- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_a_m_i
tag
válasz
dev200 #11323 üzenetére
A keret még csak lejön, de az LCD nehezen. Láttam egy videót róla, hogy az üveget egy fűtött acéllapon melegítették és utána egy nagyon vékony acéldrótot huzogattak az üveglap és az LCD között és így le bírták szedni úgy, hogy az LCD működőképes maradt. Viszont átlátszó ragasztót is kell venned és a végén még foltos, vagy buborékos is maradhat szóval nem tudom, hogy megéri-e. Én a keret nélküli LCD+digitalizálót vettem az eBay-ről és kicseréltem gond nélkül pedig még sosem csináltam ilyet.
-
YADA
tag
válasz
dev200 #11321 üzenetére
A kijelzo elotti uvegre van gozolve a kapacitiv erzekelo, ami az uveggel egyutt kuka lett.
Magyaran nincs folia, uveget kell cserelni. De mivel az elolapi uveg eleg alaposan es erosen hozza van ragasztva az LCD-hez, ezert az is megy vele. Az meg hozza van ragasztva jo erosen a keszulekhaz elso keretehez. Magyaran komplett elso keret LCD-vel es uveggel lesz a csere targya.
Mazochistak probalkozhatnak a regi elolap szetbontasaval, de nem josolnek nagy jovot neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest