Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
internetezoo
üzenetére
Na ez engem is érdekelne, mert amúgy nekem tetszene ez a billentyűzet
-
Maximum1
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Jobb a CM13-nál?
(#12192) vornia feltelepíted amelyik tetszik és utána alapértelmezettnek teszed. itt a google féle, ezzel nem lősz mellé.
-
Land
veterán
Redmi 3 PRO BL nyitásához ilyen ROM kell?
Redmi 3/Prime (azon belül Developer)
Pro-t nem találok a MIUI oldalán...
-
internetezoo
senior tag
Swiftkeyben hogy lehet a "z" és "y" helyét felcserélni?
-
trebrona
nagyúr
Azért csak olvasgass egy kicsit, ha nem esik nehezedre: Téma Összefoglaló
-
vrs
csendes tag
Sziasztok! Van gyári global developer ROM ami tud magyarul? Ne haragudjatok hogy igy kerdezem, de mire atolvasom a tobb ezer hozzaszolast..

-
juve600
nagyúr
Reggel óta nyúzom ezt a MIUIHU romot és nagyon jó, ajánlom mindenkinek
-
Aethelstone
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Nos, ha nem változtattál launchert, akkor ahogy írtam, a Trebuchet beállításai között alul van egy "Nagyobb ikonok" gomb. Elvileg alapértelmezésben nincs beállítva, azt kellene megtolni. Persze, nem vagyok nagy szakértője a CM témáknak, az is lehet, hogy nem minden téma támogatja ezt, meg az is sanszos, hogy a nagy és a nem nagy gyakorlatilag ugyanazt a méretet jelenti az egyes témáknál.
Ha mindenáron szeretnél nagy ikonokat, szerintem az Apex Launchert kipróbálhatod. Elég faxán támogatja az ikonméretezést akár főoldalon, akár a drawerben. És ingyenes és jó.
Szerk: Látom, megtaláltad

-
paulkaresz
aktív tag
válasz
paulkaresz
üzenetére
Megtaláltam a widget beállításokban,köszönöm!
-
xabolcs
őstag
válasz
vornia
üzenetére
Szerintem nem. Miert kerdezed? Es melyik miui-t telepitened es hogyan?
hevizms (#12171):
Aham.
Nalam a tiszta telepites custom romok eseten egyenlo a TWRP fele factory reset-tel, meghozza az elhuzos factory reset-tel.
En vagyok olyan lusta, hogy se /system-et nem torlom, se factory reset-et nem nyomok, hanem csak raengedem a zip-et (dirty flash), aztan csak akkor torlok, ha valami nem kerek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ez legyen az en bajom. -
vornia
senior tag
Számít az usb debug állapota a miui telepítésnél?
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Igen ,egy CM-re való MIUI6 témát.
-
Aethelstone
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Mire tetted? Felraktál egy témát?
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Igen az ikonokra gondoltam,kicsiről közepesre.Tettem rá egy MIUIi skint,de nem látom ebben hol állítható.
-
hevizms
addikt
válasz
xabolcs
üzenetére
Na de pont itt van a lényeg.
Factory reset az egyszeruseg miatt, mert nem kell valogatni, meg veletlenul felre pipalni.
Jómagam is ezt szoktam hisz pont ahogy irod,egyszerűbb elhúzni a nagy csúszkát mint bemenni a menü részbe és válogatni.
Ezt csináltam volna én is ha nem jön be a képbe ez a "Tiszta telepités" dolog.
Hát én sem vagyok ám annyira szorgalmas hogy olyat is csináljak amit esetleg nem muszáj

-
xabolcs
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Nem hat!

Ez az en hulyesegem, hogy factory reset-elek, meg dirty flash-elek.
Factory reset az egyszeruseg miatt, mert nem kell valogatni, meg veletlenul felre pipalni.
Dirty flash az egyszeruseg miatt, mert nem kell backupot visszaallitani, csak ha valami nem tokeletes.No para, jo az ugy, amit irtal!

Mindenki ugy ter at egyik valtozatrol a masikra, ahogy szeretne. Csak tisztaban legyen a kovetkezmenyekkel es viselje a felelosseget.

A nagy atlagnak (akik telefonalasert vettek a telefont, s nem a romolasert
) tokeletes a leirasod. -
Aethelstone
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Kicsiről közepesre/nagyra? Vagy a szövegméretet?
Az ikonok méretét az akutális launchered szabályozza, Trebuchet-ben, ami az alap a Beállítások között van legalul.
A szövegméretet meg a telefonod Beállításai között a kijelzőnél találod.
-
paulkaresz
aktív tag
Szeretném megtudni hogy a CM13 romokban az ikonméretet hol tudom átállítani közepes méretre? Úgy emlékszem volt rá lehetőség,de most nem találom.
-
hevizms
addikt
Nem könnyititek meg az emberek dolgát az egyszer biztos

Direkt rákérdeztem a törlésre!
Bár az is igaz nem pont ezt kérdeztem,de a frissités is szokott Factory Resetet csinálni nem?
Válasz: [link]
A tiszta telepitést meg onnan vettem én is amit Trebrona linkelt
De amúgy pont azért irtam le szájbarágósan a 4 törlendő dolgot,meg hogy hogyan jut oda hogy NE PIPÁLJON MÁST,aki nekiáll.
Aki ezt ilyen leirás után még képes elrontani,az akkor mást sem fog jól csinálni szerintem. -
xabolcs
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Neki is jo ez a leiras, de neki pl nem lesz szukseges bootloadert nyitni, mert nem zar le.
Szemely szerint en a torlest el se vegeznem, vagy ha megis, akkor factory reset-et huznek, s nem pipalnek, mert meg a vegen felrepipalok aztan megy az egesz belso tarhely a levesbe.

-
hevizms
addikt
válasz
xabolcs
üzenetére

Akkor ezek szerint jó a "szájbarágós" leirásom a "tudatlan fejű" emberkéknek ugye?
Mert szerintem biztos még lesz olyan itt akinek bekell linkeljük és akkor már legyen tiszta a dolog
Illetve még ezzel kapcsolatban egy kérdés.
Ugye én kiemeltem hogy a xiaomi.eu dev romról mentem át.
Mondjuk akinek nyitott a BL és van TWRP,de nem az eu dev rom van fenn,annak is jó ez a leírás?Gondolom igen,de itt már annyi fajta probléma és félrértés volt az utóbbi időben hogy ezt is jó lenne tisztán látni
-
vornia
senior tag
egyre jobb

(részemről még a defynél tartottam a lépést,naprakészen mindenféle rom mókolással,aztán a mi2s-nél Wajk romjai elkényelmesítettek.Aztán volt a smiu, mára teljesen lezüllöttem. Elnézést mindenkitől ha néha sokat oktalankodom,és köszönöm a türelmeteket és a segítőkészségeteket !!!
) -
xabolcs
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Ne keverd a tudatlan fejeket ossze!

hevizms MIUIHU romrol beszel, te pedig a global developer-rol.

A MIUIHU custom rom leven mar tartalmazza azt a modositasokat amit az altalad emlitett /sbin/cofface-verity.zip megcsinal.
A hivatalos romok TWRP-vel valo nyaggatasakor van szukseg a fenti varazslasra.
Gyari romokhoz gyari recovery dukal, custom romokhoz custom recovery.Persze, lehet gyari romot TWRP-vel nyuzni, de nem erdemes.

-
juve600
nagyúr
válasz
vornia
üzenetére
eddig ha miui romot tettem fel TWRP-vel és utánna ezt nem futattam akkor bootlop volt
UP LEVEL-SBIN mappa-cofface zip. telepités és utánna mehet a restart
de kolléga feljebb irta hogy neki ennélkül is jó volt,amugy CM rom telepités után nem kellett ezt csinálni csak MIUI-nál -
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Megtörtént

Akik esetleg majd szintén telepítenék a MIUIHU romot,azoknak mondanám hogy amikor a MIUIHU logó megjelenik a képernyőn és látszólag nem történik semmi,akkor NEM KELL BEPARÁZNI!!!!Nem kell a gombokat nyomkodni meg egyáltalán semmit ne csinálj.Türelmesen várd ki a telepités végét.
A szokásos telepités megy akkor ami eltarthat akár 15-20 percig is. -
fuze
őstag
A facebookos üzenetek nem jelennek meg a zárképernyőn. Ezt hol tudom beállítani? Már elfelejtettem. Engedélyek megvannak.
Szerk.: OK, megvan

-
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Tehát akkor szájbarágósan xiaomi.eu dev rom-----MIUIHU rom csere

1.MIUIHU rom letölt,telefon gyökerébe másol
2.TWRP elindit,mondjuk a Frissités/3pötty/Újrainditás Recovery módban
3.Recoveryben Wipe/Advanced wipe/Dalvik,Cache,Data,System pipa majd csúszka el jobbra
4.Reboot Recoveryben
5.Recoveryben Install,ha végzett akkor egy újabb Wipe cache/dalvik,de már a gombbal!!!,majd Reboot Bootloader(ez lenne ez ugye?-rendszer újraindítás előtt fastboot módba TWRP-ből )nem biztos hogy mindenkinek egyértelmű
6.Miflash Unlock BL nyitás,majd ha végzett rendszer indítás
Valamit kihagytam vagy rosszul írtam esetleg?
-
Raruh
tag
válasz
hedgehog01
üzenetére
Frissítsd le. Common bug volt, későbbi verzióban javították
-
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Global dev 6.9.8 romot használok, redmi 3 pro. A problémám a következő: a munkahelyemen és otthon wifit használok, út közben pedig mobilnetet. Amikor az egyiket használom, a másikat kilövöm. Kb az esetek felében, amikor visszakapcsolom a mobilnetet, nem akar kapcsolatot létrehozni. Ha frissíteném mondjuk az időjárást vagy az email-eket, "nincs kapcsolat" üzenetet kapok. Egy újraindítás vagy repülő mód be-kikapcsolása megoldja a dolgot. Viszont pár órával később vagy másnap újra ugyanez történik.
Másnál is van ilyen? Be tudom jelenteni valahol hogy javítsák a következő kiadásban?
Köszi szépen! -
hevizms
addikt
Egy kérdés még,talán segit másoknak is,mielőtt lecserélem a xiaomi.eu dev romot a MIUIHU romra.
Azt már értem hogy telepités után újra kell nyitni a BL-t.
A kérdésem az hogy ez a romcsere mehet úgy mint a frissitést ahogy szoktam,tehát a Frissités,3 pötty,ROM telepités kiválasztása,majd amikor végzett vele akkor elinditani Bototloader,MiFlash unlock .....Vagy inkább a Recovery-t inditsam és töröljek mindent ahogy a tiszta telepitésnél ajánlatos?
Frissitésnél megszokott maradni minden,nem lenne rossz ha most sem kellene újból belaknom.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől hogy ilyen hülye vagyok

Nagyon köszönöm a segitséget
Mentségemre legyen mondva én ezt a parancssoros dolgot életemben most csináltam először ezen telefon kapcsán még a TWRP feltételekor a sima Redmi 3-nál.
Soha nem volt szükségem parancssorra,azt hittem hogy bárhol nyithatom az ablakot ezen infóhoz.
Ebből is látszik hogy ami egyértelmű azoknak akik súrún használnak valamit,az nem biztos hogy annak is az aki meg nem.Köszönöm mégegyszer

-
trebrona
nagyúr
válasz
borsodika
üzenetére
Pedig direkt másolhatóan tettem be: [link]

(#12142) appel :
Ó, azt nem is figyeltem.@hevizms,
2. Menj az Intézővel (Sajátgép) a C:/Program Files(x86)/Xiaomi/MiPhone/Google/Android/ mappába. (adb.exe, fastboot.exe, AdbWinApi.dll, stb. ilyen fájlokat fogsz itt látni)
3. Kapcsold ki a Redmi 3-at.
4. Nyomd le és tartsd nyomva a bekapcs. + hangerő lefelé gombokat, míg a FASTBOOT feliratot nem látod.
5. Kösd össze a számítógéppel a Redmi 3-at.
6. Tartsd nyomva a Shift-et és kattints jobb egér gombbal, majd kattints a felbukkanó menüben a "Parancsablak nyitása itt" lehetőségre.
8. Írd be: fastboot devices
-
juve600
nagyúr
Üdv
MIUIHU rom-ról vélemények-tapasztalatok ?
-
person
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom, szerintem csak a kárt növelte volna mert azt is vehettem volna rá újat.
Az történt, hogy a csomagtérbe világítottam vele úgy, hogy a felnyitott csomagtérajtó alatti tetőrészre csúsztattam (XC90), majd mikor végeztem elkezdtem lecsukni az ajtót, meglepően nagy ellenállás jelentkezett.
Ami a szép benn, hogy hibátlanul működik, kijelző érintő nem sérült, és még majdenm tetszik is az új ívelt forma, zsebbe is tökéletes.
5 dollárért azért majd kap egy új hátlapot, (nem látom értelmét az egyengetésnek) és talán minden visszaáll, tempered glass-t eddig is ledobálta. 
-
han_lev
senior tag
Üdv! Nincs valakinek egy téglásított Redmi3as? A sógornőmé beázott, nem müxik, hátha lehet tenni vele valamit..
-
mexel
veterán
válasz
üzenetére
Köszönöm! de az drágább is gondolom, max 40 keretet adott meg és a múltkor még annyiért volt 3-as. Miben jobb a 3s egyébként? ( sajnos nincs időm végignézni a specifikációkat, pár percem van csak. )
Most néztem, ez már 54e ft. Lehet hogy jobb, de jóval drágább is sajnos. Biztos megéri, de az illető abszolút laikus, évek óta egy régi 5"-os telefonja volt 4 magos, bőven elég volt neki csak leejtette. -
fuze
őstag
Milyen magyar fejlesztésű alkalmazások ikonjait látnád szívesen a MIUI rendszer arculatához igazítva?
Erre a kérdésre hoztam létre ezt a kérdőívet. Igény szerint megtervezem ezeket.
-
Surda-
őstag
A flashelt miui 8 global 6.9.22 BETA romom "hivatalos developer rom" ?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Gyártják még a sima Redmi 3-at? Eustockon kerestem, egy ismerős venne de nem találok. Nyáron még rendeltünk olcsón.
-
Csury
csendes tag
Sziasztok!Kb egy hónapja nyúzok egy ilyet 2 sim kártyával,és van olyan nap mikor többször is de van hogy 3-4 naponta lelövi valamerlyik sim kártyát van hogy mind kettőt.Rendszerint akkor mikor hozzá sem érek. Van valakinek még ilyen hibája?Mit lehetne tenni?
-
ghost364
senior tag
Bocs ha félig off, de hogy tudom előcsalogatni a rootot MIUIHU romnál? Csak biztosra akarok menni, mert már kreáltam magamnak párszor bootloopot SuperSU binárissal
Csak mert azt írja, hogy integrálva van. -
törölt tag
Most global Dev. van fent, de volt rajta CM is. Bekavarhat a MIUIHU, vagy feldobhatom TWRP-vel? Sajnos nincs gép hogy megnézzem a bootloadert :/
-
xabolcs
őstag
Legyel kitarto!
Addig nyomd a LE es BEKAPCS gombot, amig meg nem allapodik a telefon a fastboot modban!

(#12101) Maximum1:
Ma este egy tali, sorozes elott? Szivesen helyrerakom a telefonodat, ha instant atalakult papirnehezekke!
(#12103) wesder:
Ha van rajta TWRP, akkor mehet a jatek.

-
Maximum1
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
és (#12096) xabolcs, újra kellett raknom ezt a fos win10-et, ráadásul tegnap még rá is frissített egy nagyot, mindenem elszállt, nem kommunikál a telefonnal, kellenek a drájverek stb.... nincs energiám erre már, így marad.
Köszi mindkettőtöknek, jövőhéten újra próbálom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát ez sem ma lesz kinyitva akkor...

Bár az is igaz nem pont ezt kérdeztem,de a frissités is szokott Factory Resetet csinálni nem?