- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
azt hiszem az iPod történelem videóban volt benne,de nem vagyok benne biztos.
iPhonera van lehetőség garanciabővítésre? (tudom nem a legjobb topic mert itt van moonman
) de nekem ez jobban hiányzik mint a bt féle cucc belőle.
remélem mire kijön az új addigra a vodafonnál is kapható lesz,elvileg most január közepén Angliában már lesz a vodánál.
-
<NewL>
addikt
látod azért rosszabb mint az almás füles. nem fehér
egyébként azért írtam mert most senki nem bántotta a htc-s füleseket,csak általánosságban az agybedugósokat,hogy nem lehet hallani a külső zajokat. van aki nem szereti de azért néha nem rossz,nem akármiért akarták egy időben betiltani Amerikában az iPodot,mindenki azt hallgatta azt utcán és csapkodták elfele a jónépetLaci a dobos : háhá de mivel?
-
<NewL>
addikt
Mit szeretnénk látni az új iPhone 4.0-ban?
A TUAW olvasói összegyűjtötték azokat a dolgokat, amelyet az iPhone 4.0-ban látni szeretnének. Egy levélben fogalmazták meg mindezt:
...
macbeszeljuk.comnincs köztük a bluetooth mindenhova mindenkinek fileküldés,ezek szerint az iPhone tulajok vagy megszokták vagy már megszöktek (amit kétlek ,hogy a bluetooth hiánya miatt adná el,"taszítaná" el magától ezt a telefont valaki is)
ha ugyanilyen lesz a bluetooth a következő generációs iPhoneban engem az sem érdekel,csak a kijlezőt amit egész nap használok,nézek,nyomkorászom öröm legyen ránézni mint a mostanira. (színek/felbontás/fényivszonyoknál közel ugyanolyan láthatóság stb)
meg természetesen az n-es wifi kell meg az erősebb hardver. és egy új külső,azt nem bánnám. mivel 3G-m van,így ha ezek a változások meglesznek érdemes lesz váltanom,azért nem is görcsölök most egy GS cserén.
-
<NewL>
addikt
persze az se mindegy milyen programmal csinálod ezt sem,csak a Cydiás Flashlight jó.
erdoke : természetesen eszik is,egy biztonsági őr egy 20ha-os céget ne ezzel akarjon körbejárni éjszaka
amire kell arra jó,és mint mondtam jobb és használhatóbb mint a Nokiákon a kamera segédfénye,mert tiltva van a teljes fényerősség vagy valami ilyesmi,éppen csak pislákol egy szál gyufa többet ér attól.ettől függetlenül nem bánnám ha lenne segédfény az új iPhonenon,de a flashlight akkor is marad nekem a kijelzőn.
egyébként milyen gépen van 2 erős led?
-
<NewL>
addikt
válasz
bmwk1200s #173 üzenetére
mosmár akkor se kell!
moonman : ha te a bt-s fileküldésben látot a jövőt. egyébként lehet nincs,sőt sok embernek nincs,és lehet otthon sincs meg email címe sincs ...akkor megnézi a telefonomon,úgy is ezen a kijelzőn mutatnak a legjobban a képek. (öö a vele készült képek)
egyébként normális érvet nem lehet,nem tudok felhozni a bt hiánya ellen. nekem nem kell,vagy megszoktam már,de eddig sem nagyon használtam,inkább email.
gyoref1 : lefedettségi térképeket láttál már?
-
<NewL>
addikt
szerintem nem,az iPhone használók többsége nem az amoledért könyörög hanem egy kevesebbet fogyasztó kijelzőért vagy erősebb akkumlátorért.
a nagykijelzőteszt linkjét beraknád
Ulkesh : valami elképzelésed vagy írás valahol van már arról ,hogy lesznek megoldva a programok-játékok,mármint ,hogy a régebbi modelleken is menjenek
vagy most már külön fognak fejleszteni,a játékokban lehet majd állítani pl a felbontást? -
<NewL>
addikt
miért kell lovagolni ezen a csengőhangos bt-s dolgon mindig?
100 nap alatt nekem egyszer sem kellett bt
sőt nem is kellene a csengőhangod,csak elővenném a telefont,shazam,itthon meg leszedném a nekem megfelelő hangminőségben és hosszban.sőt nem kell a zenéd sem,miért? hogy itthon bajlódjak az albumborítóval,szinkronizációval. inkább megszerzem és rendezem.
15 éves kiscsajról,nekem volt Dia1-em asszem 2 hétig,nem vagyok 15 éves de az "átlátható" windows mobil nem nyerte el a tetszésem.
-
<NewL>
addikt
kifogytak belőle
várjuk,várjuk.
most láttam szifonon,hogy lehet hamarabb érkezik [link] - itt a képre rá se érdemes nézni
gondolom ebben valamilyen szerepet játszik a Nexus is,gyorsan el kell taposni.
mindenesetre érdekes lesz jan 27-emondjuk eddig is cserélhető volt az akku,nem?
- nekem így is tökéletes,sőt ha lehet maradjon így,nem szeretnék nyekergő cuccot a kezemben tartani. már nagyon hozzászoktam a nincs illesztési hézag,nem fénylik itt-ott érzéshez
kijelzőnek nekem nem kellene amoled,akarom látni a napon is a kijelzőmet
viszont arra kíváncsi leszek ,hogy az appok ,hogy lesznek megoldva egyszerre az újra és a régi modellekre.
manchester85 :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged