- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Persze továbbra sem hasonlítható az igazi felhasználói élményhez
Hát tényleg nem!
Konkrétan semmit nem mond nekem, hogy ki-be lépeget játékokból, főleg hogy nem is játszom...
Olyan video kéne, amikor belakott rendszeren kiveszed a zsebedből és bekapcsolod, majd megnyitogatsz általános programokat (névjegy -3-400 névjeggyel-, sms -1000db smssel-, távirányító, viber, fényképező, galéria, beállítások, play, stbstb, ezeket mindenki használja). -
Maist
senior tag
Ezzel a módszerrel: [link]
A célnak most megfelel, aztán holnap beírom, hogy ezt a kingroot izét hogyan írtam felül a supersu root-al, ami jobban ismert/elismert root jog kezelő az androidon, és amelyben van teljes unroot opció is, ha nem kell a root a gmail művelet után.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Viktor0610 #6088 üzenetére
Az utolsó 2 frissítés óta nekem sem mindig jelzi a Gmailt, 6.5.12 volt az utolsó amiben rendesen működött.
Lehet visszateszem, valamivel elkel ütni az időt 17.-éig , akkor jön a Miui 8 publikus China Developer ROM, gondolom az Eu. dev is.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Maist
senior tag
Ez egy kis gondja az eustock rom-nak, hogy rendszer alkalmazásként van benne a gmail. Frissíteni hiába, attól még rendszer alkalmazás marad. A megoldás a root erre, aztán törlöd a gmail-t, újraindítod a telefont, telepíted a gmail-t, és onnantól benne lesz az indítópultban. Az akkumulátor beállításoknál is csak ezek után lesz választható a gmail.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #6088 üzenetére
Battery & performance menüben ugye meg vannak adva a jogok a gmail-nek?
Nálam mindig jelez azonnal.
(#6089) Surda- :
Viktor0610 már írta, ha rendszeralkalmazás, akkor nem látszik, csak az utólag telepített alkalmazásokat tudod hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
Az nálam is megvan. hogy néha nem jelzi a leveleimet.
Mintha "beragadna" a push, vagy nem tudom.Azon gondolkodom, hogy a MIUI nem korlátozza-e le a háttérben valamelyik Google-összetevőt, most kipróbálom, hogy az "Manage apps' battery usage" részen a kivételek közé betettem a Gmailt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Surda-
őstag
válasz Viktor0610 #6085 üzenetére
Frissítettem már. Össze vissza jelzi hogy jött e levelem.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
MODERÁTOR
-
Surda-
őstag
Az miért van, hogy az inditopultnal nincs az alkalmazások közt a gmail? Nem tudom kivalasztani hogy automatikusan induljon és egyáltalán nincs is az alkalmazások között, mintha nem lenne letoltve a telefonra.
-
fuze
őstag
Én ezt a sebesség teszt videót néztem meg 50 fps-ben. Persze továbbra sem hasonlítható az igazi felhasználói élményhez, de ha van különbség a tied és eközött, akkor a rom lesz (vagy lehet) a ludas. Erre még meggyőzőbb választ már tényleg csak romcserével adhatsz.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
suste
veterán
egy adott programon belül már nincsen akadozás, csak a megnyitásnál késlekedik nálam
hasonlóan, mint a zseblámpa beüzemelésnél....szóval lehet csak az érintő késik kicsit, bár akkor meg a gépelésnél is késnie kéne....fene érti...
az igazi pattogós rendszer hiányzik, ami pl Y5-nél brutál mód szembetűnő
de redmi3-nál sem mp-es gondolkozást kell érteni! de egyértelműen érezhető és zavaró -
liskov
tag
Pontosan ahogy (#6068) vornia mondja. Az egyik sim az micro a másik nano nálam is.
Amelyik kártyáról szeretnél mobilnetet használni, azt elsődlegessé kell tenni.
Viszont attól függetlenül, hogy melyik kártya az elsődleges, meg tudod mondani, hogy melyik legyen az alapértelmezett telefonálásra, sms küldésre, stb. -
fuze
őstag
Én kifejezetten vadásztam youtube-on a 60 fps-es telefonteszteket, hogy előre lássam milyen lesz a sebesség. Engem az értesítési sáv animációján kívül minden szempontból meggyőzött. Ezeken mind mind China stable rom volt, épp ezért én ezzel is kértem. Bár így félig látatlanban könnyű beszélnem, én úgy gondolom a rom lehet a ludas, legalábbis bízom benne. Eléggé harapós vagyok a lassulásokra, főleg ha pötyögés közben beakad. Majd meglátjuk.
adms.hu | UI Designer
-
suste
veterán
eustock-os teló, és nálam ilyen
volt még valaki aki hasonlóra panaszkodott, de általában a többiek meg vannak vele elégedve
így nem tudom, hogy csak a teló vagy a rom hibája, vagy mindegyik ilyen-e, mert nem láttam másik redmi3-at eddig
én csak kivettem a dobozból, letiltottam ami kell, felraktam ami kell, és használom
nem rom-oltam, se root, se semmi mókolás
már az lgf6-nál sem kellett belepiszkálnom mélyebben, ezért most sem szeretnék, hiszen elég erősek már ezek a telefonok (még zte blade-nél én is belepiszkáltam )
mondjuk most már szívesen megnézném a telót egy miui nélküli istock androiddal (mint pl a doogeex5pro) -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #5502 üzenetére
No.
Fejlemény. Volt egy frissítés, eltűntek a reklámok, aztán tegnap volt még egy update, most már az LG G4-en is megjelentek a reklámok.
Megtennétek, hogy 1*-os értékelésekkel árasztjátok el a programot a Playen?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
suste
veterán
válasz ironbed #6069 üzenetére
tényleg jó sok hülyeség van azon az oldalon
pl: "DLNA: Not supported"
nem sok köze van a hardvernek a DLNA-hoz, ha már van benne hálózati eszköz......a többi már csak szoftver kérdése...
attól is égnek áll a hajam, amikor extra fícsőrnek tüntetik fel valamelyik telefonnál! -
ironbed
aktív tag
válasz Viktor0610 #6070 üzenetére
Jó, igazad van.
Csak arra próbáltam utalni, hogy érthetetlen lenne ha az eddigi telefonokban (Redmi 2, 2 PRO, Note 2, Redmi 3) benne lévő 900Mhz-es 3G miért maradna ki....És a linkelt oldal nem egyértelmű voltára akartam utalni.
Valaki a PRO tulajdonosok közül nem linkelte egy képet valami tesztprogramból, ahol használható frekvenciák látszanak?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ironbed
aktív tag
válasz fireman123 #5981 üzenetére
Én azt az oldalt nem venném készpénznek. (az eustock már más tészta)
16GB van beírva mindkét változat alá. (816, 817)
Ja, és mindegyik 2GB RAM-os. Szerintem ezek más sima Redmi 3-ak, nem PRO-k.és miért ne lenne 900Mhz-es 3G ha, minden telefonjukban ami európai piacra van van 900Mhz-es 3G
Valaki tud erre hivatalos választ adni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ttt1
őstag
válasz Viktor0610 #6064 üzenetére
Gondolom ha rendszeralkalmazás úgy sem engedi törölni főleg úgy, hogy rootolva sincs a telefon.
-
MODERÁTOR
-
ttt1
őstag
válasz Viktor0610 #6062 üzenetére
Illetve észrevettem még egyet. Van update.zip is teló gyökérbe, vagy azt "használja" a rendszer?
-
MODERÁTOR
-
suste
veterán
most már használom egy jó ideje a redmi3-at az lgf6 helyett, és most volt szerencsém beüzemlni egy huawei y5-öt
hát eléggé kiakadtam, hogy sokkal gyorsabban reagál az Y5, mint a redmi3, pedig a hardvert nézve nem kicsi a különbség
régebben írta valaki, hogy nagyon sokat eszik a miui..... lehet tényleg van benne valami
ráadásul az lgf6 -ot ismerősnek adtam el, persze volt teljes visszaállítás, és az is gyorsabb alap esetbenmég az a szerencse, hogy a RAM miatt több dolog futhat egyszerre, és nem tölt újra mindent, mert különben mégjobban ki lennék akadva
az animációkat levettem már 0,5-re, majd ki is kapcsoltam, de csak nagyon kicsit javult a helyzet
más ötlet esetleg? -
ttt1
őstag
A telefonon lévő downloaded rom könyvtár törölhető ugye?
-
st6969
őstag
válasz CoolBoy323 #6057 üzenetére
Ez jó hír, de akkor mit jelent az, hogy "Viszont fontos, hogy mobilnetet csak alapértelmezett SIM-ről tud használni." #6049-es hsz.
-
st6969
őstag
Hogy? Én egy céges kártyához vennék ilyen telefont, plusz vennék bele egy feltöltős simkártyát mobilnethez. Úgy terveztem, hogy céges kártya lenne az alapértelmezett (onnan indítok és arról fogadok hívásokat), de közben a háttérben folyamatosan "online" vagyok a másik kártyával a neten, ami másra nem is lenne használva, csak mobilnetre. Akkor ez így nem fog működni?
Hanem hogy? Mobilnetes simkártya az alapértelmezett, és minden hívás előtt ki kell választani, hogy a másikról indítsa? (bocs, de sose volt még 2 kártyás telefonom) -
Logitech
aktív tag
Eddig 2 sim kártyával használtam a telefont, most tettem bele először memória kártyát. A google fordító nem akart működni offline módban, nem találja a letöltött nyelveket. Próbáltam az alapértelmezett mentési helyet automatikusról sd-re, belső memóriára állítani, nem segített. Menüből leválasztottam az sd kártyát, úgy megint működött.
Ezután visszacsatlakoztattam a kártyát, de ekkor meg a gyári zenelejátszó nem látta a zenéimet. Újraindítottam, kikapcsoltam de nem segített. Itt is próbálkoztam a mentési helyek változtatásával, nem lett jó. A programon belül váltogattam az előadók, dalok, mappák között, egyszer csak megjelentek.
Azt vettem észre, hogy a gyári fájlkezelőben ha az sd kártyát választom, vagy a belső tárhelyet, a felső sávban mindig a belső tárhely szerepel. Total commander pont az ellenkezője, ott sd kártyát ír mind a kettőre. -
MODERÁTOR
-
petido
csendes tag
Sziasztok! Nagy megelégedettséggel használok egy Redmi Note 3 Pro készüléket Global Stabel Rom-al. A kérdésem az lenne, hogy várható e a Redmi 3 Pro-ra is Global Rom? Vannak e biztató hirek e témában?
-
liskov
tag
-
Pepeninho
őstag
Nala nincs kerdes. Alul van ket hivasindito ikon 1es 2es SIM neven. De nem lehet egyszeruen tarcsazni.
Pl felhivna "Pisti-t", tarcsazoban 7,4,7,8,4. Kivalasztja Pistit de csak az egyes SIMrol engedi inditani a hivast. Hivaslistabol kivalasztva mar lehet SIM 2rol is inditani. Lehet, higy gyarilag az 1es SIM az alapertelmezett?
Lenovon pl. minden hivas inditasa elott megkerdezi, hogy melyik SIMrol inditsa a hivast...Ps4, Xiaomi 11T
-
gerii
addikt
Pro-nál, ha ujjlenyomat feloldás be van állítva, de gombbal élesztem fel a készüléket, akkor mintát/ kódot fog kérni ugye?
crgriseus7: + Eustock vajon csinál-e majd frissítést, ha kijön az új rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen ketyerét Édesanyámnak, de szenved a hívásoknál a SIM kiválasztásával. Régebbi dual SIM-es telókkal ez sokkal könnyebb volt, de itt elég macera. Van valami egyszerű módja a SIM kiválasztásának a hívás előtt?
Ps4, Xiaomi 11T
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Egy újabb probléma előtt állok, nem sikerül túljutni rajta:
A Gmail sync nem működik, a következőt írja ki: "sync is currently experiencing problems. it will be back shortly"
Már próbáltam leszedni a gmail fiókot, magát a gmailt is, de a levelek szinkronizálásához ezt az üzenetet kapom, nincs is egyetlen levél sem amit leszinkronizált volna....Redmi 3 pro a készülék
Köszönöm a segítségeteket előre!
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
fuze
őstag
MIUI 8 újdonságok. Többek között fejlettebb képernyőfotók, másodlagos képernyő, klónozott appok (több accounthoz gondolom) stb Őszintén remélem, hogy a Redmi 3 rendes Marshmallow frissítést kap, nem csak 5.1 alapú MIUI 8-at.
adms.hu | UI Designer
-
xabolcs
őstag
Teljesen magyar nincs.
Egyebkent pedig...:
A Redmi 3-ra az elso Spemall-os es az EUStock-os egyforman jo. Azok megfelelnek a kriteriumaidnak.A Redmi 3 Pro-ra csak a masodik Spemall-os jo, de kevesbe jol sikerult, mint az elso.
A Redmi 3 Pro-ra is folmegy az EUStock-os is, meg az elso Spemall-os is, de azok tul korai romok hozza, problemaid lehetnek belole.MIUIHU nincs ra.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
fuze
őstag
Valósnak, bár ez egy note. Én azt nem szeretem az ilyen "karc tesztekben", hogy a kés, kulcs stb. csak az ilyen direkt módon való próbálkozások esetében védi a kijelzőt. Üvegről beszélünk, így azt nem olyan egyszerű összekarcolni, ráadásul ez a hegyes tárgytól is függ, hogy az milyen keménységű az üveghez képest. Szerintem ha fúrófejjel próbálkozna, az már megkarcolná, nem beszélve arról, hogy a videókon nem látszanak a mikro karcok, amit ez okozhat. A drop teszt meg tényleg csak a szerencse kérdése. Ha pofára, vagy hátra esik szinte biztos hogy nem törik be. Ha sarokra pottyan az a gáz. Attól az összes létező telefon be tud törni szerintem.
(#6036) Surda- Arra kíváncsi lennék én is Szerintem humbuk az egész, de ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek melyik az a rom, ami ami zárt BooLoaderre-re, megy, magyar nyelvű és bloatware mentes?
Pl. Spemall-os rom megfelel ezeknek a kritériumoknak?Köszi előre is.
-
Surda-
őstag
kijelzővédő folyadékot próbált már valaki?
-
peestike
őstag
kipróbáltam, hogy felmegy e az xposed, aztán kiderült, hogy igen.
XposedInstaller_3.0_alpha4.apk
twrp alatt meg: xposed-v83-sdk22-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160428.zip
[link]
twrp utáni reboot eléggé hosszú, de legalább sikeres.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
bgyg1
aktív tag
Vajon ez a drop teszt mennyire valóságos? [link]
-
-
bgyg1
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Ennek milyen üvegből van a kijelzője? Törhetetlen vagy hamar betörik?
-
bgyg1
aktív tag
Köszönöm mindenki válaszát!
Még egy kérdés, miért baj ha zárt a teló bootloader-e?
-
Surda-
őstag
Méretre gyakorlatilag pont akkora mint az 1s,csak kissebb a káva, nagyobb a képernyő. Az 1(nekem mtks hongmim volt) icipicit szebb képeket lő, a videoja jobb a 3nak.
Gps tökéletesen működik, 2g rammal tobb applikacio telepíthető. A redmi3 aksija brutál, többnyire 2 napot is elmegy.
Szerintem best buy, még úgy is hogy olykor belassul. Ha erősebb hardver kell, akkor note 3 pro lehet a jó választás, csak az már jó nagy...
Eustock ad hozzá magyar garanciat és másnapra itt van.[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Jelenleg a legjobb választás ebben a kategóriában. Ha a spemalltól rendeled 48 000 Ft a pro változat két év eu garanciával. Minden infót megtalálsz az aláírásomban. Rendeléskor érdemes AUD-ban fizetni, mert kedvezőbb a valuta.
Az általad leírt dolgokra szerintem tökéletes, plusz finomság az ujjlenyomat olvasó és az infra! A GPS kiemelkedően jó, Glonass is van! Vásárláskor érdemes a 817-es verziót kérni, mert az tartalmazza a mobilinternethez szükséges legtöbb frekvenciát (kivéve B20).
Szerk.: Jé, neked már egyszer válaszoltam
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy Redmi 3 vásárlásán (jelenleg Redmi 1s készülékem van), mi a véleményetek róla, megéri megvenni? Amire használnám (persze az alap telefon funkciókon kívül): Fb, játék (Hay Day), böngészés, Youtube (hd filmek megnézése), Viber, Messenger, Gps (Igo).
Köszönöm válaszotokat!
-
fuze
őstag
B20 nyitása. Érdekes... elég bonyolultnak tűnik és lehet nem is működik. Viszont jó, hogy ilyenekkel is próbálkoznak.
adms.hu | UI Designer
-
trebrona
nagyúr
válasz razorka777 #6020 üzenetére
To keep torch on, hold the Power button.
A kb 2 sec alatt nyomd meg a power-t és bekapcsolva marad.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
razorka777
veterán
Amikor zárképernyőn bekapcsolom a home gombbal a zseblámpát, utána kb. két másodperc és elalszik.
Valahol be lehet állítani, hogy folyamatosan világítson?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Megjott a telo de nagy aggyal se tokot se foliat nem redneltem hozza. Van valakinek valamilyen gyors beszerzesi forrasa? Sajna nincs kedvem varni ra hosszu heteket amig beszallitjak kontenerekkel a cuccot a kedves kinai rabszolgakkal egyetemben. :/
Ps4, Xiaomi 11T
-
freeself
csendes tag
Sziasztok!
Egykezes használat bekapcsolasaban tud valaki segiteni? Hiaba állítom be a méretét a beallitasokban, nem tudom aktiválni: ha elhuzom a menü gombot a vissza gombra, egyszerűen visszalép a főképernyőre, nem húzza össze a képet. Mit csinálok rosszúl?
Más: a területi beállításokban Kína van kiválasztva, amit atallitanek, de egyetlen európai ország sem elérhető a listában. Szamit valamit ez a beállítás, ill. ha igen, mi a megoldás? -
fuze
őstag
Pontosan így gondolom én is. Szintén Lumiát használtam ezelőtt. Stabil, problémamentes készülékre vágytam és meg is kaptam egy darabig. Azonban a nevetségesen elmaradott appok, és a Windows 10 Mobile rendszerből való kiábrándulás hozott vissza. Bár androidra még mindig nem igazán vágyok, az 5.1 kiforrottsága mellet és a 6.0 frissítés reményében, remélem a MIUI lesz a megváltás
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
peestike
őstag
érdeklődnék, hogy a 4pda-n linkelt CM12.1 romokból valaki próbált ki esetleg valamit? gondolkodom rajta, hogy lecserélném a romot, aztán, ha valamelyik valakinek bevált volna, akkor ne tartsa magában melyik.
[link]42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
-
sagem
addikt
Valami hasonlóval küzdött a múltkor valaki, igaz az minden hívásra érvényes volt..azt javasolták neki, hogy szedje le a gyári fóliát ha rajta van..a tiéteket rajta van? Ha igen, akkor egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Upo
addikt
sMiUI romot próbálta valaki?
Illetve kolléganőm rendelt egy sima redmi3-at (eustockos), és olyan furcsaság van, hogyha bejövő hívása van EGY bizonyos személytől és felveszi, akkor nem kapcsolja ki a kijelzőt a közelségérzékelő. Ha mástól jön hívás akkor jó, illetve kimenő hívásnál is. Ráadásul olyan, akivel elég sokat beszél, és olyankor mindig össze-vissza nyomkod mindent az arcával, hívást indít, üzenetet küld beszélgetés közben. Eustock magyarított rom van rajta.
Nem lehet valahogy újrakalibrálni az érzékelőt? Vagy esetleg valami beállítás lenne a kontaktnál amit véletlenül átállított?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
loukie
tag
-
Narakh
senior tag
válasz CoolBoy323 #5996 üzenetére
Budapest belvárosa, ahol jó, valamikor napközben, bármelyik típus.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
jozsi86
tag
Sziasztok.
Mit állíthattam el hogy a home gomb megnyomásával nem a kezdő oldalra ugrik ?