Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Olcsó, 4G-s, de sokáig bírja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok kaphatok egy linket a HUN OPEN V20G-hez? LG oldaláról nem tölt
!
-
törölt tag
Mindegy en is hagyom 20D EUN az van a telefonomon.
-
törölt tag
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok kaphatok egy mirror-t a HUN OPEN 20F-rol, mert gyári oldalról, nem enged semmit se letölteni.
Köszönöm
-
törölt tag
-
törölt tag
Megoldottam
-
törölt tag
Sziasztok, a full poweramp-el szebben szól a telefon, mint a gyári zene lejátszóval?
Le van akciózva és érdeklődöm, hogy megéri-e -
törölt tag
válasz
SztiviVander #41177 üzenetére
Koszonom
-
törölt tag
Sziasztok bluetooth sztereó headsettel a telefon, mennyire merul jobban? Illetve van olyan jó a hang minősége, mint mondjuk egy vezetékes fülesen?
-
törölt tag
válasz
kornel1000 #37961 üzenetére
Tényleg tökéletes köszönöm!!
@kelemenjanik Kifogytam az ötletekből, valaki mélyebb tudású írhatna ez ügyben!
-
törölt tag
válasz
kelemenjanik #37973 üzenetére
Lehet elcsépelt, de a gép hátuljába dugtad be? Eszköztelepítőket újratelepítetted a legfrissebbeket?
-
törölt tag
válasz
kelemenjanik #37970 üzenetére
Hmm, azért írtam a szervizt, mert amiket írtál, azokat ajánlottam volna én is ennél jobban viszont nem értek hozzá. Nem tudom, hogy ADB sideloaddal, lehet e rátenni stock romot.
-
törölt tag
válasz
kelemenjanik #37965 üzenetére
Személy szerint nekem nem sok ötletem van, sajnálom.
Én ezek után a szervizbe vinném!
-
törölt tag
válasz
kornel1000 #37961 üzenetére
Szia, köszönöm, szóval 16gbosra szánt 20F hun mukodott a 32gboson?
-
törölt tag
Sziasztok lehet, hogy buta kerdes lesz csak abbol indulok ki, hogy elvileg kitkatnel mar nincs ilyen megkulonboztetes.
Hun open 20Fet feltehetem a 32gbos G2mre ha a letolto oldalon az open hun resznel 16 van irva?
Valaszokat elore is koszonom
-
törölt tag
Értem koszonom
.
APASZKA: A mai nap folyaman szerintem rakok fel kepet, de a hatlap sertetlen, egyebkent van ra egy s-line tokom az ugy kitakarja, de neztem ra, ilyen 0,3 mm vastag tokot az meg lehet a serules miatt nem fekudne fel ra rendesen. :/ De koszonom neked is a valaszt
.
-
törölt tag
Sziasztok, belecsusztatos tokbol kiesett a G2-m a terkore, de csodaval hataros modon nem torott be a kepernyo. Viszont a bal felso resznel az elolapi kamera felett a muanyag szelso burkolat megserult, mintha elkentek volna a muanyagot, a kerdesem, hogy nem tudjatok, mennyiert cserelnek, ilyen kulso burkolatot a G2-n? Valaszokat elore is koszonom
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #32088 üzenetére
Droidmester legyszives ha van idod kerlek tudnal dobni egy linket, hogy miket szabad kitörölnöm a V20D-bol?
Mert nem ertek,hozza de ha tenyleg sokat dob az akku idon akkor rootolnam es kitorolnem.
-
törölt tag
Nem zavar csak a kepen ugy tunt, hogy stock rom funkcioja es ha mar tudja akkor ki probaltam volna, dr akkor ezek szerint ezt te portoltad bele, ennyit szerettem volna koszonom.
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #30805 üzenetére
Droidmester, vagy valaki aki tudja az erintolapi elogombok elrejtese a kepen az stock rom tudja?
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #30805 üzenetére
Ez melyik romban van ez a funkcio?
Mert a 20b-ben nem talalom
, stock rom ez?
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #29008 üzenetére
Koszonom szepen
, lesz egy kis idom kifogom en is probalni
!
-
törölt tag
Sziasztok stock KKn probalt mar valaki TWRPT varazdolni az xda-s autorec modszerrel?
-
törölt tag
Sziasztok rootolt V20B-re, lehet 2.7.0.0 TWRP-t tenni?
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #28078 üzenetére
Köszönjük szépen!!
Légyszíves leírod, hogy miket vettél ki belőle?
-
törölt tag
Sziasztok a V20C a legujabb EUR open rom? 32gb-oshoz fel lehet tenni?
Ha igen akkor ha kapok egy letolto linket azt megkoszonnem
-
törölt tag
Sziasztok, ha minden igaz május elején kapok majd egy ilyet [link] ha meg kapom, és ha érdekel titeket majd írok róla ide a fórumba
-
törölt tag
Jelentem, sikerült az xda-s link szerint a method 2-vel. AZ ok ami miatt nem sikerült, csak 10x-re, az az, hogy felületes voltam, de köszönöm mindenkinek a segítséget, és a türelmet.
Mett drmotto Akooos köszi
-
törölt tag
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, host file-t módosítottam, ez sikerült most már sikerült addig eljutnom, hogy mikor megnyitja az R&D test tool-t utána indítanám a telepítést, és azt írja ki, hogy updateljem az R&D test tool-t, ezt hogy lehetne megoldani?
-
törölt tag
-
törölt tag
Minden, lépés kész de amikor az automata scriptre mennék miután betölt, azt dobja ki, hogy hozzáférés megtagadva, és nem lép tovább
Másik módszerban a host filet se engedi menteni, mert rendszergazdai jog, kell hozzá, de a gépen csak egy fiók van és annak rendszergazdai jogosultsága van.
AKOOOS: Teljesen stock rendszert szeretnék futtatni, semmi custom recovery, vagy root.
-
törölt tag
Sziasztok, légyszíves akinek van türelme segítsen, 10E-t szeretnék 20B-re fríssíteni, de a sima KDZ telepítésnél, jelzi, hogy már telepítettük, a legfrissebb verziót, az offline módnál meg az automata scriptet ha végig futtatom, hozzáférés megtagadva-t dob ki és ott se jó
-
törölt tag
Sziasztok legyszives segitsetek, hogyan tudnek kdz-vel frissiteni 4.4.2-re, mert az offline modszerrel es a sima modszerrel is kidob, hogy server maintance es nem enged tovabb lepni az upgrade startnal
-
törölt tag
Értelek, GUSTHY neked is köszi!!
-
törölt tag
Sziasztok lenne egy kérdésem, előre is bocsánat ugyanis lehet, hogy hatalmas nagy butaság lesz amit kérdezek.
Egyik reggel Székesfehérvár szívében reggel nyomkodtam szeretett G2-met, mikor arra lettem figyelmes, hogy nem H-t látok a statusbar-on, hanem 4G-t!!! kérem szépen, no de lányos zavaromban le is tiltottam a telefonban az LTE-t ugyanis féltem, hogy plusz költségek fognak terhelni hó végén, a mondandóm kérdésének a lényege, hogy egy 100 mb-os mobilnet előfizetésem van a telefonomra, ha esetleg egyes helyeken át vált 4G-re az jelent-e rám nézve plusz költségeket vagy nem? Válaszokat előre is köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok az AOSPA 4.0+-ba beta 6-ba van mar PIE, es expanded mode, illetve knock on? Valaszokat elore is koszi
-
törölt tag
Hamar, bongeszok, mik a tapasztalatok gyari bongeszo vagy a chrome fogyaszt tobbet?
-
törölt tag
Sziszatok a gyári video lejatszo tamogatja az avi mkv es mp4 videokat? Illetve ha power togglesben a sync-et kinyomom, milyen syncet allit le? fb uzenet syncet befolyasolja?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #16722 üzenetére
Szia irsz PM-et legyszi, hogy varazsoltad a 3betuset a telora?
-
törölt tag
Sziasztok, ket kerdesem lenne mindketto eleg off, csak azert irok ide hatha tudtok valaszt adnu, vagy eliranyitani oda ahol megkaphatom.
1. Az, hogy lehet,hogy csak 3g elofizetesem van, de ma a varos kozepen 4g-n voltam? Jarhat-e ez nekem plusz koltseggel?
2. Ez nagyon off tudom es nem tudom, hogy szabad-e ilyet kerdezni: Survey-s tool kitet androidos jatekhoz, le lehet tolteni survey nelkul? Mert itthom ilyen fizetos survey-k vannak.
-
törölt tag
válasz
szabyka95 #16157 üzenetére
Szia a split viewet, es az immersive modot, ra lehet varazsolni a stock romra xposeddel?
Mas ha xposed modot hasznalok, illetve gravitybox+G2 xposed, akkor az akksi jobban merul vagy esetleg meg jobb akksi idot is kihozhatok greenify appal? Felreertes ne essek nagyon jo az akksi ido, csak arra vagyok kivancsi, hogy ha xposedet, hang, kamera modot hasznalok, fog-e csokkenni az akksi ido?
-
törölt tag
Lehet haszontalan amit irok, de hatha
nekem win7 es win8 is felismeri a telot, es csak az lg united mobile driver van telepitve.
A gepedrol torolj le minden ilyen mobil drivert, majd telepitsd az osszefoglaloban levo lg united mobile drivert es a gyari g2 usb kabellel csatlakoztasd a gepedhez, ugy, hogy az adb legyen kinyomva (usb hibakereses)....hatha
-
törölt tag
Sziasztok a PA-ban mukodik a duplakoppintos ebreszt/lezar funkcio?
-
törölt tag
Sziasztok erdeklodnek, hogy rootolasra szanom magam elsosorban volume boost miatt. A kerdesem az lenne, hogy a roothoz kell mindenkepp TWRP? Illetve gondolom itt nemkell BLt nyitni, es hard resettel+kdz vissza rakassal a root es a twrp eltuntetheto igaz?
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok, most, hogy nem megy mar a hisztizes meg szeretnem kerdezni, hogy milyen AKG/Sennheiser fulest javasoltok a G2-hoz amit jol meg is hajt?
-
törölt tag
Szia, mennyire hangos ez a BT füles?
Van róla adat hány dcb-es? Köszi
MÁS: Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek SEA jelzésű V10F romot érdemes feltenni a V10E-re? (Ázsiai régiós 32gb-os verzióm van)
toto0569 A Netherlands Open D80210F-t fel lehet tenni 32 gb-os verzióra?
-
törölt tag
Koszonom ez se rossz,de nem hasonlora gondolok, amugy szerinted ebbol feketet itthon belehet szerezni?Oo
-
törölt tag
Sziasztok, az lenne a kerdesem, hogy hasznal toletek valaki olyan bor tokot, amibe az egyik oldalt a telefon van a masikba meg az igazolvanyok?
-
törölt tag
Köszönöm szépen a segítséget sikeresen frissítettem 10E-re
-
törölt tag
Sziasztok, írtam, hogy lehet, hogy majd fogok kérdezősködni a telefonnal kapcsolatba, próbáltam olvasgatni nyomon követni, de egyenlőre még nem igazán ismerem, ennek a telefonnak a frissítési menetét. Azt szeretném megkérdezni, hogy 10B végű a szoftverem most 32gb-os a telefonom. Amit eddig észrevettem rajta, és ezt a hibát olvastam is, hogy a kamera eléggé lassúcska. A kérdésem, hogy ha pontosan követem az összefoglalóban leírt kdz-s frissítést, akkor nem kell EFS mentéssel bajlódni és stb.?
Illetve a 32 gb-osra mi a legfrissebb szoftver, kaphatok hozzá linket?
Illetve egy-két jó tanácsot is elfogadnék, köszönöm szépen!
Üdv: Bendi
-
törölt tag
Sziasztok ma valtottam nexus 4rol G2re, kicsit meg szokni kell a dolgokat, epp most ismerkedek vele. Az utobbi egy hetben probaptam nyomon kovetni a forumot, de majd lehet lesznek kerdeseim amikre nem talaltam a valaszt. Elore is koszonom
Udv: Bendi
-
törölt tag
Sziasztok, ha minden jol megy hetfon valtok en is G2re, esetleg tudtok mondani egy ket dolgot amit erdemes atnezni a boltban mielott megveszi az ember? Valaszokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Commandos: Origins teszt
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- Asztrofotózás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest