Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz zsozsoooooo #8016 üzenetére

Köszi a részletes leírást. Nem fogom kicserélni SuperSU-ra emiatt ;]

USB - nekem is így van, ez nem CM hanem Marshmallow dolog, minden 6-os droidon a default a töltés.
    Itt és itt olvashatsz erről. Szerintem felecsd' el az MTP-t, pipáld ki az ADB-t (azt megjegyzi) és Total Commanderrel kapsz egy root-képes fájlkezelőt. Ha meg csak másolgati kell ezt-azt, akkor van a telóban lévő total commanderhez LAN plugin, egyből látod a PC-t, illetve van Androidhoz FTP szerver (ez a kedvencem) amivel a gépről wifin egyből látod amit megosztottál a telón. Gyakorlatilag total commander egyik oszlopában láthatod a telót a PC-n és a PC-t a telón.

Widget - tökéletes megoldást találtam! Először le kell tölteni az Xwidget-et a playről. Ez egy afféle widget-engine, ami önmagában nem sokat ér, viszont aranykezű grafikusok csodálatos (és remekül testreszabható) widgeteket írnak alá. Van hozzá Lenovo Vibe UI weather widget is. Összegyűjtöttem párat itt a widget szekcióban, de a keretprogramot elindítva önline is lehet találni csodás widgeteket. Az egyiket próbaképp át is szerkesztettem, mert nem kellett hogy 27-szer legyen kint az óra az asztalon, 3 kattintás és violá, pont úgy néz ki ahogyan akartam.

Sir Riccio - én is ezt javaslom, gyári rendszert flasheld rá, utána twrp, CM install, és ott rögtön a gapps, ne legyen anélkül újraindítás. Figyelj arra, hogy nem mindegyik gapps jó hozzá, XDA-n valaki ráfaragott, és egy régebbivel javult meg. Lehet hogy nekem mázlim volt, én az "open_gapps-arm-6.0-pico-20160903.zip"-et tettem fel innen, és egyből jó volt. Feltettem a fenti google drive-os linkre a gapps alá.

howey, Ferenczi Áko - én jano2101-nek erre írtam hogy meg lehet csinálni 10 perc alatt. Nyilván mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, van aki egy rom cserébe se vág bele, van aki azt simán megcsinálja, de szétszedni már nem szeretné. Én azért csináltam meg, mert egyrészt nem akartam hónapokat várni, másrészt nem gondolnám, hogy akihez került volna a Tmax-nál, gondosabban bánt volna vele mint én. Ez is csak egy lehetőség, mindenki eldöntheti meddig megy el. Ha a szigorúan vett felhasználói magatartást vesszük alapul (telefon unroot nyomkodása, telepítés play áruházból), a mobilaréna fórum 95%-a zárható lenne, és csak tokokról meg védőfóliákról folyna a diskurzus. :R

Új hozzászólás Aktív témák