- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
thomasvold #1125 üzenetére
Teljesen fóliázva volt illetve egy ízléses tokból ki is kellett húzni a dobozt. A doboz alján a felső és alsó két részt egy lenovo feliratú kör alakú matricával is lezárták, amit késsel vágtam el.
Szóval ez a példány biztosan nem volt felbontva előzőleg. iPon oldalán az volt írva rá, hogy elérhető külső raktárból, tehát nem belsős készletből küldték. Egy bubis borítékban volt a jótállási jegy és a számla is dobot mellé rakva.
Womb
Köszi
Én is meglepődtem, hogy se kép se hang, mikor megpróbáltam bekapcsolni. Gondoltam odarakom frissíteni a FW-t, míg mással foglalkozom, de ugye 5-10 másodpercig nyomva tartott bekapcsológombra sem reagált.
Ekkor álltam neki előszedni a töltőjét, hogy megnézzem mutat-e életjelet töltőre rakva. Minden esetre most már megvárom, míg teljesen feltölt és csak akkor fogom bekapcsolni. Addig is kitapasztalom a töltés közben hogyan változik a led értesítés.
Maxx-nál nagyon merült állapotban fehéren világított töltőre rakva, ennél pirosan villogott
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest