- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"részvétem azoknak a vásárlóknak, akik nem tudják hogy mit vesznek meg no komment de tényleg, nincs miről beszélni.
iTunes 2 klikk az egész, aztán menjünk tovább: 'valamit valamiért'."az egész úgy kezdődött, hogy kékhalált dobott az XP, amikor rádugták USB-n. megcsináltam, tettem rá iTunes-t beállítgattam a szinkronizációt, kész. működik szépen. elmondtam, hogy mit nem tud, bólintottak.
-
moonman
titán
"(nagyjából) kivétel nélkül olyan válaszokat szoktam kapni, hogy "én is akarok egy ilyet" "uhh, ez nagyon jó, értem már"
én múltkor olyanokat hallottam, hogy "naaa nemááár" meg "ez mekkora szemétség máár".
tudod, amikor szóba jött, hogy miért nem sikerült pl. csengőhangot küldeni rá bluetooth-on, meg miért kell hozzá iTunes és hogy miért nem lehet csak úgy rámásolni akármit. mindegy, 15 éves kiscsajnak volt, neki elég lesz.van aki megveszi, aztán néz, hogy ez se, az se. gondolom kidobni nem fogják, de előbb fogják falhoz vágni, mint mondjuk egy HD2-t.
-
Enjoy
addikt
Nekem untethered JB-s a telóm, s a múltkor "meghalt" - feketekijelző, s nem reagált semmire.
Haverok meg viccelődtek, hogy vegyem ki az akksit, nekik ilyenkor az be szokott válni.
Nem akartam mondani, ha ki is venném az akksit, akkor is kéne még egy gép, és blackra1n.
Persze be tudtam kapcsolni a telót, de iTunes + USB világított az arcomba. (Mondtam is a srácoknak, hogy ezt ők úgy sem érthetik, túl magas inteligenciát követel meg)
Egyébként iPhone kijelzője verhetetlen szabadég alatt, napfényben.
Ilyen telóm még életemben nem volt, szakadok másokon, hogy kezükkel tartanak árnyékot a kijelzőnek, hogy valamit lássanak a display-ből.
Egy picit nagyobb felbontás kéne, netán nagyobb színmélység, bár utóbbi engem nem zavar. -
BiP
nagyúr
Hány embert? Ez az, hogy egyet sem. A felemás válasszal mindössze arra akartam utalni, hogy nem magával a videotelefonnal van bajom, hanem a mobilon videotelefonálást tartom értelmetlennek. A fintoros résznél meg arra gondoltam, hogy nem csodálkozom, hogy nem tudott teljeskörűen elterjedni a videotelefon, mert a legtöbb dologra bőven elég a telefon is. (nekem legalábbis).
Egy hosszabb beszélgetésnél meg szerintem akkoris tök macerás úgy tartani a telefont, hogy végig magadat kamerázod. (plusz azt is nehezebb megoldani, hogy más ne hallja a beszélgetések mindkét oldalát) -
bmwk1200s
őstag
"Nem üzleti embereknek készült az iPhone, röviden ennyi ."
Remélem nem haragszol meg rám, de ezzel egyáltalán nem értek egyet! Nem feltétlen ők a célcsoport, de tökéletesen lehet használni arra a célra is, mint amire egy menedzser (láss engem) használja. Szóval nekik is készült.
-
szerintem a videóhívás hamvábaholt ötlet. még otthon oké, de próbálj meg egy utcán úgy videofonálni, hogy nem ütnek el, nem mész neki semminek, és senkinek.
abba meg már bele se merek gondolni, hogy mi lesz, ha valamelyik gyökérnek eszébe jut autóvezetés közben videóhívni.majd ha ilyenen telefonálhatok.
akkor esetleg -
moonman
titán
na neee. méghogy nem volt normális "program"? wtf? a telefon beépítve tudja, milyen program kéne még hozzá?
szerintem meg az ára és a praktikusság hiánya miatt nem terjedt el.
az lehet, hogy az ájfónosok ezzel fognak villogni, de ez kb. annyira fog hüjén kinézni, mint amikor a cigánygyerek McDonald's-os papírkoronával gizdázik az utcán. meg aztán a számlájuk is vastag lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged