- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monsterr
csendes tag
válasz
TibAlamo #8044 üzenetére
Szia,
Én a digitizert nem ajánlom, szerintem ez az alkatrész semmire sem jó. Nekem van egy, nem használtam végül, ha gondolod 2000 Ft ért odaadom. De mint mondtam, ez csak az érintőpanel, az eredeti kijelzőn van egy belső fekete réteg is, ezen nincs. Csak ezt lecserélni horror, én megpróbáltam, meg is sérült sajnos az lcd, bár nem mintha érdekelne, mivel ez így teljesen felesleges mutatvány volt. Persze ha meg akarsz próbálkozni vele, akkor hajrá, nem egy nagy befektetés egy próbáért, az tény. Írj PM et ha érdekel az érintőpanel.
-
-
Blizzardking
őstag
válasz
TibAlamo #8044 üzenetére
Javaslom hogy egyben. Oda is van írva hogy nehéz beszerelni. Ezeknél egyszerre kell melegíteni, feszegetni, és tökéletesen illesztve visszarakni. A melegítés intenzitása sem mindegy, eltörheted könnyen. Ráadásul egy szervizben mindig rendelkezésre állnak különböző ragasztók (ez a ragacsos masszaszerű szar amivel az egész össze van kötve).
Én ugyanezzel a dilemmával szembesültem egy Redmi Note 3 kapcsán, és végül egybe megrendeltem mindkettőt, és nagyon örülök hogy ezt választottam. Még így is nagyon kellett figyelni. Nekem küldtek hozzá egy rakat szerszámot is, az sincs minden háztartásban, különböző feszegető-elválasztó cuccok, kizárólag műanyagból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest