Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni

Bármilyen sebességgel is fejlődik a mobilpiaci, igazi áttörés még nem érkezett akkumulátorfronton. Az utóbbi időben ugyanakkor az ultravékony készülékek helyett egyre inkább az ésszerű méret, a pazar mérnöki munka és a nagy akkumulátor divatja kezd elterjedni, bár továbbra is phablet vonalon jellemző a 4000 milliamperórásnál is nagyobb telep.

Ezen kíván változtatni a Xiaomi a Redmi 3-mal, amely az 5 hüvelykes képátló mellé vállalható méretű fémházat kapott, és amely 4100 milliamperórás akkut rejt, azaz nagyobbat, mint az 5,5 hüvelykes Redmi Note 3. Az IPS panel és a Snapdragon 616-os rendszerchip pedig takarékosan bánik a méretes teleppel, így a jó sebesség mellé fenomenális üzemidő jár. Ja, és remek árazás. Este hat órakor a mutatós Redmi 3 lesz a főszereplő.

Azóta történt

  • Ujjlenyomat-olvasót kapott a Redmi 3

    A most bejelentett Pro verzió biometrikus azonosítót, 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájtos belső tárolót kapott a fémház és a gigászi akkumulátor mellé.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

Előzmények