- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"A MS szerződött 3-4 stúdióval, az Apple meg közel 100-al"
nem mintha "a nagy négyen" kívül számítana más, de azért a 3-4 - nem meglepő módon - eléggé lekicsínylő szám:
EMI
Warner Music Group
Sony BMG
Universal Music Group
AOL MusicNow
Musicmatch Jukebox
Yahoo! Music Unlimited
Spiralfrog
MTV URGE
MSN Music
Wal-Mart Music Downloads
Ruckus Network
PassAlong Networks
Rhapsody
iMesh
BearShare
stb. -
-
<NewL>
addikt
azt hiszem az iPod történelem videóban volt benne,de nem vagyok benne biztos.
iPhonera van lehetőség garanciabővítésre? (tudom nem a legjobb topic mert itt van moonman
) de nekem ez jobban hiányzik mint a bt féle cucc belőle.
remélem mire kijön az új addigra a vodafonnál is kapható lesz,elvileg most január közepén Angliában már lesz a vodánál.
-
bmwk1200s
őstag
Bocsi a pici offért (bár még mindig közelebb lesz a témához, mint a fülhallgató milyensége), de láttátok már ezt? Voice Band
-
moonman
titán
"Próbálj képet, meg zenét küldeni BT-on pl. egy normál, nem smart Samsung mobilra…"
szoktam. itt a csajokra nem jellemző a százezres mobil, de kb. hetente háromszor jönnek hozzám, hogy küldjem már át ezt meg ezt a képet a buliról, vagy azt a tökari csengőhangot. és nem szokott gond lenni. hitelesítést ki kell kapcsolni, és onnantól egy-egy gombnyomás a dolog. -
moonman
titán
"Itt mindenki azt képzeli, hogy a drágalátos képeit az ismerősök a 3x4 cm-es mobil kijelzőn akarják csodálni"
azért a HD2 féle Sense-ben a helyi képekként megjelenő és kezelhető Facebook fotóalbum fasza dolog. attól függetlenül, hogy sose használtam Facebook-ot. (van Windows Live-ban is ilyen diavetítés ismerős SkyDrive albumából, csak nem ennyire kifinomult még.)"a már harmadszor megszakadó BT fájltranszfer"
nálad mindig minden szarul működik, ami nem Apple-gyártmány? -
erdoke
titán
"Hát amikor nálam járt egy hétig a HD2 (mert venni akartam egyet és szerencsére előtte sikerült kölcsönkérnem egy időre) és beszélgetés közben resetelt egyet, mert éppen ehhez volt kedve, akkor közel állt egy földhöz vágáshoz"
Furcsa, hogy ilyesmi mindig szifon ventilátorokkal történik. Közel 23 órát beszéltem eddig a HD2-n, 6-7 különböző ROM-mal, 8-10 különböző hálózaton, és eddig egyszer se resetelt beszélgetés közben. Biztosan hálás, mert én WinMo ventilátor vagyok...
(#104) manchester85
"Én se bírom felfogni, mi értelme fájlokat küldözgetni egymásnak."Hát igen, aki nem tud egy mp3-at feldobni a memóriakártyára, aztán hallgatni, vagy egy program telepítőjét futtatni onnan, annak nehéz is ezt elképzelni.
Én még PC-ről is gyakran BT-on küldök 0-5 MB-os fájlokat, mert baromira kényelmes (jobbegér a fájlon, Küldés BT eszközre, készülék kiválasztása), és mert elő se kell vennem a készüléket, azokon a helyeken elérhető, ahol általában szoktam hagyni. -
moonman
titán
"Ugye nem gondolod komolyan, hogy nagyítgatni kezdjek egy sima alkalmazást, hogy használni tudjam??? Ez már tényleg a vicc kategória…"
compatibility mode.nem lehet 15 év programtermését - amiket ugye stylusra terveztek - átírni, hogy tacsfrendli legyen.
"Lényegtelen, ez a rész valóban jó lett, viszont van, akinek nem elég az a pár alkalmazás, amit integráltak ebbe a felületbe. Onnantól meg kilóg a lóláb és rohadtul bűzlik."
kíváncsi voltam a válaszra, nem csalódtam. amint képbe kerül az MS, máris bűzlik.
nekem pl a fele nem kell, twittert meg ilyen szarokat sosem használnék. meg hát a Sense nem csak a main screenről szól. -
Ma még laptop, pár év múlva lehet, h okosteló. Előadást tartani már most is lehet PDA-ról, bár még nemigazán bejáratott a dolog. Papíron/DVD-n cserél gazdát az információ "előre elkészített" része, de a saját munkámból is tudom, h mindig van olyasmi, amit pl épp tegnap mértünk/tegnap jöttünk rá, és már nem lett kinyomtatva.
Persze, az 100%, hogy 2020-ban egy menedzsmentmeetingen nem fog két öltönyös azzal vacakolni, hogy BT-on kapcsolódjanak a telóik: letesznek egy kütyüt az asztalra, ami wifi-szerverként funkcionál, ad netet+VPN-t a céges hálóba, és tartalmaz egy megosztott mappát, amiben mehet a cserebere.
Amúgy az iphone vs HD2 vitához: sz@r mind2, de azért ingyér elvinném őket (lehetőleg mind2-t
). SzVSz átmeneti termékek, majd akkor fogok fejleszteni (kaiserről), ha a telók már rendesen tudják a 3DHD-lejátszást, ha monitorra kötjük őket. (sacc/kb még 1 generáció)
-
moonman
titán
"Pár WinMo alkalmazás telepítése után, ahol a kapacitív kijelzővel percekig kell kaparászni mire rájön, hogy azt a pici kis kockát szeretném bepipálni hamar elszáll a csoda."
nem volt elég ideig nálad, hogy rájöjj: van rendszerszintű zoom, pont emiatt?"Az viszont tény, hogy a HTC valóban elég szép cukormázat kent a WinMo egyébként híg barna állaga köré (hogy finoman fejezzem ki magam)."
egyszer már elmondtam, de leírom újra, hátha nem figyelt valaki akkor: a TouchFlo-t, a Sense-t és az összes optimalizációt, enhancement-et a Microsofttal együttműködve készítették. nem lennék meglepve, ha a WM7 itt-ott erősen emlékeztetne a Sense-re. -
moonman
titán
"Azért olvasgatva a HD2 fórumát, nem éppen fenékig tejfel az élet vele."
szerintem ha használni akarod és nem szétbuherálni, akkor tejfel, méghozzá fenékig. az a baj, hogy az elvárások és igények mindig két lépéssel a realitás előtt járnak. pedig ez a gép kvázi tökéletes."teljesítményben nem igazán tudja lekőrözni az iPhone 3GS-t sem"
erről nem nyitok vitát, szerintem bucira ver mindent, köztük a szent 3gs-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest