- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Esetleg csinálj egy teljes mentést twrp-vel, és az összefoglalóban említett SDfuse módszerrel tedd vissza az eredeti Kitkat romot. Mivel frissítés előtt jól működött, érdemes megnézni azzal is. Utána (mostmár hogy a kisujjadban van az okosság) bármikor visszateheted akármelyik romot amiről van mentésed, illetve a twrp-vel azt a modemet teszed alá amelyiket akarod. Ha nem ódzkodsz egy kis szerelgetéstől, azt is kipróbálhatod, hogy leveszed a hátlapját (6 csavar mindössze) és lehúzod az aksit pár percre. A teljes áramtalanítás más készülékeknél teljesen kézenfekvő. de nekünk nehezebb élni ezzel a lehetőséggel. De legalább flex nem kell hozzá
szerk - a "nem állandóan aktív" kártya mit csinál pontosan?
-
Blizzardking
őstag
Nekem is voda, fogadni mertem volna. Elkezdtem voip-pal foglalkozni, és sokszor volt gond a net minősége. Nekem a másik kártyám Telenoros, átraktam azt az egyes slotba, és sokkal stabilabb netet csillantott vele. Úgy látszik a vodafone nem a kedvence. Sajnos vissza kellett cserélni, mert a vodás kártyához jár 4 giga ingyen net. Miután alátettem a Cyanogen 13-as rom modemjét, használható szintre javult a helyzet.
-
Blizzardking
őstag
Az aktuális rom "modem" részét lehet külön-külön cserélgetni. Ehhez fel kell tenni egy TWRP recoveryt, először azzal célszerű csinálni egy rendszer mentést, és utána abból fel tudsz tenni modem fájlokat, amik gyakorlatilag a rádiós rész működéséért felelősek. Ilyeneket itt találsz:
modem forrás 1 a 4.4.2 és az 5.0.2 mappákban
modem forrás 2
modem forrás 3nekem a CM13-hoz adott modem nagyon bevált, ezt felteszem ha akarod valahová, de egyelőre legyen meg a twrp cucc. Ennek felrakásáról találsz infót az összefoglalóban. Ha kérdésed lenne, írd meg nyugodtan!
Arra figyelj, hogy a CN a kínai verzió, a ROW meg a rest of world, azaz a többi. Attól függ milyen készüléked van, hogy melyik modemet kell feltenned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest