- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Ha mindenképpen CM-et akarsz, akkor a 12-est javaslom. A 13 akkuidőben nagyon gyenge. Én egy keményebb nap után 50% körül szoktam hazaérni a melóból, CM13-nál volt hogy 10 alatt volt. Ami még gáz lehet, hogy ha bármi miatt újra akarna indulni a teló, simán kikapcsol és kész, te meg törheted a fejed mióta lapul kussban a zsebedben. Hozzáteszem egyáltalán nem jellemző hogy újraindulna, de melóra szerintem necces így használni.
A 12-es sokkal jobb, akkuidőben kb egyenlő a gyárival, bár a 288-as update után mindenre rávert. A visszhangos és halk beszélgetés volt akinél jelentkezett (a többség) volt akinél nem. Egy próbát megér szerintem. Jelenlegi állapotában én a 13-ast hanyagolnám. -
Blizzardking
őstag
Egy kicsit hektikus a srác. Most rákapott a CM13-ra, de még az 5.1.1-re épülő 12.1-es sincs készen rendesen. Sokan a megváltót látják benne, de én (rohadt szkeptikus) a verziószámok bűvölete helyett jobban örülnék egy kész, akármilyen verziónak. Sorry Frantyisek, de mire olyan állapotra jut a 13 mint most a 12, kijön az Android 7 is
Mondjuk tök egyedül van rá, nem is értem miért nem segítenek neki. Mindenesetre ebben bízni... szerintem kimeríti a hurráoptimizmus fogalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest