- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Na nekem ugyanez a gondom, csak Piston 3-massal. Hiába nyomkodom mindkettőt, mindkettő csak halkít, nem hangosít. Nem értem mi baja.
szerk.: Na úgy néz ki valami szoftveres hiba lehet a készülékünkben, mert most kipróbáltam egy Samsung telóval és annál tökéletesen működik a le-fel hangerő.
-
Luissimo
veterán
Értesítési sáv lehuzása:
-megfogod és lehuzod egyszer, akkor lejönnek az aktív értesítések és semmi más
de no para.
ha onnan lehuzod mégegyszer, akkor lejön a teljes "redőny" a benne lévő menurendszerrel.próbáld csak ki higgadtan, nehagydmagad felidegesíteni jeligére.
sőt, nemiskell megfogni a sávot, elég a képernyőn egy lefeléhúzás, aztán mégegy.
ugyanez felfelé, egyszerűen előhozza a másikfajta beállítást, asztal, háttérkép, témaközpont stb.@Sir Riccio sorstársnak, akinek az a baja, hogy ha kap valamit nemgyullad fel a záróképernyő.
Nálam volt egy olyan állapota, hogy éppenhogy felébredt, ha jött egy SMS, vagy bármi és nagyon idegesített, majd én megnézem, ha érdekel címszóval és valahogyan kikapcsoltam.
Most éppen azt keresem, hogy hol és hogyan, tehát biztosan van megoldás... -
Sir Riccio
addikt
Az a fail nekem is megvolt.
Próbáltam hozzá helyben tokot vadászni de egyelőre nulla siker.Kénytelen leszek megvárni míg megjön amit eBayről rendeltem. Én egyébként az összes eddigi telefonomat (amin GG volt, Jiayu G3, Xiaomi Redmi 1S) fólia nélkül használtam.Nem tudom rátegyem-e. Azok is megúszták mindenféle sérülés nélkül.
-
MAQ12
tag
(Minimum) két fajta szilikon tok van. Az egyik nagyon vékony a másik vastagabb, erősebb. Mindkettőt rendeltem, de még csak a kb. 1mm-es, vékony érkezett meg. Ebből még kilátszik hátul a kamera. Minden kemény felületre történő letételnél hallani is. A vastagabbról még nincsenek személyes tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest