- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luissimo
veterán
akkor jólsejtettem
csekkold le a mostani beállítással, biztos, hogy a kihangosító.
Az az érdekes, hogy nálam is az egyik kihangosítóra csinálta (nokia gyári kihangosító Fordban), egy másik kocsiban egy másik kihangosítóval ( Opel Astra gyári rádió) meg eszébe sem jutott.
A Sony HBH IS800 blututi fülesemmel is csinálta.Viszont lehet hozzá venni az ebay-n nagyon jó hasznos kis segédeszközt:
-
Luissimo
veterán
Ellenorizd, hogy neme esetleg valamelyik program tartja bekapcsolva.
Nekem pl. ha csatlakozik a blutooth fuleshez vagy kihangositohoz, akkor beszelgetes kozben bekapcsolva tartotta a kepernyot.Azzal szep kijelzoido tud osszejonn.
Ilyesmire gyanakszom.
Valtoztattal valamit a beallitasokon mostanaban ?
-
csubííí
senior tag
Jótállással/garanciával kapcsolatban már én is kérdezősködtem,az alábbi helyekről kapott válaszok alább olvashatóak. MediaMarkt: Köszönjük megkeresését.
Webáruházunk felületén helyesen szerepel az információ, 24 hónap garancia vonatkozik a fő készülékre, 12 hónap korlátozott az akkumulátorra. LenovoShop: Már 2év garanciával kapható az összes Lenovo telefon. Pár napja változott a garanciaidő. Rendelés így is leadható. Hétfőtől a számlák mellé 2éves gyártói garancia levelet állítunk ki. LenovoShop: A "háztól-házig" garancia érvényben van díjmentesen. Az esetlegesen meghibásodott készüléket futárunk díjtalanul szállítja. Lenovo szerviz: A Lenovo az EU-n belül értékesített készülékekre két év garanciát vállal. Üdvözlettel, TMX Mobile Solution Szerviz Kft. Lenovo szerviz: A készüléket leadhatja javításra budaörsi ügyfélszolgálatunkon, illetve a vásárlás helyén. Kérjük, a készülékkel annak töltőjét és akkumulátorát is küldje el számunkra. Futár megrendeléséhez kérjük, küldjön egy e-mailt a lenovo@tmx.hu címre a következő adatokkal. Ezután kollégánk megkezdi az adatok feldolgozását, majd előzetes egyeztetés után kiküldjük a futárt a készülékért. *Ha a készüléknek olyan hibája van, amire a garancia nem terjed ki (pl. nem rendeltetésszerű használatból származó hiba), a futárszolgálat költségét az ügyfélnek kell megtérítenie és a javítási költséget is. Ilyen esetben kérjük, érdeklődjön előzetesen az info@tmx.hu címen a javítás lehetőségeiről. Euronics: Személyesen bent voltam és megkérdezték a szervizt,a válasz szintén 2 év volt. Többek között,ezért is döntöttem ez a készülék megvásárlása mellett,véleményem szerint nem mindegy,hogy 1 vagy 2 év a gari. -
Luissimo
veterán
Óóóóó, Nemmondod
És mégis hogyanis ottan?
Megpróbáltad már?
mert én igen.Mondjuk azt akarom adni a hangfelvevő nevű alkalmazásnak, hogy férjen hozzá a névjegyekhez és így nyugodtan nyerje ki a névjegyekből a neveket és ne a számokkal mentse el a rögzített beszélgetéseket.
No azt hogy.
Mert én megnéztem, ott csak megtudod nézni a jogokat, de nemigen tudsz rajta módosítani (bár az lenne a logikus és ildomos,de nemannyira lelem a módját..@DarkByte:
azt mi már kinyitottuk
de a sok javítás bizony ránkférne,kíváncsacsivagyok
-
AtHoS
nagyúr
A CLONEit sem jött be, bár ezen már nem is csodálkozom. Ez a hülye system accos kavarás hülyít be mindent.
A hívásnaplóban szépen ki lehet szűrni, hogy sok szám mellé nem tud nevet dobni, pedig ezek 80%-ának ott kellene lennie a névjegyek között.Amelyik névjegynél volt systemacchoz rendelt telefonszám is (mondjuk azt sem tudom ez mi fán terem egyéb iránt), ha csak az az egy szám volt, akkor üres névjegyet hoz létre az adott néven, tehát a telefonszám nem kerül létrehozásra. ha volt nem systemacc-os szám is, akkor megduplázza a névjegyet, mert létrehozza az előbbi üreset és létrehozza a nem system accos verziót, ahol ott a másik telefonszám.
Na, majd most kézzel rendbe rakom párhuzamosan böngészve a két telón a névjegyeket, így nem lesz egy telószám sem systemmacc-os és ezt követően nem lesz gond a mentegetéssel sem....remélem
Mondjuk a CLONEit-et külön kellett felrakni, mert alapból nem volt rajta a telón. Razr-re alapértelmezetten ugye szintén telepíteni kellett, bár SMS és hívásnapló infó adatokat nem is látott egyáltalán, de nekem azok pont rendben vannak szerencsére.
Most visszarakom backup-ból a névjegyeket (szerencsére készítettem a CLONEit előtt mentést), így maradt minden úgy, ahogy CLONEit-elés előtt volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest