Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
üdv
costum romom volt, visszaraktam a gyári 5.02-t, van rajta twrp, ha szeretném unrootolni akkor mi a teendő?
-
cettlee
őstag
üdv
Csináltam egy gyári visszaállitást, LGFlashTool2014 CSE flash módban.
Eltünt minden képem stb. Ezek akkor most kajak végleg eltüntek? Nem értem minek nyult az sd kártya tartalmához. -
cettlee
őstag
üdv.
IceX 5.0.2 -ről szeretnék visszatérni valamilyen gyári romra. mi a menete? egy app nem fut stabilan a costum romokkal amennyire észrevettem. ezért szeretném kiprobálni a gyári állapoton
-
cettlee
őstag
válasz
CartmanLand0 #69503 üzenetére
köszi mindenkinek. sikitok ha elakadtam
-
cettlee
őstag
válasz
CartmanLand0 #69499 üzenetére
köszi! akkor ezt az iceX-t feldobom
1.Download ROM
2.Backup Current ROM
3.Wipe System, Cash + Dalvik cash
4.Install zip , let the rom install complete
5.Enjoyehhez nem kell gaps? most cloudy romomra mehet rá? sima wipe aztán install ? hogy is jutok be a twrpbe? kijöttem a gyakorlatbol
-
cettlee
őstag
milyen romot ajánlotok? most cloudy g2 3.1 van fent.
-
cettlee
őstag
elso blikkre nekem is gyengenek tunt a cloudy g2 3.1 akkuideje de ahogy most nezem 47% kijelzo hasznalat mellett 3ora 20 perc screen on time , most van 42 %on az akksi. fenyero 50-100 % kozott volt
-
cettlee
őstag
ezt az lp bootstack cuccot (D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth) még rar-os állapotában inditsam el recoveryböl? utána mehet a cloudy rom? wipeolni mikor kell? bootstack patch és cloudy között?
-
cettlee
őstag
rootoltam, raktam twrp-t, most backup-olnék de nincs elég hely mindennek, a data 2,3 gb .
Az miaz? Nagy gáz ha azt nem backupolom?4.4.2 gyári kitkatom van, erre simán ráhuzhatom wipeolás után az uj cloudy g2 romot twrp alol?
-
cettlee
őstag
udv! lassan lejar a gari, ugyhogy rootolnam a telefont, illetve ajanlhatnatok valami megbizhato gyors bloatwarementes romot. 1 hsz hasznalhato a roothoz es a tobbihez?
-
cettlee
őstag
jelentem fél éve használom a telefont, soha még csak meg sem reccent , slim armor tokban párszor lepottyant az élére de semmi nyoma, akksi szuper továbbra is, 4.4.2 szoftver fut rajta, életem első telefonja amivel maradéktalanul elégedett vagyok. 20h-nál van ujabb szoftver rá hivatalosan?
-
cettlee
őstag
az lehet hogy a spigen slim armor befolyásolja a térerömet?
-
cettlee
őstag
udv. 4.4.2 m van.
az almodozasnal ha ramegyek h inditas most, akkor gyonyoruen elforgatja a digitalis orat 90 fokkal, viszont eleshelyzetben mikor tolton van a telo ugyanezt nemnteszi meg. kepernyo elforgatas be van kapcsolva, tobbfele almodozas appal is probaltam, eles helyzetben egyiket se forgatja el. illetve a lauch daydream shortcut app inditasanal se forgat. milehet a gond? -
cettlee
őstag
válasz
Valaki1234 #43097 üzenetére
bam_dmux, nekem is van olyan és csinálja is a wakelockot. eddig nem figyeltem, merülésen nem láttam változást még.
-
cettlee
őstag
olyat hogy lehet hogy a home gomb elhuzasakor nem a quickmemo es a google jelenik meg hanem az altalam kivalasztott programom? ezt a beallitast lattam g2 rweaksbox fizetos verziojaba, de nemtudom hogykell playen vasarolni. van ra mas megoldas?
-
cettlee
őstag
lol mostmeg azt mondja a root checker hogy nincs root access. fel oraja meg volt, a masik root checker szerint sincs. ezmi? elment a root?
-
cettlee
őstag
elvileg rootoltam adb-röl, viszont nem rakott ki semmi ikon,t se super su se semmi. hogy tudnám csekkolni?
illetve a tweaksboxot hogy kell telepiteni? kell hozzá az xposed? azt pedig online kell letölteni az apk-ját?
-
cettlee
őstag
letöltöttem, eztaz iroot25 cuccot, ezzel biztonságosan tudok rootolni? 4.4.2 kitkatom van d802 20d szoftver.
-
cettlee
őstag
nekem 4xhd-m volt 720p felbontással, és a fullhd-s g2 képét semmivel sem látom szebbnek, vagy jobbnak, pedig nem vagyok vak, igaz hogy szakértö sem. ezek a csillagászati felbontásontások nemtom minek kellenek.
-
cettlee
őstag
nemértem mi a tökömet romolgattok. 4xhd-nél én is csináltam az akkuidö javitása miatt, de a g2 gyári 4.4.2 20d vel olyan zsir, semmi bug. még megse fordult a fejembe hogy lecseréljem a gyári romot, max egy launchert dobnék rá szükség esetén.
-
cettlee
őstag
helo!
azt valahogy meg lehetne oldani hogy mondjuk pirosan vilagitson a ledes ertesitő, amikor a telon nincsen térerő? lg g2m van kitkattal, egyenlore root nelkul.
sajnos sokat vagyok olyan helyen ahol bizonytalan a terero, es nem veszem eszre ha elerhetetlenné válok. -
cettlee
őstag
az mennyire art az akksinak ha egesz ejjel tolton van a telo? tehat fullra toltes utan is meg tobb orat
-
cettlee
őstag
na én most meritettem le elöször a telot, 6 óra on screen time, 50 ora használat 5% az akksi most
-
cettlee
őstag
galériába nem lehet megnézni a google drive felhö fényképeit? quickpic-be sikerül, de galériába csak dropbox és még 1 felhöt találok
-
cettlee
őstag
megjött a zsiruj g2-m, miket érdemes tesztelni? antutut nyomtam gyorsan, 28800 pont. ennyinek kell lenni?
lemaradt hogy gyári 4.4.2 kitkat és D80220d -EUR-XX
-
cettlee
őstag
hát én nagyon rosszakat olvasok épp a törékenységéröl. lehet valami biztositást kötni? azért ott nem tarton hogy 100ezret kidobjak az ablakon egy rossz mozdulat miatt
-
cettlee
őstag
leejéstöl nem hal be hamar a kijelzö? levehetö hátlap jobban elvezetné az eröhatást.tört már valakinek kijelzöje? az beleszámit a gariba?
-
cettlee
őstag
honann lehet ilyen telot olcson szereni? mondjuk 100 alatt. tartozékokkal, függetlenül, 16gb-os is elég. lehetöleg fekete. Egyik gsm üzlet mondta hogy messziröl hozzák, és nincs magyar nyelv, és azt mondta hogy nem is lehet rá magyart rakni (ami szerintem faszsság).
-
cettlee
őstag
udv. 4xhd- t cserelnem g2 re. tudtok rola mondani negativat? elsosorban a 4xhd akksijaval es a mokolt szoftverek bugjaival vagyok elegedetlen. most h kijott a g3, talan lenyomja a g2 arat. g3 ahogy latom nem er meg 40ezer felarat, es az uzemideje is rosszabb lesz elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest