- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az eddig megjelentek közül. Lesz még párra upgrade szerintem, ami WM6.5.3-mal (vagy 6.5.5-tel) jön ki, pl. Toshiba K01. Valószínűleg az összes felsőkategóriás, kapacitív kijelzővel szerelt modellre.
(#154) Ulkesh
"Még a sima HD gyorsítást, meg az OpenGL 2.0-t is kiherélték a HD2-ből, mert sajnálták azt a pár centet amibe a licenc került volna."Nem jól raktad össze az információ morzsákat. Valóban tiltva van a 720p, de nem HD2 szinten, illetve az OpenGL ES 2.0 driverből se véletlenül került bele csökevényes változat.
-
moonman
titán
"a HD2 számomra egy kisebb fajta csoda volt"
mert te egy gyökér winfanatik vagy és elvakít a szemellenző... vagy hogyan monnyam magának. hazudsz és kész.#120: "Én megtettem és boldogan adtam vissza a gazdájának a HD2-t és maradt a 3GS."
meg is lepődtem volna, ha fordítva történt volna. -
Ulkesh
őstag
Én meg már válaszoltam rá, hogy ez a papírforma, de ha egy hétig használod a két készüléket egymás mellett, akkor a HD2 igencsak ki fog kapni.
Én megtettem és boldogan adtam vissza a gazdájának a HD2-t és maradt a 3GS.---
Nokia N900-nál mondjuk eddig sem jutottunk el, mert már kézbe véve is kezdett elfogyni a lelkesedésem, de mikor a boltos kezében, miközben buzgón magyarázott már harmadszor fagyott csontra és eközben ezt azzal intézte el, hogy milyen jó, hogy ennél ki lehet venni az akksit, akkor fordultam sarkon, mert én inkább olyat használok, aminél nem kell kivennem azért, mert lépten-nyomon lefagy.
-
manchester85
veterán
Már akkor is fölösleges volt. Kézbe se kell venni a telefont, ez egy átfogó és mindenre kiterjedő teszt.
Nem azzal van a baj, hogy amit leír, az nem igaz, hanem azzal, hogy ennél kicsit bonyolultabb egy (két) telefon értékelése. Ha ilyen egyszerű lenne, elég lenne mindig csak a specifikációt nézni, nem?
-
Integra
titán
meg mert elképesztően sok a baromság van rá ingyen, meg a játékok.
én még nem láttam komoly embert, akinek szifonja van, hogy azt mutatta volna mit és hogy szervez vele, milyen valóban fontos appok vannak rá. pedig érdekelne!!!
ellenben sörívós, sörétespuskás, winchester hangot utánzó westernes, fingós, nyerítős, dobolós, böfögős, pénzcsinálós, villógó színezős és egyéb marhasággal egész jól elszórakoztatják a nagyérdeműt összejövetelekkor, akiknek nincsen szifonja. igaz, kurvára nem érdekel senkit sem, mosolyog mindenki, milyen fasza, de nem veszik észre, örülnek a 15 perc hírnévnek.. -
manchester85
veterán
Szerintem meg azért, mert van rá egy rakás (ingyenes) alkalmazás, a világ legjobb mobilos böngészőjével rendelkezik (ha a flash nem létfontosságú) és mert szolgáltatói kínálatban, viszonylag olcsón megvehető, legalábbis nagyobb árkedvezménnyel, mint a konkurens mobilok. Persze már csak annyi a kérdés, mitől lesz valami menő. Hát, talán mert jó?
Hiába linkeled a HD2-t, amíg nincs szolgáltatói kínálatban, nem is lesz "menő". Ahhoz, hogy valami "menő" lehessen, a feltételeknek is adottnak kellene lenniük, és iPhone-t sokkal több ember engedhet meg magának, mint HTC HD2-t. Csomagtól függően fele vagy negyed annyiért. És még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest