- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
manchester85 #216 üzenetére
Szerintem meg te vagy, aki direkt nem akarja megérteni, hogy van akinek ez fontos fícsör.
Megértem, ha neked nem. Távol álljon tőlem, hogy ráderőltessem, nem is tudnám.
Továbbá azt is elismerem, hogy eljön az idő, amikor ez totál fölösleges dolog lesz. De amíg nem szaladgál mindenki mobilnetes pda-val, addig ez igenis hasznos tud lenni.
Bemutatlak anyukámnak, aki majd addig rágja a füled, amíg el nem küldöd neki a cicás, hegyi patakos, dáliás háttérképedet, vagy a shazamról letöltött muzsikádat. Na akkor majd imádkozol a BT-ért. -
>-48-<
aktív tag
Édesanyámnak nokia 6220classic-ja, páromnak samsungf480-ja, hugomnak s5230-a. Nekem erre kell a BT file küldés. Ez tényleg lassan feleslegessé váló funkció az e-mail fonok világában.De még nem az.
AMOLED kijelző nekem a túlvezéreltségével együtt is tetszik. Picit városi legenda szagúnak érzem ezt a napfényben nem látni dolgot.
Köszi, nem kell linkelni a "napotaszemembetükrözömhogy bizonyítsammilyenszarazamoled" videókat, már láttam őket és a kommenteket is olvastam alatta, amiben az amoled tulajok elmondják, hogy föl ker kúrni a fényerősséget és akkor látszik napon is. -
>-48-<
aktív tag
Hát én egyszer "nézelődtem" egy média értékesítő cégnél és a 4 főnökből 3-nak Iphone-ja volt plusz az egyik üzletkötőnek is. (az egyik főnök azóta már eladta, az akku miatt)
Tök jó, hogy egy 2dolláros előlapi kamerán vitatkoztok. Abból sosincsen baj, ha valamiben plusz egy szarság van, amit nem használsz.Abból már több, ha nincs benne egy olyan szarság, amit viszont szeretnél használni.
-
>-48-<
aktív tag
Brutális. Ha ezt mind belerakják, az ára is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged