- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Ha tényleg ezek lesznek benne mint ami a cikkben van, akkor megint csúnyán lealáz mindenkit az iphone...
-
fairi
őstag
válasz
manchester85 #270 üzenetére
"Egyrészt ma már elég gáz, ha valaki nem tudja beszerezni magának azt a zenét, amit akar, másrészt ha mégis így van, akkor adok neki egy pendrive-ot, és ráteszi a gépére. Miért akarod mindenáron bluetooth-on küldözgetni? Ma már a legtöbb ember ID3 tag-ek alapján rendezi a zenéit, szerintem próbáld ki te is. Jó dolog.2
így nyugtatják magukat ájfonosok,legutóbb ami blutúszról jött nekem a srác maga csinálta,így ID3 tagek nincsennek rajta,én szépen elrendezem...Más eset:Hirtelen megtetszik egy barát telóján egy szám azt hallgatás közben átküldöm magamnak(pár érdekes számot szereztem így)..
"Ha valakinek kell egy kép, és mindenképp a mobiljára, akkor ráteszi a saját számítógépéről, én elküldöm neki e-mailben."
mivel én nem szifonos vagyok,és haverok se(egyik se)..
Fájlküldés,1 perc se,csókolom, képet feltölteni(bárhova,vagy emailbe), neki letölteni,és telóját csatlakoztatni,és feltölteni h berakja háttérnek..(ez a macera nem szifonosnak)"Ehhez képest most ott tartunk, hogy az van kiszolgáltatott helyzetben, aki tud kékfogon keresztül küldözgetni.
Gyakorlatilag nincs is kép a mobilomon, mert fölöslegesnek tartom. "
háttérkép:Lockscreennek egy,külön menünek,mondjuk nem tudom ezt szifonon menyire könnyű állítani...1 hó miatt uncsi már újat kell berakni.,sok kép emiat halmazodott fel,mondjuk idei évtől macera,wvga kijelzőre szarul néz ki a qvga:S.."Baromi gyors, tényleg. Megsúgom, az USB 2.0 fényévekkel gyorsabb, de még egy átlagos internet sávszélessége is. Továbbra se értem, mi a gyakorlati haszna ennek az egésznek. Kb. 100 gigányi zeném van, és szeretem rendszerezni őket."
Bluetooth nem egész gigatárnyi adatok küldéséhet való,pár kép,1-2 zene ha megtetszik haver mobilján,azt azonnal(rövid idő alatt) átküldeni...
Persze lehet a korlátolt mobilnetet ilyenre pazarolni,de a legjobb a teljesen ingyenes út,persze ez a szifonon nem adatik meg..Pár haver kérdezte tőlem mi a véleményem szifonról,jónak jó(erényeit nem tagadom,gyors,jól kezelhető),csak felejtse bluetoothon való fájlküldözgetés,utána már nem tetszett nekik,bent suliban nem tudna se fogadni se küldeni,majd szarakodhatna emailekkel,és majd írhatna emaileket..
"Tudod kértem azt a képet anno,így légyszi talán küldj már el emailbe.. ÖÖ mire gondolsz?Hát arra a képre ami ez meg az van..Jah bocs kitöröltem..."(végletesen negatív eset)Témát zárom,felesleges...
nekem döntő tényező,prsze lehet pár év múlva nem ha addigra totál elavul...
Másnak már nem,persze az "szopathatja" az alapteeleonosokat...
Preferenciák!most látom a módok szóltak ide,ha szerintük ez a válasz felesleges töröljék...
-
tiv83us
veterán
Meg egyszer szolni kell, zarjuk a topikot.
-
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #320 üzenetére
akkor meg mi értelme?
lehet, hogy hangosan tolom, de ha zenélek, akkor arra vagyok kíváncsi és nem arra, hogy Pumukli szerint a Boráros tér következik.(mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy kevesen hallgatnak utazáshoz Elgar-t meg Brahms-t, és ezek szólnak olyan spéci frekvencián, hogy nem nagyon hallok mást.
)
-
moonman
titán
"A MS szerződött 3-4 stúdióval, az Apple meg közel 100-al"
nem mintha "a nagy négyen" kívül számítana más, de azért a 3-4 - nem meglepő módon - eléggé lekicsínylő szám:
EMI
Warner Music Group
Sony BMG
Universal Music Group
AOL MusicNow
Musicmatch Jukebox
Yahoo! Music Unlimited
Spiralfrog
MTV URGE
MSN Music
Wal-Mart Music Downloads
Ruckus Network
PassAlong Networks
Rhapsody
iMesh
BearShare
stb. -
törölt tag
ezt hívják fülhallgatónak (ami felfekszik a fülkagylóra, azt pedig fejhallgatóank, ez utóbbinak van ugye on-ear és around-ear változata), és a fülhallgató egyik változata az in-ear cucc, amit kifejezetten a hallójáratba kell helyezni, nem csak a fülkagylóba akasztani.
amit te mutogatsz, azzal simán lehet hallani, ha ráddudálnak, de még azt is ha melletted beszélgetnek. ha használtál volna ilyen fülhallgatókat, tudhatnád. -
Ez a fülhallgató mióta in-ear? Az Apple gyárt agybadugós fülhallgatót is, de nem az a szériatartozék.
-
-
<NewL>
addikt
azt hiszem az iPod történelem videóban volt benne,de nem vagyok benne biztos.
iPhonera van lehetőség garanciabővítésre? (tudom nem a legjobb topic mert itt van moonman
) de nekem ez jobban hiányzik mint a bt féle cucc belőle.
remélem mire kijön az új addigra a vodafonnál is kapható lesz,elvileg most január közepén Angliában már lesz a vodánál.
-
Ulkesh
őstag
De nekem még mindig ez a kedvencem: [link]
Vajon ebben is kétmagos proci van?
-
<NewL>
addikt
látod azért rosszabb mint az almás füles. nem fehér
egyébként azért írtam mert most senki nem bántotta a htc-s füleseket,csak általánosságban az agybedugósokat,hogy nem lehet hallani a külső zajokat. van aki nem szereti de azért néha nem rossz,nem akármiért akarták egy időben betiltani Amerikában az iPodot,mindenki azt hallgatta azt utcán és csapkodták elfele a jónépetLaci a dobos : háhá de mivel?
-
bmwk1200s
őstag
Bocsi a pici offért (bár még mindig közelebb lesz a témához, mint a fülhallgató milyensége), de láttátok már ezt? Voice Band
-
Ulkesh
őstag
"de ezt a Zune és egyéb WiFi/BT-képes mp3 lejátszó kapcsán már kitárgyaltuk múltkor."
Nem egy súlycsoport. A MS szerződött 3-4 stúdióval, az Apple meg közel 100-al, nem véletlenül az iTunes Store a világ legnagyobb online zenei áruháza.
Ennek bizony ára van, még ha ezt te nem is akarod elfogadni, akkor is. -
Ulkesh
őstag
"úgy, hogy egyrészt agybadugós, másrészt pont olyan, mint a kapható összes többi füles. csak fehér."
Ne haragudj, de néha nagyon buta kijelentéseket teszel, teljesen feleslegesen.
Agybadugós fülesnek azokat hívják, amiket a hallójáratba kell gyömöszölni és teljesen elzárják a külvilág zajait. Általában arról ismerszenek meg, hogy a végükön kis gumikúpocskák vannak.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Laci a dobos #294 üzenetére
"Ez olyan mintha az autóban a szervókormány használatért kéne fizetni."
Vagy olyan, mint mikor megveszed a HD2-t és még ha fizetnél érte, akkor sem kapod meg a OpenGL2.0 és a HD támogatást, mert a gyártó nem akarja megoldani.
Csak míg az Apple esetében azért nincs BT fájlküldés, mert jogilag nem teheti meg (az iTunes Store-al szerződött kiadók nem engedélyezik), addig a HTC csak azért, mert így pár centet spórolt készülékenként.
-
moonman
titán
"Próbálj képet, meg zenét küldeni BT-on pl. egy normál, nem smart Samsung mobilra…"
szoktam. itt a csajokra nem jellemző a százezres mobil, de kb. hetente háromszor jönnek hozzám, hogy küldjem már át ezt meg ezt a képet a buliról, vagy azt a tökari csengőhangot. és nem szokott gond lenni. hitelesítést ki kell kapcsolni, és onnantól egy-egy gombnyomás a dolog. -
Laci a dobos
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam az összes hsz-t.Többnyire györef nevű kollégának van igaza.Ha már blútyuk képes a telcsi akkor lehessen használni.Ez olyan mintha az autóban a szervókormány használatért kéne fizetni.Gondolkodjatok már.Akinek szifonja az azért mondja hogy nem kell a blútyuk,,mert nem tudja használni csak baromi drágán.Akinek nem szifonja van azt meg kurvára nem érdekli,hogy a szifon tulaj fizet e vagy nem. -
Ulkesh
őstag
"azért a HD2 féle…"
A példa azoknak szólt akik a BT fájltranszfert azon ismerősök nagy száma miatt tartják fontosnak, akiknek nincs netképes mobiljuk, a HD2 nem ilyen. A te HD2-dre gond nélkül tudnék e-mail-t küldeni, vagy meg tudnád nézni vele a publikus Picasa albumjaimat.
"nálad mindig minden szarul működik, ami nem Apple-gyártmány? "
Próbálj képet, meg zenét küldeni BT-on pl. egy normál, nem smart Samsung mobilra…
"ez mitől nem agybadugósabb, mint mondjuk egy HTC-s?"
Te már akkor is védekezel, ha nem támadnak
Nem a HD2, vagy a HTC füleseiről volt szó, hanem általánosságban az agyabadugós megoldásokról -
moonman
titán
"Itt mindenki azt képzeli, hogy a drágalátos képeit az ismerősök a 3x4 cm-es mobil kijelzőn akarják csodálni"
azért a HD2 féle Sense-ben a helyi képekként megjelenő és kezelhető Facebook fotóalbum fasza dolog. attól függetlenül, hogy sose használtam Facebook-ot. (van Windows Live-ban is ilyen diavetítés ismerős SkyDrive albumából, csak nem ennyire kifinomult még.)"a már harmadszor megszakadó BT fájltranszfer"
nálad mindig minden szarul működik, ami nem Apple-gyártmány? -
Ulkesh
őstag
"Az mennyire egészséges ha a zene miatt nem hallod
meg ha jön a mentő azt átmegy rajtad ?"Teljesen igazad van!!!!
Éppen ezért szeretem az Apple gyári fülesét, mert az nem agybadugós, vonatelésétálós megoldás, hanem a zene mellett a környezeted zajait is hallod és tudsz reagálni a forgalomra. -
Ulkesh
őstag
válasz
manchester85 #284 üzenetére
"A közösségi oldalak nem csak arról szólnak, hogy minden böfögésről értesítsd a világot, hanem egy online multimédia tárolónak is tekinthető, amihez bármikor bárhonnan hozzáférhetsz."
Rosszul közelíted meg kérdést, a közösségi oldal sokak számára visszatetsző, nekem is sorra törlik az ismerőseim a accountjaikat ezekről az oldalakról.
Viszont a család, vagy ismerősök számára való képek gyűjtőhelyének ott van a Picasa, ha valakinek képeket akarok mutatni, akkor csak a linket kell átadnom, ami akár szóban, vagy SMS-ben, e-amil-ben is könnyedén átküldhető.Itt mindenki azt képzeli, hogy a drágalátos képeit az ismerősök a 3x4 cm-es mobil kijelzőn akarják csodálni, fel sem merül bennük, hogy ez mennyire primitív felfogás és akinek a képeket szánják, azok sokkal szívesebben megnéznék azokat normál méretben kényelmesen otthon, mint kényszeredett mosollyal az arcon, toporogva várni, hogy a már harmadszor megszakadó BT fájltranszfer végre befejeződjön és mehessen a dolgára.
-
<NewL>
addikt
Mit szeretnénk látni az új iPhone 4.0-ban?
A TUAW olvasói összegyűjtötték azokat a dolgokat, amelyet az iPhone 4.0-ban látni szeretnének. Egy levélben fogalmazták meg mindezt:
...
macbeszeljuk.comnincs köztük a bluetooth mindenhova mindenkinek fileküldés,ezek szerint az iPhone tulajok vagy megszokták vagy már megszöktek (amit kétlek ,hogy a bluetooth hiánya miatt adná el,"taszítaná" el magától ezt a telefont valaki is)
ha ugyanilyen lesz a bluetooth a következő generációs iPhoneban engem az sem érdekel,csak a kijlezőt amit egész nap használok,nézek,nyomkorászom öröm legyen ránézni mint a mostanira. (színek/felbontás/fényivszonyoknál közel ugyanolyan láthatóság stb)
meg természetesen az n-es wifi kell meg az erősebb hardver. és egy új külső,azt nem bánnám. mivel 3G-m van,így ha ezek a változások meglesznek érdemes lesz váltanom,azért nem is görcsölök most egy GS cserén.
-
gyoref1
aktív tag
válasz
manchester85 #284 üzenetére
Tök egyszerű a dolog , az iphone kivételével azért a legtöbb telefon
tudja és ezért használják is sokan,
míg a netezés pénzbe kerül és nálunk nem olcsó,
valamint az azt tudó telefonok sem olcsók,
így a bluetoothos fájlküldésnek itt a BALKÁN-on van létjogosultsága,
akár csak 1 kontakt átküldésével is . ( Jó példa ? )Ulkesh : Az mennyire egészséges ha a zene miatt nem hallod
meg ha jön a mentő azt átmegy rajtad ?Newl : a felmérést nem hinném hogy itt a Balkánon végezték,
hanem mondjuk Londonban a korlátlan net hazájában. -
Ulkesh
őstag
Nem kell semmilyen körben mozogni ahhoz, hogy kerékpározás, vagy futás közben zenét hallgasson az ember (ha te még ennyit sem mozogsz, az neked lesz rossz pár év múlva
).
Ezen kívül meg jellemzően este ágyból szoktam zenét hallgatni az iPhone-ról egy Technics fejhallgatóval, miközben átolvasom a napi híreket a Newsstand jóvoltából.
-
manchester85
veterán
Óriási különbség van aközött, hogy valami hülyeség, meg, hogy nem létfontosságú. Egy szóval nem mondtam, hogy az mms vagy a bluetooth fájlátvitel hülyeség lenne, de semmiképp sem létfontosságú.
Az mms azért "hülyeség" mert nem terjedt el igazán, és baromi drága. Internetcsomag esetén sokkal olcsóbbra kijön e-mailben képeket küldözgetni, mint mms-ben, a méretbeli korlátról nem is beszélve. Wifin keresztül meg ugye teljesen ingyenes. Igaz, hogy nem direktben érkezik a telefonodra, de hát istenem, ér ez annyit?
A bluetooth küldözgetés is csak egy ilyen szórakozgatás, de érdemi haszna nincs. Lassú adatátvitel, és még mindig nem tudtál egy életszerű példával előállni. A közösségi oldalak nem csak arról szólnak, hogy minden böfögésről értesítsd a világot, hanem egy online multimédia tárolónak is tekinthető, amihez bármikor bárhonnan hozzáférhetsz. Ennek majd akkor lesz jelentősége, ha már mindenki természetesnek veszi, hogy a telefonjáról is rendszeresen internetezzen. Nem arról van szó, hogy én milyen fasza gyerek vagyok, hogy ezt megteszem, hanem arról, hogy a bluetooth küldözgetők róják fel az iphone tulajoknak, hogy milyen szar ez a korlátozás. Köszönöm a törődést, így összehasonlítási alappal rendelkezve, jól érzem magam így a bőrömben. Kérdés, vajon akik folyton ezzel jönnek, rendelkeznek ugyanezzel a tapasztalattal?
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Quasi_modo #281 üzenetére
"És ez az adó azért van rajta, mert úgy is jogvédett tartalmat fogsz tárolni rajta."
Ez általánosítás, ennyi erővel mindenki drogos is? Persze hogy nem! Nem mindenki tárol rajta, de vele is megfizettetik...ez a baj..meg még sok minden, de ne menjünk bele, egy másik fórumot ma már ezzel jól megkavartam!
-
Ulkesh
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Jaa...mint állambácsi!
Ez amúgy meddő vita...kicsit nekem olyan, mint mikor a torrentről folyik a vita, hogy az bűncselekmény e, vagy sem...végül is a bluetoothal is megoszthatok zenét, filmet, bármit, de az is igaz, hogy mivel memória van benne, tuti szép kis adó is van a telefonon, külön az áfától... -
Ulkesh
őstag
válasz
manchester85 #275 üzenetére
"De ha neadjisten látnák is, és a mobiljaik is alkalmasak lennének rá, tegye már fel az a kezét itt, akinek a nagyija a telefonáláson kívül bármi másra tudja használni a mobilját."
Anyám lazán használja zenehallgatásra, játékra, e-mail letöltésre, Skype-os irogatásra /Fring/ az N73-asát, pedig 78 éves. Neki speciel gond nélkül el tudok küldeni pár képet e-mailben, mert éppen valami vicces dolgot láttam, vagy kolléganő behozott egy finom salátát és elküldtem a receptet, két kattintás és már el is ment az e-mail.
Mi az, hogy 10 méter, meg lassú BT, nem a középkorban élünk... -
bmwk1200s
őstag
"Engem csak ez az iphonos mentalitás zavar, hogy ami nincs benne
az hülyeség és nem is kell"Részben értek csak egyet. Az apple a különböző jogvédett tartalmak miatt nem engedélyezi a kékfog ilyen jellegű használatát. Az más kérdés, hogy a júzer aki megvette, hogyan próbálja magyarázni a dolgot, erről már nem az apple tehet. Nekem igen is kellene, és lesz is nemsokára
, tehát van rá igény.
-
manchester85
veterán
-
gyoref1
aktív tag
Tök mindegy a példa , akkor sem mindenki közösségi oldalfüggő
lehet hogy csak mobilja van.manchester : Nagyapám tudja , mert pont így küldtem át neki 1 képet múltkor ,
az igaz , hogy én kapcsoltam be a telóján.Engem csak ez az iphonos mentalitás zavar, hogy ami nincs benne
az hülyeség és nem is kell,
2 évig ez ment az mms-sel is.Ja igen és minek bele a hangszoró meg a mikrofon ,majd aki menő
az a közösségi oldalra felmegy aztán gépel 1 jót. -
gyoref1
aktív tag
válasz
manchester85 #270 üzenetére
És ha nincs számítógépe pl. ??
akkor akassza fel magát ?pl. nagyi szeretné mutogatni a piacon a másik vén szenilisnek az
unoka friss fotóit amint tapicskol két kézzel a szülinapi tortába ?(logikus
, menjen fel a facebookra a 2 vén hülye )
-
manchester85
veterán
"na persze,utána meg senkit nem érdekel a kép,vagy zenét is elküldöd neki,úgy 4-5 mbytosakat,vagy majd MSN-ben mikor hazaért?"
Tulajdonképpen azt se értem, mit akarsz mondani. Miért kéne zenéket küldözgetni? Egyrészt ma már elég gáz, ha valaki nem tudja beszerezni magának azt a zenét, amit akar, másrészt ha mégis így van, akkor adok neki egy pendrive-ot, és ráteszi a gépére. Miért akarod mindenáron bluetooth-on küldözgetni? Ma már a legtöbb ember ID3 tag-ek alapján rendezi a zenéit, szerintem próbáld ki te is. Jó dolog.
"Persze tudom az ájfon egy életérzés lesz,és a többiek már magasról le van tojva,érdekel a képem,majd menj fel otthon a neten,te szaros 20-25k telód nem tud netezni,nincs mobilneted...Pór!!!"
Még mindig nem érted? Ha valakinek kell egy kép, és mindenképp a mobiljára, akkor ráteszi a saját számítógépéről, én elküldöm neki e-mailben. A közösségi oldalak idején ömlesztve van a net családi és baráti fotókkal. Baromi életszerűek ezek a helyzetek, hogy pont a mobilomon levő kép kell neki. De nem úgy indult ez a bluetooth dolog, hogy az ájfónosok a szerencsétlenek? Ehhez képest most ott tartunk, hogy az van kiszolgáltatott helyzetben, aki tud kékfogon keresztül küldözgetni.
Gyakorlatilag nincs is kép a mobilomon, mert fölöslegesnek tartom. Fényképek tárolására továbbra is külső adattárolót használnék, ha gyűjteném őket. Mi a franc lehet az a kép, ami másnak létfontosságú, hogy a telóján legyen, és nem ér rá, hogy számítógépen átküldjem neki?
"összességében leggyorsabb bluetooth filetransfer,elindít,utána csak 10m-es körzetbe kell maradni szépen átfolyik az... Párkép,pár zenére érdemes,de fényképalbumnyi mennyiséget e-mailben ,vagy feltettetni facebookba,feltéve ha az embert érdekli.."
Baromi gyors, tényleg. Megsúgom, az USB 2.0 fényévekkel gyorsabb, de még egy átlagos internet sávszélessége is. Továbbra se értem, mi a gyakorlati haszna ennek az egésznek. Kb. 100 gigányi zeném van, és szeretem rendszerezni őket.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kérjük mellőzni a minden szakmaiságot nélkülöző flémkeltő hozzászólásokat mindkét irányból!
Aki a topikot olvassa kívülállóként, semmilyen információhoz nem jut lassan, csak azt szűri le, milyen tagok fórumoznak itt....Szerk.: Pár hsz. törölve, a csetelést is szíveskedjetek mellőzni.
-
fairi
őstag
válasz
manchester85 #216 üzenetére
"Én annyit mondtam, hogy nincs olyan dolog, ami csak bluetooth-on keresztül küldhető el, és nekem arra szükségem lenne.a valakinek kell az a kép, ami nekem van, akkor elküldöm neki e-mailben, kibírja addig. Ha nekem kell az övé, akkor megkérem, hogy majd küldje el e-mailben, megnyitom, lementem. Ezek ilyen tök lényegtelen dolgok."
na persze,utána meg senkit nem érdekel a kép,vagy zenét is elküldöd neki,úgy 4-5 mbytosakat,vagy majd MSN-ben mikor hazaért?Persze tudom az ájfon egy életérzés lesz,és a többiek már magasról le van tojva,érdekel a képem,majd menj fel otthon a neten,te szaros 20-25k telód nem tud netezni,nincs mobilneted...Pór!!!
lehet neked összes barátod ilyen emailfüggő,így megértem neked már lényegtelen.."Általában facebookon vagy iwiwen megnézem azoknak a képeit, akikre kíváncsi vagyok, de az életben nem volt még olyan, hogy egy konkrét kép annyira kellett volna, hogy az ne várhatott volna pár órát.Persze ha hajlandó felpakolni,és ezzel szarakodni,persze van akinek ez a mániája..."
összességében leggyorsabb bluetooth filetransfer,elindít,utána csak 10m-es körzetbe kell maradni szépen átfolyik az...
Párkép,pár zenére érdemes,de fényképalbumnyi mennyiséget e-mailben ,vagy feltettetni facebookba,feltéve ha az embert érdekli..
Nekem iwiwem van,és ha jó ha havonta ránézek...nem zárják ki egymást,pár darabra és Bluetooth ft. tökéletes.arra van kitalálva!
-
<NewL>
addikt
persze az se mindegy milyen programmal csinálod ezt sem,csak a Cydiás Flashlight jó.
erdoke : természetesen eszik is,egy biztonsági őr egy 20ha-os céget ne ezzel akarjon körbejárni éjszaka
amire kell arra jó,és mint mondtam jobb és használhatóbb mint a Nokiákon a kamera segédfénye,mert tiltva van a teljes fényerősség vagy valami ilyesmi,éppen csak pislákol egy szál gyufa többet ér attól.ettől függetlenül nem bánnám ha lenne segédfény az új iPhonenon,de a flashlight akkor is marad nekem a kijelzőn.
egyébként milyen gépen van 2 erős led?
-
majom2
senior tag
latest tablet hírek...
- The tablet's multi-touch gestures are "out of control."
- It's powered by an incredibly fast ARM CPU
- It runs on the iPhone kernel.
- The internal model number is K48AP.
- There hasn't been an updated iPhone OS build because there's too much tablet-related code/references in the OS and Apple obviously didn't want that to leak. Oops.
- The tablet is basically an "iPhone on steroids." -
BiP
nagyúr
válasz
Szerencsére én távol vagyok attól, hogy a dolgaimat közösségi portálokon keresztül intézzem. Lehet, hogy maradi vagy már túl öreg vagyok ezekhez, egy szimpla file-átküldéshez csak kacifántos kerülőmegoldásként tudom elképzelni, amikor már nagyon nincs más.
(Mondjuk nekem alapból fura a fiatalok iwiw/facebook mániája, engem hidegen hagynak ezek az oldalak. Lehet, hogy nekik/neked csak azért kézenfekvőbb megoldás, mert ezt használod gyakran, nem tudhatom.) -
harry
veterán
Ezen hátul lesz már ilyen kis led-es 'vaku' (fotófény) ?
Szerintem nagyon hasznos tud lenni, többször használom lámpaként/világításra a telefont, nyilván nem elsődleges szempont, de néha jól tud jönni, praktikus. -
erdoke
titán
Magyarázat a megrökönyödésre?
Főzött ROM-okat tesztelgetek. Tudod, hobbi. Készüléktől független (illetve nyilván csak olyat veszek, amin ezt várhatóan meg is lehet oldani). Csak egy hivatalos ROM frissítés jött ki eddig a készülékre + néhány hotfix, a többi főzött ROM. Pl. kipróbál(hat)om a pár hónap múlva kijövő, kapacitív WM készülékekre továbbfejlesztett 6.5.3/6.5.5 vonalat, ami hivatalosan még nem elérhető HD2-re. -
Enjoy
addikt
Mi lesz itt, mikor bejelentik hivatalosan, s megtudjuk róla a valós infókat..
-
pzstm
titán
Mert amikor a Windows Mobile Device Centeren fut át az adat vagy az ActiveSync-en az ugye nem ugyanaz.
Sőt jobbat mondok...mivel Outlook-al szinkronizál, így képzeld a Microsoft-nál el is olvassák az outlook-ban tárolt leveleidet....
Volt ez a kis WFP progrm, amiben ha részt vettél és felraktál egy kis háttérben futó 200kb-os progit, akkor ingyen Vista Ultimate-et kaptál...még Win7 Beta idején...emlékszem menynien irtóztak tőle, hogy jaaj, most majd Microsoft minden adatot megtud róluk
Aztán volt olyan "bátor" (köztük én is), aki bevállalta, és láss csodát:
[link]Ugyanilyen csomagban jött nekem is mint kollegának....
-
madstunt
addikt
mondtam én hogy ott nincs semmi?
neked tényleg elment a humorérzéked...
neked mindenkibe bele kell kötni mert esetleg nem értenek egyet egyesek veled?Inarus: Lehet lencseleves az de a lencse savas-sós ízéhez elég jól megy mondjuk egy kozel... persze pl edelweiß az nem mert az édeskés búzasör
-
utomi
senior tag
Nézd vissza a HD2-vel kapcsolatos kérdéseid, és döntsd el magad, hogy valóban létezik-e olyan csoport, hogy "te és a hozzád hasonlók".
Igen. Normális emberek.
"Valóban, 3-4 ember említett hasonlót abból a sok tucatból, akivel együtt HD2 fórumozok különböző oldalakon, ebből 2-nek megjavulni látszik az új rádió ROM-mal, a maradék pedig valószínűleg mikrofon hiba."
Gratulálok. Mindezt nyújtja a világ legfejlettebb pda-ja.
(#217) madstunt
Az nem jó, mert akkor nem futnak át a kontaktok az iTuneson, és valamiről még lemarad a nagy testvír.Mert amikor a Windows Mobile Device Centeren fut át az adat vagy az ActiveSync-en az ugye nem ugyanaz.
Ugyan már ki is az elfogult?
-
madstunt
addikt
térjünk vissza az eredeti témához a "Mely ételekhez milyen sört ajánlasz és melyik ételekhez iszol sört" témához. KÖSZÖNÖM
én pl lencsefőzelékhez nagyon szeretek vmilyen világos sört inni
-
pzstm
titán
válasz
manchester85 #223 üzenetére
de mi van ha anyukájának nincs emailcíme, és ő kimondottan a telefonjára szeretné??
-
manchester85
veterán
Nyilván létezik olyan telefon, amin a legfőbb fícsör a bluetooth. Ők imádnak ezzel szórakozni. Nekem viszont nincs rá szükségem, mert a saját zenéimet itthon a saját gépeimen rendezgetem, képeket meg tudok nézni eleget. Nem arról volt szó, hogy ez másnak ne legyen fontos, hanem, hogy milyen szar, hogy iPhone-nal nem lehet minden szart küldözgetni. Szerintem iPhone tulajok közül senki nem siránkozik emiatt. Nektek meg nem mind1?
Anyukádnak meg elküldöm e-mailben...ha lány vagy.
-
madstunt
addikt
a legközelebbi itunes syncnél úgyis feltölthetné titkos tempfájlokban amiket a nagytezsvírnek küldés után töröl na.amint beleépítik a szoftverbe majd be lesz mutatva a kontaktküldési fícsör hogy ez milyen forradalmi...
Inarus: ésakkó ? legalább pörög a topik és beszélgetünk
-
Inarus
addikt
Amúgy ügye nem gáz, hogy jó két éve a Bluetooth adatátvitel létjogosultságán és fontosságán vitáztok?
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Szerintem meg te vagy, aki direkt nem akarja megérteni, hogy van akinek ez fontos fícsör.
Megértem, ha neked nem. Távol álljon tőlem, hogy ráderőltessem, nem is tudnám.
Továbbá azt is elismerem, hogy eljön az idő, amikor ez totál fölösleges dolog lesz. De amíg nem szaladgál mindenki mobilnetes pda-val, addig ez igenis hasznos tud lenni.
Bemutatlak anyukámnak, aki majd addig rágja a füled, amíg el nem küldöd neki a cicás, hegyi patakos, dáliás háttérképedet, vagy a shazamról letöltött muzsikádat. Na akkor majd imádkozol a BT-ért. -
erdoke
titán
Bocsánat, hogy azt mertem feltételezni, van némi humorérzéked.
Máskor nem fordul elő, ígérem.Valóban, 3-4 ember említett hasonlót abból a sok tucatból, akivel együtt HD2 fórumozok különböző oldalakon, ebből 2-nek megjavulni látszik az új rádió ROM-mal, a maradék pedig valószínűleg mikrofon hiba. Azaz mit is beszélek, természetesen a szarfos WinMo hibája, hiszen te voltál kedves (csöppet sem szánalmas) stílusban az előbb közölni velünk.
Nézd vissza a HD2-vel kapcsolatos kérdéseid, és döntsd el magad, hogy valóban létezik-e olyan csoport, hogy "te és a hozzád hasonlók".
(#217) madstunt
Az nem jó, mert akkor nem futnak át a kontaktok az iTuneson, és valamiről még lemarad a nagy testvír. -
madstunt
addikt
válasz
kontaktok mozgatására is gyors és egyszerű módszer két teló közt
-
manchester85
veterán
Te itt most nagyon félreértelmezel bizonyos dolgokat. Miért kéne, hogy mindenkinek mobilinternete legyen? Én annyit mondtam, hogy nincs olyan dolog, ami csak bluetooth-on keresztül küldhető el, és nekem arra szükségem lenne. Ha valakinek kell az a kép, ami nekem van, akkor elküldöm neki e-mailben, kibírja addig. Ha nekem kell az övé, akkor megkérem, hogy majd küldje el e-mailben, megnyitom, lementem. Ezek ilyen tök lényegtelen dolgok. Általában facebookon vagy iwiwen megnézem azoknak a képeit, akikre kíváncsi vagyok, de az életben nem volt még olyan, hogy egy konkrét kép annyira kellett volna, hogy az ne várhatott volna pár órát. Amúgy általában nem gyűjtöm mások képeit, ha pedig meg akar lepni, akkor ugyancsak e-mail (mondjuk egy nyaralás) vagy közösségi oldal. Most az, hogy mutat egy képet, az meg kell nekem a mobilomra, számomra teljességgel valószínűtlen helyzet. Ennyire nem fontos azért senki.
-
Inarus
addikt
Légy szives a hangnemet kúltúráltabbra venni egy fokkal! Lehet visszasérteni úgy valakit,hogy a szalonképtelen kifejezéseket kerülöd.
"Ha ennyire kib@szott nagy zseni vagy akkor azért lehetne annyi eszed, hogy tudd a két technológiát nem lehet összehasonlítani. Mondhatnám úgy is, hogy WTF."
Szerintem itt nem a technológiákra utalt a fórumtárs... Gondold újra...! -
utomi
senior tag
"Bizonyára nekem a beszélgető partnereim is mind egy szálig WinMo fanok.
"
Bizonyára. De a te házi szent fórumodon is többen említik a hibát szóval vagy simán hülye vagy csak simán hazug.
"Elég egyszerű, hogy használni tudd. "
Nem hiszem, hogy ismernék ennyire egymást. A személyeskedő és szánalmas stílusodat inkább tartsd meg magadnak.
"Kitalálom: Skype-on is kutyaugatást hallanak a partnereid?"
Ha ennyire kibaszott nagy zseni vagy akkor azért lehetne annyi eszed, hogy tudd a két technológiát nem lehet összehasonlítani. Mondhatnám úgy is, hogy WTF.
"Én mindenesetre örülök, ha a hozzád hasonlók eladják, mert nem jönnek újra meg újra az iszonyat primitív kérdésekkel.
"
A primitív nem én vagyok kettőnk közül.
-
Na igen, nem lett volna hátrány, ha visszaolvasok egy kicsit...
Csak a Te hozzászólásodat olvastam, ami úgy jött át, hogy "kőhülye vagy, jó neked a kőhülye iPhone is", nomeg a "hozzád hasonlók" szöveg (végülis én is eladtam a HD2-t, még ha meg is bántam), de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül
-
fairi
őstag
válasz
manchester85 #115 üzenetére
"Őszintén szólva nem tudok egyetlen egy dolgot se mondani, ami kellene a mobilomra és az csak bluetooth-on keresztül küldhető át. Te tudsz ilyet?"
nem mindenkinek mobilnet előfizetése,vagy nem mindenkinek van csúcstelefonja,de azért szeretne tőlem,vagy én szeretnék tőle fényképet vagy zenét...
pl.:ez speciális eset,de annyira nem..
laptop,net nincs,de van bluetooth ,mobilomon is van bluetooth(filetransfer is),pda-mat megosztottam és tudott tallózni rajta mint háttértár, lassan de átpakolt a 8 gigás háttértárra pár zenét amit ő maga csinált....
Bluetooth elterjedt technika,és nem mindig tudja email helyettesíteni!lehet 5 év múlva már a mobilinternetje lesz mindenkinek korlátlan adatforgalommal(kisebb csomaggal levő barátomat nem szívatnám ilyennel),és mindenkinek minimum ájfonszintű gépe,de még az nem igaz...
-
erdoke
titán
Előbbit még nem ajánlottak, az utóbbit visszautasítottam, de kösz a bizalmat.
A második bekezdéssel egyetértek, de azzal nem, hogy átlag fölötti IQ kellene hozzá.
Az utolsót nem is értem, szerintem még te is tudtad használni. Ráadásul én itt csak egy olyan támadásra reagáltam, ami nem igazán tartalmazott érdemi információt, csak fikázni támadt kedve a fiatalembernek.
-
Nobel-díjat nem kérsz a HD2 mellé? Vagy Mensa tagságot?
A Windows Mobile-t és az iPhone-t is meg kell tanulni használni.
Az iPhone-nak sokkal kevésbé meredek a tanulási görbéje, ennyi.Az meg nem érdem, hogy csak a Hozzád hasonló Einstein-palánták tudják csak effektíve használni a HD2-t (az avatarod eléggé ellened dolgozik
), bár szerintem még a registry-matatás és minden velejárója is könnyen tanulható. Csak éppen felesleges macera.
-
erdoke
titán
Bizonyára nekem a beszélgető partnereim is mind egy szálig WinMo fanok.
Neked jó az iPhone, kiváló döntést hoztál. Elég egyszerű, hogy használni tudd. Bizonyára az asztali Win is megoldhatatlan problémákkal állít szembe. Kitalálom: Skype-on is kutyaugatást hallanak a partnereid? Lehet, hogy nem a készülékben van a hiba?
Én mindenesetre örülök, ha a hozzád hasonlók eladják, mert nem jönnek újra meg újra az iszonyat primitív kérdésekkel. -
pzstm
titán
-
utomi
senior tag
Az meg külön furcsa , hogy a WinMo fan-oknal az egyébként elismert és köztudott hibák sem jönnek elő.
Nem mellékesen a HD2 nálam sem resetelt hívás közben csak dobozhúzgálást, meg kutyaugatást mert a fene tudja még mit hallanak a beszélgető partnereim.Ami egyrész vicces másrészt meg kurvára felháborító a világ "legfejlettebb" PDA-jánál.
A HD2 csak azért egy használhatatlan szar mert WM fut rajta. Ez nem divatfika nála, én 3 hétig használtam de annyira felidegesített, hogy most inkább gyorsan eladom. Azóta közben megint vettem egy 3GS-t.
A HD2 vasa atom jó de sajnos érthetetlen, hogy miért ezt a gány valamit rakta rá a HTC. Nem mellékesen én valahogyan nem jó érzéssel várok egy olyan OP. rendszert amit a fejlesztők is szarnak titulálnak előre. (WM7)
-
>-48-<
aktív tag
Édesanyámnak nokia 6220classic-ja, páromnak samsungf480-ja, hugomnak s5230-a. Nekem erre kell a BT file küldés. Ez tényleg lassan feleslegessé váló funkció az e-mail fonok világában.De még nem az.
AMOLED kijelző nekem a túlvezéreltségével együtt is tetszik. Picit városi legenda szagúnak érzem ezt a napfényben nem látni dolgot.
Köszi, nem kell linkelni a "napotaszemembetükrözömhogy bizonyítsammilyenszarazamoled" videókat, már láttam őket és a kommenteket is olvastam alatta, amiben az amoled tulajok elmondják, hogy föl ker kúrni a fényerősséget és akkor látszik napon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest