- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
hali,
pontosan ilyen toldóm van, rádugtam a mágneses kábelre és arra rádugtam az OTG Pendriveot, ami nem megy.
mivel nem a microUSB csatis felével dugtam fel a PEN-t, hanem a "síma" nagy USB-s felével.
Ilyen pent használok, ha magában dugom a telóra, akkor azonnal hasít:Akárhogy fordítom a kábelt, akkor sem.
Ha tudnék szerezni egy olyan USB kábelt, aminek Micro "Mama" csati van a végén, akkor még egy próbát tennék vele, mert szerintem azzal működne.
-
törölt tag
Én csak szeretnék egy mágneses töltőt, aminek az adapterét nem kell kiszedegetni ahhoz, hogy egy pendrive -ot csatlakoztassak a telóhoz és normális töltőáram átvitelére képes. De, sehol sem találok egyértelmű infót, hogy melyik mágneses adapterrel működik ez az adatátviteli funkció.
-
törölt tag
Ez a kérdés tőlem indult és ez az alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest