a gyári romot.
3, ha más romot teszel fel, mint ami a telefonhoz való, akkor nem fogod megkapni a frissítéseket, mindenképp kézzel kell majd frissíteni kdz fájl telepítéssel.
4, a leírást megtalálod itt az első hozzászólásban. -
kissadam22
tag
Sziasztok segítséget szeretnék. A telón van ez a Family Protektion védelemen ezt hogy lehet megszüntetni mert mar letiltoltta a Chrome böngeszőt hiaba torolnem kéri a felhasznalot es a jelszavat oda mit kell irni probaltam a felhasz valtast is de semmi. Köszi
-
kromatika
veterán
válasz
gusthy #45893 üzenetére
Köszönöm a válaszokat szofvt verzio D802220c-466-92.ocsánat de teljen tudatlan vagyok e téren.Lenne pár kérdésem.
1. Van e valami hátránya ha ez a rom van fenn a telómon,és nem a magyar?2:Jár e valami féle gari vesztéssel a partnero-nál ,ha én magyar romot rakok fel?3: Ha ez a régios marad fenn,akkor előbb fog a telóm android L-re frisüllni,mintha ha a magyart raknám fel? 4.:És végül kérhetnék e egy szájbarágos leg egyszerűbb linket,hogy hogyan csináljam a rom cserét.Köszönöm előre is.
-
kromatika
veterán
megtaláltam az enyém D80220c-466-92 ez milyen régió?ha nem magyar akkor érdemes felraknom a magyar softvert?ha igen akkor hogyan csináljam?32 gb-s telóm van,független. és android 4.4.2 van fenn.rotolva nem volt.előre is köszi a válaszokat.
-
iTomi81
tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek aki hozzá szólt a kérésemhez.
-
laverdadb
tag
Nekem egy Azsiai rom volt alapbol rajta. Nem volt csak 2g/3g opcio. A csomagom lte kepes de hiaba, addig ameddig nem raktam ra a Magyar fuggetlen gyari romot nem jelent meg az LTE opcio.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
rayoliviero #45884 üzenetére
Ha az LG igazán nagyot akarna dobni,akkor egy jobb anyagminőséggel sokat léphetne előre....lehetne plasztik is,de pl mint a nokiáké,ne ilyen....
-
rayoliviero
veterán
válasz
iTomi81 #45878 üzenetére
Én használom mindkettőt. A G2-nek nagyobb a kijelzője, valamivel jobb az akkuideje. Az 5S-t viszont megbízhatóbbnak és sokkal minőségibbnek tartom, az árát is sokkal jobban tartja, szoftveresen is támogatva lesz egy jó ideig. Ha hosszabb távra tervez, akkor inkább az 5S-t venném. De még a HTC One M8-at is bátran merem ajánlani.
Itt amúgy hiába kérdezed, úgyis a G2-t fogják ajánlani. Ha pedig az 5S topikban kérdezel rá, akkor ott azt. Inkább a Milyen okostelefont vegyek topikban érdemes megkérdezned. -
Nem tudom, hogy ezeket linkelte e már valaki, ha igen, bocsánat az ismétlésért.
Stb..stb...
Az oldalon több is található....
-
válasz
iTomi81 #45878 üzenetére
Én úgy gondolnám, hogy ha már másfél éve gyűjt rá, akkor már kapja a lehető legtöbb funkciót, a leginkább ár/érték közelebbit, szóval a G2-t (nem is tudom miféle más választ vártál egy G2 topikban
).
Ugyan nem volt sohasem iPhone-om, de ismerem a hírekből, meg azért élőben is láttam már valamennyit.
balazs.b9311 (#45874):
Igen. -
Quqesz
nagyúr
válasz
iTomi81 #45878 üzenetére
Amit Meggyi írt olvassa el,majd menjen be egy mm v szolgáltató boltba és nyomkodja meg mind a kettőt...most mi itt bármit mondhatunk, de ha neki pl élőben a másik tetszene.....nézze meg és úgy válasszon(èn pl soha nem vennék szifont,de ez én vagyok,ő lehet másképp látja a világot) pl melyik áll neki jobban kézre...nekem nagy kezem van....
-
válasz
iTomi81 #45878 üzenetére
Mond meg neki, hogy nézze meg ezeket, talán "rájön", hogy melyik kell neki. A többit meg majd mondják a többiek itt
LG G2 vs Apple iPhone 5 specifikáció
-
iTomi81
tag
Kedves G2 tulajok. Egy kedves ismerősöm szeretne telefont venni. Másfél éve gyűjt rá és nem tudja eldönteni hogy iphone 5S legyen vagy LG G2. Én elmondtam neki mindent amit csak tudtam róluk előny hátrány stb. de úgy gondoltam hogy ha van itt olyan aki tudna még írni róluk esetleg azért mert használja vagy használta mind a kettőt mert egy "idegen" vélemény az talán segítene neki dönteni. Nem azt kérem hogy dicsérjétek vagy lehúzzátok akármelyiket is csak és kizárólag saját tapasztalatra lenne kíváncsi. Előre is köszönöm. Lehet akár privátban is megírni.
-
randras
veterán
Lightflow működéséhez mit és hogyan kell beállítani, mert nekem nem megy? Root-os opció kell?
-
-
balazs.b9311
tag
Clody G3-as romon a gyari ikonjaim eltuntek es egy fogaskerekke valtoztaknak talalkozot valaki hasonloval?
-
kiezTe90
senior tag
Nekem van LTE, de beállítom rá, és mint kilépek visszaállítja magát...nemtudok vele mit csinálni, idegesítö. Cloudy G3 romon.
-
gretzky77
veterán
válasz
neo_xperia #45861 üzenetére
Szia én anno egy 16gb-os adata ud320 usb,microusb pendriveot használtam a G2-höz! Hibátlanul tette a dolgát meg is van még de nem használom ha esetleg érdekel keress meg nyugodtan számlával 99év garival,mert nekem már felesleges!
http://tech2.hu/wordpress/wp-content/uploads/2013/10/adata_dashdrive_durable_ud320_microusb_pendrive_01_tech2.jpg
Bocs de nem tudtam rendesen linkelni!
-
laverdadb
tag
válasz
Thor Steinar #45865 üzenetére
Uj keszulek? Hol vasaroltad? Ha bolti garanciasat vettel akkor valoszinu mas regiobol szarmazik a telefonod. Magyar szoftvert kell rapakolni. Nekem is ilyen problemam volt.
-
Thor Steinar
tag
Sziasztok.
Nekem miért csak GSM/WCDMA m van?
LTE nincs a beállításnál. -
MFalcon
tag
válasz
neo_xperia #45861 üzenetére
Nekem 16 gb-os Kingstonom van, az tökéletesen működik.
-
neo_xperia
senior tag
Nézegettem az ebay-en micro usb-s pendrive-okat, amik elvileg otg funkciós telefonokkal kompatibilisek. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?Otg kábellel nem igazán akarok bajlódni,ez így sokkal kényelmesebbnek tűnik,és pl. 32gb-osak egész baráti áron kaphatóak.
-
Noda10
tag
válasz
Meggyi001 #45859 üzenetére
Na ez a jótékony program teljesen hazavágta a telót. Legalábbis a FB és a Messenger nem működik normálisan, és be vannak lassulva, ráadásul a korábban említett "Csendes mód bekapcsol ok nélkül" 5 percenként jelentkezik.
Kénytelen vagyok újra rakni a telót. Ha az elején csináltam LG bakcupot, akkor azt hogy tudom újra előhívni a Gyári beállítások visszaállítása után?
-
-
Ahogy néztem a kitöltési időket, ezek szerint kb 220-250-en lehetünk itt, és ebből 120-150 napi rendszerességgel benéz és olvas/válaszol....azt hittem többen vagyunk...
Melyik Android verziót használod?
4.2.2 Jelly Bean 7 3%
4.3./ 4.3.1 Jelly Bean 1 0%
4.4.2 KitKat 190 85%
4.4.4 KitKat 22 10%
Egyéb verziót 3 1%Ezt sem értem, a 3 embernek mi az az egyéb verzió? Vagy csak elírták?
-
kiezTe90
senior tag
3 embernek nem tetszik hogy a gombok hátul vannak. Érdekes.
Nekem mondjuk nagyon bejön, eleinte féltem töle de múltkor a munkatársam htc-je a kezembe került, eleinte a kijelzöt nyomkodtam hogy oldjon fel utána meg a hátlapot.
Amúgy nem bánom hogy ezt választottam, a másik kollegám fél óra nyomkodás után "megtért" és másnapra s4 helyett g2-vel jött be. -
válasz
Quqesz #45845 üzenetére
Köszi, ja számomra is érdekes dolgok derültek, nagyon kíváncsi voltam ezekre az adatokra.
------------------------------
(#45844) randras: na, akkor megoldódott a gond
(#45846) szabo.norbi:
köszi
------------------------------Aki nem töltötte ki, de meg akarja nézni az eredményeket, az dobjon privátban egy gmail-es címet, holnap átküldöm neki(k).
-
Sziasztok!
Vasárnap óta 221-an töltötték ki a G2-re vonatkozó felmérést. Valószinűleg van még pár ember, aki nem tudta kitölteni, tőlük elnézést kérünk.
A felmérés eredményei, elvileg csak az tudja megnézni, aki kitöltötte.
Köszönöm szépen mindenkinek a közreműködést, a türelmet, a segítséget és a tippeket. Remélem rajtam kívűl más is tudott hasznos adatokat, információkat szerezni kis közösségünkről, és a telefonról.
Üdv
Meggyi- Érdekes, hogy volt még olyan ember mint én, hogy tök véletlenűl választottam ezt a telót.
- Hm... csak 9 embernek tört el a kijelző? Azt hittem többnek.
- 53 ember szívesen használna egy "fényképező gombot" oldalra, én is.
- 3 ember túl nagynak találja a kijelzőt, érdekes, én kicsinek már.
- 5 ember nincs megelégedve a hátsó kamera minőségével? Érdekes...
- 1 azaz egy ember nagyobb felbontást szeretne
- 37 embernek már sérült a zafirüveg.... (durva)
- 65 embernek nem root-olt a telefonja, és nem is tervezi.....érdekes adat
- stb...
- stb...
- stb...
........
További adatok a felmérés eredményeiben.... -
iceQ!
addikt
Ha van akit esetleg érdekel innen gyorsan letöltheti:
-
racerx
őstag
Nincs valakinél egy fölösleges Nillkin tempered glass?? Enyém rohadtul nem akar megérkezni (amit a véletlenül küldött Z2 helyett kapnék), mostani meg egy kicsit viseletes rajta már
-
iceQ!
addikt
Ha van akit esetleg érdekel innen gyorsan letöltheti:
-
Quqesz
nagyúr
válasz
perge666 #45808 üzenetére
Ezt nekem is csinálja néha itthon,de aztán megy tovább rendesen...nekem az a gyanum,hogy vmi szolgáltatói gebasz lesz,mert a routerig minden ok,de utána vmi beakad..de volt olyan pl,hogy a mobilarena oldalát sem laptopon,sem tabletten(kettőn is),sem asszony telóján nem tudtam megnyitni(ugyan ilyen hibával:nincs internet kapcsolat,bár más oldal vígan ment)viszont a g2 chromban simán ment....nem fogja semelyik szolgáltató az orrunkra kötni ha gebasz van náluk(vírus pl),mi meg a hajunkat tépjük(dolgoztam szolgáltatónál...hjaaa)
-
dongasre
tag
Jelenlegi 4.4.2---20d-t milyen módszerrel rootoljam ? na és erre milyen recovery-t tegyek fől ?
Szeretném kipróbálni a Cloudy-t, ha már jobb mint a gyári.
Köszi -
perge666
veterán
válasz
neo_xperia #45830 üzenetére
Köszönöm,indul a tesztelés.
-
válasz
neo_xperia #45830 üzenetére
Így van, teszteld mindkettőt pár napig, azt dönts. A CM-et nagyon dicsérik, a másikat én használom már nagyon rég óta, az is nagyon jó...
-
tepenzed
őstag
sehogy sem lehet megoldani cloudy g3-on,hogy az fb messenger is használja a ledet? minden appot megpróbáltam, a fizetőset is ahol azt írja megy messengerrel és egyszerűen nem tudom életre kelteni a telefonon.Pedig kb 100x fontosabb mint egy sms értesítés..
-
Stewennn
csendes tag
Valaki kipróbálta már a playen található XCam LG Settings alkalmazást? [485FT]
Vajon megéri? Az értékelések biztatóak!
[G3 ROM-on] -
Nordik
őstag
Szerintem a Chrome-al még várni kell picit, mert kb 1 hónapja jött ki ez az új verzió és ez tényleg elég bugos, előtte nagyon jó volt. Talán mostanába jön egy nagyobb frissítés és újra a régi lesz.
Én szeretem legalábbis, főleg a szinkronizálás miatt.
-
válasz
neo_xperia #45823 üzenetére
Ja, az is fasz@....van már benne magyar nyelv? Mintha régebben nem lett volna....
-
Eddig 212-en töltötték ki a felmérést. Aki még nem tette, most pótolhatja. Este 22.00-kor lesz az eredmények megosztása.
-
válasz
perge666 #45820 üzenetére
Opera Classic...pl...
-
perge666
veterán
válasz
stul87 #45816 üzenetére
Köszönöm a válaszod,és a többiekét is.
Sajnos én többet nem tehetek az ügy érdekében/router,modem/ezért lehet előfizetek mobilnetre,és ha továbbra is kínlódik akkor használom azt.racerx E-mail írás közben is csinálja sajnos.
Lehet kipróbálok másik böngészőt,na de melyiket? -
stul87
tag
válasz
perge666 #45815 üzenetére
Nagy hiba lenne...nálam a szolgáltató új wifi-s router-modemet szerelt be,amíg a régi TP-link router is be volt kötve mögé, addig semmi baj nem volt, most hogy kikötöttem és egyedül maradt jelet osztani, azóta nekem is eldobálja a teló. De nem ennek a profi gépnek a hibája,hanem az ilyen sz*r 5-10E Ft-os routereket kell elhajítani a fenébe, meg a nem hozzá értő embereket elfelejteni
-
perge666
veterán
Már szóltunk,de azt mondták hogy ők semmit nem változtattak meg,nem módosítottak.....
Újra lett indítva a router is és a modem is,de semmi.
Ez az érdekes benne hogy a többi kolléga rendesen tudja használni,és nekem is eddig rendesen működött.
G2 előtt SGS2 volt,és azzal nem volt ilyen problémám. -
perge666
veterán
Halihó.
Már k.b. 2 hónapja koptatom a G2-t,és kijött rajta 2 hiba/bug,és szeretném megtudni hogy másnál is jelentkezik e a probléma,és hogy lehet e orvosolni?Gyári T-s rom van fent a telefonon,néhány napja frissítettem 20C-ről 20D-re,de a hibák maradtak.
1.---Chrome-ot használok böngészőnek,és van hogy gépelem befelé a mondandómat,de a kijelzőn a betűk megfagynak,és olyan mintha nem írnék,de ha kilépek a billentyűzetből és fel vagy le görgetek,akkor megjeleníti rendesen a gépelt szöveget./más böngészővel nem próbáltam,és ez a hiba is olyan 3 hete jött elő/
2.---Munkahelyen a Wifire hiába csatlakozik automatikusan,meg a jel is erős,mégis azt írja ki hogy "nem kap választ az internetről" 10-ből 2 embernek is ezt csinálja a cégnél,de mindkettőjüknek más-más telefonjuk van.
Ezt a múlt héten kezdte el,először csak 1-2 szünetbe nem tudtam használni,és a héten már egyszer sem sikerül belépnem.
Ezen kívül 2 másik helyen is használom rendszeresen a Wifit,és ott gond nélkül működik.Remélem valaki tud segíteni,amit előre is nagyon szépen köszönök.
-
válasz
Noda10 #45806 üzenetére
Leddel kapcsolatban ezt teszteltem tavaly a zte telómnál, próbáld ki: Light Manager
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Pár hete van ilyen telefonom, meg vagyok vele elégedve. Két dolog bosszantó csak.
Egyszer megnéztem, milyen ez a csendes mód, végül úgy voltam vele, hogy nem izgat. Azóta is azt jelzi, hogy bekapcsol éjszakára (ekkora állítottam be egyszer próbaképp). Ki akarom kapcsolni, minden lehetséges kapcsoló ki is van kapcsolva, ez mégis bekapcsol. Hogy lehet megszabadulni tőle?
Másik a LED jelzővel kapcsolatos. Lehet valahogy kalibrálni, hogy mely programokhoz, milyen színű legyen az értesítés? Néhol jól működik (viber lila, hívás -zöld, FB Pages - kék), de például valamiért a FB Messenger is zöld jelzést ad. Én például ez utóbbin kéket szeretnék, Gmailen pirosat, SMS-nél meg sárgát. Be lehet ezt állítani valahogy manuálisan?
-
Nordik
őstag
válasz
qantum #45796 üzenetére
Probald meg a csendes modot illetve a csendes modon belul a kesleltetest nehanyszor ki-be kapcsolni. Nekem ez segitett valamiert es inditsd ujra kozbe. Ott lehet a kutya elasva, hogy valamiert a csendes mod beragad, holott nincs bekapcsolva es a tudtara kell hozni, hogy te bizony nem akarod hasznalni.
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
A telefonom magátol kikapcsolja az LTE-t. Tehát belépek áttállítom GSM/WCDMA/LTE, de utána visszaáll GSM/WCDMA-ra.
Valami ötlet, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?
Köszi elöre is! -
Kurzuh
aktív tag
Ha valaki nem tudja letölteni valamelyik kdz-t a hivatalos LG honlapról, mert csak fehér oldalt hoz be, itt a megoldás:
Például:
Hungary_Open_16G(V20F)-nél, miután átléptük az 5 másodperces hirdetést bejön ez a linkhttp://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW808106432109876543213%2FD80220F_00.kdz
Na ez gyárilag nem jó. A kiemelt %2F-et át kell írni egy jobbra dőlő per jelre: /
Ezek után jó lesz. Remélem tudtam valakinek segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest