-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
zsozsoooooo #8016 üzenetére
Köszi a részletes leírást. Nem fogom kicserélni SuperSU-ra emiatt
USB - nekem is így van, ez nem CM hanem Marshmallow dolog, minden 6-os droidon a default a töltés.
Itt és itt olvashatsz erről. Szerintem felecsd' el az MTP-t, pipáld ki az ADB-t (azt megjegyzi) és Total Commanderrel kapsz egy root-képes fájlkezelőt. Ha meg csak másolgati kell ezt-azt, akkor van a telóban lévő total commanderhez LAN plugin, egyből látod a PC-t, illetve van Androidhoz FTP szerver (ez a kedvencem) amivel a gépről wifin egyből látod amit megosztottál a telón. Gyakorlatilag total commander egyik oszlopában láthatod a telót a PC-n és a PC-t a telón.Widget - tökéletes megoldást találtam! Először le kell tölteni az Xwidget-et a playről. Ez egy afféle widget-engine, ami önmagában nem sokat ér, viszont aranykezű grafikusok csodálatos (és remekül testreszabható) widgeteket írnak alá. Van hozzá Lenovo Vibe UI weather widget is. Összegyűjtöttem párat itt a widget szekcióban, de a keretprogramot elindítva önline is lehet találni csodás widgeteket. Az egyiket próbaképp át is szerkesztettem, mert nem kellett hogy 27-szer legyen kint az óra az asztalon, 3 kattintás és violá, pont úgy néz ki ahogyan akartam.
Sir Riccio - én is ezt javaslom, gyári rendszert flasheld rá, utána twrp, CM install, és ott rögtön a gapps, ne legyen anélkül újraindítás. Figyelj arra, hogy nem mindegyik gapps jó hozzá, XDA-n valaki ráfaragott, és egy régebbivel javult meg. Lehet hogy nekem mázlim volt, én az "open_gapps-arm-6.0-pico-20160903.zip"-et tettem fel innen, és egyből jó volt. Feltettem a fenti google drive-os linkre a gapps alá.
howey, Ferenczi Áko - én jano2101-nek erre írtam hogy meg lehet csinálni 10 perc alatt. Nyilván mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, van aki egy rom cserébe se vág bele, van aki azt simán megcsinálja, de szétszedni már nem szeretné. Én azért csináltam meg, mert egyrészt nem akartam hónapokat várni, másrészt nem gondolnám, hogy akihez került volna a Tmax-nál, gondosabban bánt volna vele mint én. Ez is csak egy lehetőség, mindenki eldöntheti meddig megy el. Ha a szigorúan vett felhasználói magatartást vesszük alapul (telefon unroot nyomkodása, telepítés play áruházból), a mobilaréna fórum 95%-a zárható lenne, és csak tokokról meg védőfóliákról folyna a diskurzus.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest