- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Nézd vissza a HD2-vel kapcsolatos kérdéseid, és döntsd el magad, hogy valóban létezik-e olyan csoport, hogy "te és a hozzád hasonlók".
Igen. Normális emberek.
"Valóban, 3-4 ember említett hasonlót abból a sok tucatból, akivel együtt HD2 fórumozok különböző oldalakon, ebből 2-nek megjavulni látszik az új rádió ROM-mal, a maradék pedig valószínűleg mikrofon hiba."
Gratulálok. Mindezt nyújtja a világ legfejlettebb pda-ja.
(#217) madstunt
Az nem jó, mert akkor nem futnak át a kontaktok az iTuneson, és valamiről még lemarad a nagy testvír.Mert amikor a Windows Mobile Device Centeren fut át az adat vagy az ActiveSync-en az ugye nem ugyanaz.
Ugyan már ki is az elfogult?
-
madstunt
addikt
a legközelebbi itunes syncnél úgyis feltölthetné titkos tempfájlokban amiket a nagytezsvírnek küldés után töröl na.amint beleépítik a szoftverbe majd be lesz mutatva a kontaktküldési fícsör hogy ez milyen forradalmi...
Inarus: ésakkó ? legalább pörög a topik és beszélgetünk
-
utomi
senior tag
"Bizonyára nekem a beszélgető partnereim is mind egy szálig WinMo fanok.
"
Bizonyára. De a te házi szent fórumodon is többen említik a hibát szóval vagy simán hülye vagy csak simán hazug.
"Elég egyszerű, hogy használni tudd. "
Nem hiszem, hogy ismernék ennyire egymást. A személyeskedő és szánalmas stílusodat inkább tartsd meg magadnak.
"Kitalálom: Skype-on is kutyaugatást hallanak a partnereid?"
Ha ennyire kibaszott nagy zseni vagy akkor azért lehetne annyi eszed, hogy tudd a két technológiát nem lehet összehasonlítani. Mondhatnám úgy is, hogy WTF.
"Én mindenesetre örülök, ha a hozzád hasonlók eladják, mert nem jönnek újra meg újra az iszonyat primitív kérdésekkel.
"
A primitív nem én vagyok kettőnk közül.
-
Na igen, nem lett volna hátrány, ha visszaolvasok egy kicsit...
Csak a Te hozzászólásodat olvastam, ami úgy jött át, hogy "kőhülye vagy, jó neked a kőhülye iPhone is", nomeg a "hozzád hasonlók" szöveg (végülis én is eladtam a HD2-t, még ha meg is bántam), de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül
-
Nobel-díjat nem kérsz a HD2 mellé? Vagy Mensa tagságot?
A Windows Mobile-t és az iPhone-t is meg kell tanulni használni.
Az iPhone-nak sokkal kevésbé meredek a tanulási görbéje, ennyi.Az meg nem érdem, hogy csak a Hozzád hasonló Einstein-palánták tudják csak effektíve használni a HD2-t (az avatarod eléggé ellened dolgozik
), bár szerintem még a registry-matatás és minden velejárója is könnyen tanulható. Csak éppen felesleges macera.
-
utomi
senior tag
Az meg külön furcsa , hogy a WinMo fan-oknal az egyébként elismert és köztudott hibák sem jönnek elő.
Nem mellékesen a HD2 nálam sem resetelt hívás közben csak dobozhúzgálást, meg kutyaugatást mert a fene tudja még mit hallanak a beszélgető partnereim.Ami egyrész vicces másrészt meg kurvára felháborító a világ "legfejlettebb" PDA-jánál.
A HD2 csak azért egy használhatatlan szar mert WM fut rajta. Ez nem divatfika nála, én 3 hétig használtam de annyira felidegesített, hogy most inkább gyorsan eladom. Azóta közben megint vettem egy 3GS-t.
A HD2 vasa atom jó de sajnos érthetetlen, hogy miért ezt a gány valamit rakta rá a HTC. Nem mellékesen én valahogyan nem jó érzéssel várok egy olyan OP. rendszert amit a fejlesztők is szarnak titulálnak előre. (WM7)
-
manchester85
veterán
"Hát igen, aki nem tud egy mp3-at feldobni a memóriakártyára, aztán hallgatni, vagy egy program telepítőjét futtatni onnan, annak nehéz is ezt elképzelni.
Én még PC-ről is gyakran BT-on küldök 0-5 MB-os fájlokat, mert baromira kényelmes (jobbegér a fájlon, Küldés BT eszközre, készülék kiválasztása)"Van egy "régi" N95-öm, ismerem az érzést.
Az élvezeti faktor ebben ki is merült. Viszont ennél még nagyszerűbb érzés, mikor az app store-ra kattintok, letöltök egy alkalmazást, amihez még egy másik gép sem kell, csak a telefonom, és automatikusan installálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest