- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
jocsooo #7632 üzenetére
ezen a fórumon a keresővel is találtok, ha kell
pl. a téma szót beírva a keresőbe ezeket dobja a gép...
kihittevolna, mi ?
legyél kicsit innovatív -
Pifi59
csendes tag
válasz
jocsooo #7576 üzenetére
Ha segit valamit,az en tortenetem nagyon hasonlo volt.Nekem CN-es verziom van.Vettem ra egy hasznalhatonak tuno rom-ot,bizonyos "balarajbi" tol.Sokan tettek fel ezt meg kulfoldon is.A rom tenyleg hasznalhatonak tunt,de egy par het utan a telefon ugyanezeket a tuneteket produkalta.Eloszor hardveres hibara gyanakodtunk,tobben letorkoltak itt a forumon is,hogy a bajt magamnak koszonhetem,hiszen kikapcsolas nelkul cserelgettem a sim kartyat.Kiderult,hogy a problema masoknal is jelentkezett,akik ezt a rom-ot hasznaltak.Azota teemeszetesen soha nem csereltem sim kartyat bekapcsolt allapotban,de a hiba mindig elojott.Csak es kizarolag a factory reset oldotta meg a gondot,igaz az is csak valamennyi idore.Kepzelheted milyen orom,amikor belakod a telefont es par het mulva f.r.!Kezdhetsz mindent felpakolni ra.Hogy a vegere erjek,csinaltam egy root-ot vegul,ami utan -lekopogjam-nem jelentkezett a jelenseg.A kovetkezteteseket vond le....:-))
-
honda130
tag
válasz
jocsooo #7597 üzenetére
Hmm. Ez nagyon érdekes. Valamit még tudkiznod kellene, hogy nem kell-e valahogy aktiválni azokat a beállításokat. Olyanra gondolok, mint pl. A fejlesztői beállítások. Előbb azt kell bekapcsolni az enyémen (G2) és csak utána lehet bekapcsolni az USB hibakeresést, meg a külső forrásról telepítést. Vagy hogy hívják? De nem is ez a lényeg, habem hogy lehet aktíválható valahogy az a menü. ...kár hogy nincs itt valaki sokkal okosabb nálam, mert én a Lenovót csak 2 percig fogtam a kezemben.
-
honda130
tag
válasz
jocsooo #7582 üzenetére
Figyu! Az én barátomnak sem volt jó. Első napokban el is ment kicseréltetni a SIM kártyát. Aztán mikor az sem volt jó, eszébe jutott egy beállítás. Pont előtte vanó nap turkált az Androidban és látta hogy van ilyen. Valamit be kellett pipálni, vagy felismertetni, nem tudom. De holnap megkérdem neked jó? Nem-e ott nyomtál el valamit?
-
Luissimo
veterán
válasz
jocsooo #7576 üzenetére
higgadtan nyugodtan próbáld ujra,
először egy db. SIM-et egyik slotba betol, megpróba.
aztán ha jó, ugyanazt áttesz a másikba bele és ott próba.
ha ott is okés, akkor mellé a másikat,
vagy előtte azt is csak magában , előbb ide aztán odalényeg, hogy nem kapkodj és ne idegeskedj
lehet, hogy a tálcában nem illeszkedik rendesen a kártyád...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest