Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #320 üzenetére
akkor meg mi értelme?
lehet, hogy hangosan tolom, de ha zenélek, akkor arra vagyok kíváncsi és nem arra, hogy Pumukli szerint a Boráros tér következik.(mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy kevesen hallgatnak utazáshoz Elgar-t meg Brahms-t, és ezek szólnak olyan spéci frekvencián, hogy nem nagyon hallok mást.
)
-
moonman
titán
"A MS szerződött 3-4 stúdióval, az Apple meg közel 100-al"
nem mintha "a nagy négyen" kívül számítana más, de azért a 3-4 - nem meglepő módon - eléggé lekicsínylő szám:
EMI
Warner Music Group
Sony BMG
Universal Music Group
AOL MusicNow
Musicmatch Jukebox
Yahoo! Music Unlimited
Spiralfrog
MTV URGE
MSN Music
Wal-Mart Music Downloads
Ruckus Network
PassAlong Networks
Rhapsody
iMesh
BearShare
stb. -
moonman
titán
"Próbálj képet, meg zenét küldeni BT-on pl. egy normál, nem smart Samsung mobilra…"
szoktam. itt a csajokra nem jellemző a százezres mobil, de kb. hetente háromszor jönnek hozzám, hogy küldjem már át ezt meg ezt a képet a buliról, vagy azt a tökari csengőhangot. és nem szokott gond lenni. hitelesítést ki kell kapcsolni, és onnantól egy-egy gombnyomás a dolog. -
moonman
titán
"Itt mindenki azt képzeli, hogy a drágalátos képeit az ismerősök a 3x4 cm-es mobil kijelzőn akarják csodálni"
azért a HD2 féle Sense-ben a helyi képekként megjelenő és kezelhető Facebook fotóalbum fasza dolog. attól függetlenül, hogy sose használtam Facebook-ot. (van Windows Live-ban is ilyen diavetítés ismerős SkyDrive albumából, csak nem ennyire kifinomult még.)"a már harmadszor megszakadó BT fájltranszfer"
nálad mindig minden szarul működik, ami nem Apple-gyártmány? -
moonman
titán
"Ugye nem gondolod komolyan, hogy nagyítgatni kezdjek egy sima alkalmazást, hogy használni tudjam??? Ez már tényleg a vicc kategória…"
compatibility mode.nem lehet 15 év programtermését - amiket ugye stylusra terveztek - átírni, hogy tacsfrendli legyen.
"Lényegtelen, ez a rész valóban jó lett, viszont van, akinek nem elég az a pár alkalmazás, amit integráltak ebbe a felületbe. Onnantól meg kilóg a lóláb és rohadtul bűzlik."
kíváncsi voltam a válaszra, nem csalódtam. amint képbe kerül az MS, máris bűzlik.
nekem pl a fele nem kell, twittert meg ilyen szarokat sosem használnék. meg hát a Sense nem csak a main screenről szól. -
moonman
titán
-
moonman
titán
"Pár WinMo alkalmazás telepítése után, ahol a kapacitív kijelzővel percekig kell kaparászni mire rájön, hogy azt a pici kis kockát szeretném bepipálni hamar elszáll a csoda."
nem volt elég ideig nálad, hogy rájöjj: van rendszerszintű zoom, pont emiatt?"Az viszont tény, hogy a HTC valóban elég szép cukormázat kent a WinMo egyébként híg barna állaga köré (hogy finoman fejezzem ki magam)."
egyszer már elmondtam, de leírom újra, hátha nem figyelt valaki akkor: a TouchFlo-t, a Sense-t és az összes optimalizációt, enhancement-et a Microsofttal együttműködve készítették. nem lennék meglepve, ha a WM7 itt-ott erősen emlékeztetne a Sense-re. -
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #136 üzenetére
"Te egy videó alapján ítélkezel?! Basszus ember!"
most mondd meg. mivel nem telik rá, hogy csak megnézésből vegyek 35 féle mobilt.de aki nem látja a különbséget, az vak. biztos véletlenül karikázta be a készítő is.
"tudom, tudom...a kisebbségi érzést kompenzálni kell"
jól van, elfogytak az érvek, jön a személyeskedés. ne fogd vissza magad. -
moonman
titán
"A BT pedig épp' azt teszi lehetővé, hogy növekedjen az illegális zenék száma."
ezt az indoklást sosem értettem, de elég vérszegénynek is tartom. ilyen erővel semmilyen telefonban nem lenne bt file küldés, sőt nem lehetne kapni usb-s mp3 lejátszókat sem. de azzal egyet értek, hogy van egy iTunes nevezetű rendszere... innentől világos, miért."De a 6-os széria 2010-ben már vicc."
ez a "vicc" jelenleg a világ legdurvább PDA-telefonjait működteti.#133: áh, az már ciki, "népautó" lett.
-
moonman
titán
"a HD2 számomra egy kisebb fajta csoda volt"
mert te egy gyökér winfanatik vagy és elvakít a szemellenző... vagy hogyan monnyam magának. hazudsz és kész.#120: "Én megtettem és boldogan adtam vissza a gazdájának a HD2-t és maradt a 3GS."
meg is lepődtem volna, ha fordítva történt volna. -
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #116 üzenetére
"Nem szar, hanem takarékos."
hát ne haragudj, de a videón tisztán látszik, hogy azonosak a fényerők, a szifon kijelzője viszont fakó, homályos, egyszóval ronda. ez amúgy sem fényerő kérdése, egyszerűen napfényre meg közepes megvilágításra optimalizálták, így sötétben jön ki a csúnyasága. a többi meg napfényben láthatatlan, ez van. -
moonman
titán
válasz
manchester85 #115 üzenetére
"Továbbra se értem, mire jó fájlokat küldözgetni egymásnak."
nem kell mindenkinek értenie, jó és kész. -
moonman
titán
"Azért olvasgatva a HD2 fórumát, nem éppen fenékig tejfel az élet vele."
szerintem ha használni akarod és nem szétbuherálni, akkor tejfel, méghozzá fenékig. az a baj, hogy az elvárások és igények mindig két lépéssel a realitás előtt járnak. pedig ez a gép kvázi tökéletes."teljesítményben nem igazán tudja lekőrözni az iPhone 3GS-t sem"
erről nem nyitok vitát, szerintem bucira ver mindent, köztük a szent 3gs-t is. -
moonman
titán
válasz
manchester85 #104 üzenetére
"A bluetooth küldözgetésen lovagolók véleményem szerint olyan maradi emberek akik még nem jöttek rá, hogy a jövő (esetleg jelen) telefonja nem adattároló, hanem egy multimédia eszköz, adattárolás céljából pedig az internettel kommunikál. Nyugaton ez a trend."
eszedbe jutott már, hogy van, aki leszarja, mi "nyugaton a trend" és használni szeretné, amilye van? pl. mi a baj azzal, hogy át akarok küldeni egy-egy fájlt mindenféle hókuszpókusz meg internet-hozzáférés nélkül? gondolom, ha fordítva lenne és az iPhone-ban lenne ilyen lehetőség, rögtön bazinagy, innovatív fícsörré válna.
ha a 4. generációba beteszik, mit fogsz mondani? annyira nem kellett senkinek, hogy falsból beletették?
(ha már választani lehet, inkább bt file transfer, mint videotelefonálás.)
-
moonman
titán
"részvétem azoknak a vásárlóknak, akik nem tudják hogy mit vesznek meg no komment de tényleg, nincs miről beszélni.
iTunes 2 klikk az egész, aztán menjünk tovább: 'valamit valamiért'."az egész úgy kezdődött, hogy kékhalált dobott az XP, amikor rádugták USB-n. megcsináltam, tettem rá iTunes-t beállítgattam a szinkronizációt, kész. működik szépen. elmondtam, hogy mit nem tud, bólintottak.
-
moonman
titán
"(nagyjából) kivétel nélkül olyan válaszokat szoktam kapni, hogy "én is akarok egy ilyet" "uhh, ez nagyon jó, értem már"
én múltkor olyanokat hallottam, hogy "naaa nemááár" meg "ez mekkora szemétség máár".
tudod, amikor szóba jött, hogy miért nem sikerült pl. csengőhangot küldeni rá bluetooth-on, meg miért kell hozzá iTunes és hogy miért nem lehet csak úgy rámásolni akármit. mindegy, 15 éves kiscsajnak volt, neki elég lesz.van aki megveszi, aztán néz, hogy ez se, az se. gondolom kidobni nem fogják, de előbb fogják falhoz vágni, mint mondjuk egy HD2-t.
-
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #44 üzenetére
igen, persze ez nem klasszikus értelemben vett két mag, hanem egy az OS-nek, egy pedig a telefon és rádió funkcióknak. a Kaiserben mondjuk ez utóbbi "gsm-magot" is használta minden feladatra.
"Winmo alá kell is az erő!"
kell hát, iPhone-nál sem véletlenül reklámozzák, hogy milyen bivaly a vas. -
moonman
titán
válasz
manchester85 #41 üzenetére
arra mindenesetre jó, hogy plusz 50 dolcsit legomboljanak érte.
nekem eddig a Kaiserben és a HD-ben is volt első kamera, egyikben sem használtam sose. Kaiseren egyszer kipróbáltam, hogy milyen, azt annyi. -
moonman
titán
válasz
manchester85 #35 üzenetére
mert a laptop előtt ülsz és kényelmes. a telefonos szitut meg az imént Lenry kifejtette.
-
moonman
titán
na neee. méghogy nem volt normális "program"? wtf? a telefon beépítve tudja, milyen program kéne még hozzá?
szerintem meg az ára és a praktikusság hiánya miatt nem terjedt el.
az lehet, hogy az ájfónosok ezzel fognak villogni, de ez kb. annyira fog hüjén kinézni, mint amikor a cigánygyerek McDonald's-os papírkoronával gizdázik az utcán. meg aztán a számlájuk is vastag lesz.
-
moonman
titán
válasz
manchester85 #25 üzenetére
nekem mindegy, ártani nem árt. de már a HD2-n sincs kamera, egyszerűen rájöttek, hogy nem használják az emberek.
-
moonman
titán
ebben az a poén, hogy az összes HTC-ben évek óta kétmagos processzor van. de itt majd lehet nagy hangon hirdetni.
az előlapi kameráról meg épp most kezd leszokni mindenki, még jó, hogy időben kapcsoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest