- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
gilimbgalamb #251 üzenetére
akkor nem lehet régi a simed, mert pont a mobilnet nem menne elvileg, hiszen ahhoz kell a nagyobb fesz. az IMEI számmal sem hiszem, hogy lenne probléma, mert akkor megint csak nem tudna a hálózathoz csatlakozni és nem lenne mobilnet. jó tudom ez csak tűzoltás, de legalább arra jó, hogy ezt a hibát( hibákat) kiszűrd.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Hopkins_001 #208 üzenetére
[link]
Ezt találtam, értelem szerűen nem a mikrofon menüjébe mész, hanem a speaker menübe. -
tolvaj!
őstag
Én nokia 6680 óta használok fóliát. Biztos ami tuti. Bajom még nem esett belőle. Amúgy a GG pont a karcállósága miatt lehet kicsit ridegebb mint a sima üveg. Láttam én már olyan telót amit a fólia mentett meg valamelyest, mert úgy sérült, hogy berobbant a védő üveg és ha a fólia nem vezeti el a feszültség nagy részét a teljes kijelző pókhálós lenne, így csak az egyik sarka.
-
tolvaj!
őstag
kicsim THL W100asát onnan rendeltem és minden rendben ment, sőt amikor rájuk írtam, hogy gebasz van a készülékkel nem tüntek el, hanem azonnal segítettek és a gyártótol beszereztek nekem g romot, mondván, hogy rom hiba volt a készüléken. ezért nálam garanciális dolgokban is elnyerték a tetszést.
-
tolvaj!
őstag
nem is győzködtelek
, nem is akartalak! ez szubjektív megítélés kérdése. én csak azt nem értem, hogy neked miért kellett így nekiesni, chab7-nek meg nem kellett volna túlreagálni. békét emberek!!!! neked nem tetszik, nekünk igen és szerintem megbeszéltük, és nincs sértődés remélem
-
tolvaj!
őstag
nézd, én most nem meggyőzni foglak, csak elmondom az én álláspontomat, feltéve ha nem haragszol. bár akkor is elmondom
. valóban nemsok értelme van, de a sony és a HTC is beépített akkuval adta ki a zászlóshajóit. értelme van?- szerintem nemsok, de a lenovoban legalább ki lehet cserélni anélkül. hogy komolyabb kárt tennél a készülékházban. a HTC pl elnyerte a leg szervízelhetetlenebb mobil díját ( huh leírni is szörnyű
), mert nem lehet megbontani az unibody készülék házat. vitathatatlan érdeme a készüléknek, a nagy teljesítményű akku, mert míg mások két akkuval rohangálnak, addig ebben egy van és az túlteljesít mindent. gondolj csak bele, hogy ha cseréled az akkut, akkor az android hülyesége miatt egy két beállításod máris ugrik, míg ennél nem, mert benne van egy akkora, mint másoknál két akku. plusz ha kicseréled és bekapcsolod, akkor egy készüléknek akkor az indító energiafelvétele, hogy már kapásból nem 100%- ról indulsz az új akkuval hanem jóesetben 96-ról,de inkább kevesebbről. tehát ez nem meggyőzés, csak saját vélemény, nem kell mérlegelned sem, és köszönöm, hogy elolvastad
-
tolvaj!
őstag
araszol.... már kedvezmény nélkül 275. kezd alakulni
-
tolvaj!
őstag
minideal!
lenovo p780 275 dezső. diszkont kód:14ed -
tolvaj!
őstag
csatlakozom! eddig a jiayu G4 volt a befutó, de a nyomorult 900Mhz 3g miatt váltanom kellett és nem nagyon van másik nagy akkus, OTG-s virtuóz a palettán. karácsony előtt tervezem a vásárlást, addigra talán landol olyan 250 körül az ára, ezzel a tempóval esélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest