- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Felraktam én is az RROS-t. Nem találom a témázhatóságot és az értesítési LED-del kapcsolatos dolgokat. Kimaradt volna?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vornia
senior tag
válasz Viktor0610 #14783 üzenetére
Persze,persze...
de a V5 a sorban jobban lekötötte figyelmemet,mint az a kis N betűcske.. -
kaszibat
tag
-
Istu94
csendes tag
válasz kaszibat #14787 üzenetére
Szia!
XiaomiFLash programot próbáltad ? Felismeri a telefont ? Ha felismeri akkor azon keresztül könyedén újra tudod telepíteni.
Ha meg esetleg nem akkor a DEEP FLASH kábelt tudom neked ajánlani. Ezt tudsz készíteni illetve az Aliexpressről rendelni. Nekem ezzel sikerült visszahozni az életbe egy Redmi Note 3 pro készüléket a halálból. Nem reagált se fastboot se download módra. A deep dlash kábellel felismerte a XiaomiFlash program és újra tudtam telepíteni.
Sok sikert! -
kaszibat
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Kollégám Redmi 3-asára nemrég felflasheltem a global dev 6.10.27 Romot. Most szerettem volna frissíteni, felmásoltam a gyökérbe a global dev 7.3.16-t, majd a frissítés menüben kijelöltem az új romot, hogy frissítsen. Ki is kapcsolt a telefon, kiírta hogy ne indítsam újra mert frissít, csík elindult, majd egyszercsak pár másodperc múlva újraindult, de nem tud bebootolni, majd újra próbál frissíteni, majd pár másodperc ujraindulás stb. Ebben a körforgásban ragadt. Nagy nehezen a 3 gomb egyszerre nyomásával sikerült kikapcsolnom, de ha be akarom kapcsolni, újra ebbe a körforgásba kezd, nem tud sem frissíteni, sem bebootolni. Hogyan tudok most rárakni firmwaret? A download módot sem tudom elindítani. Csak fastboot módba tudom tenni. SEGÍTSEN VALAKI legyen szíves! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
az eddigi legjobb rom amit használtam [link]
-
MODERÁTOR
-
Upo
addikt
A belorusz fórumon találtam egy leírást, hogy lehet +100GB mi cloud tárhelyet szerezni. Tegnap is upgradeltem egy fiókot, még működik.
Rövid leírás:1. i.mi.com-on be kell jelentkezni. Utána a zöld gallery gombot megnyitni. Ha nem lett még megbízhatónak jelölve a gép akkor lehet hogy újra be kell jelentkezni, sms kódküldéssel. A kód beírásnál ilyenkor van egy trust this device pipa (vagy valami hasonló), ha állandó gép akkor célszerű bepipálni. A weblapot ne zárjuk be.
2. A galériában a felső sorban jobb felé a "Use MI PC Suite" linkre rá kell kattintani. A Mi Cloud Photo Manager letöltési oldala jelenik meg, ezt le kell tölteni. Az itt található letöltési link nekem kegyetlen lassan jött, nem is bírtam kivárni. De találtam egy USA szerveres letöltési linket ami gyorsan jön: [link]. Tegnap ezzel csináltam, működik vele.
3. Telepítés. A szoftver full kínai. Kicsit fura, mert elindítás után nem kell semmit kattintgatni, csak várni kell, egyszer csak kész lesz és beadja a bejelentkező ablakot. Indítás után amiket ad linkeket, gombokat telepítés közben, azok valami információs linkek lehetnek, nem kell rákattintani semmire.
4. Ha elindult a program, akkor be kell jelentkezni a mi fiók adatokkal. Itt is lesz egy sms kód küldés. Utána elődob egy kis ablakot, ott a kék gombra kell kattintani.
5. Szinte kész vagyunk, zárásként meg kell nyitni ezt a linket: [link]
Ha nem zártuk be a weblapot akkor simán megnyílik a lap, ha lejárt az idő akkor újra be kell jelentkezni és megnyitni a linket. Ezen a lapon fent az alábbinak kell megjelennie:Current account: Mega
Ha ez van, akkor öröm, boldogság, kész vagyunk. A buy gombokkal ne foglalkozzunk.
Ha visszatérünk az i.mi.com főlapra, ott már elvileg a 100 gigával megnövelt hely fogad a címsorban.Forrás: [link]
Ja, a kínai szoftot akár lehet uninstallálni is. Én csak kiszedtem az automatikus indításból, elfér az. Lehet hogy egyszer lesz angol verzió is belőle.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
trebrona
nagyúr
válasz enginev3.0 #14772 üzenetére
3S topik itt: [link]
Egyébként próbáld meg, ha nincs túlságosan módosítva, fel szokott rá menni a global.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Redmi 3s nem hivatalos rommal jött, updaterbol nem lehet telepíteni hivatalos romot?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Upo
addikt
válasz juve600 #14767 üzenetére
Igaz hogy redmi2, de ma reggel frissítettem miuihu 7.3.9-re. A firefox 52-es verzió van fent, és nekem szinkronizál. Legalábbis a jelszavak megvannak, és az előbb pc-ről megnyitott lapokat is látom a telón az előzmény fülön, szerintem nálam működik. Engedélyek esetleg nem állítódtak el? Bejelentkezel sync-be és nem csinál semmit? Esetleg telefon újraindítás? Wipe cache/dalvik cache volt?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
juve600
nagyúr
üdv
miuihu 7.3.9
firefox nem szinkronizálja az adatokat-jelszavakat
már töröltem -újra telepitettem,de nem működik
ötlet ? -
SirRasor
addikt
válasz juve600 #14757 üzenetére
Jaj istenem..nem sértődtem meg, csak közöltem, hogy elolvastam és nem segít. Nem értem mit nem lehet ezen megérteni, ami nem csak neked szól, hanem trebrona és wesder nektek is. Ne csak azt nézzek, ami oda van írva, hanem kattintsatok is bele; ugyanúgy használhatatlan a számomra, mert azzal kezdtem, hogy fastbootos romcsere NEM megy, mert zárt bl-re hivatkozik. Lehet, hogy bővebben ki kellett volna fejtenem, de szerintem a lényeget tömören, lényegre törően odaírtam.
Make Love not war!
-
SEMY
tag
Üdv !
8.2 stable romot próbálta valaki ?
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
juve600
nagyúr
Üdv
LineageOS-ben lehet külön értesítési hangot beállítani az alkalmazásoknak ?
-
SirRasor
addikt
válasz Aethelstone #14753 üzenetére
Jah, megnéztem fasbootban és tényleg zárt. Hát ez matthelyzet. Elküldtem megint a nyitási kérelmet, de ezt nem értem; miért nincs egy teljesen gyárira visszaállítás, amit akár nyitott, akár zárt a bl, meg lehetne csinálni
Megint el fogják utasítani, mert azt hiszik mókolni akarok vele.Make Love not war!
-
MODERÁTOR
-
SirRasor
addikt
válasz Viktor0610 #14745 üzenetére
Thx, meglesem. Megmondom őszintén kivételesen nem futottam át az összefoglalót, mert azt találtam az en.miui.com-on, hogy a redmi 3 csak nyitott bl-el létezik.
Make Love not war!
-
trassher
addikt
Urak global developer 7.3.9 van fent a telefonon, talán 2 napja frissítettem. Ma reggel 100%-on volt a telefon, napközben nem volt nálam. Délután 5-kor arra értem haza, hogy a telefon kikapcsolt mivel 0-ra merült. Íme a képek:
Nem is lenne ezzel semmi gond ha egész nap masszívan használtam volna a telefont de még a zsebemben sem volt nem, hogy a kezemben. Mi tarthatta bekapcsolt állapotban a kijelzőt szerintetek? Most töltöm épp. Kipróbáltam, hogy 88%-nál lehúzom a töltőről és leteszem. 5 perc alatt 80%-ra merült a telefon.
Redmi Note 7
-
Halihólaci
tag
válasz trebrona #14747 üzenetére
Már próbáltam kártya nélkül is minden jó, és m,ásik kártyával is, szóval bebuktam...
A gariról pedig annyit,h bár megkerestem a blokkot és a dobozát, ki az aki odadadja a garanciáért a családi fotóit? Már csak olvasni tudom a kártyát, törölni sem tudtam róla... Szóval ez az a gari ami egyszerűen nem ér ennyit...
annyira fontos voltak a Páromnak eek a fotók,h befényképeztük a telójáról, bevallom némi utómunkával meglepően használhatóak lettek, de azért 150 fotót befényképezni, kijavítani...
szóval veszek egy 32Gb-os Samsung EVO-t! :-)[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Halihólaci #14746 üzenetére
Nagyon egyszerűen meg tudod nézni, állítsd át, hogy belső tárhelyre mentse a kamera a képeket.
Egyébként Sandisk kártyákra vagy lifetime, de minimum tíz év garancia van, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Halihólaci
tag
válasz trebrona #14743 üzenetére
Nem használjuk a felhőt, és a fájlmértek is meg vannak, szóval biztosan nem előképek vannak a kártyán.
Ez valószínüleg kártyahiba lesz, egy 32Gb 10-es Sandisk van benne, mindig márkás kártyát biztos helyről (ez pl M.M.) veszek, de ez már a második befürdés lesz. Pár éve a lányom Kindgston kártyája halt be, most ez. Amivel még nem fürödtünk be az a Samsung, lehet mostantól csak azt vásárolok, persze tudom mindennel be lehet fürödni... -
MODERÁTOR
-
SirRasor
addikt
Helló!
Kb. 1 éve vettem feleségemnek egy ilyen csodát. Nemsokra rá tettem rá swing romot, mert az akkor még jobb volt meg..már nem tudom miért.
Most szeretném a legújabb stabilt rárakni. Követtem az utasításokat, de a telefon updatején keresztül azt mondja a zip kitallózásakor, hogy először kapcsoljam már be a WLAN-t, aztán meg élből elutasítja. Gondolom mert más rom ahhoz képest.Oké, akkor recovery-be be: ..mintha nem lenne rajta. Bejön egy kép, hogy dugjam be a telefonba a kábelt. Ha bedugom, akkor meg azt mutatja a kép, hogy be van dugva...és ennyi.
Hát akkor marad a fastboot-os megoldás: az meg azt mondja, hogy "device is locked" , amikor elvileg a Redmi 3-nak nem is lehet zárni a bootloaderjét. Ilyenkor mi a rák van? Tényleg lezárhatott? És ha igen, hogy oldom fel (nem a xiaomin keresztül, mert már elutasították a kérelmemet)?
Make Love not war!
-
trebrona
nagyúr
válasz Halihólaci #14742 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy be van kapcsolva a MiCloud szinkron a képekre, így csak az előnézeti képek vannak a kártyán, galéria felhőből olvassa be. PC-n MiCloudból le tudod tölteni őket. i.mi.com
[ Szerkesztve ]
-
Halihólaci
tag
válasz Halihólaci #14735 üzenetére
Sziasztok! Párom Redmi 3 telója a messengerben fotó küldésekor "Hiba a médiafájl betöltésekor" üzenetet adja a képek helyett! Már próbáltam rákeresni, sajna nem találtam semmit, újraindítottuk, semmi változás.
A face-es forumban javasolták az engedélyek beállítását, megtaláltam, de az engedélyek kezelésénél a szín világos, tehát nem állítható. De a multimédiánál mindkettő zölden ki van pipálva, bár az is világos színben, az sem állítható.
Esetleg vmi ötlet? köszi!
A Face-es Xiaomi fórumiosok javaslatára újratelepítettem, annyi történt,h az éppen készített képeket tudjuk küldeni, de a réggebieket nem. Közben lementettem a fotókat pc-re a Mi programmal, döbbenet, volt előkép, meg minden, de a lementett képekből a frisseket a pc-n sem tudom megnyitni, nem támodatott formátumot ír ki...
Kivettem a kártyát, betettem kártyaolvasóba, de azt a pár tényleg fontos képet továbbra sem tudom sehogyan megnyitni. Sem Ps, sem XnW, semmi nem tudja megnyitni.
Közben visszatettem a telefonba, és a telefon galériájából megnyítható, nagyítható... ez őrület!
Újabb próba, nem lehet küldeni, sem USB-n, sem Bt, sem messenger...
Ha vkinek bármilyen ötlete van kérem segítsen nagyon fontos lenne! -
-
awesomeTOAD
csendes tag
Sziasztok!
A bluetooth hangszórómmal van egy kis problémám, és mivel már jó ideje nem találom a megoldást, hátha itt ki tud valaki segíteni. Szóval: van egy Xiaomi bluetooth hangszóróm (2 hangszórós, csak bekapcsoló gombos), ami MIUI alatt pöpecül működik, ám bármilyen más rendszer alatt a hangerő szintek meg vannak bolondulva. A 0 hangerő működik, aztán egyre hangosabb lesz (wow), de kb. a 3. hangerőszint már üvölt, aztán a 4. nagyon halk és innen fokozatosan lesz hangosabb, ha növelem a hangerőt. Eddig azt hittem a LineageOS hibája, de kipróbáltam JBL GO-val is, és azzal hibátlanul működik a telefon. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a megoldás? -
juve600
nagyúr
üdv
redmi 3 pro
miuihu romegy ikonnak a szeretném megváltoztatni a kinézetét,lehetséges ?
firefox ikontöbbiét nem
-
Raruh
tag
válasz Halihólaci #14735 üzenetére
Én letörölném az alkalmazásadatokat, majd magát az alkalmazást is, és újból letölteném storeból. Nekem programhibának tűnik. De hacsak nem vagy időutazó, szerintem Mi 5 lesz az, nem pedig Redmi 5
[ Szerkesztve ]
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Halihólaci
tag
Sziasztok! Párom Redmi 5 telója a messengerben fotó küldésekor "Hiba a médiafájl betöltésekor" üzenetet adja a képek helyett! Már próbáltam rákeresni, sajna nem találtam semmit, újraindítottuk, semmi változás.
A face-es forumban javasolták az engedélyek beállítását, megtaláltam, de az engedélyek kezelésénél a szín világos, tehát nem állítható. De a multimédiánál mindkettő zölden ki van pipálva, bár az is világos színben, az sem állítható.
Esetleg vmi ötlet? köszi! -
LeviTee
csendes tag
válasz Aethelstone #14733 üzenetére
Akárhogy másztam bele a hozzáférési pontok beállításaiba, nem jutottam semmire. Akkor ez romhiba lehet?
-
LeviTee
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem a hozzászólások között, de nem találtam rá a válaszra.
Adott egy Redmi 3 Pro eustock rommal. Eddig Telekom micro simmel használtam, most betettem mellé egy Telenor hipernet nanosimet. Akárhogy akármit állítok, nem tudom működésre bírni a netes kártyát. Próbáltam úgy, hogy a Telekom csak 2G-re mehet, úgy is, hogy a Telenorra volt a hang és a net is állítva, de semmi. A hálózatra fellép, sms-t kapok a hipernetes kártyára, de netet nem tudok csiholni.
Ötlet? (Budapesten és Gödöllőn fordulok meg, tehát van lefedettség.) -
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
válasz lakisoft #14713 üzenetére
Jelenlegi helyzet -driver probléma megoldva. MiFlash 2014.05.09.0 és MiFlash 2016.08.30.0 is látja a telefont. ido_xhdpi_global_images_V8.2.1.0.LAIMIDL_20170216.0000.00_5.1_global-t szeretném rátölteni most ez nem sikerül:
Rom töltés sikertelen:
MiFlash 2014.05.09.0[000034EC]CreateManagedObject(1261): Meghatározatlan hiba(0x80131604)
[000034EC]GetFactoryObject(1305): Meghatározatlan hiba(0x80131604)
[000034EC]CreateManagedObject(1261): Meghatározatlan hiba(0x80131604)
[000034EC]GetFactoryObject(1305): Meghatározatlan hiba(0x80131604)
[000034EC]GetFactoryObject(1326): A megadott szolgáltatás nem létezik.(0x800704db)
[000034EC]GetSearchPath(1381): A megadott szolgáltatás nem létezik.(0x800704db)
[000017A0]37b5ccf07ce3 0.00 execute C:\tmp\a\images\flash_all_except_storage.bat
[000017A0]CScriptReport::DoWork(397): A rendszer nem találja a megadott fájlt.(0x80070002)
[000017A0]GetFactoryObject(1326): A megadott szolgáltatás nem létezik.(0x800704db)
[000017A0]SaveFlashResult(1347): A megadott szolgáltatás nem létezik.(0x800704db)
Flash_all_except_storage.bat helyett Flash_all_except_data_storage.bat van a romban.Flash töltés sikertelen:
MiFlash 2016.08.30.0[0,02 37b5ccf07ce3]:image path:D:\tmp\_d\ido_xhdpi_global_images_V8.2.1.0.LAIMIDL_20170216.0000.00_5.1_global
[0,02 37b5ccf07ce3]:env android path:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android
[0,02 37b5ccf07ce3]:script :D:\tmp\_d\ido_xhdpi_global_images_V8.2.1.0.LAIMIDL_20170216.0000.00_5.1_global\flash_all.bat
[0,07 37b5ccf07ce3]:Physical Memory Usage:2183168 Byte
[0,10 37b5ccf07ce3]:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash>echo "ido Fastboot Tool Ver 5.0"
[0,10 37b5ccf07ce3]:"ido Fastboot Tool Ver 5.0"
[0,10 37b5ccf07ce3]:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash>"C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android\fastboot.exe" -s 37b5ccf07ce3 getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ido" || echo Missmatching image and device
[0,15 37b5ccf07ce3]:product: ido
[0,16 37b5ccf07ce3]:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash>"C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android\fastboot.exe" -s 37b5ccf07ce3 getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ido" || exit /B 1
[0,19 37b5ccf07ce3]:product: ido
[0,19 37b5ccf07ce3]:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash>"C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android\fastboot.exe" -s 37b5ccf07ce3 flash partition D:\tmp\_d\ido_xhdpi_global_images_V8.2.1.0.LAIMIDL_20170216.0000.00_5.1_global\images\gpt_both0.bin ||
[0,26 37b5ccf07ce3]:target reported max download size of 268435456 bytes
[0,26 37b5ccf07ce3]:sending 'partition' (33 KB)...
[0,26 37b5ccf07ce3]:OKAY [ 0.006s]
[0,26 37b5ccf07ce3]:writing 'partition'...
[0,26 37b5ccf07ce3]:"Flash tz error"
[0,27 37b5ccf07ce3]:process exit.
[0,27 37b5ccf07ce3]:error:"Flash tz error"- Árad -
-
solarix45
senior tag
válasz solarix45 #14715 üzenetére
Érdekes.. Gondoltam, gyalulom és tisztán felrakom, aztán megpróbálni a TitaniumBackup update.zip-jét, hogy vissza lehet-e tölteni az adatokat. Persze ez nem ment, úgyhogy ment vissza a TWRP backup. És láss csodát, simán visszatéve a backupot most megy a mobil adat. Lehet, hogy egy cache ürítés is elég lett volna.
Hangot még nem próbáltam. -
solarix45
senior tag
LineageOS-nél nincs nektek problémátok a mobil adattal és a hanghívásokkal?
Korábban nekem olyan volt, hogy sokszor mikor elhagytam a wifi-s környéket, mobil adat már nem volt, és csak az újraindítás segített. Most frissítettem a legújabbra, most gyakorlatilag egyáltalán nincs.
És a korábbi verzióknál is volt, hogy panaszkodtak a túloldalt, hogy nem hallanak rendesen, tegnap meg gyakorlatilag egyáltalán nem lehetett hallani. Ilyen szerintem CM-nél is volt párszor.A MIUI-ban meg nincs olyan, hogy bizonyos helyen ne kérje a PIN kódot, sőt a legújabbnál nem tudtam beállítani, hogy bekapcsoló gombra ne zárjon le egyből, ordítanak az üzenetek hangjai, csomószor kifakul a kijelző és le kell zárni megint, meg csomó hülyesége van.
Most kicsit ki vagyok már akadva, hogy tök jó a telefon, de nincs rá rendes ROM . Arról nem is beszélve, hogy a Google SafetyNet-en egyik sem megy át, még akkor sem, ha nem rootolt, pedig céges programokhoz kellene ez.
-
Wesder
félisten
válasz Aethelstone #14710 üzenetére
Legyen MIUI9 az màr bőven elég, úgyis bekerakjàk a Nugàtos dolgokat is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
trebrona
nagyúr
válasz Aethelstone #14707 üzenetére
3S-re sincs ilyen infó.
-
trebrona
nagyúr
válasz Aethelstone #14703 üzenetére
Honnan az infó?
-
Blamazs
senior tag
válasz Aethelstone #14701 üzenetére
Köszönöm szépen! Sajnálom azért hogy nem jon ra frissebb hivatalosból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...