- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #320 üzenetére
akkor meg mi értelme?
lehet, hogy hangosan tolom, de ha zenélek, akkor arra vagyok kíváncsi és nem arra, hogy Pumukli szerint a Boráros tér következik.(mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy kevesen hallgatnak utazáshoz Elgar-t meg Brahms-t, és ezek szólnak olyan spéci frekvencián, hogy nem nagyon hallok mást.
)
-
<NewL>
addikt
válasz
bmwk1200s #173 üzenetére
mosmár akkor se kell!
moonman : ha te a bt-s fileküldésben látot a jövőt. egyébként lehet nincs,sőt sok embernek nincs,és lehet otthon sincs meg email címe sincs ...akkor megnézi a telefonomon,úgy is ezen a kijelzőn mutatnak a legjobban a képek. (öö a vele készült képek)
egyébként normális érvet nem lehet,nem tudok felhozni a bt hiánya ellen. nekem nem kell,vagy megszoktam már,de eddig sem nagyon használtam,inkább email.
gyoref1 : lefedettségi térképeket láttál már?
-
moonman
titán
-
joey04
titán
válasz
bmwk1200s #136 üzenetére
Anno amikor Dia2-m volt iphone mellett, csak úgy magamnak próbáltam fényképezni a 2 kijelzőt egymás mellett. És az a vicc, hogy az iphone képe sokkal szarabbnak látszódott a képeken (sőt ugyanezt tapasztaltam még a nagyon gyenge omnia1 kijelzőjével való fényképezéskor is) pedig a valóságban ezerszer szebb a képe persze. Nem értek hozzá, nem tudom ez miért van, mondjuk nem is érdekel.
-
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #136 üzenetére
"Te egy videó alapján ítélkezel?! Basszus ember!"
most mondd meg. mivel nem telik rá, hogy csak megnézésből vegyek 35 féle mobilt.de aki nem látja a különbséget, az vak. biztos véletlenül karikázta be a készítő is.
"tudom, tudom...a kisebbségi érzést kompenzálni kell"
jól van, elfogytak az érvek, jön a személyeskedés. ne fogd vissza magad. -
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #116 üzenetére
"Nem szar, hanem takarékos."
hát ne haragudj, de a videón tisztán látszik, hogy azonosak a fényerők, a szifon kijelzője viszont fakó, homályos, egyszóval ronda. ez amúgy sem fényerő kérdése, egyszerűen napfényre meg közepes megvilágításra optimalizálták, így sötétben jön ki a csúnyasága. a többi meg napfényben láthatatlan, ez van. -
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #44 üzenetére
igen, persze ez nem klasszikus értelemben vett két mag, hanem egy az OS-nek, egy pedig a telefon és rádió funkcióknak. a Kaiserben mondjuk ez utóbbi "gsm-magot" is használta minden feladatra.
"Winmo alá kell is az erő!"
kell hát, iPhone-nál sem véletlenül reklámozzák, hogy milyen bivaly a vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Windows 11
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest