Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz fairi #260 üzenetére

"na persze,utána meg senkit nem érdekel a kép,vagy zenét is elküldöd neki,úgy 4-5 mbytosakat,vagy majd MSN-ben mikor hazaért?"

Tulajdonképpen azt se értem, mit akarsz mondani. Miért kéne zenéket küldözgetni? Egyrészt ma már elég gáz, ha valaki nem tudja beszerezni magának azt a zenét, amit akar, másrészt ha mégis így van, akkor adok neki egy pendrive-ot, és ráteszi a gépére. Miért akarod mindenáron bluetooth-on küldözgetni? Ma már a legtöbb ember ID3 tag-ek alapján rendezi a zenéit, szerintem próbáld ki te is. Jó dolog.

"Persze tudom az ájfon egy életérzés lesz,és a többiek már magasról le van tojva,érdekel a képem,majd menj fel otthon a neten,te szaros 20-25k telód nem tud netezni,nincs mobilneted...Pór!!!"

Még mindig nem érted? Ha valakinek kell egy kép, és mindenképp a mobiljára, akkor ráteszi a saját számítógépéről, én elküldöm neki e-mailben. A közösségi oldalak idején ömlesztve van a net családi és baráti fotókkal. Baromi életszerűek ezek a helyzetek, hogy pont a mobilomon levő kép kell neki. De nem úgy indult ez a bluetooth dolog, hogy az ájfónosok a szerencsétlenek? Ehhez képest most ott tartunk, hogy az van kiszolgáltatott helyzetben, aki tud kékfogon keresztül küldözgetni. :DDD Gyakorlatilag nincs is kép a mobilomon, mert fölöslegesnek tartom. Fényképek tárolására továbbra is külső adattárolót használnék, ha gyűjteném őket. Mi a franc lehet az a kép, ami másnak létfontosságú, hogy a telóján legyen, és nem ér rá, hogy számítógépen átküldjem neki? :)

"összességében leggyorsabb bluetooth filetransfer,elindít,utána csak 10m-es körzetbe kell maradni szépen átfolyik az... Párkép,pár zenére érdemes,de fényképalbumnyi mennyiséget e-mailben ,vagy feltettetni facebookba,feltéve ha az embert érdekli.."

Baromi gyors, tényleg. Megsúgom, az USB 2.0 fényévekkel gyorsabb, de még egy átlagos internet sávszélessége is. Továbbra se értem, mi a gyakorlati haszna ennek az egésznek. Kb. 100 gigányi zeném van, és szeretem rendszerezni őket.

• manchester85

veterán

válasz fairi #210 üzenetére

Te itt most nagyon félreértelmezel bizonyos dolgokat. Miért kéne, hogy mindenkinek mobilinternete legyen? Én annyit mondtam, hogy nincs olyan dolog, ami csak bluetooth-on keresztül küldhető el, és nekem arra szükségem lenne. Ha valakinek kell az a kép, ami nekem van, akkor elküldöm neki e-mailben, kibírja addig. Ha nekem kell az övé, akkor megkérem, hogy majd küldje el e-mailben, megnyitom, lementem. Ezek ilyen tök lényegtelen dolgok. Általában facebookon vagy iwiwen megnézem azoknak a képeit, akikre kíváncsi vagyok, de az életben nem volt még olyan, hogy egy konkrét kép annyira kellett volna, hogy az ne várhatott volna pár órát. Amúgy általában nem gyűjtöm mások képeit, ha pedig meg akar lepni, akkor ugyancsak e-mail (mondjuk egy nyaralás) vagy közösségi oldal. Most az, hogy mutat egy képet, az meg kell nekem a mobilomra, számomra teljességgel valószínűtlen helyzet. Ennyire nem fontos azért senki. :)

• >-48-<

aktív tag

válasz fairi #212 üzenetére

A vicc az, hogy a "lecsavart" fényerejű TFT sem látszik a napon. :D

szerk: most látom, hogy neked i8000-ad van. :))

Új hozzászólás Aktív témák