- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Feltetted végül? Én felraktam hétvégén*, és leesett az állam, mennyire kiforrta magát. Pontosabban mennyit csiszoltak rajta a srácok. Akkuidőben az átlag VibeOS-es SOT-jaimra rávert laza két órát. Mondjuk a meló közbeni használat a mérvadó, holnap kiderül mennyit ér a fronton
De akkoris* cm-13.0-20160831-NIGHTLY-kingdom_row van nekem most fent.
-
Blizzardking
őstag
Érdemes beleolvasni a topikjába, mert nem minden verzió sikerül egyformán jól. Egy ideje nem foglalkoztam vele, de pl a 06.28-at stabilabbnak mondták sokan mint az utána következőket. Persze azóta lehet hogy jöttek ki jobbak. Magánvéleményem, hogy ezek a naponta frissülő portolt nightly-k kicsit túl vannak hypeolva, én feltennék egyet amire többen azt írták hogy okés, és szarnám le onnantól az egészet.
A felrakás benne van az összefoglalóban.robaGB10 - Tudom milyen az A820, nekem van egy S750-esem patika állapotban. Az az A820-as vízálló verziója volt, de hardveresen ugyanaz. Ha szar idő van, azt szoktam használni, teljesen használható még manapság is. De a Z2 Pro azért más dimenzió, már a kijelzője meg a fogása, egész jelenléte miatt is
-
Blizzardking
őstag
Szerintem hagyd az MTP-t, pipáld ki az usb debugging opciót és használd ADB-vel. A Total Commanderhez van olyan ADB plugin, hogy úgy látod a telefon teljes tartalmát mintha a számítógéped egy mappája lenne. Mióta összehoztam (nem volt egy mágia) csak így használom, sokkal stabilabb és kényelmesebb.
Ami a CM-et illeti, szerintem próbáld ki. Nekem volt fent a 12 és a 13 is, és szerintem vállalható. Csak a gyári jobb, illetve abba már annyi munkát/időt beleöltem, hogy lustaságból mindig visszatérek hozzá -
Blizzardking
őstag
Én például simán használhatónak éreztem volna, ha nem lett volna az a gyászos akkuidő. Ha azt orvosolták, akkor szvsz teljesen jó kis rom. Amit ellenőrizz le, lehetnek random újraindulások töltés közben, visszhangos beszédhang, töltés közben nem érzékelő képernyő. Ha ezek nem jelentkeznek, akkor más baja tudomásom szerint nincs. Feltétlen full wipe után rakd fel, ne maradjon semmi a régiből.
Az elődjét, a CM12-est is jónak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest