- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13289 üzenetére
miui forumon is kint van a hír : [link]
xda-s hozzászólás szerint 1-2 nap és kint van
-
MODERÁTOR
-
antal750
aktív tag
válasz Viktor0610 #13297 üzenetére
Amit az eustock rápakolt az.. Miui global 7.1 stabil 7.1.1.0 (LHPCNCK)
-
MODERÁTOR
-
-
antal750
aktív tag
Srácok arra valami hogy térerő elmegy kiírja hogy nincs hálózat, majd 1-2másodperc múlva visszajön és okés minden? Mind a két kártyával csinálja telenor és Telekomos. Redmi3 eustock féle rommal
-
trassher
addikt
Erre valaki esetleg?
Redmi Note 7
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Nem találom a telómon a "telót megfordítom" s elnémít funkciót!HELP!
Eddig működött de most 1 hete már hiába fordítom nem kussol...
STORNO megtaláltam, már akkor csak az a kérdés miért nem működik holott be van kapcs.
[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
válasz juve600 #13288 üzenetére
Tippem szerint majd innen lehet letölteni...
Mikor jön ki? A franc se tudja....szerintem még karácsony előtt, de alapvetően pár nap is lehet akár. Anik az xda-n szokott csepegtetni infókat, hogy már nem kell sokat várni, blahblah..
Arsenal FC - Go Gunners!
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13287 üzenetére
ok
majd kérem a letöltő linket
szted mikor jön ki ? -
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13284 üzenetére
és ez jó is lesz ?
-
Wesder
félisten
válasz Aethelstone #13284 üzenetére
Legyen így
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Aethelstone
addikt
Arsenal FC - Go Gunners!
-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Redmi3 Pro múlt heti frissítés óta nem tudom feloldani a dupla hangerő gombbal a telefont, hogy egyből a fényképező app jöjjön be. Eddig ez tök jó volt és használtam, hogyan lehetne vissza varázsolni? Most csak a dupla hangerő le + bekapcsoló gombbal érem ezt el.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Wesder
félisten
időjárás app megint működik
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13277 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13275 üzenetére
amit linkeltem kép az is CM13
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13265 üzenetére
-
trassher
addikt
Uraim létezik, hogy az eu stable 8.0.3.0 LAICNDG rom-ban nincs lehetőség 3 ujjas screenshot készítésére? Ahol eddig volt ott már nincs ilyen lehetőség.
Redmi Note 7
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13270 üzenetére
-
Wesder
félisten
válasz Aethelstone #13268 üzenetére
egyszer biztos
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13265 üzenetére
ez mit jelent ? vagy miért jó ??
vagy DE MIÉRT ??? -
Aethelstone
addikt
FYI
https://download.cyanogenmod.org/?device=ido
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz Viktor0610 #13261 üzenetére
Ez tény. Az eu-s eddig a legjobb. Már MIUI-ból.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
MODERÁTOR
-
-
Wesder
félisten
16.11.24
-
Wesder
félisten
21 perc alatt 11% merülés az nagyon baba
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13252 üzenetére
CM13 -ba az időjárás kijelzéssnél kéri az appot ami szolgáltatja az infot,te melyiket ajánlod hozzá ?
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13252 üzenetére
Ja azt láttam én is,kérdés mikor lesz használható CM14
-
juve600
nagyúr
új CM 14/CM 14.1-ről nincs valakinek infója ???
-
trebrona
nagyúr
válasz tipuka #13246 üzenetére
MIUI Magyarország:
"Az appban nem az echte Accuweather cím van, hanem még be van iktatva a Xiaomi szervere és annak a címe változott meg, "Ezért nem megy senkinél. (Rossz címről kéri az adatokat)
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
tipuka
addikt
sziasztok!
frissítés után a gyári időjárás widgetnél, amit kiraktam a főoldalra, azt írja a bal oldalon, hogy "no data", a jobbon pedig egy vonal látható csak. ha erre a " no data" -ra rákattintok, hogy az időjárás alkalmazásba dobjon, akkor azt írja felül, hogy az adat lejárt, pár másodperc elteltével azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni a hálózathoz. 2x is újraindíttam már, az nem segített rajta.
android verzió: 5.1.1 LMY47V, MIUI VERZIÓ: miui 8 global 6.11.24 | Beta(eustocknál vett telefon)
remélem tudtok segíteni, köszi. -
Occon adom
aktív tag
powerful system Monitor
programot nem tud valaki ingyen?
Hátha jól tesztelni a dolgokat. -
chucky80
csendes tag
Hogyan tudok saját záróképernyő fotót betenni? Hiába rakom be a képet a data/com.mfashiongallery.emag/files/pictures/defaultimage mappába, nem történik semmi...
-
peestike
őstag
xiaomi.eu 8.0. stabil 8.0.2.0(LAICNDG) van most a telón.
mit gondoltok, ha csak simán a "rendszerfrissítések" részből "ROM telepítés kiválasztása" segítségével felteszem a frisset meg fog bolondulni?
(tegnap kicsit szivattam magam egy 3s-el, most inkább előre kérdezek)
köszönöm!ja, az asszony 3s-e mi band 1s-el 7%ot merült éjszaka, az én 3 pro-m mi band 2-vel 22%-ot, ugyanakkor voltak töltőről lehúzva. eléggé bosszantó...
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
törölt tag
Sziasztok! Redmi 3-asom van global developer rommal parszor frissitettem heti szintem kb augusztus ota, egyre rosszabbnak erzem az aksiidot, ma csinaltam egy gyari beallitast hatha a sok szemét bekavar de ugy latom ugyanolyan a merulesi intenzitás. Gondlkodom rajta hogy a global stabil verziot feldobom 8.0.2.0 talaltam legfrissebbet (usb debug,download mod, miflash, tallozzas, flash all) elvileg a menete. Kérdésem ha vissza akarom tenni a global dev romot ugyanigy tudom fastboot romkent visszatenni? Global stable van fent valakinek milyen soc-ot lehet várni tőle? Várható magyar nyelv bele? Olvastam hogy a redmi3pro vagy az s a legitobbi stabil updateben megkapta. Válaszokat köszi
-
Imurai
tag
Csak nekem nem kapcsol ki a képernyő hívás közben? A proximity sensor működik, mert a gravity screen jó.
Miui 8 Global 6.11.24 beta
De már 6.11.17 alatt is ezt csinálta. -
xabolcs
őstag
Egy kicsit terj vissza MIUI-ra es allitsd vissza a hivaslistat.
Ha mar megvan a hivaslista, akkor pl Call Logs Backup & Restore programmal exportalhatod.Ezutan folrakod a CM-et es a fenti programmal importalod.
Telefonok, rom-ok kozotti koltozeskor mindig ezt hasznaltam MIUI elott.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
tib78
tag
válasz juve600 #13207 üzenetére
Nem vagyok kezdő, a híváslistát kellene valahogy a miui fiókomból kivarázsolni és cm12-be importálni.
Meg a MIUI jegyzteim nagyon hiányoznak.Ez Cm egyébként elég köpedelem kinézetre a MIUI után, de adok neki egy kis esélyt, főleg hogy tárgyaló viszonyban van a Garminommal, ami az extra.
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
trassher
addikt
Urak a gyári időjárás app az utóbbi 2 napban nem frissül. Mindegy, hogy mobilneten vagy wifi-n kapcsolódok mindig azt írja ki, hogy "Nem sikerült kapcsolódni az internethez". EU dev 6.8.11 rom van fent. Találkozott esetleg valaki hasonlóval? Újraindítás és kikapcsolás is volt már de mindig ugyanez a probléma.
Redmi Note 7
-
xigris
őstag
Sziasztok! Egy ismerősömnek ilyen telója van lefagyott majd elkezdte össze vissza nyomklodni s sikeresen fastboot módba került. Hogy tudja újraindítani?
-
bgyg1
aktív tag
válasz Viktor0610 #13222 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
bgyg1
aktív tag
válasz Viktor0610 #13220 üzenetére
Hali! Ha a play-en megkeresem ott is azt írja deaktiváljam, de mégis hogyan? Valahogy az engedély kezelőbe kellene szerintem. De ott hol?
-
MODERÁTOR
-
olloczky
senior tag
Hali
Ha a kepen lathato gyorsitotarazott dolgokat torlom akkornmik torlodnek? Alkalamazas bejelentkezesek is?kép
Udv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki legyen szíves leírni,hogyan tudom az AcDisplay alkalmazást eltávolítani Miui8 6.11.10 alól?
-
Imurai
tag
Sziasztok!
Nagy sokára visszatértem :-)
Szeretném megkérdezni, hogy a gyári időjárás appot hogy tudnám újra telepíteni? Valamiért nem fér hozzá a hálózathoz. -
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #13209 üzenetére
Hívásnaplót én a GO Backup & Restore Proval mentettem le, mikor kellett.
Xiaomi 13T
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #13209 üzenetére
ja igen csak a számokat
hivásnaplót nem hiszem -
MineFox54
őstag
válasz Viktor0610 #13197 üzenetére
Nem jön össze...
-
tib78
tag
válasz Aethelstone #13204 üzenetére
Megtaláltam.
Már csak valahogy hívásnaplót kellene beszinkronizálni xiaomi felhőből vhogy...
[ Szerkesztve ]
-
tib78
tag
válasz Aethelstone #13202 üzenetére
Ezzel próbáltam alapból, de nagyon nagy error lett belőle.
Nincs root sem? Fárasztó...
Viszont győzelem! Mutatja a Garmin a hívásokat és el is tudom utasítani vele! Egyszerűen hihetelen ennyi szenvedés után.
[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
A Google Services-t nem csak Recoból, hanem apk-ból is fel lehet tenni.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- További aktív témák...