- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt hívják fülhallgatónak (ami felfekszik a fülkagylóra, azt pedig fejhallgatóank, ez utóbbinak van ugye on-ear és around-ear változata), és a fülhallgató egyik változata az in-ear cucc, amit kifejezetten a hallójáratba kell helyezni, nem csak a fülkagylóba akasztani.
amit te mutogatsz, azzal simán lehet hallani, ha ráddudálnak, de még azt is ha melletted beszélgetnek. ha használtál volna ilyen fülhallgatókat, tudhatnád. -
Ez a fülhallgató mióta in-ear? Az Apple gyárt agybadugós fülhallgatót is, de nem az a szériatartozék.
-
<NewL>
addikt
látod azért rosszabb mint az almás füles. nem fehér
egyébként azért írtam mert most senki nem bántotta a htc-s füleseket,csak általánosságban az agybedugósokat,hogy nem lehet hallani a külső zajokat. van aki nem szereti de azért néha nem rossz,nem akármiért akarták egy időben betiltani Amerikában az iPodot,mindenki azt hallgatta azt utcán és csapkodták elfele a jónépetLaci a dobos : háhá de mivel?
-
Ulkesh
őstag
"de ezt a Zune és egyéb WiFi/BT-képes mp3 lejátszó kapcsán már kitárgyaltuk múltkor."
Nem egy súlycsoport. A MS szerződött 3-4 stúdióval, az Apple meg közel 100-al, nem véletlenül az iTunes Store a világ legnagyobb online zenei áruháza.
Ennek bizony ára van, még ha ezt te nem is akarod elfogadni, akkor is. -
Ulkesh
őstag
"úgy, hogy egyrészt agybadugós, másrészt pont olyan, mint a kapható összes többi füles. csak fehér."
Ne haragudj, de néha nagyon buta kijelentéseket teszel, teljesen feleslegesen.
Agybadugós fülesnek azokat hívják, amiket a hallójáratba kell gyömöszölni és teljesen elzárják a külvilág zajait. Általában arról ismerszenek meg, hogy a végükön kis gumikúpocskák vannak.
-
Ulkesh
őstag
"azért a HD2 féle…"
A példa azoknak szólt akik a BT fájltranszfert azon ismerősök nagy száma miatt tartják fontosnak, akiknek nincs netképes mobiljuk, a HD2 nem ilyen. A te HD2-dre gond nélkül tudnék e-mail-t küldeni, vagy meg tudnád nézni vele a publikus Picasa albumjaimat.
"nálad mindig minden szarul működik, ami nem Apple-gyártmány? "
Próbálj képet, meg zenét küldeni BT-on pl. egy normál, nem smart Samsung mobilra…
"ez mitől nem agybadugósabb, mint mondjuk egy HTC-s?"
Te már akkor is védekezel, ha nem támadnak
Nem a HD2, vagy a HTC füleseiről volt szó, hanem általánosságban az agyabadugós megoldásokról -
-
_Voyage_
aktív tag
Akinek olyanja van, általában a fiatalabb korosztályból való. Ők meg kb semelyik gyártót nem érdeklik. Idősebbek közül akinek meg 15000-es samsungja van, azt se tudja, mi az, hogy bluetooth, nem hogy fájlokat küldözgessen, fogadgasson.
A drágább telefonokban van 3g, ami meg manapság szinte ingyen van. -
_Voyage_
aktív tag
És akinek van 150-200 ezer forintja egy-egy telefonra, mióta vágja haza havi 1000ft 100mb nethasználat? Vagy 2000 és 500mb?
Sőt, fel találták már a wifi nevű valamit is, igen hasznos ám!Mellesleg nincs iphoneom, htc hd2-t használok, de ettől függetlenül tartom manapság már hülyeségnek a bt-t. Kb 2 éve nem használtam, telefonáláson kívül semmire.
-
Ulkesh
őstag
"nem volt elég ideig nálad, hogy rájöjj: van rendszerszintű zoom, pont emiatt?"
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nagyítgatni kezdjek egy sima alkalmazást, hogy használni tudjam??? Ez már tényleg a vicc kategória…
"a TouchFlo-t, a Sense-t és az összes optimalizációt, enhancement-et a Microsofttal együttműködve készítették."
Lényegtelen, ez a rész valóban jó lett, viszont van, akinek nem elég az a pár alkalmazás, amit integráltak ebbe a felületbe. Onnantól meg kilóg a lóláb és rohadtul bűzlik.
"de, majd szögmérővel fogom méricskélni, hogy mikor optimális a betekintési szög."
Nem kell semmit méregetni, mert soha nem fogod fejjel lefele tartva nézni a készüléket, vagy alulról felfele pislogni rá. A normál pozíciókból meg kiválóan olvasható és szép képet ad.
"a többi miért jó minden szögből?"
Mert a felhasznált panelnek ez a tulajdonsága.
Ha minden más szögből jó képet ad és akár közvetlen napsütésben is olvasható marad, akkor én igen magasról letojom, hogy olyan szögből, ahonnan értelmes ember nem fogja soha nézni, fakó a képe -
bmwk1200s
őstag
Pff...esküszöm csak legközelebb jöjjön el az Omnia II tulaj, besötétítek és lefényképezem egy komolyabb digitális fényképpel a két telefont. Na majd kíváncsi leszek arra mit mondasz! Tudod csak azért vagyok ennyire biztos a dolgomban, mert mint tulaj tudom hogy egyáltalán nem így néz ki a telefonom képe sötétben!
-
Ulkesh
őstag
"mert te egy gyökér winfanatik vagy és elvakít a szemellenző... vagy hogyan monnyam magának. hazudsz és kész."
Gondolom elvakították a csodás animációk, meg az ablaktörlő lapát
Pár WinMo alkalmazás telepítése után, ahol a kapacitív kijelzővel percekig kell kaparászni mire rájön, hogy azt a pici kis kockát szeretném bepipálni hamar elszáll a csoda.
Az viszont tény, hogy a HTC valóban elég szép cukormázat kent a WinMo egyébként híg barna állaga köré (hogy finoman fejezzem ki magam). -
bmwk1200s
őstag
"hát ne haragudj, de a videón tisztán látszik"
Nem is kellett tovább olvasnom! Te egy videó alapján ítélkezel?!
Basszus ember!
"így sötétben jön ki a csúnyasága. a többi meg napfényben láthatatlan, ez van."
Azért nem egy ember kezébe adtam már, hogy nézze meg milyen rajta filmet nézni, és érdekes, hogy mind pislogott csak, hogy hogyan lehet ennek ilyen gyönyörű a képe. Alig merem neked megmondani, hogy az egyiknek pedig samsung omnia II van...
Nem ez van, hanem az van, hogy ennyire elfogult embert én még az életben nem láttam, mint te, egyfolytában keresed a szifon topikokat, hogy szétflémelhesd......tudom, tudom...a kisebbségi érzést kompenzálni kell, de ne így tedd, mert most már én is lesüllyedek a te szintedre....vadászni fogok a winmos topikokra és akármilyen baromsággal is de szétflémelem majd a te kedvedért!
Úgy hogy EZ van! -
Enjoy
addikt
Megnyugtatlak nem lesz benne.
Nem azért, mert nincs rá szükség, hanem azért mert az Apple-nek van egy iTunes nevezetű rendszere, ahonnan lehet szépen vásárolni LEGÁLISAN zenéket, ill. az Apple továbbá USA only cég és mint tudjuk a világon messze USA-ban van a legtöbb pénz a zenében, s ahol a legkeményebben büntetik annak hamisítását. A BT pedig épp' azt teszi lehetővé, hogy növekedjen az illegális zenék száma.
S az, hogy Európa egy kisországában, a tini kislányok milyen nem illegális dolgokat akarnak küldözgetni egymásnak, marhára nem hatja meg.Gondolom nem véletlen nincs benne ez a funkció az Android rendszerében sem.
Volt nekem is több PDA-m, vannak előnyei, hátrányai.
De a 6-os széria 2010-ben már vicc.
Várjuk a 7-es szériát, ami tuti megjelenik még az idén. Hiába jönnek a cikkek, hogy csúszik következő évre. -
bmwk1200s
őstag
-
manchester85
veterán
Továbbra se értem, mire jó fájlokat küldözgetni egymásnak. Az iPhone internet nélkül meg kb. semmire se jó. Viszont arra meg minden más mobilnál jobb.
Használni szeretné, amije van? De mire gondolsz? Zenéket, képeket, videót tudsz szinkronizálni, de én se a kép se a videó értelmét nem látom. Erre jók a közösségi oldalak vagy youtube. Minek teleszemetelni a mobilodat? Az iPhone internetre van kihegyezve, mobilnet nélkül ez a telefon gyakorlatilag értelmét veszti. Mit akarsz rajta használni, amit átküldenek neked? Őszintén szólva nem tudok egyetlen egy dolgot se mondani, ami kellene a mobilomra és az csak bluetooth-on keresztül küldhető át. Te tudsz ilyet?
-
Ulkesh
őstag
"az a baj, hogy az elvárások és igények mindig két lépéssel a realitás előtt járnak. pedig ez a gép kvázi tökéletes."
Valamiért pedig te sem váltottál rá.
"erről nem nyitok vitát, szerintem bucira ver mindent, köztük a szent 3gs-t is."
Papíron igen, de valóságban nem igen tudsz olyat mondani, vagy mutatni, ahol ez elméleti teljesítmény többlet valóban realizálódna.
---
"uh, mondjuk sötétben durván szar a szifon, nem gondoltam volna."
Nem szar, csak ha automatán van a fényerő állítás, akkor sötétben leveszi szinte minimálisra a fényt, hogy ne vakítsa el a felhasználót. Ez a használatban kellemes dolog, de fotózásnál, videózásnál nem igen előnyös
-
Ulkesh
őstag
Azért olvasgatva a HD2 fórumát, nem éppen fenékig tejfel az élet vele.
(Egyébként nálam még a legelején járt a cucc és azzal a ROM-mal másnak is voltak nem kevés problémái.)A világ legfejlettebb PDA-ja meg eléggé vicces kijelentés, tekintve, hogy teljesítményben nem igazán tudja lekőrözni az iPhone 3GS-t sem (akadozó multitaszk /nem érdekel, hogy ehhez iPhone-nál JB kell, ha profibb és jobb megoldást ad/, lassabb böngésző stb.), hardveresen meg már van hozzá hasonló, néhány tekintetben erősebb hardverű készülék is a piacon.
-
Ulkesh
őstag
"tudod, amikor szóba jött, hogy miért nem sikerült pl. csengőhangot küldeni rá bluetooth-on, meg miért kell hozzá iTunes és hogy miért nem lehet csak úgy rámásolni akármit. mindegy, 15 éves kiscsajnak volt, neki elég lesz."
Tudod a 15 éves "kiscsajoknál" ez valóban gondot okoz, de aki egy kicsit idősebb és érettebb, az már nem küldözget csengőhangokat, meg videókat BT-on, mert egyrészt ciki, másrészt nem használ a már megszokott 2-3 csengőhangjánál többet
"gondolom kidobni nem fogják, de előbb fogják falhoz vágni, mint mondjuk egy HD2-t."
Hát amikor nálam járt egy hétig a HD2 (mert venni akartam egyet és szerencsére előtte sikerült kölcsönkérnem egy időre) és beszélgetés közben resetelt egyet, mert éppen ehhez volt kedve, akkor közel állt egy földhöz vágáshoz, egy szerencséje, hogy nem saját készülék volt és érdekes lett volna megmagyarázni a tulajdonosának
IPhone-t már lassan 3 éve használok, de még egyszer sem hagyott cserben, lehet, hogy ez a 15 éves korosztály számára nem elsődleges fontosságú, de aki munkaeszközként is használja a mobilját, annak ez minden pénzt megér
-
D@niel
addikt
Függetlenül az iPhone-tól részvétem azoknak a vásárlóknak, akik nem tudják hogy mit vesznek meg
no komment de tényleg, nincs miről beszélni.
iTunes 2 klikk az egész, aztán menjünk tovább: 'valamit valamiért'.
Vágják falhoz, de akkor mást se vegyenek (mellesleg nézzük meg hány %-a van maximálisan megelégedve vele)."nem kell a zenéd sem,miért?" -Nah, ja. Dettó egyet értés a kollégával, ott van a sajátom.
Bt: Jobbra-balra küldözgetni a cuccokat, dejó móka...
"15 éves kiscsajnak volt, neki elég lesz.". Én meg 21 éves vagyok, elég sok mindenre használom az iPhone-om, teljes mértékben helyettesíti a laptopom.
-
<NewL>
addikt
miért kell lovagolni ezen a csengőhangos bt-s dolgon mindig?
100 nap alatt nekem egyszer sem kellett bt
sőt nem is kellene a csengőhangod,csak elővenném a telefont,shazam,itthon meg leszedném a nekem megfelelő hangminőségben és hosszban.sőt nem kell a zenéd sem,miért? hogy itthon bajlódjak az albumborítóval,szinkronizációval. inkább megszerzem és rendezem.
15 éves kiscsajról,nekem volt Dia1-em asszem 2 hétig,nem vagyok 15 éves de az "átlátható" windows mobil nem nyerte el a tetszésem.
-
<NewL>
addikt
kifogytak belőle
várjuk,várjuk.
most láttam szifonon,hogy lehet hamarabb érkezik [link] - itt a képre rá se érdemes nézni
gondolom ebben valamilyen szerepet játszik a Nexus is,gyorsan el kell taposni.
mindenesetre érdekes lesz jan 27-emondjuk eddig is cserélhető volt az akku,nem?
- nekem így is tökéletes,sőt ha lehet maradjon így,nem szeretnék nyekergő cuccot a kezemben tartani. már nagyon hozzászoktam a nincs illesztési hézag,nem fénylik itt-ott érzéshez
kijelzőnek nekem nem kellene amoled,akarom látni a napon is a kijelzőmet
viszont arra kíváncsi leszek ,hogy az appok ,hogy lesznek megoldva egyszerre az újra és a régi modellekre.
manchester85 :
-
manchester85
veterán
Hát, ha egy telefon relatíve olcsón megvehető előfizetéssel, akkor az iPhone ilyen. Tudom, ilyenkor jön a 2 év alatt félmilliót fizetsz érte, meg stb. érvek, de a jelenlegi csúcs iPhone is 80 ezerbe kerül abban az ár- és szolgáltatás kategóriában, ami számomra megfelelő, ennyiért pedig egyetlen konkurens mobil se vehető meg, így ez a +50 dolláros ár elég nehezen vezethető le. Az iPhone 3G pl. fele annyi lett, mint a 2G, akkor most hogy is van ez?
-
Meg minden régi S60-as Nokia így csinálta, a PartnerOS összevonása a Symbiannal egy processzormagra (így elég egy single core egység) az FP2 egyik nagy újítása. Csak erről nem beszél senki.
Természetesen az iPhone-nál, ha tényleg kétmagos rendszert akarnak beletenni és kampányolni, akkor két általános célú magról lenne szó.
-
manchester85
veterán
Viszont a videóhívást én eleve inkább szórakozásnak tartom, nem pedig egy fajta informatív telekommunikációnak. És egy telefonnal is le lehet ülni egy fotelbe kényelmesen, headset-tel. Valszeg én se használnám minden nap, szóval szerintem nem a telefonálás kiváltása a szerepe, hanem ugyanaz, mint a hagyományos skype videóhívásoknak. Főleg ha külföldön van épp az ember, vagy nyaral. Kétszer meggondolja, vigyen-e magával notebookot.
-
BiP
nagyúr
Igen. Harmadik indoknak meg talán azt tudnám felsorolni, hogy minek? A telefonnak van egy 'varázsa', hogy csak hang van. (ez persze hátrány is és előny is).
A telefonálók nagy %a örül, hogy nem látják, hogy közben fintorogsz, ha nem tetszik valami, stb.
Ha valaki mindenképpen videótelefonálni akar, akkor azt otthon, nyugodt körülmények között (ahol nem kell a telefont a kezedben tartanod)tud, és szerintem érdemesebb is. Arra ott a skype, msn, stb. - és még ingyen is van. -
manchester85
veterán
De mivel a Fring nem régóta biztosítja csak a skype videóhívásokat, így újra kell értékelni a videóhívás szerepét. Így van, az ára és a kevésbé praktikussága miatt nem terjedt el. De a skype hívás ingyenes, és általában rokonok, ismerősök hívják egymást. A laptopok miért nem hagyják el a beépített webkamerát?
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
Nekem az a véleményem a videóhívásról, hogy ne lepődjünk meg azon ,hogy nem terjedt el : nem volt normális program rá és gyenge kép-minőséget biztosított ("köszönhetően" a kamerának). Én már most látom, hogy az új iPhone visszahozza a videó-hívásokat-legalábbis az iPhone-osok körében-:remek program jó kamerával fog párosúlni.
ha Skype-olok, akor is szívesen bekapcsolnám a nem létező kamerám. Ütni fog, mint a Hangszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest