- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robaGB10
tag
válasz
Blizzardking #8103 üzenetére
Köszönöm
Android 5.0.2 van a telefonon. Igazából nincsen semmi extra elvárásom, legfeljebb annyi h ne találkozzak kínai írásjelekkel, ( a régi a820as lenovomban volt elég sok, még talán cirill betűkkel is találkoztam ott
), valamint a lehető legteljesebb legyen a magyar fordítás, bár beszélem az angolt is olyan szinten ami szükséges. Továbbá legyen jó az akku idő, meg a kamerája. De ha nem muszáj semmit mókolni rajta, akkor nem szívesen változtatnék rajta.
-
ShangAlRahim
csendes tag
válasz
Blizzardking #8097 üzenetére
Mivel még mindig hibátlanul működik a K920 - és a beteg kártya is az erőgépet igénylő SIM aljzatban - egyre valószínűbb, hogy ez volt a hiba. A K920 SIM tálcája is lötyögős, meg a butaphone SIM aljzatai is az lehet. (Az egy kis rés a teló oldalán ahova ha bedugod a kártyát akkor megakad és bent marad és ha ki akarod venni akkor mélyebbre nyomva kattan egyet és kilöki a SIM-et. Gondolom ott is lazábbak a csatlakozók, meg a K920-as tálcás megoldásánál is.)
-
robaGB10
tag
válasz
Blizzardking #8099 üzenetére
VIBEUI_V22.5_11526_55.574.1_ST_K920
Ez lenne az?
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #8085 üzenetére
Én is nézegettem...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8041 üzenetére
Nem javult, szóbal rendeltem egy akkut eBayről. Majd írok ha már látom, hogy jobb lett-e.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8060 üzenetére
Még nem tettem fel, mert folyamat dolgozom és nem akartam műszakban béta tesztelni!
Még várok vele kicsit.
-
TibAlamo
újonc
válasz
Blizzardking #8045 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást
sejtettem, hogy valami ravaszság lesz. Esetleg tud valaki egy megbízható forrást ahonnan rendeljem az alkatrészt?
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8030 üzenetére
Hali,
Köszi az infokat, a TC LAN plugint használom droidon, és pcről az TC ADB plugint is. Jóság.De MTP-n gyorsabb a másolás, ezért érdekelt.
XWidget már nálam is ott figyel, köszi.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8037 üzenetére
Automata fényerő nálam is be van kapcsolva, az automatikus elforgatás nekem mondjuk kell mert számomra így kényelmes, NFC kikapcsolva, az ébresztős/kopos cuccokat most kikapcsoltam, battery optimalizálást viszont nem tudom hol kell állítani, így lett nekem most 2ó10p és egy százalékon van.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8013 üzenetére
Szeva!
Engem is érdekelt a téma továbbra is, annyira nem zavart ugyan, mint téged, de azért viszketett egy kicsit.
Na, felraktam a supersu 2.78 stable-et TWRP-ből. Innen töltöttem le, értelem szerűen a"TWRP / FlashFire installable ZIP :
https://s3-us-west-2.amazonaws.com/s...1609011115.zip"résznél. TWRP-ből install-lal nyilván.
Ami téged érdekel , hogy összeveszik-e a gyárival, hogy boxolnak, ki kezelje az appoknak adandó root jogokat. A CM-es fiúk megírták nyilván rendesen, a fejlesztői beállításoknál a root jogok kezelése disabled lett: [kép]
MIkor indítottam egy root jogot kérő appot, pl Titanium Backup, aminek már korábban adtam jogot a CM13-as root jog kezelővel, újra kérte a jogot immáron a SuperSU-tól.
Még SuperSU flashelés előtt megnéztem, hogy igen, a gyári kirakja a # jelet mikor elindítottam a Titanium Backupot, flashelés után, mikor már a SuperSU-tól kérte a jogot, és kapta meg, már nem jelent meg a # jel.
Persze a flash előtt csináltam TWRP backup-ot, hátha bootloop lesz, az ördög nem alszik.Viszont még valami zavar. Nálad is így van-e? Hiába állítom az USB kapcsolat módját MTP-re (Fejlesztői beállítások ->USB beállítás kiválasztása -> MTP) , minden USB csatlakoztatáskor "Töltődik"-en van. A Lenovo weather engem is érdekel ha jutsz valamire!
Üdv,
-
howey
csendes tag
válasz
Blizzardking #8013 üzenetére
Szia!
Viccelsz? Az első dolgom volt, hogy újraindítottam, sőt azóta már a rendszert is frissitettem. Jó hír? Igen az,mert nem nekem kell szétszednem. Egyrészt szerszámom sincs hozzá, másrészt nem is értek hozzá. Szerintem pont ezért garis a készülék, hogy ne nekem kelljen megcsinálni, ezért nem is én rendelek hozzá alkatrészt( ha esetleg kell hozzá) majd a szervizben megoldják gariban.(remélem) További szép napot! -
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8003 üzenetére
HI,
Igazad van, kicserélem némára.
# eltávolításhoz félek, kelleni fog az xposed. Talán megy cm13-on.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #7996 üzenetére
Hali!
Igen root megvan egyből be is kapcsoltam. Taskert, eRobotot ismerem már régről, kösz az ötletet.
Egy nap után, azt kell modnjam tökéletes váasztás a CM13. Ez a 9-20 mA fogyasztás alvó állapotban csúcs, Kitkattel ez bőven felette volt, emlékeim szerint olyan 50-80 mA. Dupla koppos ébresztés, HOME gomb nyomvatartással altatás (ezt állítottam be), meg sorolhatnám, profilok, fejlesztői lehetőségek, a rádiója is állat, tehát még a számcímeket is írja amit éppen a class fm ad, kb mint tv nél az EPG.Vagy valami hasonló.Szerelem ez első látásra, na.
Egykét dolgot leírok ha megengeditek
Hátha más is hasonló körülmények között lesz.
Gyári kitkatről raktam a CM13-at, simán felment.
1., Bootlodaer nyitás leírásod alapján , thx.
2., TWRP felrakás fastboot-tal történt. (Ez a TWRP besz@rás miket tud, funkció, ui, kezelhetőség)
3., Minden további a leírásod alapján.Ami gebasz volt, de megoldottam, a gapps contact sync force close-olt, meg se jelent a fiókok->Google->[énegooglemailcímem] -nél a Címtár szinkronizáció sor/menüpont. 6.01-es opengapps pico. Pedig vipeoltam a gapps felrakás utan , ahogy illik. Többféle próbálkozás (alalmazásadatok törlése, cache törlése, frissítés 7.0 open gappsra, stb.) után a /system/app/GoogleContactsSyncAdapter könyvtárból töröltem az ott levő apk-t, és helyére a ezt az apk-t tettem. Restart és kész, megjelent a fiókomnál a Címtár szinkronizálás.
Gyári kamera alkalmazást használod? Hogy a bánatba lehet levenni a hangot exponáláskor ?
Kösz mégegyszer mindent, főleg a bátorítást!
Üdv,
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #7990 üzenetére
Szia, köszi az infokat!
Leginkább két dologra használom a telot, játék + rádió, illetve sorozatnézés. Sorozatnézés közben pedig van hogy nagyon halk az audio stream, felerősítem a hangerőt. így ha átváltok a játékra, bömböl a rádió. Ezért lenne jobb a külön FM hangerő.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
Blizzardking #7992 üzenetére
Köszönöm.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #7985 üzenetére
Szia,
Frantisheq vagy Malaga build van fönt nálad? Ha Malaga, megnéznéd megy-e az FM rádió? Nekem az mindenképp kellene, és úgy olvasom a frantisheq buildben nem megy.
Ami fontos lenne még nekem, hogy az FM rádió hangerejét a media hangerőtől ugye külön lehet szabályozni. Gyári kitkat alatt így megy (ezért is maradt ez fent nekem), gyári lollipop alatt meg nem.
Megnéznéd, ha megy az FM rádiód. Köszi!
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #7985 üzenetére
Szuper. Augusztusban lejárt a garim, úgyhogy nekiugrok én is. Csupa jó hír amit írtál, így ha lesz időm hétvégén megy is fel. Köszi.
-
berek21
őstag
válasz
Blizzardking #7982 üzenetére
Milyen a CM? Tapasztalatok, akkuidő, mindennapi használat?
-
s_pepe25
csendes tag
válasz
Blizzardking #7982 üzenetére
Néztem már pár videót annyira nem néz ki lehetetlennek, csak jöljön meg az lcd panel es nekiesek
-
eszaber
újonc
válasz
Blizzardking #7968 üzenetére
Hali!
Visszavontam fejlesztői menüben az USB hibakeresési engedélyeket, valamint bepipáltam az USB hibakeresést. Nem tudom mi az, hogy ADB-vel látja-e, de viszont azóta már megpróbáltam a régi telefonom kábeljével, azzal működik (Sony Ericsson live with Walkman), csak iszonyúan lassan másol. Ezzel a kábellel nem működik másik gépen sem, viszont a töltés hibátlanul megy.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7962 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7960 üzenetére
Az enyémet tuti nem!
Az beadta a kulcsot!
-
csajkics
csendes tag
válasz
Blizzardking #7957 üzenetére
Üdv minden fórumtársnak! Érdeklődnék nincs e valakinek felesleges eredeti USB kábele, mert az enyém költözés következtében nincs meg. Szeretem ha a dolgokat odaillő kellékekkel rendelkeznek, így ha valaki Budapesten meg tudna szabadulni egy eredeti kábeltől, szívesen veszem üzenetben privátban.
Köszönettel: Viktor2
-
blade4
aktív tag
válasz
Blizzardking #7951 üzenetére
A cm13-at kipróbálom, találtam egy 2016.08.18-as verziót.
Gapps-ot hol találok hozzá?
Illetve le tudnád irni hogy tudom feltenni?
Köszi.
-
blade4
aktív tag
válasz
Blizzardking #7951 üzenetére
Köszi, sikerült nekem is.
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7924 üzenetére
Samsungba van annyi al márka, biztos van két ugyanolyan FHD és QHD kijelzős mocsok.
Értem a 3 féle sebességet és munka-eszköz gyorsaságba a Snapi 801 nagyon nincs lemaradva a S820 mögött, és bárki bármit mond az S820 se sokkal hidegebb terhelés alatt mint az S801. Még nem adtam el a Z2 Pro-t, nyomtam egy tesztet, hogy megnyitottam a youtube-t, utána egyből egy játékot, majd mx player, majd kamera és mértem stopperrel, ezek mennyi ideig tartanak, mire betöltenek és elkezdik a lejátszást. 3-5 másodperc volt a különbség, immár nem a Lenovo javára. Az meg egy 2014-es készüléktől nem rossz.
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7922 üzenetére
Én nekem nagyon fájó pont volt, hogy a Lenovo-nak nem lett méltó utódja, kinézetre a mai napig a legszebb és legoptimalizáltabb telefon. A LeEco 5.7"-os kijelzővel és 3100-as akkumulátorral vastagabb és kicsit nagyobb és nehezebb is, de a 3100-as akkumulátor és Snapi 820 5-6 óra kijelző időt produkál, úgy, hogy még a 2.-ik töltési cikluson vagyok túl. Valamint nem sokkal gyorsabb ez a telefon a Vibe-nél. Persze a S820 és 6gb DDR4 ram hasít mint a fene, de nem annyira észrevehető a különbség, mint amire számítottam.
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7920 üzenetére
Szèp, de a Lenovo 700 nit-es fenevadja jobban adta. Mèg nem találtam olyat ami a szememnek szebb lenne a Lenovo-ènál.
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7918 üzenetére
Rózsaszín
Köszönöm szépen
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7916 üzenetére
Ez mély ütés volt!
-
Sabber
aktív tag
válasz
Blizzardking #7858 üzenetére
Helló!
Nekem is csinálja a térerő problémát. Hol van hol nincs, hol kevesebb hol több időre megy el.
Mobil netet viszont csak nagyon elvétve találok, akkor is ha pl 4g helyen vagyok akkor is csak EDGE jelet tudok fogni az a legerősebb amit tudok használni, pedig nincs letiltva a 4g sem az lte.
Nekem minden gyári a telón.
Sose buheráltam, nem tettem rá semmi más romot a gyárin kívül.
Innen adódóan ez csak hardveres hiba lehet?
Ha igen akkor telemaxhoz csak visszaküldöm egyszerűen a dobozában egy hibaleírással? Vagy ennek mi a menete?Köszi szépen
Üdv. -
Mózes1
csendes tag
válasz
Blizzardking #7863 üzenetére
Koszonom a segitseget
Korrekt vagy -
Mózes1
csendes tag
válasz
Blizzardking #7858 üzenetére
Sajnos hardver hiba lesz
Minden rommal kirpbaltuk es uaz -
sEtuke
tag
válasz
Blizzardking #7842 üzenetére
Szia!
Én csinálnám a kolléga (Mózes) készülékét.
Mai nap flasheltem rá egy nyitott bootloadert, rá a twrp, és egy cyanogen 12.
Mint írta a térerő ugyan az.
Nem merem egyik modem-et sem felrakni rá, inkább megkérdezlek téged, cyanogen 12 alá melyik lenne jó ?
Köszönöm -
Mózes1
csendes tag
válasz
Blizzardking #7855 üzenetére
Igazabol semmivel nem lettem a rom cserevel elorebb
Uolyan nulla a hazban minden terero -
Mózes1
csendes tag
válasz
Blizzardking #7853 üzenetére
sikerult rarakni a cyanogen 5.1.1 et
picivel erosebb de a ketto kartyabol csak 1 alandoan aktiv
tehat meg mindig nem 100 as -
Mózes1
csendes tag
válasz
Blizzardking #7844 üzenetére
dual simmel hasznalnam
voda es telekom -
Mózes1
csendes tag
válasz
Blizzardking #7842 üzenetére
Rendben van
koszonom szepen -
Mózes1
csendes tag
válasz
Blizzardking #7840 üzenetére
5.0.2 re 4 rol
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7828 üzenetére
Szépen leírtad a lényeget!
-
vilmose33
őstag
válasz
Blizzardking #7828 üzenetére
Egyet értek. Tegnap kölcsön adtam rokonnak a k910-et, -alaplapos lett a phadfone2-je- este áradozott, hogy milyen gyors stb. az övéhez képest. Pedig a k910 is lassan 2 éves darabb. Aki nem játszik annak teljesen jó egy régebbi telefon is. Sógornőmnek vettem egy szép és olcsó S3-at-sajna Samufan- nem bírtam nézni, hogy a régi Galaxy S ével szenved, bár megjegyzem azért egész jól megy még ennyi év távlatából is. Nettezés már nem az igazi volt . Az S3 pedig a nem éppen mai Socával, új dimenziót nyitott neki a sebesség terén. Teljesen jól használható ha nem akar játszani vele az ember, ahhoz képest, hogy Samu.
-
dome008
csendes tag
válasz
Blizzardking #7803 üzenetére
Láttam már pár kínai csodát ami legalább 3-4mm-el kisebb volt, mint a megfelelő méret. Inkább kérdezek és tutira megyek
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7801 üzenetére
Hát az enyém azért nem teljesen csak 99%...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7796 üzenetére
Ez tényleg jó, múltkor rendeltem én is de törve érkezett, majd küldtek helyette másikat, az már jó volt, és szépen föl is ment...
-
vilmose33
őstag
válasz
Blizzardking #7761 üzenetére
Nekem nem adott Bluetooth-on sem.
-
ShangAlRahim
csendes tag
válasz
Blizzardking #7758 üzenetére
Kösz, összeszedett szép válasz. Igaz nem arra amit kérdeztem és így nem is segít, de szép. Nem az volt a kérdés, hogy hogyan tudom kikapcsolni a jelzést elérhető hálózatok észlelésekor - ez eleve ki van lőve - hanem az, hogy hogyan lehet kiiktatni azt a jelzést amit amikor ad ha ismert wifihez vagy bluetooth eszközhöz csatlakozik.
-
IP67
csendes tag
válasz
Blizzardking #7748 üzenetére
KÖSZÖNÖM!
-
IP67
csendes tag
válasz
Blizzardking #7743 üzenetére
Köszönöm a tippeket! A SLOT 2 teljesen halott! Semmi sem történik ha oda rakom be a SIM-et! A SLOT 1-ben ha 2G/3G -re váltok (csak simán 2G nincs) akkor 1 fél nap teszt alatt 80%-ban lehetett hívi és tárcsázni, 20-ban megint eltünt a hálózat!
Ebből lehet már valami diagnosztizálni, hogy mi lehet a hiba???
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #7693 üzenetére
Amikor feltettem a képet 43%-nál volt 2,5 óra, a végén nem néztem meg...
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #7685 üzenetére
Egyenlőre minden rendben, nincsen újraindulás.
Ha újraindítom a kikapcsolási menüben akkor rendesen újraindul.
Az akku idővel kapcsolatban, szerintem elfogadható, nálam éjjel-nappal be van kapcsolta a készülék, a wifi, adatkapcsolat, és a gps állandóan bekapcsolva, napközben a bluetooth bekapcsolva mert fülessel használom a telót, és persze több mail fiók szinkronizálása is megy folyamatosan. -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #7675 üzenetére
Én most hétvégén raktam fel az általad említett cyánt, jónak tűnik, a héten tesztelem.
Ja és sokaknak fontos lehet, van dupla kopp is -
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7665 üzenetére
Nagyon köszönöm! Valójában ez volt nekünk is a sejtésünk. Köszi!
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7675 üzenetére
Én tökéletesen elégedett vagyok ezzel a kijelzőidővel, bár a több mindig jobb, és elég nehéz elhinni, hogy ezt még lehet fokozni, így is 3-5 napok kijönnek simán, erősebb nyüstöléssel is meg van a 2. Azért felkeltetted az érdeklődésem az új romra most nagyon.
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7657 üzenetére
Nem megy föl...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7655 üzenetére
na kiír a windows egy csomó meghajtót (7db-ot) és kérdezi hogy formázza -e mindegyiket , erre mit nyomjak??
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7643 üzenetére
Viszont a twrp-hez mi kell még mert elindítom és újraindul a teló, egy kis droid jel van csak, és nem csinál semmit...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7643 üzenetére
Érthető!!
köszönöm a részletes leírást!!
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7640 üzenetére
Na szóval ott tartok hogy a zenei része megy a dolognak Viper megy Selinux fönn van... Kellet Busybox is...
Viszont gravitybox-hoz ugye kell a z xposed . Azt is leszedtem az apk-t innen: [link] ,fölraktam de azt írja hogy inkább flasheljem recoveryből.
Twrp managgert letöltöttem a play-ről, viszont amikor rámegyek, hogy twrp install akkor kér egy device name-et, amibe nincs benne a teló ,és alatta azt írja hogy nincs telepítve custom recovery...
Na most még van egy menü ,amiben kilehet választani zipet flash-hez ,meg van ott wipe data ,wipe cache ,wipe dalvik cache. Itt próbáljam meg flashelni pl. a tőled letöltött twrp-t??
Meg innen lehetne az xposed-ot is ?? Vagy azt recoveryből?? Gondolom mindig kell wipe cache + dalvik cache...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7551 üzenetére
"xposed+gravitybox+selinuxchanger+ViperFX" :
Ezeket honnan lehet leszedni?? Twrp kell hozzá? Gyári rom-al mennek??
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7615 üzenetére
Volt időm egy kicsit agyalni a problémán. Cirka 1-1,5 hónapot használtam úgy a telót, hogy rosz volt. Volt olyan nap, hogy 9-10x keveredett bootloop-ba. Ez átlag 15-20 perc volt mire fel tudtam éleszteni alkalmanként. Kb 7-8 hónap alatt semmi gondom nem volt vele 1-2 apróbb bug-ot leszámítva, ezért nem is piszkáltam.
Ez volt az első teló amihez nem nyúltam szoftveresen!Szóval mondhatni gyakran játszottam rajta. Ezzel kezdődőtt, játék közben kék képernyő ->reboot-> bootloop. Kapott egy FR-et kb 1 hétig minden oké volt. Aztán minden egyes alkalommal, mikor játék volt ez lett a vége.
Oké mondom tesztelgessünk, játékok töröl. Csak böngészés, multimédia. Két hónap alatt oda jutottam, hogy a böngészőben egy erőforrás igényesebb site megölte. Mivel vannak telók itt a topikban amik régebbiek mint az enyém és hibátlanul mennek, így kizárható a típus hiba.Egyes szériák nem sikerültek. Ez biztos. Gyanítom a melegedés öli meg procit vagy az alaplapon valamit. Elég vékony a készülékház a hő nem tud elég gyorsan távozni. Ez alap probléma, ehhez szerintem elég, ha bizonyos szériákba egy alkatrész gyengébb minőségű mint a többiben.
Mivel nem piszkáltam, ezért nem tudom, de kiváncsi lennék, hogy akinek volt ilyen problémája próbálta-e CM-el a telefont...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7611 üzenetére
Túl sok volt a driver a gépemen!
Viszont így sem tudtam ROOT olni.
Minden próbálkozásomra összehányta magát a telefon. Kékkèpernyő→bootloop Feladtam a ROOT-ot. Kapott egy FR-t + wipe-ok. Na mondom menjen a legfrisebb Lolli-ig. Rom letölt OTA mehet a flash. Telepítés lemegy. Mìg átforgatta az appokat dalvikba 4 szer(!) keveredett bootlop-ba. Mikor méltóztatott elindulni akkor jött a meglepi. Setupwizardon nem jut túl, minden leáll. Mostanra benn van a TMX - talán tudnak kezdeni vele valamit.
-
jocsooo
csendes újonc
válasz
Blizzardking #7589 üzenetére
Nem működik. De már írtam, hogy próbáltam.
-
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7568 üzenetére
Kockaromantika. Ez nagyon jó. Nem erről van szó, csak mivel nagyon nem tetszet neki a gyári, ezért ,erült fel a főzött rom kérdése. De e beszélgetés óta nem beszéltem még a barátomml. Lehet el is vetődik ezek után.
-
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7566 üzenetére
Szia! Köszi a választ! Konkrétan nem tudom milyen CM romot tett fel, de maj ma megkérdem tőle. Rendben, elolvassuk az összefoglalót. Egyébként már olvasta, én ajánlottam neki. Valószínű hogy tudja is hogy miképp kell feltenni a KK-t.
Esetleg arra kérhetek még ötletet, hogy melyik főzött rom jó? Természetesen azt már tudjuk, hogy CM-ben kell gondolkodnunk. Miui-t nem találtunk rá. -
ShangAlRahim
csendes tag
válasz
Blizzardking #7553 üzenetére
Nekem meg 110e+10e biztosítás, 5évre kiterjesztett garival.
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #7557 üzenetére
Nem úgy hordom a telót, hogy tartanom kéne a "zárlattól". Ha a mostani töltés/szinkron helyett, töltés/host -nak megfelelően lenne bekötve, az számomra viselhető kompromisszum lenne. Több, mint egy éve nem volt PC -re dugva a telóm. De, ez, így nekem sem felel meg. Legalább egy kapcsolót raknának a kábelre, ami megváltoztatja a lábak bekötését! Nem tud vki olyan szakit, aki vállalna ilyen kapcsoló beépítést? Sztem kereshetne vele, mert nekem is megérne többet, ha hostként is lehetne használni.
ShangAlRahim:
Nem két mágnes tapad össze, hanem egy mágnes, meg egy vas. Úgy tök mindegy, hogy merre forgatod. -
ShangAlRahim
csendes tag
válasz
Egyáltalán össze lehet kapcsolni fordítva? A fizikusok szerint a mágnesek midig az ellenkező polaritású felükkel kapcsolódnak, azaz magától jó irányba kell forduljon a csatlakozó. Vagy nem?
-
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7553 üzenetére
Szia! Nagyon jó ötletnek találom, amit írtál. Nem biztos hogy az ismerősöm tud erről a dologról.
Viszont ha már tett fel másik romot a telefonra, akkor is él még ez a beállítás? Vagy csak egyszerűen nem tudta meg, mert feltett egy főzőtt romot?
Ha visszateszi a régit, akkor újra az fog előjönni?
Kérdés kérdés hátán: Az eredeti KK romot le lehetne valahonnan tölteni?
Ha visszaállítja az eredeti KK romot, akkor lehet úgy frissíteni a fetót úgy hogy "Végig"? Tehát úgy frissíteni, hogy mindig a következő Androidot feltenni? Ha létezik hozzá nem újjabb, hanem "legújabb, akkor nem az fog kapásból felmenni?
Visszatérve az eredeti KK romra: Az is TWRP-vel tehető fel, vagy valami más progival?Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Attól, hogy az adapterben alapértelmezett a host bekötés, még nem bukod be a PC -s üzemmódot, csak ki kell hozzá venni az adaptert. Pont úgy, mint most a host módhoz, csak sztem az a gyakoribb (nálam legalábbis biztosan), hogy pendrive -ot, HDD -t dugok rá. Mellesleg, a PC -vel szinkronizáláshoz, mentéshez, flasheléshez én inkább a fizikailag stabilabb USB kapcsolódást preferálom. Ami a pénzes aggodalmadat illeti, az pont ugyanaz, mintha egy nagy áramigényű fogyasztót csatlakoztatnál a portra. Tudod, hogy olyankor mi történik? A világon semmi. Leold a vezérlő, és ennyi.
-
csajkics
csendes tag
válasz
Blizzardking #7525 üzenetére
5 pin van
-
Jamal0
tag
válasz
Blizzardking #7525 üzenetére
Az érintkezőknek meg kell lennie mert micro usb szabvány a kérdés csak az, hogy az ID láb lóg e a levegőben vagy voltak annyira figyelmesek, hogy lehúzták testre.
-
Jamal0
tag
válasz
Blizzardking #7496 üzenetére
Amúgy tényleg nagyon jó lenne tudni mi öli meg őket mivel, ha sikerülne rá jönni meg lehetne csinálni rengeteg szerencsétlent.
Új vagyok itt, nemrég váltottam erre a telefonra (régi vágyam volt). Az előző egy Lenovo P780 volt azt is imádtam viszont annak is van egy széria hibája mégpedig megpusztul a GSM sávváltásokért felelős IC. Sajnos nekem is meghasalt és mivel nem eshetek ki több napra így megvettem eme gyönyörűséget.
A kitartásom töretlen így az internet bugyraiból felhoztam a felszínre a telefon kapcsolási rajzát és 1,5 hét alatt sikerült annyit elérnem, hogy a abszolút semmi térerő most már néha (sajnos sűrűbben mint az ingerküszöböm) dobálja a térerőt, de remélem meg lehet gyógyítani.Reményeim szerint ugyan így el lehetne járni a Z2 kapcsán is, valószínűleg egy az alaplapon lévő IC- rosszalkodik, erre kéne rájönni, hogy melyik is pontosan és kicserélni, sajnos én nem rendelkezem nagy múlttal ezzel a telefonnal így egyedül esélytelennek látom a hiba pontos azonosítását, így aki szívén viseli a készülék sorsát és érdemben tudna segíteni szívesen várom az ötleteket, következtetéseket.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Blizzardking #7472 üzenetére
Mint írtam, a Playből telepített programoknál ahogy kilépek ebből a beállítási menüpontból,majd vissza, a kapcsoló ismét be van kapcsolódva..
-
fenergie86
tag
válasz
Blizzardking #7430 üzenetére
Sajnos nem
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7347 üzenetére
Lehet, hogy megoldás lenne, csak ugye , akkor valószínű ugrik a gari.
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
Blizzardking #7309 üzenetére
Ezek alapján egyik sem.
VIBEUI_V22.5_11526_55.574.1_ST_K920.
Itt azt olvastam, hogy ez esetben ez bizony "csájna".
+ a telefon hátlapján is ott virít a "csájna mobájl" felirat. -
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #7197 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam.
KernelAuditor fent, majd ha lesz időm... Yah nem lesz... mindegy is elfér.
Azt nem is írtam, hogy durván gyors ez a cucc, azóta lobog a hajam, mind a 4 miliméter -
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7193 üzenetére
A Lenovo fórumon linkelték cm12.1-hez ha érdekel.
-
crixtm
tag
válasz
Nagyon köszi. Sokat tanulunk tőled
Most pl az a kérdésem, hogy valamit benéztem-e azzal, hogy nincs rootlova cm alatt a telóm. Szóval valamit elnéztem? (Szerk: igen megvan)
Már majdnem cseréltem telót. Igaziból csak azért vettem meg mert olcsó volt. De most rájöttem hogy szuper teló. Igaz a cm kellett hozzá, de most nagy a szerelem
Az asszony boldog ettől => nem ácsingózok megint új telóra
-
Blizzardking
őstag
válasz
Közben rájöttem, az 5-ös update zip-ből ki lehet bányászni. Egész pontosan ebből: K920_S230_150506_ROW.
Ha lesz egy kis időm kipróbálom
- Gyári build.prop vissza
- Unroot
- Gyári reco flash
- Ota ápdéjt -
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #7125 üzenetére
A legfőbb különbség amit észrevettem hogy az 5.0-a sokkal kevésbé emelgeti az órajeleket már akár IDLE mint a 4.4 ergo gondolom sokkal jobb az akkuideje is!
Szemre meg amugy csak egy picit gyorsabb az 5.0-a!
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #7160 üzenetére
Pár software-t meg tudnál osztani amit használsz a kernel, alulfesz varázsláshoz?
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #7146 üzenetére
Aham tök jó rom volt. XDA-n érkezett válasz: twrp-t kell frissíteni. Gyári s126 romon voltam. Arra próbáltam frissebb twrpt rakni, meg még ki tudja mit
. Végül azért megoldódott egy qfiles untéglázással. Aminek a leírását ismét köszönöm. Azóta frissítettem latest gyárira, mert XDA-n azt írták így nem lesz visszhangos a hang híváskor CM-mel. Most jön a bootloader nyitás, twrp telepítés, cm telepítés, modem és kamera telepítés.
És meg is van a válasz a kérdésemre, amit nemrég tettem fel: miért kell frissíteni 5.X-re CM telepítés előtt.
Két dolog miatt: 1. Nem megy fel Kitkat-ra a 2.8.7.X-es twrp. 2. Latest Update telepítés után nem lesz visszhang.
Vagy kipróbálom most csak a stock androidot. Mostmár úgyis van rutin
Még annyi, hogy qfil után a teló megáll, és egészen hosszú ideig csak áll, néz bambán. A qfil meg "waiting for reset done..." Ez volt az untéglázás után, és úgy nézem a bootloader nyitás is ilyen. Aztán valami olyasmi, hogy firehose unable to akármi, és aztán a telefon újraindul, a qfil meg kiírja, hogy finished, de előtte valami failed logentry is van. -
dime27
őstag
válasz
No visszatettem egyenlőre az "ősrégi" S126-ot amivel kijött anno a teló egyenlőre maradok ezen de nekem már most szimpatikusabb mint az 5.02 mintha képeket is szebbeket készitene...az akkumlátoros rész eléggé összetett az annyira nem jön át de sztem csak szokás kérdése.MOndjuk egyből jött rendszerfrissítésre utaló értesítés de egyenlőre nem frissítek meglátom alapon mit teljesít ill fogalmam sincs hogy a 4.4-es frissítések közül meddig lenne érdemes befrissíteni ill ha nem jönne be az adott frissítés vissza lehet-e menni vhogy az előzőre...gondolom nem...
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #7143 üzenetére
Igen,
ígygondoltam énis,
a végső és a leggyorsabb megoldás nyilván ez lesz, mondtam neki csinálja meg husvétkor, a két sonkaevés közti szabadidejében, ha kibiciklizte magát...
-
dime27
őstag
válasz
Esetleg aki hosszabb távon használt 4.4.2-őt meg tudná mondani melyik S verzió volt a legstabilabb ill legjobb akkuidőben?! Előre is köszi!
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #7125 üzenetére
Lehet visszaállok 4.4-re az még nem volt tartósan tehát pár honapig a telon kipróbálom hátha azon a legjobb az akkuidő meg most husvét este mi jobb dolgom lehetne mint romolgatni a telon!
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #7141 üzenetére
KÖSZIegyszerűbb, mint feltúrni a telót,
mostmár csak azt kell tudni, hogy a kolléga egészen más nemtudommilyentelefonján hová kell majd bemásolni, hogy előbújjon, mint háttérkép, de majd megoldjuk,
thx
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #7139 üzenetére
Ja, igen, ezt.
Köszi,Az, hogy állítsak be ugy üres oldalt és mentsem le screenshot nyomással, már felmerült, mintt ötlet, de ezt pótmegoldásnak tartottam, mivelhogy a kép nem lenne teljesértékű.
Kollégám szeretné felhasználni a teloján háttérképnek, ezért kellettvolna.
Azért csak jólenne tudni, hogy hol található a kép, ha cserélne az ember hátteret, egyszerűbb volna a dolog.Köszi
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #7121 üzenetére
Lehet Húsvétkor én is visszarakom ...sztetek 4.4-es jobb akkuidőben ill ott még többféle színű fényértesítés van?!
Mert ha igen akkor felfrissítem a legfrisebbre és azon hagyom egy jó darabig!
Vagy maradjak a seggemen a CM 12-őn amíg stabillá nem válik CM 13-om?! -
lazlogogola
tag
válasz
Blizzardking #7115 üzenetére
Próbáltam.
Ugyan az. -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #7107 üzenetére
Ott a pont, köszönöm!
Valóban a data/data könyvtárban volt valami régebbi maradvány, törlés után rögtön fel is ment -
Blizzardking
őstag
válasz
Blizzardking #7090 üzenetére
Még más; akinek még fent van a CM13, attól kérdezném, hogy ha ki van kapcsolva a wifi, akkor mennyi wifi használatot mutat a nap végére? Lehet hogy valamit benéztem, de nekem 10 óra wifit írt, és közben 5 perc max ha megvolt.
Megvan a nyitja: A helymeghatározásos beállításoknál, ahol a gps-t lehet ki-be kapcsolni, elrejtve a menüben (még véletlenül sem a fő képernyőn) van egy olyan menüpont hogy scanning-->wifi scanning. Azt írja róla, hogy növeli a helymeghatározás hatékonyságát azzal, hogy a rendszerprogramok- és szolgáltatások bármikor kereshetnek wifi hálózatokat. Ha ez be van kapcsolva, a kis rohadék folyamatosan használja a wifit, úgy, hogy látszólag ki van kapcsolva, csak a fogyasztási csíkból derül ki. Mióta letiltottam, azóta úgy működik ahogy kéne, ha kikapcsolom akor ki van kapcsolva.
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7095 üzenetére
Hát akkor megpróbálom. Meg gondolom találni kéne hozzá valami appot. XD
-
falijja
őstag
válasz
De csináltam, csak a későn a cm-ről...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
A frissítéssel kapcsolatban:
Igen, googleota mappa
Oda berakod, és twrp,ből telepíted. Nem kell a beépített updater app. Esetleg kikapcsolhatod a letöltést és upgrade check-et is.
-
álarc
aktív tag
válasz
Blizzardking #7057 üzenetére
Nos.
5 órán át volt kitkat.
Száguldott vissza a Lolli! -
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #7059 üzenetére
Ezzel sem tűnik jobbnak, és néha az fc is befigyel...
-
falijja
őstag
válasz
Blizzardking #7057 üzenetére
Kb mindenben jobb szerintem a cm13, kivéve kamerában...abban valami iszonyat szar.
-
álarc
aktív tag
válasz
Blizzardking #7049 üzenetére
Itt az oldala. Van már 08 build is.
itt
Hátha old valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest