- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7665 üzenetére
Nagyon köszönöm! Valójában ez volt nekünk is a sejtésünk. Köszi!
-
honda130
tag
Sziasztok srácok!
Légyszi segítsen nekem valaki!
Szeretném a barátomnak letölteni a CM 12-t, de nem találok olyan linket, ahonnan le tudom simán tölteni.Tehát nem a 12.1-es kell, hanem a 12.
Köszönöm!
-
honda130
tag
válasz
jocsooo #7597 üzenetére
Hmm. Ez nagyon érdekes. Valamit még tudkiznod kellene, hogy nem kell-e valahogy aktiválni azokat a beállításokat. Olyanra gondolok, mint pl. A fejlesztői beállítások. Előbb azt kell bekapcsolni az enyémen (G2) és csak utána lehet bekapcsolni az USB hibakeresést, meg a külső forrásról telepítést. Vagy hogy hívják? De nem is ez a lényeg, habem hogy lehet aktíválható valahogy az a menü. ...kár hogy nincs itt valaki sokkal okosabb nálam, mert én a Lenovót csak 2 percig fogtam a kezemben.
-
honda130
tag
Szóval. Nem tudom neked milyen rom van fenn. Ha jól emlékszem, gyári. A barátomnak CM12. Ez lehet hogy más, de mivel dupla SIM-es készülék mindkettő, ezért nem tartom kizártnak, hogy a gyáriban is benne van. Ezt nem tudja megmondani, mert nem látta túl sokáig a gyári romot a telefonján. Tehát: Beállítások menü--Sim kártyák--mobil hálózati beállítások--sim1 beállítások--hozzáférési pontok nevei--telenor net. Ezt a legutóbbit be kellett neki pipálni és utána lett neki jó. Nyolván ha te nem telenoros vagy, akkor mást kell pipálni. Ha nem ilyen romod van és nem ilyenek a menüpontok, akkor is érdemes lenne turkálnod az Androdban, mert ki tudja nincs-e ilyen rész máshol.
-
honda130
tag
válasz
jocsooo #7582 üzenetére
Figyu! Az én barátomnak sem volt jó. Első napokban el is ment kicseréltetni a SIM kártyát. Aztán mikor az sem volt jó, eszébe jutott egy beállítás. Pont előtte vanó nap turkált az Androidban és látta hogy van ilyen. Valamit be kellett pipálni, vagy felismertetni, nem tudom. De holnap megkérdem neked jó? Nem-e ott nyomtál el valamit?
-
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7568 üzenetére
Kockaromantika. Ez nagyon jó. Nem erről van szó, csak mivel nagyon nem tetszet neki a gyári, ezért ,erült fel a főzött rom kérdése. De e beszélgetés óta nem beszéltem még a barátomml. Lehet el is vetődik ezek után.
-
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7566 üzenetére
Szia! Köszi a választ! Konkrétan nem tudom milyen CM romot tett fel, de maj ma megkérdem tőle. Rendben, elolvassuk az összefoglalót. Egyébként már olvasta, én ajánlottam neki. Valószínű hogy tudja is hogy miképp kell feltenni a KK-t.
Esetleg arra kérhetek még ötletet, hogy melyik főzött rom jó? Természetesen azt már tudjuk, hogy CM-ben kell gondolkodnunk. Miui-t nem találtunk rá. -
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7553 üzenetére
Szia! Nagyon jó ötletnek találom, amit írtál. Nem biztos hogy az ismerősöm tud erről a dologról.
Viszont ha már tett fel másik romot a telefonra, akkor is él még ez a beállítás? Vagy csak egyszerűen nem tudta meg, mert feltett egy főzőtt romot?
Ha visszateszi a régit, akkor újra az fog előjönni?
Kérdés kérdés hátán: Az eredeti KK romot le lehetne valahonnan tölteni?
Ha visszaállítja az eredeti KK romot, akkor lehet úgy frissíteni a fetót úgy hogy "Végig"? Tehát úgy frissíteni, hogy mindig a következő Androidot feltenni? Ha létezik hozzá nem újjabb, hanem "legújabb, akkor nem az fog kapásból felmenni?
Visszatérve az eredeti KK romra: Az is TWRP-vel tehető fel, vagy valami más progival?Köszönöm!
-
honda130
tag
Srácok! Nagyon köszönöm a válaszotokat!
Mindenkinek külön válaszolok, mert egyébként belekeveredek, vagy elfelejtek egy-egy véleményt megválaszolni.
Ferenczi Áko: Az eredeti Lollipop-pal az volt a baja, hogy az LG-hez képest véleménye szerint (és ez az ő véleménye nem az enyém) semmit nem tudott rajta testre szabni, és rengeteg funkció és beállítás hiányzott belőle. Úgy érezte, hogy egy eredetileg 140000 forintos telefontól ennek a többszörösét várta volna. Ha igaz amit mondott, akkor maximálisan igaza van. Láttam az arcát. Láttam, hogy nem adja fel és kerek egy hétig szenvedett azon, hogy örömét lelje a telefonjában. Előző telefonja egy középkategóriás LG telefon volt, amivel maximálisan meg volt elégedve.
kk831228: Bevallom, én is javasoltam neki a gyári romok közül valamelyiket. Személy szerint én is romoltam már pár telefonom és az a véleményem, hogy igen nagy szerencse kell hozzá és viszonylag sok custom rom, hogy az ember a gyárinál jobbat találjon.
Az LG-ről annyit szeretnék mondani, hogy Nekem G2-esem van két éve és soha egy fagyás, soha egy akadás nem volt nála. Egyetlen hibájától szenvedek, de ettől első pillanattól, ami végül is egy elviselhető probléma. Az pedig a szövegbevitelkor van és nem túl gyakran. Ha gyorsan gépelek, és mondat végén átváltok az írásjeles oldalra, akkor időnként kiírja hogy az LG billentyűzet leállt. Ott állok az addig bepötyögött üzenettel, írásjel nélkül és nincs billentyűm hogy befejezzem. Ilyenkor néhányszor bele kell nyúlkálnom a karakterek közé és előjön újra a billentyű. Folytathatom amit abbahagytam. Más baja nincs. Kiváló telefon.Blizzardking. Köszönöm hogy nekem is válaszoltál! Nagyon örülök az infónak, amit küldtél. Egyszerűen meg fogom neki mutatni amit írtál. Ha igazad van, meg fogjuk tudni. Szerintem is a gyári rom lesz az, ami a megoldást jelentheti. Ha már itt tartunk, akkor pillanatnyilag mi a legfrissebb Rom erre a telefonra?
Azt amit az LG-vel kapcsolatban írtál, nem feszegetném, mert eszembe jutott egy nagyon jó barátom véleménye. Márkákat nem korrekt dolog hasonlítgatni. Konkrét típust kell.Köszönöm!
-
honda130
tag
Sziasztok!
Egy barátomnak lett egy (B)Lenovo vibe z2 pro(/B) telefonja. Nagyon lázasan várta szegény hogy megérkezzen a használt készüléke. Gyönyörű, kifogástalan készüléknek látszott. Pénteken mutatta meg először nekem, de Hétfőn újra találkoztam vele és akkor már szidta a készüléken lévő Romot, mint a bokrok. Nem ecsetelem hogy az előző LG-jéhez képest, mekkora ...-nak hívta. Nem volt más választás, rootolás és rom csere. Tett fel azóta pár romot, de ahogy kivettem a szavaiból, nem igazán talált ehhez a telefonhoz olyan romot, ami normálisan működik. Én még nem néztem körül, de legyen ez az első hely, ahol bátortalanul, ám bizakodva felteszem a kérdésem nektek.
Van ehhez a készülékhez rendes főzött rom? Olyan ami kifogástalanul működik és nem is egy fullra lebutított Android, mint mondjuk a gyári Lollipop.Köszönöm a válaszotokat, amennyiben érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest