- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Mert amikor a Windows Mobile Device Centeren fut át az adat vagy az ActiveSync-en az ugye nem ugyanaz.
Sőt jobbat mondok...mivel Outlook-al szinkronizál, így képzeld a Microsoft-nál el is olvassák az outlook-ban tárolt leveleidet....
Volt ez a kis WFP progrm, amiben ha részt vettél és felraktál egy kis háttérben futó 200kb-os progit, akkor ingyen Vista Ultimate-et kaptál...még Win7 Beta idején...emlékszem menynien irtóztak tőle, hogy jaaj, most majd Microsoft minden adatot megtud róluk
Aztán volt olyan "bátor" (köztük én is), aki bevállalta, és láss csodát:
[link]Ugyanilyen csomagban jött nekem is mint kollegának....
-
madstunt
addikt
mondtam én hogy ott nincs semmi?
neked tényleg elment a humorérzéked...
neked mindenkibe bele kell kötni mert esetleg nem értenek egyet egyesek veled?Inarus: Lehet lencseleves az de a lencse savas-sós ízéhez elég jól megy mondjuk egy kozel... persze pl edelweiß az nem mert az édeskés búzasör
-
erdoke
titán
Bocsánat, hogy azt mertem feltételezni, van némi humorérzéked.
Máskor nem fordul elő, ígérem.Valóban, 3-4 ember említett hasonlót abból a sok tucatból, akivel együtt HD2 fórumozok különböző oldalakon, ebből 2-nek megjavulni látszik az új rádió ROM-mal, a maradék pedig valószínűleg mikrofon hiba. Azaz mit is beszélek, természetesen a szarfos WinMo hibája, hiszen te voltál kedves (csöppet sem szánalmas) stílusban az előbb közölni velünk.
Nézd vissza a HD2-vel kapcsolatos kérdéseid, és döntsd el magad, hogy valóban létezik-e olyan csoport, hogy "te és a hozzád hasonlók".
(#217) madstunt
Az nem jó, mert akkor nem futnak át a kontaktok az iTuneson, és valamiről még lemarad a nagy testvír. -
Inarus
addikt
Légy szives a hangnemet kúltúráltabbra venni egy fokkal! Lehet visszasérteni úgy valakit,hogy a szalonképtelen kifejezéseket kerülöd.
"Ha ennyire kib@szott nagy zseni vagy akkor azért lehetne annyi eszed, hogy tudd a két technológiát nem lehet összehasonlítani. Mondhatnám úgy is, hogy WTF."
Szerintem itt nem a technológiákra utalt a fórumtárs... Gondold újra...! -
erdoke
titán
Bizonyára nekem a beszélgető partnereim is mind egy szálig WinMo fanok.
Neked jó az iPhone, kiváló döntést hoztál. Elég egyszerű, hogy használni tudd. Bizonyára az asztali Win is megoldhatatlan problémákkal állít szembe. Kitalálom: Skype-on is kutyaugatást hallanak a partnereid? Lehet, hogy nem a készülékben van a hiba?
Én mindenesetre örülök, ha a hozzád hasonlók eladják, mert nem jönnek újra meg újra az iszonyat primitív kérdésekkel. -
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged