- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Mi lesz itt, mikor bejelentik hivatalosan, s megtudjuk róla a valós infókat..
-
Enjoy
addikt
Megnyugtatlak nem lesz benne.
Nem azért, mert nincs rá szükség, hanem azért mert az Apple-nek van egy iTunes nevezetű rendszere, ahonnan lehet szépen vásárolni LEGÁLISAN zenéket, ill. az Apple továbbá USA only cég és mint tudjuk a világon messze USA-ban van a legtöbb pénz a zenében, s ahol a legkeményebben büntetik annak hamisítását. A BT pedig épp' azt teszi lehetővé, hogy növekedjen az illegális zenék száma.
S az, hogy Európa egy kisországában, a tini kislányok milyen nem illegális dolgokat akarnak küldözgetni egymásnak, marhára nem hatja meg.Gondolom nem véletlen nincs benne ez a funkció az Android rendszerében sem.
Volt nekem is több PDA-m, vannak előnyei, hátrányai.
De a 6-os széria 2010-ben már vicc.
Várjuk a 7-es szériát, ami tuti megjelenik még az idén. Hiába jönnek a cikkek, hogy csúszik következő évre. -
Enjoy
addikt
Nekem untethered JB-s a telóm, s a múltkor "meghalt" - feketekijelző, s nem reagált semmire.
Haverok meg viccelődtek, hogy vegyem ki az akksit, nekik ilyenkor az be szokott válni.
Nem akartam mondani, ha ki is venném az akksit, akkor is kéne még egy gép, és blackra1n.
Persze be tudtam kapcsolni a telót, de iTunes + USB világított az arcomba. (Mondtam is a srácoknak, hogy ezt ők úgy sem érthetik, túl magas inteligenciát követel meg)
Egyébként iPhone kijelzője verhetetlen szabadég alatt, napfényben.
Ilyen telóm még életemben nem volt, szakadok másokon, hogy kezükkel tartanak árnyékot a kijelzőnek, hogy valamit lássanak a display-ből.
Egy picit nagyobb felbontás kéne, netán nagyobb színmélység, bár utóbbi engem nem zavar. -
Enjoy
addikt
Nah, asszem Apple gondoskodik arról, hogy kijelölje az utat a többi gyártónak.
Remélem, hogy lesz benne normális kamera és egy LED is, hogy zseblámpaként is tudjam használni iPhone-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged