- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Bocsi a pici offért (bár még mindig közelebb lesz a témához, mint a fülhallgató milyensége), de láttátok már ezt? Voice Band
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Quasi_modo #281 üzenetére
"És ez az adó azért van rajta, mert úgy is jogvédett tartalmat fogsz tárolni rajta."
Ez általánosítás, ennyi erővel mindenki drogos is? Persze hogy nem! Nem mindenki tárol rajta, de vele is megfizettetik...ez a baj..meg még sok minden, de ne menjünk bele, egy másik fórumot ma már ezzel jól megkavartam!
-
bmwk1200s
őstag
Jaa...mint állambácsi!
Ez amúgy meddő vita...kicsit nekem olyan, mint mikor a torrentről folyik a vita, hogy az bűncselekmény e, vagy sem...végül is a bluetoothal is megoszthatok zenét, filmet, bármit, de az is igaz, hogy mivel memória van benne, tuti szép kis adó is van a telefonon, külön az áfától... -
bmwk1200s
őstag
"Engem csak ez az iphonos mentalitás zavar, hogy ami nincs benne
az hülyeség és nem is kell"Részben értek csak egyet. Az apple a különböző jogvédett tartalmak miatt nem engedélyezi a kékfog ilyen jellegű használatát. Az más kérdés, hogy a júzer aki megvette, hogyan próbálja magyarázni a dolgot, erről már nem az apple tehet. Nekem igen is kellene, és lesz is nemsokára
, tehát van rá igény.
-
bmwk1200s
őstag
Nyugalom, nyugalom...párat alszotok és lesz Bluetooth fájlküldés a szifonon is.
-
bmwk1200s
őstag
Pff...esküszöm csak legközelebb jöjjön el az Omnia II tulaj, besötétítek és lefényképezem egy komolyabb digitális fényképpel a két telefont. Na majd kíváncsi leszek arra mit mondasz! Tudod csak azért vagyok ennyire biztos a dolgomban, mert mint tulaj tudom hogy egyáltalán nem így néz ki a telefonom képe sötétben!
-
bmwk1200s
őstag
"hát ne haragudj, de a videón tisztán látszik"
Nem is kellett tovább olvasnom! Te egy videó alapján ítélkezel?!
Basszus ember!
"így sötétben jön ki a csúnyasága. a többi meg napfényben láthatatlan, ez van."
Azért nem egy ember kezébe adtam már, hogy nézze meg milyen rajta filmet nézni, és érdekes, hogy mind pislogott csak, hogy hogyan lehet ennek ilyen gyönyörű a képe. Alig merem neked megmondani, hogy az egyiknek pedig samsung omnia II van...
Nem ez van, hanem az van, hogy ennyire elfogult embert én még az életben nem láttam, mint te, egyfolytában keresed a szifon topikokat, hogy szétflémelhesd......tudom, tudom...a kisebbségi érzést kompenzálni kell, de ne így tedd, mert most már én is lesüllyedek a te szintedre....vadászni fogok a winmos topikokra és akármilyen baromsággal is de szétflémelem majd a te kedvedért!
Úgy hogy EZ van! -
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
"Nem üzleti embereknek készült az iPhone, röviden ennyi ."
Remélem nem haragszol meg rám, de ezzel egyáltalán nem értek egyet! Nem feltétlen ők a célcsoport, de tökéletesen lehet használni arra a célra is, mint amire egy menedzser (láss engem) használja. Szóval nekik is készült.
-
bmwk1200s
őstag
Hmm...ha csak a fele igaz, akkor tovább álmodom a sztorit annyival, hogy a Tré-mobil már most kezdjen el azon gondolkodni, hogyan oldja meg a meglévő hűségszerződés kitolásával a jelenlegi 3gs cseréjét egy újra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest