- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Az mennyire egészséges ha a zene miatt nem hallod
meg ha jön a mentő azt átmegy rajtad ?"Teljesen igazad van!!!!
Éppen ezért szeretem az Apple gyári fülesét, mert az nem agybadugós, vonatelésétálós megoldás, hanem a zene mellett a környezeted zajait is hallod és tudsz reagálni a forgalomra. -
Ulkesh
őstag
Nem kell semmilyen körben mozogni ahhoz, hogy kerékpározás, vagy futás közben zenét hallgasson az ember (ha te még ennyit sem mozogsz, az neked lesz rossz pár év múlva
).
Ezen kívül meg jellemzően este ágyból szoktam zenét hallgatni az iPhone-ról egy Technics fejhallgatóval, miközben átolvasom a napi híreket a Newsstand jóvoltából.
-
manchester85
veterán
Óriási különbség van aközött, hogy valami hülyeség, meg, hogy nem létfontosságú. Egy szóval nem mondtam, hogy az mms vagy a bluetooth fájlátvitel hülyeség lenne, de semmiképp sem létfontosságú.
Az mms azért "hülyeség" mert nem terjedt el igazán, és baromi drága. Internetcsomag esetén sokkal olcsóbbra kijön e-mailben képeket küldözgetni, mint mms-ben, a méretbeli korlátról nem is beszélve. Wifin keresztül meg ugye teljesen ingyenes. Igaz, hogy nem direktben érkezik a telefonodra, de hát istenem, ér ez annyit?
A bluetooth küldözgetés is csak egy ilyen szórakozgatás, de érdemi haszna nincs. Lassú adatátvitel, és még mindig nem tudtál egy életszerű példával előállni. A közösségi oldalak nem csak arról szólnak, hogy minden böfögésről értesítsd a világot, hanem egy online multimédia tárolónak is tekinthető, amihez bármikor bárhonnan hozzáférhetsz. Ennek majd akkor lesz jelentősége, ha már mindenki természetesnek veszi, hogy a telefonjáról is rendszeresen internetezzen. Nem arról van szó, hogy én milyen fasza gyerek vagyok, hogy ezt megteszem, hanem arról, hogy a bluetooth küldözgetők róják fel az iphone tulajoknak, hogy milyen szar ez a korlátozás. Köszönöm a törődést, így összehasonlítási alappal rendelkezve, jól érzem magam így a bőrömben. Kérdés, vajon akik folyton ezzel jönnek, rendelkeznek ugyanezzel a tapasztalattal?
-
Ulkesh
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Jaa...mint állambácsi!
Ez amúgy meddő vita...kicsit nekem olyan, mint mikor a torrentről folyik a vita, hogy az bűncselekmény e, vagy sem...végül is a bluetoothal is megoszthatok zenét, filmet, bármit, de az is igaz, hogy mivel memória van benne, tuti szép kis adó is van a telefonon, külön az áfától... -
bmwk1200s
őstag
"Engem csak ez az iphonos mentalitás zavar, hogy ami nincs benne
az hülyeség és nem is kell"Részben értek csak egyet. Az apple a különböző jogvédett tartalmak miatt nem engedélyezi a kékfog ilyen jellegű használatát. Az más kérdés, hogy a júzer aki megvette, hogyan próbálja magyarázni a dolgot, erről már nem az apple tehet. Nekem igen is kellene, és lesz is nemsokára
, tehát van rá igény.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
Akinek iPhone-ja van, annak többnyire internet csomagja is van hozzá. Elküldöm neki e-mailben, az se kerül külön pénzbe. Ő meg, ha van egy jó képe, tegye fel vmelyik közösségi site-ra, leszedem majd én, ami nekem kell. Amúgy meg nem szedem le, minek? Csak nézegetem online, amelyik épp érdekel.
Szerintem az a jövő, hogy a képeket, videókat internetről éred el, teljesen értelmetlen őket gyűjtögetni, telefonom rendszerezni. Vagy a gépen, vagy egy online portálon tárolom a képeimet. Amit le akarok tölteni, azt bithumenről szerzem be, nem egy haverom mobiljáról.
Minden másra ott a youtube és a közösségi site-ok. Egy-egy kép átküldözgetésének annyi értelme van, mint egy-egy számnak. Gyakorlatilag semmi, és kb. kétszer fogod megnézni.
-
Coyote2000
őstag
az a vicces, hogy 4.en lakom, lenn a kocsiban, sot, a garazsban is tudom fogni a jelet (nem egy epuletben van, es a routerem 1m-re van az ablaktol) Viszont a WC meg a router koze 2 panel esik, es ott mar nehezebb jelet talalni. Ha meg is talalja, folyamatosan szakadozik. Persze rajottem, hogy hatradolve gazabb, igy igyekszem ugy kabelt fektetni, hogy elore hajolok, ami anatomiailag is helyesebb megoldas (igy lenduletbol tud erkezni a cucc
)
Quasi_modo: Saint_ kollega mar elmagyarazta a lenyeget, vagy te nem szoktal sz*rni?
nincs is annal romantikusabb, mint sz/\ras kozben szerelmes SMS-eket irni, szakacskonyvet bongeszni, vagy epp twitteren megosztani a kula formajat, allagat, szinet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Steam topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- EA Sports WRC '23
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged