- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
válasz
Dominó85 #4273 üzenetére
Ha az általam linkelt needromos MIU romot csókoltatod, akkor csak jelzem, hogy onnan szedtem le.
Csak mivel minden tizedikre töltötte be a linket, ezért 1X leszedtem, és átraktam a saját driveomba.
Ami okozhatja az eltérést, hogy a needromon is van több miui 8 v6.9.1 rom fent.
Az egyiiknél átirányított 1 drive-ra, és onnan szedtem le. Lehet, hogy nem ua. volt, mint ami előtte be lett linkelve, de onnan származik az tuti.
Azt hiszem ez volt amit nagy nehezen leszedtem, és átraktam magamhoz.
[link] -
DraXoN
addikt
válasz
Dominó85 #4258 üzenetére
Szia,
ezt csináltam még miui8 al:
[link]szerintem lényegesen szebb mint amit a gyári szoftverrel csináltam (igaz kicsit már lemenőbb nap mellett):
[link]Miui8-ból én ezt raktam még fel (van benne magyar nyelv is):
[link]
nekem egyetlen gondom az akkuidő volt. a gyárival most csináltam 3 napot, ez esélytelen lett volna a MIUIval, igaz a hétvégén szinte hozzá se nyúltam a telefonhoz (ellenben próbáltak felhívni páran..). -
tattib79
csendes tag
válasz
Dominó85 #4222 üzenetére
Köszönöm a segítséget sikerült!
Elég sok romot kipróbáltam a mai nap,de mindig ugyan az volt a probléma. Aztán a végén találtam egy rom-ot ami ugyan nem írt ki hibát,de nem is csinált semmit,végső elkeseredésemben felraktam windows 7 32 bites rendszert és láttam csodátminden zökkenés mentesen történt és már fut is a telómon az adroid 5.0 ami már fel is dobta a 6.0 frissítést
Köszönet!
Dominó85 és kovjoe kollégának. -
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #4221 üzenetére
Első körben inkább egy szimpla TWRP felvarázsolását javasolnék neked. Ha az sikerül, onnantól már nyert ügyed lehet. Flashtool alól a drive-omról szedd le K3-NOTE-TWRP-2015-22.05.zip csomagot. Töltsd be a mellékelt Scatter fájl segítségével SP Flashtool-ba. Majd üres aksival dugd fel a telefont a gépre. Most nyomj egy Download-ot (Download Only legyen a lenyitható részen is). Egy határozott mozdulattal csúsztasd be az aksit a helyére. Lehet imádkozni.
-
keyman
tag
válasz
Dominó85 #4129 üzenetére
Üdv!
A napokban én kerestem meg Dominó kollégát egy kis segítségért telefonon.
Történt ugyanis, hogy a napokban a munkahelyemen gyorsan egymás után áramszünet volt 4x is.
A telefon töltőn lógott, én nem is foglalkoztam vele a műszak végéig.
Amikor a kezembe vettem se kép se hang. Képernyő sötét és nem reagál semmire.
Semmi gond aksi ki-be, indítás, rezzen, Lenovo felirat, és itt megáll. Így hagytam hátha összeszedi magát, 20 perc míg hazaérek a felirat még mindig látható. A történet egyetlen pozitívuma, hogy a twrp-t elértem.
Csináltam egy factory resetet, eredmény nulla.A telefonon Cuoco 1613 rom volt ami frissült is annak ideén 1621-re de onnan tovább soha. Szólt, hogy van frissítés, letöltötte, újraindult,valami hibát írta twrp "sosem tudtam elolvasni.....gyors volt a g.ci" és vissza állt a régi rendszer. Nagyon nem foglalkoztam vele mert stabil volt, jó aksi idővel.
Ennek fele sem tréfa, új romot kell felrakni. És itt kezdődtek a gondok.
Az első probléma, hogy a telefonomat már vagy fél éve nem látja a számítógép...csak töltés de adat kapcsolat nincs. Tehát flashtool kilőve. Marad a twrp, letöltöttem Cuoco 427-t, twrp, wipe, factory......eredmény negatív
A telefon a lenovo feliratnál ugyan úgy magáll. Akkor már ráncoltam a homlokom
Sok 6.0-ás romot letöltöttem de egyiksem indult el. Ölni tudtam volna a flashtool ért.
A lényeg vissza kellett mennem egészen 5.0-ra, amikor is a telefon először elindult,majd 5.1 és ezután következett Cuoco 427. és most működik.Remélem senki nem fut bele ilyenbe, de ha mégis akkor talán segít neki.
Nagy köszönet Dominó-nak még ha nem is fejeztük be a beszélgetést mert megszakadtunk....Mindenkinek szép napot.
-
DraXoN
addikt
válasz
Dominó85 #4035 üzenetére
Teljesen gyári rom,
ezt raktam fel Flashttoolal:
[link]Root nincs benne emiatt értelemszerűen.
Magyar nyelv van benne, szerintem ez majdnem a S427-el megegyező, de valami különbség lehet köztük.
Elvileg a s427 az indiai piaci az s327 az orosz piaci modellekre van, az xda-n a különbséget nem is tudják, de egy-két orosz tag szerint más modem lehet egyik-másik eszközben... működik ugyan mind2 mind2-vel, csak lehet nem "tökéletes"...
XDA-n is talákoztak azzal, hogy egyes példányok gyorsan merülnek az s427 romokkal (vagy arra épülőkkel). Az xda-n erre azt ajánlották, hogy aki ezt tapasztalja térjen vissza a kínai t3s/t5 romokra, mert azokkal nincs gond. Az s327es romot ugyan ott nem ajánlotta senki, és az oroszoknál se tértek ki erre, de mivel ott említettek páran modemkülönbséget (és vélhetőleg azzal van baj a s427 rommal nekem is, mivel az fogyasztott sokat), így gondoltam érdemes lehet megnézni az s327-es romot.. 2 nap nem sok, de eddig sokkal jobbnak tűnik, legalábbis ma 1-2% ot merült kb. óránként úgy hogy nem nyúltam hozzá (több aktív chat klienssel a háttérben, viber, messenger, gtalk)...
-
DraXoN
addikt
válasz
Dominó85 #4032 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy nekem a telefonom a S424-427-el gyorsan merült.
Kicsit utánanézve találtam infó-t miszerint a S3xx sorozatban más modem lehet (az enyém eredetileg T3s). Tudom az az orosz régiós, de valahol egy orosz fórumon olvastam (igaz, google trastlattel angolra fordítva). De eddig úgy tűnik van benne valami, igaz még csak 2 napja van rajta az S327-rom, de nem merül olyan gyorsan. Kíváncsi leszek rá hosszú távon, és szerintem biztos beszámolok róla majd (de eddig pozitív).
Nekem az S424 rom már az elején is gyorsan merült, csak annak tulajdonítottam, hogy sokat nyomkodtam, de akkor tűnt fel amikor egész nap hozzá se tudtam nyúlni a telefonhoz, de a reggeli 100%-ról estére 20% lett (bármit csináltam is vele)...
-
lukacsjeno
tag
válasz
Dominó85 #4028 üzenetére
Olvass vissza Dominó
Csak hülyülök, persze, de a korábbi romoknál a
MIUI-nak mondták, hogy jó a kamerája.
A magyar nyelvről nincs tapasztalatom, mert én
csak a Cuoco 424-est használtam, és használom most is,
de abban szinte csak a Cuoco féle plusz dolgok nem magyarok.
Amúgy nekem ennek a ROM-nak a kamerájával sincs gondom. -
eladogeppc
veterán
válasz
Dominó85 #3978 üzenetére
Szia !
Nem dicsekvésként, de ha ránéznél ezen oldalamra, láthatod, hogy nem kezdő telefon frissítő lennék:
OldalamTudom mi a flashtool vagy a twrp/cwm telepítések közti különbség.
Kismillió meg egy kínai kacatom volt, amin úgy cserlgetem a ROM-okat mint más az alsó gatyáját.Ami engem zavar, hogy ebből nem egy típus létezik.
Lenovo K50-t5 , Lenovo K50-t3s , stb....
Ezért kérdeztem, mivel ez a típus még nem járt nálam, hogy kíván-e valami extra ROM-ot, vagy valamit kell-e buzizni rajta, hogy meginduljon.
Egyébként ahogy olvastam külföldi oldalon, még az se gond ha az egyiket a másikkal (t3s - t5) megcserélem, maximum modemet kell ilyenkor cserélni.
Az, hogyha valaki 0-ra formázza a telefonját még nem jelenti a készülék halálát. Csináltam már a régi Zopo ZP810-esemmel véletlenül, de modem szintről vissza lehetett azt is állítani.
Volt már Snapdragon-os telefon, ahol szintén Qualcom Dload módból kellett visszahozni telefont, és amit linkeltem például nem egy LG G2-es amit a linken látható módon kellett visszahozni a halálból.Mindezt csak azért írtam le, hogy nem ma kezdtem a szakmát. Igazából ennek a telefonnak a specifikus dolgaira voltam kíváncsi, hogy van-e valami trükk, ami miatt ezt kellene csinálja a telefonnak.
Újrapartícionálás okoz-e ilyet, ha igen van-e megoldás már rá, stb.....A legeslegnagyobb bajom, hogy ha megnézed egy LEVA által buzerált OS-t is próbáltam, de az sem indul el, hanem rebootol valahol fél úton.
Köszi előre is minden segítséget !
-
eladogeppc
veterán
válasz
Dominó85 #3976 üzenetére
A nagy gond még mindíg az, hogy fel feltelepül a ROM TWRP-ből, minden successful.
Majd reboot, és nem indul el. Megáll szépen a LOGO után, majd reboot.
De nem azért mert én vagyok béna, hanem mert szerintem nem jó ez a telefon.Küldjek képernyőképet mennyi ROM-ot töltöttem már le ?
Rengeteget. Csak a ROM mappám 15GB.Gyári ROM-ok ROW/CN , Custom ROM-ok, stb.... Vibe ROM-ok stb....
-
eladogeppc
veterán
válasz
Dominó85 #3970 üzenetére
Értem. Egyetlen ROM sem
bootol be.indul el, mivel be bebootol ahogy a videón látni.
Ha a preloader-ét rontottam volna akár én el, akkor a videón látható módon el sem indulna, hiszen pre-loader.
NVRAM ismét nem jó tipp lehet, mert ott max a Wifi/IMEI beállítások mennek el.Orosz ROM-ot melyiket raktad fel ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
Dominó85 #3966 üzenetére
Felraktam kínomban amit említettetek ROM-okat.
Lewa van a youtube-os videómban is, de kínomban a linkelt ROM is felkerült rá.
Nem tudom mi lehet a baj. Full Wipe volt, sőt Flashtools-al is dara volt mindenre.
Így kizárt hogy ne menjen, csak akkor ha hamisítvány és nem is olyan chipset van benne.
Illetve még az lehet, hogy eMMC hibás. -
-
-
-
yanpec
senior tag
válasz
Dominó85 #3781 üzenetére
Jaja, gondolom.
Sok meló volt vele mire idáig eljutottam a MIUI-l. Egyedi akukímèlő üzemmód van beállítva, plusz minden olyan alkalmazás futása le van tíltva a háttèrben ami nem feltètlenül kell. Továbbá letíltottam a rendszeralkalmazások egy rèszèt is, mert az nonszensz, hogy kèszenlètben is piszkosul merül( 5 óra, 8-10%). A 6.0-s romok max 1-2% ha merülnek. De mèg tesztelgetem mit lehet a háttèrben letíltani mit nem.
-
Payskin
tag
válasz
Dominó85 #3768 üzenetére
Fura erre már válaszoltam, de most találom. Lehet, hogy nem küldtem el? Már tényleg hülyülök megfele.
Szóval a narancssárga 32 gigás Samsung EVO, még annak idején beszélgettünk is róla, hogy ha a tinydealről rendeli az ember, honnan tudja, hogy eredetit kap-e.
Eddig semmi baja nem volt. Az a baj, hogy nincs semmi ilyen keretbigyóm, amivel rendes SD kártyává tudnám alakítani, hogy berakjam a gépbe és megnézzem, mi baja. Van-e baja egyáltalán. Úgyhogy most kártyamentesen használom a telefont egy ideig.
-
yanpec
senior tag
válasz
Dominó85 #3750 üzenetére
Èn cserèltem rajta 2x kijelzőt, 1x mert összetörtem, aztán meg elegem lett abból, hogy èrzèketlen meg egyenletlen a kijelző. Azóta űberfasza a teló. 😂😂😂
Ebből nekem az következik, hogy az eredeti kijelzők gyárihibásak, ès az, hogy egyik romon működik a másikon meg nem, valakinek ezen megy valakinek meg azon, hogy szoftveresen próbálták kiküszöbőlni a kijelző hibáját több kevesebb sikerrel. -
yanpec
senior tag
válasz
Dominó85 #3716 üzenetére
Nem az akku volt a ludas a gyors merülès miatt úgy, hogy megnyugodhatsz.
Az a MIUI van rajta amit te is használsz 50%-n van ès szinte pontosan 2 órája megy. 2 dologra gondolok ami a hiba okozója lehet. 1 a folyamatos power bankról való töltès, 2 a duplakoppintásos kèpernyő èbresztès ès zárás. Úgy gondolom, hogy ez a kèt dolog vezetett ahhoz, hogy felère csökkenjen az amúgy se nagy kèpernyőidő.
-
-
Vicë
tag
válasz
Dominó85 #3726 üzenetére
Alap?
Azt tudod, hogy hol kell megmondani az indesignnak, hogy reálisan mutassa a 100% K színt?
Szerintem ez is alap, de ha hülye vagy hozzá, akkor kínai, amit írtam.Szóval érdemes beleírni a TWRP telepítéséről szóló leírásodba. Köszi!
Amúgy sikerült feltenni a slick s427-et.
-
yanpec
senior tag
válasz
Dominó85 #3713 üzenetére
Hát nemtom. Èn kb 1-1,5 hónapja használom ezt a 3500mah aksit ès kb 1 hete vettem èszre, hogy mint ha rohamosan csökkenne a kijelzőidő. Pedig mikor új volt több mint 5 órás kij.időt mèrtem MIUI alatt, igaz csak youtube ment. Tegnap pl 1 óra 57 perc volt ez extèm kevès, de mostanában 3 óra alatt van. Most tesztelem 6.0n hátha csak benyeltem valamit azèrt szopikázza az akut. Viszont a MIUI 7.3.2t kipróbálom èn is
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Dominó85 #3681 üzenetére
Azt nem hiszem hogy a bekapcsolt kijelzőt az órával való kikapcsolás miatt még jobban bekapcsolja.
De különben így hogy elmúlt az újdonság varázsa és nem nyúzom a telefont csak rövid ideig, egy kis hír olvasás, időjárás, e-mail, Facebook, így azért már 3-4 napig simán kihúzza. -
daginyomigec
csendes tag
válasz
Dominó85 #3666 üzenetére
Szia!
Pont most kezdtem írni neked priviben, de mielőtt elküldtem volna, gondoltam visszanézek a fórum végére.
Épp a blogodról szerettem volna kérdezni... Hol tudnám elérni? Pfff!
Várom, hogy teljes legyen majd a cikked
Én teljesen láma vagyok, viszont baromira elszánt, de ezekkel a kifejezésekkel, hogy ROOT meg FLASH és társai, sajnos nem megyek semmire.
Viszont annyit már kijelenthetek, hogy MIUI romot szeretnék.
-
cs.lev
tag
válasz
Dominó85 #3607 üzenetére
Prokent meg a MIUI-hoz hozzatennem, hogy nagyon sok jol hasznalhato beepitett alkalmazasa van, ami rendszer szinten tud valami okosat csinalni/beallitani (pl. melyik alkalmazas hasznalhatja a mobilnetet, stb.)!
Ez mar majdnem olyan iPhone-os dolog (bar sosem volt iPhone-m), hogy alapvetoen rengeteg dolog es szolgaltatas be van epitve, ugyanolyan design-nal es modon kell hasznalni mint a tobbi appot, es nem kell pl. third-party appokat kereseni/vadaszni es letolteni hozza, amik nagy reszben biztos nem tudnak mindent ugy allitgatni, ahogy ezek.
Megj.: A vibe UI-bol utoljara a 2.0-ast hasznaltam, az ujabbakban nem tudom, hogy vannak-e mar ilyesmi alkalmazasok! Valaki cafoljon meg, vagy adjon igazat
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Dominó85 #3590 üzenetére
Egy diagnosztikai szoftver, naplója alapján állították össze, a lényeg az hogy nem igazán hardveres gondok vannak a telefonokkal, hanem a szolgáltató jelét dobálják néha.
Ráadásul a hibás telefonok esetében 10-ből 8 esetében valódi hiba nem állapítható meg ami azt jelenti hogy a felhasználó által telepített alkalmazások nem férnek meg békésen egymás mellett.
De ami szép hogy egy olyan nagyágyú mellett vagyunk említve mint a Samsung Galaxy modellek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest