Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #7693 üzenetére
Amikor feltettem a képet 43%-nál volt 2,5 óra, a végén nem néztem meg...
-
westz
tag
Sziasztok!
Ápr. 20-án vitték szervizbe a K920-am kék halálal, a hétvégén már egy hónapja lesz ott.
Szerintetek várjam, hogy jelentkezzenek, vagy írjak nekik?
Mi ilyenkor az eljárás? Mert nagyon úgy látszik, hogy nem tudják javítani. -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #7685 üzenetére
Egyenlőre minden rendben, nincsen újraindulás.
Ha újraindítom a kikapcsolási menüben akkor rendesen újraindul.
Az akku idővel kapcsolatban, szerintem elfogadható, nálam éjjel-nappal be van kapcsolta a készülék, a wifi, adatkapcsolat, és a gps állandóan bekapcsolva, napközben a bluetooth bekapcsolva mert fülessel használom a telót, és persze több mail fiók szinkronizálása is megy folyamatosan. -
rdt89
addikt
Valakinek volt már szerencséje összehasonlítani a kijelző minőségét egy LG G5-el?
Ha igen, melyik a szebb? -
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm uraim
, de én most csak formába öntöm és összeszedem az adatokat. A nagyját crixtm kollégának és az oroszoknak köszönhetjük.
-
Blizzardking
őstag
válasz
WOT-H-A-C #7678 üzenetére
ZoleeWolf - Akkuidőt, újraindulási hajlamot kérlek figyeld. Valamint azt, hogy ha újraindítod akkor kikapcsolva marad-e vagy újraindul. Azt olvastam, hogy ha felteszed a kernel auditort, és a governort átállítod Ondemand-ra, még lag-mentesebb és kitartóbb lesz az üzem. XDA-n próbálják (kezdetlegesen
) alulfeszelni, ha érdekel ez a dolog, használhatod mankónak a fesz táblázatomat. Így, hogy belefeljesztették a kernel buzerálást, igazán izgalmas a dolog.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Blizzardking #7675 üzenetére
Én most hétvégén raktam fel az általad említett cyánt, jónak tűnik, a héten tesztelem.
Ja és sokaknak fontos lehet, van dupla kopp is -
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok!Folyamatban a leírás, hogyan csináljunk a kínaiból ROW-os készüléket.
Nagyjából így fog kinézni...
1. A telefon legyen feltöltve és legyen wifi elérés.
2. QUFIL módszerrel flash-elnünk kell a ROW-os firmware-t a készülékre.
- ehhez a leírást itt találjátok: [link]
3. Fenn a ROW-os ROM, frissítsük fel OTA 5.0-ás verzióig.
4. ROOT-oljuk a telefont
- ehhez a leírást itt találjátok: [link]
5. Bootloader Unlock
- ehhez itt a leírás angolul: [link]
- illetve oroszul: [link]
FONTOS! : figyeljünk oda, hogy row-os, lollipop-os bootloaderunlock zip-et töltsünk le, különben kezdhetjük előről!
6. Szükségünk lesz egy custom recovery-re, esetünkben TWRP-re, hogy csak bootolunk vagy flasheljük a TWRP-t a mi döntésünk.
- ehhez a leírást itt találjátok angolul: [link]
7. Megvan a custom recovery, mostmár csak a kellő modem file-okat kell installálnuk TWRP-ből.
ehhez már nem írok leírást feltételezem aki idáig eljut a TWRP használata nem jelent gondot!
- link a modem file-okhoz: [link]Fontos! Amennyiben frissítjük a telefont OTA, ne felejtsük utána vissza rakni a TWRP-t és a megfelelő modemfile-okat.
Akinek kínai készüléke van számítanék a segítségére, hogy leellenőrzi a leírást, jó-e vagy kell-e még valamivel kiegészíteni. Illetve , ha megvannak a modem file-ok, esetleg egy direkt link is hasznos lenne.
-
honda130
tag
válasz
Blizzardking #7665 üzenetére
Nagyon köszönöm! Valójában ez volt nekünk is a sejtésünk. Köszi!
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #7675 üzenetére
Én tökéletesen elégedett vagyok ezzel a kijelzőidővel, bár a több mindig jobb, és elég nehéz elhinni, hogy ezt még lehet fokozni, így is 3-5 napok kijönnek simán, erősebb nyüstöléssel is meg van a 2. Azért felkeltetted az érdeklődésem az új romra most nagyon.
-
Blizzardking
őstag
Közben figyelemmel kísérem az XDA-n történteket, és a május 13-i cyántól mindenki el van ájulva aksi időben. Azt nem tudni hogy viszonyul a Vibe romokhoz, de az előző verzióra köröket ver. Sajnos még nem volt időm kipróbálni, illetve mostanában hardcore munkaeszköz a teló, most nem nyúlok hozzá.
-
zizol
aktív tag
válasz
kicsisanyi #7673 üzenetére
gyorsmenübe nem tudod betenni.
ikonba igen. Úgy kell mint egy widgetet. (csak modulnak hívja, legalábbis Loli alatt)
Utána beállításokat választod és ott a hotspotot. -
kicsisanyi
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy a hotspot bekapcsolását hogy lehet gyorsmenübe kitenni (gyorsmenü elemeit hogy lehet szerkeszteni)? vagy ha azt nem lehet, akkor hogy lehet ikonként kitenni?
Köszi -
kk831228
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7669 üzenetére
4 óránál, nem sokkal több...
Nem vagyok elájulva az akksi időtől én se...
-
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7669 üzenetére
Ha erőigényes játékkal tolom 3-4 óra, vegyesbe 4.5-5, tartalom fogyasztáskor 7-10.
-
Ferenczi Áko
addikt
Srácok, nektek mennyi szokott lenni a kijelzőidő? Az enyém 4 óra körüli, picit harmatosnak találom..
-
berek21
őstag
válasz
tysonn198810 #7666 üzenetére
Hívásbeállítások-Hanghívás-Kártya választás. Ott lesz lehetőség állítani.
-
tysonn198810
tag
sziasztok!
az lenne a kerdesem, h ezen a telefonon hol tudom beallitani azt h a hivoszamomat kijelezze?mert egyszeruen nem talalom azt a menu pontot!elore is koszonom a segitseget! -
honda130
tag
Sziasztok srácok!
Légyszi segítsen nekem valaki!
Szeretném a barátomnak letölteni a CM 12-t, de nem találok olyan linket, ahonnan le tudom simán tölteni.Tehát nem a 12.1-es kell, hanem a 12.
Köszönöm!
-
Vinie66
újonc
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt is és a telefonokhoz sem értek, mondhatni egyáltalán.
Azonban ma kaptam egy Lenovo Vibe Z2 Pro telefont és nem nagyon boldogulok vele, ezért gondoltam, megkérdezlek Benneteket.
Ott kezdődik, hogy a SIM kártyákat nem ismeri fel. Első alkalommal még igen, kérte a PIN kódot, hálózatot is talált, majd fogta magát és újraindult, azóta bármit csinálok, azt írja, hogy sim is not ready és ennyi.Valamint folyton újraindul, de ennél is rosszabb az, hogy mikor megpróbáltam egy DELL laptophoz csatlakoztatni, akkor a laptop sorra dobálta fel az üziket, hogy a meghajtót formázni kell, a telefon meg fogta magát, folyamatosan világított a kék LED és lefagyott, csak a hangerő+ki-bekapcsoló gomb egyszerre nyomásával tudtam bele újra életet lehelni.
Most feltetettem hálózati töltőre, ott is ugyanaz a műsor, töltés közben kirakja a kék LED-et és viszontlátásra. Ha újraindítom is ez van, csak akkor indul rendesen újra, ha leveszem a töltőről.
Tud valaki segíteni, hogy merre tovább? Küldjem vissza? Tudtommal netes boltból jött, hozzájuk Kínából, se időm, se kedvem több hetes ide-odaküldözgetési procedúrákat végigcsinálni. Viszont, amikor működött, akkor meg - az én felhasználói szintemnek - egy szuper kis készüléknek tűnt.
Köszönök előre is minden választ.
-
zsozsoooooo
tag
Sziasztok!
Jól látom lollipop alatt nincs külön FM rádió hangerő és media hangerő? Kitkat alatt volt.
Elindítom a rádiót, játszok egy game-val mellette.
Elindítok egy filmet (hangosítani kell mert a szinkron néha halk, rendszerint többsávos hang streamnél, mikor az 5.1-et stereo-ra konvertálja), nézem, majd visszaváltok a játékra, kicsit azt is tolni.Ekkor üvölt ugyebár a rádió, mert a media hangerőt használja. Kitkat alatt, mivel külön lehetett állítani, ez kényelmes volt, itt használhatatlan számomra. Megerősítést kérnék hogy lehet-e külön fm rádió hangerőt állítani vagy sem. Ha nem , húzok vissza kitkatre.
Köszi,
-
dome008
csendes tag
Sziasztok!
Kamera megadta magát múlt hónapban, 25 cm-nél távolabbra nem volt képes fókuszálni (leejtettem). 04.29-én leadtam, bíztam benne, hogy nem tudják orvosolni a problémát, az itt olvasottak után. Viszont meglepetésre tegnap értesítettek, hogy megcsinálták, ma átvettem. Kameramodul csere volt. Szóval mostanában erre lehet számítani. Pedig már pályáztam egy S7-re
Így legalább nem kell költeni
'14.12.12. óta van meg, lekopogom nekem nem jöttek elő nagy hibák, párszor újraindult ez idő alatt, de ez elnézhető.
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7657 üzenetére
Nem megy föl...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7655 üzenetére
na kiír a windows egy csomó meghajtót (7db-ot) és kérdezi hogy formázza -e mindegyiket , erre mit nyomjak??
-
kk831228
addikt
Na ez a köcsög twrp nem akar fölmenni...
Fastboot van már de az xda-n leirtakat ha végig csinálom és beakarok lépni recoverybe vagy fastboot modba lép és csak kék led világít vagy pedig vlami service menübe ahol tesztelni lehet pl érzékelőket stb...
Kellene egy kis segítség. Annyit műár elértem hogy a gyári recovery képernyő csak bevillan de már nincs...
-
kk831228
addikt
gyors help kellene... Twrp install nyomtam és kérdezi hogy formázzon -e valami e meghajtót ,ez ugye nem a belső tár...??
-
Sir Riccio
addikt
válasz
WOT-H-A-C #7651 üzenetére
Az a baj, hogy két hónapja már egyszer eljátszottam ezt és baromira nem tartom korrektnek, hogy két havonta nulláról újra kelljen húzni egy ilyen kategóriás készüléket. Mindegy, egyelőre várok, hogy mi lesz a sorsa aztán legfeljebb megy a szervizbe. Ha én is visszakapom az árát akkor meg benevezek egy Moto X Stylera és akkor még házon belül is maradtam.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #7650 üzenetére
Az a bak ezekkel a hibákkal, hogy nem látványosak. Tudom, hogy macera meg probléma, de én csinálnék egy teljes újra húzást. Sdfuse vagy qfil rád van bízva. Aztán mehet a tesztüzem, ha megint elő jönne a hiba, akkor valószínü hardveres gond. Be kell adni a szervízbe. Ha más hibajelenség nem jön elő, akkor talán egy kijelző csere is megoldhatja akár.
-
kk831228
addikt
válasz
Sir Riccio #7647 üzenetére
Találó a zene, mint ha ütemre menne...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #7647 üzenetére
Uhh... nagyon csinos! Nem indult még újra magától a teló? Pomtosan ilyen nem, de másfajta anomáliák nekem is voltak a kijelzővel.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Úgy fest, hogy eddig tartott a felhőtlen örömöm. Az egy dolog, hogy egyre többször lassul le a készülék minden különösebb ok nélkül (ilyenkor talán melegebb is), de ma este EZTcsinálta (bocs a zenéért valami kellett alá, hogy a saját hangom ne legyen hallható). Jó lenne ha még gariidőn belül lehelné ki a lelkét, mert nincs nagyon keret most másikra és idő sem arra, hogy hónapokat a szervizben töltsön. -
PrimaMateria
csendes tag
Lassan teljesen tönkre megy az ON/OFF gomb a telón!
Hogy tudom átirányítani a hangerő gobokra?
vagy lehet esetleg kezdeni valamit a gombbal ? -
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7643 üzenetére
Viszont a twrp-hez mi kell még mert elindítom és újraindul a teló, egy kis droid jel van csak, és nem csinál semmit...
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7643 üzenetére
Érthető!!
köszönöm a részletes leírást!!
-
Blizzardking
őstag
válasz
kk831228 #7642 üzenetére
A kérdésed két részre bontható, az Xposedre és a TWRP-re.
A recovery (bármelyik) nem egy droid alatt futó alkalmazás vagy program, hanem egy önálló életre képes, külön partición lévő egyszerű kis oprendszer, ami kellő jogok birtokában tud a system particióra, azaz a droid lelkébe telepteni. A recovery egy elméleti dolog tehát, egy olyan mini oprendszer amivel lehet mentéseket, visszaállításokat csinálni a többi particióról, illetve zip fájlokat installálni. A TWRP egy moddolt recovery fajta, sokkal többet tud mint amit gyárilag adnak hozzá (erre gyári vagy stock recoveryként szoktak hivatkozni). Maga a TWRP nagyon fontos, hogy az adott telóhoz készüljön, ezért nagyon nem mindegy mit teszel fel. Javaslom ezt, szerintem mindenki ezt használja. Háromféle képpen kerülhet fel a telóra, vagy rá kell flashelni qfil-lel, vagy az összefoglalóban található root módszerrel rátöltődik, vagy valami általad említett app esetleg fel tudja tenni. Én az első 2 módszert próbáltam, a harmadikat nem.
Ha fent van a TWRP, akkor tudsz installálni zip installer fájlokat. Erre azért lesz szükség, mert lollitól felfelé az Xposed nem csupán egy app, hanem egy app és egy keretrendszer együttesen. Magát a keretrendszert, (a lényeget) zip-ből kell installálni a twrp-ből, az app pedig csupán a kezelő felületet adja. Emiatt ha kell a Gravitybox, ahhoz kell az Xposed, ahhoz meg kell egy a twrp. Magát a frameworköt amit twrp-ből kell feltenni itt találod, fontos hogy nekünk az SDK21-es kell és az arm. Ahogy látom v84 a legfrissebb verzió. A droidból telepítendő apk pedig ez.
Ha fent van az Xposed, és elindítod az appot, abban tudod keresni a download résznél a Gravityboxot, és feltelepíteni.
Remélem érthetően magyaráztam, elfogadom hogy elsőre bonyolultnak tűnik.
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7640 üzenetére
Na szóval ott tartok hogy a zenei része megy a dolognak Viper megy Selinux fönn van... Kellet Busybox is...
Viszont gravitybox-hoz ugye kell a z xposed . Azt is leszedtem az apk-t innen: [link] ,fölraktam de azt írja hogy inkább flasheljem recoveryből.
Twrp managgert letöltöttem a play-ről, viszont amikor rámegyek, hogy twrp install akkor kér egy device name-et, amibe nincs benne a teló ,és alatta azt írja hogy nincs telepítve custom recovery...
Na most még van egy menü ,amiben kilehet választani zipet flash-hez ,meg van ott wipe data ,wipe cache ,wipe dalvik cache. Itt próbáljam meg flashelni pl. a tőled letöltött twrp-t??
Meg innen lehetne az xposed-ot is ?? Vagy azt recoveryből?? Gondolom mindig kell wipe cache + dalvik cache...
-
Blizzardking
őstag
válasz
kk831228 #7630 üzenetére
Mi a baj a TWRP-vel? Kísérletező kedvű játékosoknak alap kell hogy legyen, mert bármilyen állapotot vissza tudsz hozni vele. Ha nincs, és bármit elkurjantasz, mi lesz? FR és kezded nulláról újra..?
jocsooo - Ahhoz is pont a TWRP kell. Mármint ROM cseréhez. Javaslom hogy az összefoglalót olvasd el, abban minden benne van.
-
Luissimo
veterán
válasz
jocsooo #7632 üzenetére
ezen a fórumon a keresővel is találtok, ha kell
pl. a téma szót beírva a keresőbe ezeket dobja a gép...
kihittevolna, mi ?
legyél kicsit innovatív -
Luissimo
veterán
válasz
kk831228 #7630 üzenetére
SE Linux Mode Changer from F-Droid
ez kell és ezt Permissive re kell állítani a VIPER állítása előtt mindig, különben a VIPER az nem jól müxik és dob egy hátast az egész,root nélkül nemmegy egyiksem
-
jocsooo
csendes újonc
válasz
Ferenczi Áko #7631 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül vele, hogy egy idő után megunom, és keresek valami újdonságot..
-
Ferenczi Áko
addikt
Van valami jóféle téma a telónkra? Már unom a gyáriakat..
-
jocsooo
csendes újonc
Ezt a CM 12.1-et hogyan is kell felpakolni a telefonra?
-
kk831228
addikt
válasz
Blizzardking #7551 üzenetére
"xposed+gravitybox+selinuxchanger+ViperFX" :
Ezeket honnan lehet leszedni?? Twrp kell hozzá? Gyári rom-al mennek??
-
Luissimo
veterán
válasz
PrimaMateria #7625 üzenetére
-
PrimaMateria
csendes tag
Win 10 alól mennyire bonyolult a rootolása a telefonnak?
Sosem rootoltam még telót!Melyik a legegyszerűbb módja?
-
PrimaMateria
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék minél hangosabb és jobb minőségű hangerőt kicsikarni a telefonból?
Ki,mit használ zenelejátszáshoz?
Spotify-t használok és ez a telefon az előzőekhez képest is sokkal halkabb! Több fejhallgatóval is kipróbáltam!Köszi
-
Blizzardking
őstag
válasz
PrimaMateria #7619 üzenetére
A képernyő felélesztését rá tudod tenni a hangerő gombokra, vagy a közelség szenzorra. Kikapcsolni ki tudod szoftveresen, pl gravitybox rá tud tenni ilyen funkciót valamelyik érintőgomb hosszú nyomására. Bekapcsolni be tudod úgy, hogy töltőre dugod és megjelenik egy bekapcsoló gomb. Rootolni kell hozzá, de ez szerintem alap amúgy is.
WOT-H-A-C - hm... lehet hogy szétszedem, és megnézem hogy valahogy össze tudom-e kötni a hátlapot a proci tetejével, hőelvezetés céljából. Ha van ott antenna vagy valami, akkor nem, de ha pont ott a fém, léteznek ilyen hővezető párnák. Pasztám is van itthon.
-
Pifi59
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #7617 üzenetére
Erdekes,amirol szot ejtesz!Nekem 1 ev alatt 2-szer melegedett fel nagyon.Egyszer motoron hasznaltam navigaciokent,akkor felforrosodott es leallt.Masodszor bekadt a hatterben egy app,lemeritette a telefont fel nap alatt,forro volt,de egy FR megoldotta.Letezik,hogy a melegedes hazavagja a procit?
-
PrimaMateria
csendes tag
Mit lehet tenni,ha a bekapcsológomb elkopott és nagyon nehezen veszi a nyomást?
Nem szívesen adnám le a szervizbe 3-4 hétre... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7615 üzenetére
Volt időm egy kicsit agyalni a problémán. Cirka 1-1,5 hónapot használtam úgy a telót, hogy rosz volt. Volt olyan nap, hogy 9-10x keveredett bootloop-ba. Ez átlag 15-20 perc volt mire fel tudtam éleszteni alkalmanként. Kb 7-8 hónap alatt semmi gondom nem volt vele 1-2 apróbb bug-ot leszámítva, ezért nem is piszkáltam.
Ez volt az első teló amihez nem nyúltam szoftveresen!Szóval mondhatni gyakran játszottam rajta. Ezzel kezdődőtt, játék közben kék képernyő ->reboot-> bootloop. Kapott egy FR-et kb 1 hétig minden oké volt. Aztán minden egyes alkalommal, mikor játék volt ez lett a vége.
Oké mondom tesztelgessünk, játékok töröl. Csak böngészés, multimédia. Két hónap alatt oda jutottam, hogy a böngészőben egy erőforrás igényesebb site megölte. Mivel vannak telók itt a topikban amik régebbiek mint az enyém és hibátlanul mennek, így kizárható a típus hiba.Egyes szériák nem sikerültek. Ez biztos. Gyanítom a melegedés öli meg procit vagy az alaplapon valamit. Elég vékony a készülékház a hő nem tud elég gyorsan távozni. Ez alap probléma, ehhez szerintem elég, ha bizonyos szériákba egy alkatrész gyengébb minőségű mint a többiben.
Mivel nem piszkáltam, ezért nem tudom, de kiváncsi lennék, hogy akinek volt ilyen problémája próbálta-e CM-el a telefont...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #7611 üzenetére
Túl sok volt a driver a gépemen!
Viszont így sem tudtam ROOT olni.
Minden próbálkozásomra összehányta magát a telefon. Kékkèpernyő→bootloop Feladtam a ROOT-ot. Kapott egy FR-t + wipe-ok. Na mondom menjen a legfrisebb Lolli-ig. Rom letölt OTA mehet a flash. Telepítés lemegy. Mìg átforgatta az appokat dalvikba 4 szer(!) keveredett bootlop-ba. Mikor méltóztatott elindulni akkor jött a meglepi. Setupwizardon nem jut túl, minden leáll. Mostanra benn van a TMX - talán tudnak kezdeni vele valamit.
-
Gauloise
csendes tag
Üdv mindenkinek
Elég rég óta használom ezt a "kis" aranyost és sajna szórakozik velem. Bocsi ha már volt róla szó nem volt türelmem végigolvasgatni
A lényeg: két kártyával használom teljesen jól müxik kivéve egy "apróságot", rendszeresen eldobja a hívást ilyenkor képernyő reset (fekete képernyő, nem reagál semmire mintha ujra bootolna de csak a lenovo logo után) mikor visszajön elveszti a dual sim beállításokat. Namost ezt napi szinten akár többször is ... gyári rom, elvileg utolsó verzió 5.02 K920_S288_160224_ROW bár sztem ennek nem sok köze van hozzá mert eddig mindegyik verzioval ezt csinálta ... valakinek esetleg tippje ???
Köszi előre is -
Blizzardking
őstag
válasz
WOT-H-A-C #7603 üzenetére
Szerintem a számítógépeden nem talál valamit. Vagy az ADB-t nem tudja izzítani, vagy a zip féjlban lévő mappaszerkezet nem oké. Szerintm töltsd le újra a zip-et, illetve próbálj meg külön egy ADB shell-t indítani.
Nálam a root mappában még a TWRP is ki van cserélve a legújabbra, szerintem ideális összeállítás.jocsooo - Kicsit elvesztettem a fonalat. Az hogy Qfil-lel felrakod a KK qfil romot, az megvolt? Egyszer azt írtad igen, de furcsállom az egész sztoridat. Ilyen esetekben nem a főzött rom a megoldás, hanem vissza kell menni a lehető legnagyobb gyalulásig. És ez a Qfil.
-
Pifi59
csendes tag
válasz
jocsooo #7576 üzenetére
Ha segit valamit,az en tortenetem nagyon hasonlo volt.Nekem CN-es verziom van.Vettem ra egy hasznalhatonak tuno rom-ot,bizonyos "balarajbi" tol.Sokan tettek fel ezt meg kulfoldon is.A rom tenyleg hasznalhatonak tunt,de egy par het utan a telefon ugyanezeket a tuneteket produkalta.Eloszor hardveres hibara gyanakodtunk,tobben letorkoltak itt a forumon is,hogy a bajt magamnak koszonhetem,hiszen kikapcsolas nelkul cserelgettem a sim kartyat.Kiderult,hogy a problema masoknal is jelentkezett,akik ezt a rom-ot hasznaltak.Azota teemeszetesen soha nem csereltem sim kartyat bekapcsolt allapotban,de a hiba mindig elojott.Csak es kizarolag a factory reset oldotta meg a gondot,igaz az is csak valamennyi idore.Kepzelheted milyen orom,amikor belakod a telefont es par het mulva f.r.!Kezdhetsz mindent felpakolni ra.Hogy a vegere erjek,csinaltam egy root-ot vegul,ami utan -lekopogjam-nem jelentkezett a jelenseg.A kovetkezteteseket vond le....:-))
-
hitman71
csendes tag
Sziasztok!
Szilikon tokot szeretnék venni a telefonomhoz. Lehet kapni Magyarországon, vagy csak e-bay-en? Még sosem vásároltam e-bayről, megbízható forrás? Merjek normál bankkártyáról fizetni? Előre is köszönöm a segítségeteket! -
kk831228
addikt
Üdv!! Olyat produkál a telefonom hogy nyomkodom és egyszer csak leveszi a csörgést némára...
Ez mitől lehet?? Rajta van még a berepedt üveg fólia ez nem tudom befolyásolja - e hogy nyomkodás közbe néha leveszi némára...
-
WOT-H-A-C
veterán
srácok, van ötlet arra, hogy miért nem tudom root-olni az 5.0 át? Letöltöm a bat file-t usb hibakeresés ok. És mikor elindítom azt írja nem találja az elérési utat.
MTP módba van csatlakoztatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással